A B-t talán most sikerült gatyába rázni. Szép volna, ha a következő években újra kinyílna az ajtó a fiatal tehetségek előtt. S az is kérdés, hogy akár sikerül az év, akár nem, hosszabbít-e LE. Mert új edzőnél mindig változik az egyes játékosok pozíciója. Mindenesetre remélhető, hogy a téli ablakot kihagyjuk.visca el barca írta:sztem ezt a topicot le is lehetne zárni úgy 2-3 évre![]()
"Azt mondtuk a nyár elején, hogy a csapatot a szükséges módon meg fogjuk erősíteni. Ennek következtében előrehoztunk következő évekre tervezett befektetéseket..."
Barca Igazolások
röviden: a keret megerősödött ez kétségtelen. van néhány jelenleg érthetetlen dolog ami vagy bejön, vagy nem.ilyen a jobbhátvéd ügy és a középpályás dömping. azért ne feledjétek az ingyen elengedetteket, Bartra ügyét (nálam ez nem a jó pontokat növeli), a kapus körtáncot ami egy nem tervezett kényszer lett, másokkal ellentétben viszont Digne az kellett, a Munír-Alcacer csere kérdőjeles (nálam).
megkockáztatnék egy (könnyen lehurrogható) aggodalmat: az állomány fizikai erő, és gyorsaság tekintetében elmarad a mai trendektől. tudom, hogy a "Barcastílus" mást igényel de mégis....
megkockáztatnék egy (könnyen lehurrogható) aggodalmat: az állomány fizikai erő, és gyorsaság tekintetében elmarad a mai trendektől. tudom, hogy a "Barcastílus" mást igényel de mégis....
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezerszer át lett beszélve, majd kiderül. Arra a pár meccsre Matyi vagy Adriano is betudott ugrani (utóbbi nyilván már nem). Alba nem nagyon fáradt el eddig soha, legjobb korban van, top játékosok egyike a posztján, Digne nem sokat fog szerintem játszani.TripleH írta:Digne.. Igen mert sokkal jobb volt mikor Matyi bohockodott a baloson..Bob_Marley írta:Ez a Paco transfer megdobta így a végére, én azért nem lelkesedtem annyira mint itt páran az eddigi nyári munkáért, de a legfontosabb feladatott teljesítették és jó embert hoztak támadónak. Nyolcast adtam végül, tízes alapból nincs.És Gomes meg Digne kicsit felesleges leigazolása nálam lehúz még egy pontot. Viszont Pacoért nagy pacsi.

Az igazolásokkal én kifejezetten elégedett vagyok. Sikerült mind a 4 részre úgy embereket szerezni, hogy bármikor bármelyik meccsen lehessen rájuk számítani.
Jasper: Bravó menni akart, de Masipot második számú kapusnak kevésnek ítélték, így jött a holland, aki ha be kell majd ugrani MAtS helyett, szerintem helyt fog tudni állni.
Umtiti: Nyár elején Masch pedzegette a távozás gondolatát, Bartraval nem számoltak így eladták, Verma-t pedig Romai klinikára bízták, Matyi pedig cserének középre nem rossz, de egyre tobb sérülése van és fiatalabb sem lesz. Hál isten sikerült egy olyan láncszemet szerezni, aki elsőre megtalálta a helyét és ha így folytatja, év végére alap emberré is válhat.
Digne: Alba mögött gyakorlatilag volt egy lyuk, ha ő kiesett baloson, akkor szinte mindig onnan kaptuk a gólt, Matyi baloson siralmas, Adriano meg mar nem volt szint. Ráadásul ő is mintha ide született volna olyan gyorsan alkalmazkodott és kifejezetten jól is jatszik.
DS: Rendkívül olcsón hoztuk vissza és tavaly nagyon jó volt a ligában, de szerintem ha ő idén beválik, akkor Rafinha-nak meszeltek és év végén eladjuk.
Gomes: Ő szerintem egy nagyon sok oldalú kp-ás és ha beválik egy nagyon jó taktikai elem lesz, mert gyakorlatilag a kpn bárhol bevethető és elég jóban van a lasztival.
Paco: Én Munirt is szívesen néztem volna 4. Számú tamadoként, de ha a szivemre hallgatok akkor Paco fogja a válogatottban betölteni azt az űrt amit Villa hagyott, legalábbis a képességei megvannak hozzá.
Jasper: Bravó menni akart, de Masipot második számú kapusnak kevésnek ítélték, így jött a holland, aki ha be kell majd ugrani MAtS helyett, szerintem helyt fog tudni állni.
Umtiti: Nyár elején Masch pedzegette a távozás gondolatát, Bartraval nem számoltak így eladták, Verma-t pedig Romai klinikára bízták, Matyi pedig cserének középre nem rossz, de egyre tobb sérülése van és fiatalabb sem lesz. Hál isten sikerült egy olyan láncszemet szerezni, aki elsőre megtalálta a helyét és ha így folytatja, év végére alap emberré is válhat.
Digne: Alba mögött gyakorlatilag volt egy lyuk, ha ő kiesett baloson, akkor szinte mindig onnan kaptuk a gólt, Matyi baloson siralmas, Adriano meg mar nem volt szint. Ráadásul ő is mintha ide született volna olyan gyorsan alkalmazkodott és kifejezetten jól is jatszik.
DS: Rendkívül olcsón hoztuk vissza és tavaly nagyon jó volt a ligában, de szerintem ha ő idén beválik, akkor Rafinha-nak meszeltek és év végén eladjuk.
Gomes: Ő szerintem egy nagyon sok oldalú kp-ás és ha beválik egy nagyon jó taktikai elem lesz, mert gyakorlatilag a kpn bárhol bevethető és elég jóban van a lasztival.
Paco: Én Munirt is szívesen néztem volna 4. Számú tamadoként, de ha a szivemre hallgatok akkor Paco fogja a válogatottban betölteni azt az űrt amit Villa hagyott, legalábbis a képességei megvannak hozzá.
- MatyiG
- Adminisztrátor
MAtS, Cillessen, Masip, Roberto, Vidal, Piqué, Masch, Umtiti, Mathieu, Alba, Digne, Busi, Ini, Rakitic, Gomes, Denis, Rafinha, Arda, Messi, Neymar, Suárez, Paco, sok sikert LE-nek.
Amúgy nem azt mondta LE, hogy 23 fős keret kell neki?

