Gabigol, Vidal.. Bob örülhet, jó útra tértek..visca el barca írta:Italian club Inter have expressed interest in signing Barca right back Aleix Vidal to strengthen their squad #fcblive [passioneinter]
"strengthen"![]()

Gabigol, Vidal.. Bob örülhet, jó útra tértek..visca el barca írta:Italian club Inter have expressed interest in signing Barca right back Aleix Vidal to strengthen their squad #fcblive [passioneinter]
"strengthen"![]()
Megmondtam. Douglesnek maradnia kellett volna.Nero. írta: Tromort: Olyannyira nem hogy en siman megtartottam volna. Vidal teljesen vilagtalan azon a posztjon.
Lehet Madridból vettük a faxgépet meg a betárcsázós netet.Samper írta:Nem normális ez a lassú ügyintézés, pedig már otthon is volt közben ügyeket intézni. Persze Marlonnak bajnokin vagy BL meccsen egyelőre nincs keresnivalója az A-ban, de kupameccsen talán igenpalesz77 írta: Szeptemberben már 4-szer is edzett, ahhoz nem kell papír. Szerintem még nem jött meg, de azt olvastam, hogy a héten már esedékes lesz.
Nem normális ez a lassú ügyintézés, pedig már otthon is volt közben ügyeket intézni. Persze Marlonnak bajnokin vagy BL meccsen egyelőre nincs keresnivalója az A-ban, de kupameccsen talán igenpalesz77 írta: Szeptemberben már 4-szer is edzett, ahhoz nem kell papír. Szerintem még nem jött meg, de azt olvastam, hogy a héten már esedékes lesz.
Szeptemberben már 4-szer is edzett, ahhoz nem kell papír. Szerintem még nem jött meg, de azt olvastam, hogy a héten már esedékes lesz.MessiNeymarSuarez írta:Ma már ha minden igaz Iniestáékkal edz, szóval valószínűleg igen.
Ma már ha minden igaz Iniestáékkal edz, szóval valószínűleg igen.Samper írta:Marlon "papírügyei" elrendeződtek már? Tudja valaki?
az elnökük olyat nyilatkozott, hogy 2018-ban a szerződése lejárta után szeretnék megszerezni. meg hát messi is jól viselkedett, szóval még akármi lehetBob_Marley írta:Csak fizessenek rendesen.
állítólag most készülünk elé tenni egy élethosszig tartó szerződést.randomguy írta:Newell's Old Boys are confident that they can sign Messi after the 2018 World Cup. [sport]
ezt már többször olvastam, pár hete más forrástól is. na de a lényeg: most ezek ezt komolyan gondolják? miből szeretnék leigazolni?
Messi már párszor elmondta, hogy vagy itt vagy a Newell's-nél fog visszavonulni. A fizetésére nem lenne olyan nehéz szponzorokat találni úgyhogy ilyen téren se lenne akadály.randomguy írta:Newell's Old Boys are confident that they can sign Messi after the 2018 World Cup. [sport]
ezt már többször olvastam, pár hete más forrástól is. na de a lényeg: most ezek ezt komolyan gondolják? miből szeretnék leigazolni?
Akkor nem teljesen, ha Vidalra mar egyaltalan nem szamitana LE. De akkor meg elkuldte volna nyaron szerintem, szoval en se latok ra eselyt. Ha januarig nem javul, akkor arra igen, hogy jon egy jobbhatved, de ez most szerintem is eselytelen.Tobias88 írta:Amúgy teljesen felesleges lenne ő, kár is ragozni
Hát, végülis 22 játékost akart LE és "csak" 21 van. Amúgy teljesen felesleges lenne ő, kár is ragozniTromort77 írta:Ha ez létrejönne akkor tényelg olyan lenne ez az átigazolási szezon mintha én FM-eznék.palesz77 írta:If Shakhtar Donetsk right-back Dario Srna (34) rescinds his contract with his current club, he could join Barcelona [tribuna]
However, it's unlikely Srna will join. The transfer market is closed but rules allow players without clubs to still be signed [sport]
Azt hittétek vége a pletykáknak mi?![]()
![]()
Én valahogy bírnám, merész volna. Sr mögé pedig jó lenne cserének.
De egyébknét meg bízni kell Vidal-ban ha már itt van. Csak idő kell neki.