Ennek tényleg sok értelme lenne.recrea írta:Handanovic, ha TS tényleg ugrik.

Amúgy Nagatomo bhv-nek? Szerintem nem egy elvetélt ötlet.
Ennek tényleg sok értelme lenne.recrea írta:Handanovic, ha TS tényleg ugrik.
Pedig a két szélről megindulván Andrés Iniestával és Ardával kiegészülne az MSN és létrejönne a tökéletes gépezet, a MASINA!Messias2 írta:Nyilván komolyan gondoltam.MR. TROMORT777 írta: ééés vártam, hogy ki dobja be Ibrát.
Nyilván komolyan gondoltam.MR. TROMORT777 írta: ééés vártam, hogy ki dobja be Ibrát.
Úgyan azt gondolom róla is mint amit Gourcuff-ról írtál. Régebben nagy ígéret volt és zseniális dolgokra volt képes. Aztán valahogy mégsem tudta megugrani a PL szintjét. Most viszont megint nagyon jól megy neki. Lehet csak a francia bajnokság ennyivel játékosabb és azért tűnnek jobbnak az ilyen játékosok.palesz77 írta:Ben Afa jöhet cserecsatárnak
- His agent is former FCB Futsal player, Vitor Leal. Close friend of Ronaldinho, he was crucial in Ronnie's signing for Fluminense a while back.roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ofb&utm_me ... mpaign=fut
Itt egy újabb Gerson.
roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ofb&utm_me ... mpaign=fut
Itt egy újabb Gerson.
Remélem és kívánom is neki, hogy ne legyen olyan sérülékeny, mint régen, de ez a példa nem tükröz semmit. Brazíliában teljesen más az intenzitás, a terhelés és a védők se feltétlenül olyan felfogásban lépnek pályára, mint az európai top ligákban...MR. TROMORT777 írta:Mióta visszatért Brazíliába egyszer volt sérült és akkor is csak egy meccset kellett kihagynia.nzxtpo írta: Patoval meg az a baj, hogy lehet hogy többet érne, mint Munir vagy Sandro, de ha lesérül 1-2 hónapokra akkor nem tudod becserélni...
Mióta visszatért Brazíliába egyszer volt sérült és akkor is csak egy meccset kellett kihagynia.nzxtpo írta: Patoval meg az a baj, hogy lehet hogy többet érne, mint Munir vagy Sandro, de ha lesérül 1-2 hónapokra akkor nem tudod becserélni...
Az utóbbi másfél-két szezonban nem annyira meggyőző, anno ebben a hanyatló Milanban ő volt kb. az egyedüli aki értelmes teljesítményt nyújtott, klasszis jhv-nek predesztinálták, de a sérülések az ő karrierjét is megtörték, az más kérdés, hogy egy új és jobb közegben hogy teljesítene.Chino írta:Én is kiváló játékosnak tartom Pogba-t, többféle variáció is lehetne vele a kp-n, de ebbe a rendszerbe nem tudom mennyire lehetne integrálni. A bal oldalra nem elég mozgékony és főleg lassú, Rakitic helyén pedig pont az erősségeit ölnénk ki belőle szerintem. Sokan defenzívebb játékosnak tartják, mert egy magas, erőteljes fekete játékos, de ő inkább támadó felfogású. Messi és Alves mellé öngyilkosság. Még így is sokszor elmennek ott hiába gürüzik annyit a horvát. Nem néztem ilyenről statisztikát, de szerintem a meccseink többségén Rakitic futja e legtöbbet. Ahhoz pedig, hogy egy Vieira 2.0-nak kiáltsuk ki, max. az alapjai miatt lehet. Távol áll még attól a szinttől.
Patonak én nagyon örülnék. Ő tényleg minőségi csere lenne, sokkal bátrabban lehetne rotálni. Most ha rosszul játszik Neymar akkor sem éri meg lecserélni, mert még egy 20%-os Neymar is többet ér a variációknál. Egy Patoval már nem így lenne. Sérülésnél sem kellene kétségbe esni és pihentetni is lehetne. 15 milláért ajándék.
De Sciglio-t már korábban is szívesen láttam volna itt. Neem a kifejezett olasz focit képviseli. Alvesre szó nélkül cserélném. (bár ezt sok mindenkiről el lehetne mondani) Az egy gond vele, hogy elég sérülékeny.
Ezért nem is válaszoltam rá.visca el barca írta:és ennek mi köze a barca igazolásokhoz?mondtam már , kell egy Bob vs rest of the world és ott lehetne csapatni