Amúgy nem azt mondta LE, hogy 23 fős keret kell neki?

Aki látott is, nemcsak nézett az elmúlt években, az sosem arcoskodott, maximum elégedetten biccentett, amikor pl 11 saját neveléssel álltunk ki...se előtte, se a következő években nem lesz olyan. Akkor valóban volt türelme a vezetőségnek, plusz nagyon betalált R10-el meg a hollanddal, aztán Peppel. Ezek hatására ma már olyan eredménykényszer van, h muszáj igazolni, szokták mondani, megnyerni könnyebb valamit, mint megtartani és ez tényleg így van.sneco7 írta:Így múlik el egy világ dicsősége, a La Masia,amire pár éve oly büszkék voltunk, ma már gyakorlatilag nem tényező a keretünkben. Az elmúlt években szerintem nem a tehetségek hiányoztak,hanem egyszerűen a beléjük vetett bizalom és a lehetőség. Szerintem teljesen feleslegesen igazoltunk ennyi pénzért cserecsatárt jelen helyzetben.
- sneco7
- Capitá del Barça
Így múlik el egy világ dicsősége, a La Masia,amire pár éve oly büszkék voltunk, ma már gyakorlatilag nem tényező a keretünkben. Az elmúlt években szerintem nem a tehetségek hiányoztak,hanem egyszerűen a beléjük vetett bizalom és a lehetőség. Szerintem teljesen feleslegesen igazoltunk ennyi pénzért cserecsatárt jelen helyzetben.
Hát érdekes ez, mert vacilláltam a 9-10 pont között és bár sem az eladásokkal nem vagyok maradéktalanul elégedett, az általam legfontosabb feladatnak tartott jobbhátvédet se sikerült igazolni, a cserekapus (Cille), a csere balhátvéd (Digne), a 6. sz. középpályás (Gomes) és a csere Suarez (Paco) is drága volt az ízlésemnek, aztán valamiért mégis 10-et adtam rá.
Úgy tűnik kilóra megvehető FM-huszár vagyok 

Digne.. Igen mert sokkal jobb volt mikor Matyi bohockodott a baloson..Bob_Marley írta:Ez a Paco transfer megdobta így a végére, én azért nem lelkesedtem annyira mint itt páran az eddigi nyári munkáért, de a legfontosabb feladatott teljesítették és jó embert hoztak támadónak. Nyolcast adtam végül, tízes alapból nincs.És Gomes meg Digne kicsit felesleges leigazolása nálam lehúz még egy pontot. Viszont Pacoért nagy pacsi.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez a Paco transfer megdobta így a végére, én azért nem lelkesedtem annyira mint itt páran az eddigi nyári munkáért, de a legfontosabb feladatott teljesítették és jó embert hoztak támadónak. Nyolcast adtam végül, tízes alapból nincs.
És Gomes meg Digne kicsit felesleges leigazolása nálam lehúz még egy pontot. Viszont Pacoért nagy pacsi. 

- visca el barca
- Presidente del Barça
sztem ezt a topicot le is lehetne zárni úgy 2-3 évre
"Azt mondtuk a nyár elején, hogy a csapatot a szükséges módon meg fogjuk erősíteni. Ennek következtében előrehoztunk következő évekre tervezett befektetéseket..."

