Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem arra gondolt, hogy Pérez olcsóbb, de hasonló szint. Amúgy nem tudom, nekem mindegy melyikük jön, Pacoban van még kraft szerintem, csak kérdés, hogy csereként ki tudná-e azt hozni magából..Varatrix írta:Miért a 27 éves pérez igen?
hank1ee írta:Pérezzel jobban járnánk. Alcácer soha nem lesz olyan szintű játékos, hogy kezdő csatár legyen a Barcelonában. 30 millió egy cserecsatárért, aki még szélen se bevethető? Minek???
messideco írta:messideco írta:Lucas Perez![]()
![]()
Paco Alcacer is
Ligából érkező, lehetőleg spanyol csatárt akartam, itt van két scoutolt csatáromLássuk csak
Azért mert Lucho egy fiatal 9-est akar. Azt mondjuk én sem értem, hogy minek hisz itt van Munir. Jóval inkább egy szélső kéne mert jelenleg Messi és Neymar mögött csak szélsőként használható középpályások vannak és nem vérbeli szélsők.hank1ee írta: 30 millió egy cserecsatárért, aki még szélen se bevethető? Minek???
Samper írta:Elegem van a tuti hírekből és cáfolatukból. Ha már valami hivatalos, akkor szóljanak.
Szólj rájuk.Samper írta:Elegem van a tuti hírekből és cáfolatukból. Ha már valami hivatalos, akkor szóljanak.
Középszerű játékosnál jobbat nem fogunk ilyen pozícióba találni, mert az tuti, hogy az érkező csatár, legyen az bárki, nem fog túl sok szerephez jutni. Ha Paco ezt a szerepkört képes elfogadni és így is motiváltan beszállni, akkor rosszul nem járhatunk vele. Munír bevonása pedig egy 2-3 évre szóló visszavásárlási opcióval ugyancsak nem lenne hülyeség. Neki most játékpercek kellenek és a Valencia-ban biztos több szerephez jutna, mint nálunk. Ugyanez igaz Samperre is.kristop írta:amennyire jol kezdodott szamunkra ez az atigazolasi szezon szerintem annyira el is rontjuk igy a vege fele a gomes, paco igazolasokkal. szamomra paco az iskolapeldaja annak, ami az angoloknal mar regota megy, hogy felhypeoljak a sajat orszaguk kozepszeru jatekosait, mert epp van valami hianyposzt a valogatottban (ami a spanyoloknal most a kilences). kozhely, de amilyen szamokat paco produkalt a valenciaban azt munir is lazan hozna. pont ezert lenne szomoru, ha meg ot is megkapnak, nagyon lehuznanak minket, 30-50ig barhol megallhat a vegso ar.
Én is jobban örülnék neki.Klasszikus 9-es ismeri a ligát ami tudjuk LE-nek is fétise, ráadásul tudjuk kb. mit várhatunk tőle és persze fiatal aki idővel akár...Bob_Marley írta:Paco még jobb lenne mint Lucas, mivel már bizonyított ilyen szinten is. Válogatott+nemzetközi kupa tapasztalat, spanyol. Tökéletes választás.
Még a végén bejelentjük majd Cancelo leigazolását is 1-2 hét múlva, ha már így a semmiből robbantjuk idén a Valencia játékosait..Tromort77 írta:Na neki aztán főleg örülnék, inkább ő mint a barzil srácok. Ő legalább ismeri a ligát.
Egyébként ő is 22 éves, legalábbis még fél hónapig kb. Ez a nyár a 22es szám bővületében zajlik.
Asszem megyek lottózni..Messias2 írta:Paco Alcacer (22) is the fourth forward that FC Barcelona is going to sign. [md]
Belsős vagy?
Paco Alcacer (22) is the fourth forward that FC Barcelona is going to sign. [md]palesz77 írta: És akkor a semmiből bejelentjük Pacot..![]()
Akkor így jártunk, de értelmes csatár (értsd klasszis) nem fog és nem is éri meg az MSN mögött seggelni, mert nem fér bele a padra igazolni 8millás fizuval játékost.Samper írta: És ha az első 4 valamelyike súlyosan megsérül?