Bob_Marley írta:
Nolito sem egyszezonos, ezt nem értem miért írtad ide, mert ilyet nem mondtam. Csak a franciára reagáltam, aki mióta ott van a Sevillában jól tolja. Három év alatt 40 gól, ezen nem hiszem hogy magyarázni kéne bármit is.
És összehasonlíthatom, mert amennyit Neymar játszott középen annyit a felsoroltjaink is játszottak szélen. Messi az jogos, de ő is egy éve, ahogy Rafinha meg előtt a Celtaban szélen volt. Iniesta meg simán eljátszik szélen, nyikorgott a gépezet, hát amennyit kellett az megvolt. Arda meg szélen volt sokszor az Atleticoban. Neymar meg ott tolja a válogatottban sem helyén való érzésem szerint, mert Fred és Tardelli volt középen a legutóbbi tornákon is.
Messin kívül nem nagyon van ember, aki tud centert játszani, szélre viszont van, beugrósként.
Az egyszezonos jelzővel eg korábbi hsz-re reagáltam.
Azért az a három év alatt 40 gól egy középcsatártól nem olyan iszonyatosan kiugró teljesítmény (persze nem volt stabil játékos, Bacca-t nem tudta sosem kiszorítani), de nem is Gameiro képességeit akarom vitatni, mert jó játékosnak tartom és igen jó szezonja volt.
Neymar azért jóval többet játszott középen, a selejtezőkben is többször tolta ott, plusz volt amolyan hamis kilencesben is. Rafinha a Celtaban nem szélen játszott. Középső -illetve támadó kp-ként, nagyritkán szerepelt szélen. Ini szinte minden alkalommal alulmúlt magát szélen. Nem elég gyors oda, illetve nem kapura törő játékos. Ez hiányzik belőle, ami pedig oda kellene. Lehet, hogy nagy hülyeség, de én Albat próbálnám ki ott. Gyors és képes jól betörni.
Nekem csak az a véleményem, hogy Nolitoval -ha már róla szólnak hírek- sokkal jobban járnánk. Gyakorlatilag az egész MSN rotálható vele, cserének minőségi játékos, ismeri a klubot, Luchot, bírja a padot és sokkal olcsóbb mint a francia.
Tello szerintem felejtős kategória. A Fiorentinaban sem tudott megragadni. Csupán két meccsét láttam, (a Roma és a Juve ellen) de finoman fogalmazva sem győzött meg arról, hogy helye lenne itt. Lehet, hogy a többi meccsen jó volt, nem néztem azokat, de a mutatóit tekintve se mondhatni, hogy nagyon ígéretes, pedig nem egy 19-20 éves tehetségről beszélünk. Ennyit szerintem Munir is tud nyújtani, sőt!