Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Transfermarkt szerint pont egy Alcecer-nyivel léptük túl az említett 60 milliót.palesz77 írta:Én naiv elhittem amit Bartoék mondtak, már ebbe a hibába se futok bele többet..visca el barca írta:amugy nem tudom honnan volt ennyi játékosra pénz, hiszen itt többen is megmondták, hogy csak 60 milliot költhetünkaztán valahogy mégiscsak a duplája lett...
jövőre viszont tuti h nem veszünk senkit
Én naiv elhittem amit Bartoék mondtak, már ebbe a hibába se futok bele többet..visca el barca írta:amugy nem tudom honnan volt ennyi játékosra pénz, hiszen itt többen is megmondták, hogy csak 60 milliot költhetünkaztán valahogy mégiscsak a duplája lett...
jövőre viszont tuti h nem veszünk senkit
Azt majd csak jövőre..TripleH írta:Akkor mar csak Cancelo kene tőlük es akkor hivatalosan is lehetnének a nevelő együttesunk..![]()
én viszont a hivatalos oldalról tájokzódomKubla9 írta:5 perce olvastam hogy 16 millió a visszavásárlási ára.
Hivatalos a Munir ügylet is. 12 millióért veheti meg jövőre a Valencia és egy bizonyos százalék üti a klub markát Munir további eladását követőenrandomguy írta:Kubla9 írta:igen, azt mi is olvastuk, de az nem hivatalos, csak a mundo hozta le..visca el barca írta:...quote] ...
igen, azt mi is olvastuk, de az nem hivatalos, csak a mundo hozta le..Kubla9 írta:5 perce olvastam hogy 16 millió a visszavásárlási ára.visca el barca írta:munir egy évre, 12 millios vasarlasi opcioval és nincs rá visszavásárlás.
5 perce olvastam hogy 16 millió a visszavásárlási ára.visca el barca írta:munir egy évre, 12 millios vasarlasi opcioval és nincs rá visszavásárlás.
ez a 2 év milyen forrástól jött? mert a hivatalos források azt írják, hogy 1 év, és sajnos nem áll benne hogy lenne rá visszavásárlási opciónk...Tromort77 írta:https://twitter.com/FCBarcelona_cat/sta ... 4633389056
Hivatalos
Én pedig a napokban lettem 22, szóval én még bizakodom, hátha.
Munir to Valencia on a 2-year loan with a buy option
Már ketten is írták alattad.MessiNeymarSuarez írta:Valencia will sign Munir on 1-season loan with an option to buy for €12M. Barca have option of first refusal & buyback clause of €16M. [MD]
Hát kiváncsi leszek mi lesz végül.
értem mire gondolsz, de a juventus is pont így herdálta el comant, hogy úgy adták kölcsön a bm-nek, hogy vásárlási opciójuk van rá a németeknek, viszont a juventus nem vont bele olyan opciót, hogy ezt a vásárlási opciót ők blokkolni tudnák egy visszavásárlási opcióval, és a hírek alapján mi is pont ugyan így teszünk munirral. magyarul odaadjuk nekik munirt 1 évre "tesztelni", és ha beválik nekik megvehetik bagóért...Kovbal88 írta: Szerintem egy játékos jobban meg tudja itélni a helyzetét, mint mi innen távolról...Munír jól döntött, hogy most elment, mégha a Valencia idén és tavaly is nem éppen úgy muzsikál, ahogy az tőle elvárható.
Ha továb fejlődik lesz esélye tovább lépni, aztán meglátjuk mire lesz képes. Egyenlőre jól csinálja a dolgokat.
Szerintem egy játékos jobban meg tudja itélni a helyzetét, mint mi innen távolról...Munír jól döntött, hogy most elment, mégha a Valencia idén és tavaly is nem éppen úgy muzsikál, ahogy az tőle elvárható.randomguy írta:nekem már az elején furcsa volt, hogy a valencia belemegy abba, hogy mi is beletegyünk egy visszavásárlási opciót a szerződésbe, de persze nem bántam volna..
lehet mondani, hogy talán ő fog dönteni és visszajön, de nem hiszem, hogy vissza szeretne majd ő jönni, mert addigra itt lesz paco is, meg ugye suarez... lehet mondani, hogy majd kölcsönadjuk másnak, de ha beválik valenciába, meg neki is tetszeni fog a csapat akkor aligha fog majd értünk másik csapatba kölcsönbe menni, akármennyire is saját nevelés. persze remélem nem így lesz, és nem herdáljuk el munirt...