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
Transfermarkt szerint pont egy Alcecer-nyivel léptük túl az említett 60 milliót.palesz77 írta:Én naiv elhittem amit Bartoék mondtak, már ebbe a hibába se futok bele többet..visca el barca írta:amugy nem tudom honnan volt ennyi játékosra pénz, hiszen itt többen is megmondták, hogy csak 60 milliot költhetünkaztán valahogy mégiscsak a duplája lett...
jövőre viszont tuti h nem veszünk senkit
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
A többség Munirt tartotta volna meg 4. számú csatárnak, Pacora egy szavazat se jött..
Új szavazás. Én 9 és 10 között vacillálok, mert szerintem parádés átigazolási szezon volt igazolások szempontjából, de az eladásokkal nem vagyok elégedett, főleg így a Munir transzferrel a végén, úgyhogy inkább "csak" 9-es. De ilyen jó nyarat szerintem nem zártunk még, pedig a kezdőbe nem is jött senki, viszont minden posztra van 2 jó emberünk - kivéve jobbhátvéd, de SR a király, megoldja.

Új szavazás. Én 9 és 10 között vacillálok, mert szerintem parádés átigazolási szezon volt igazolások szempontjából, de az eladásokkal nem vagyok elégedett, főleg így a Munir transzferrel a végén, úgyhogy inkább "csak" 9-es. De ilyen jó nyarat szerintem nem zártunk még, pedig a kezdőbe nem is jött senki, viszont minden posztra van 2 jó emberünk - kivéve jobbhátvéd, de SR a király, megoldja.

Én naiv elhittem amit Bartoék mondtak, már ebbe a hibába se futok bele többet..visca el barca írta:amugy nem tudom honnan volt ennyi játékosra pénz, hiszen itt többen is megmondták, hogy csak 60 milliot költhetünkaztán valahogy mégiscsak a duplája lett...

Azt majd csak jövőre..TripleH írta:Akkor mar csak Cancelo kene tőlük es akkor hivatalosan is lehetnének a nevelő együttesunk..![]()

Akkor mar csak Cancelo kene tőlük es akkor hivatalosan is lehetnének a nevelő együttesunk..

- visca el barca
- Presidente del Barça
én viszont a hivatalos oldalról tájokzódomKubla9 írta:5 perce olvastam hogy 16 millió a visszavásárlási ára.
amugy nem tudom honnan volt ennyi játékosra pénz, hiszen itt többen is megmondták, hogy csak 60 milliot költhetünk

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
szerintem tényleg nincs értelme a visszavásárlásinak jelenleg.
Ha Munir teljesit, akkor majd el kell dönteni szezon végén hogy ott marad vagy visszajön. Nyilván akkor fog ott maradni ha jól érzi ott magát, akkor viszont ha nem akar visszajönni nincs sok értelme visszarángatnunk amúgy se.
Ha Munir teljesit, akkor majd el kell dönteni szezon végén hogy ott marad vagy visszajön. Nyilván akkor fog ott maradni ha jól érzi ott magát, akkor viszont ha nem akar visszajönni nincs sok értelme visszarángatnunk amúgy se.
-
- Entrenador del Barça
Hivatalos a Munir ügylet is. 12 millióért veheti meg jövőre a Valencia és egy bizonyos százalék üti a klub markát Munir további eladását követőenrandomguy írta:Kubla9 írta:igen, azt mi is olvastuk, de az nem hivatalos, csak a mundo hozta le..visca el barca írta:...quote] ...
https://www.fcbarcelona.com/football/fi ... munir-loan" target="_blank
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bowlinggolyo 2016.08.30. 14:25:03-kor.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Redditen láttam, de azóta javították is:
The loan deal runs until June 30th, 2017, with an option to buy at the end of the season. Munir will wear the number 9 shirt.
The loan deal runs until June 30th, 2017, with an option to buy at the end of the season. Munir will wear the number 9 shirt.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
AZt gondolom, lehet kezdeni megint ,hogy most persze nincs visszavásárlásink, de nem is lenne értelme. Ha annyira bíznának benne, itt maradt volna. Nem fog akkorát robbantani ebben az idényben sem, hogy vissza akarjuk venni, főleg így, hogy Paco itt lesz.

- randomguy
- Capitá del Barça
igen, azt mi is olvastuk, de az nem hivatalos, csak a mundo hozta le..Kubla9 írta:5 perce olvastam hogy 16 millió a visszavásárlási ára.visca el barca írta:munir egy évre, 12 millios vasarlasi opcioval és nincs rá visszavásárlás.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
5 perce olvastam hogy 16 millió a visszavásárlási ára.visca el barca írta:munir egy évre, 12 millios vasarlasi opcioval és nincs rá visszavásárlás.
- visca el barca
- Presidente del Barça
munir egy évre, 12 millios vasarlasi opcioval és nincs rá visszavásárlás.

- randomguy
- Capitá del Barça
ez a 2 év milyen forrástól jött? mert a hivatalos források azt írják, hogy 1 év, és sajnos nem áll benne hogy lenne rá visszavásárlási opciónk...Tromort77 írta:https://twitter.com/FCBarcelona_cat/sta ... 4633389056
Hivatalos
Én pedig a napokban lettem 22, szóval én még bizakodom, hátha.
Munir to Valencia on a 2-year loan with a buy option

Official: Valencia announce a one year loan deal for Munir El-Haddadi. Valencia have buy-option for next summer. [vcf]
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
https://twitter.com/FCBarcelona_cat/sta ... 4633389056
Hivatalos
Hivatalos