Főleg, ha elviszi Vdb az EB-re.Messias2 írta:Más:Nolito igazolást szinte mindenki biztosra veszi, én nem gondolom ilyen simának a dolgot. Celtanak nagyon megy, hülyék lennének most elengedni Nolitot, amikor nyáron 3x annyi lesz az értéke, ha továbbra is így teljesít.
Barca Igazolások
- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Ez így van, de még így is jobban meg vagyok vele elégedve, mint Rakétával.visca el barca írta: így van, akármennyire is fáj leírni, jelenleg egy "átlagos" kp, semmi több. persze vannak még hűha megmozdulásai, de azért csak öregszik () + többet kell védekeznie + nincs mellette xavi sem és ez így egyben sok neki
Más:Nolito igazolást szinte mindenki biztosra veszi, én nem gondolom ilyen simának a dolgot. Celtanak nagyon megy, hülyék lennének most elengedni Nolitot, amikor nyáron 3x annyi lesz az értéke, ha továbbra is így teljesít.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- visca el barca
- Presidente del Barça
volt itt szó h nincs pénz fizetésekre, aztán most olvasom, h állítólag évek óta nem volt ilyen stabil pügyi helyzetünk
aki nagyon otthon van a spanyol nyelvben, vagy van türelme guglizni leíhatná a lényeget
http://www.sport.es/es/noticias/barca/m ... ia-4608678" target="_blank

aki nagyon otthon van a spanyol nyelvben, vagy van türelme guglizni leíhatná a lényeget

http://www.sport.es/es/noticias/barca/m ... ia-4608678" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- barca0417
- Entrenador del Barça
Azért középpályást ehet úgy is hozni, hogy mondjuk el hozzuk Verrattit, akkor ő Busi helyén is és egyel előrébb is opció lehet. Mascherano ha marad, meg már kizárólag védőnek. Így Matyit is el lehet engedni. (küldeni
). Így már nem lenne túl sok a kp. Rakitic-Arda-Iniesta-Rafinha-Roberto+Busi-Veratti. Ez nem sok egyáltalán, kell hogy legyen variációs lehetőség, és Lucho azért szeret, és tud is rotálni.

- visca el barca
- Presidente del Barça
így van, akármennyire is fáj leírni, jelenleg egy "átlagos" kp, semmi több. persze vannak még hűha megmozdulásai, de azért csak öregszik (Messias2 írta:nem képes már olyan teljesítményre, mint pár éve.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Irreális elvárás ez tőle. Hisz láthattuk az elöző szezonban, h nagyon meglátszódnak rajta az évek, és nem képes már olyan teljesítményre, mint pár éve. Ezért meg is lepett, h milyen jól kezdte a szezont.visca el barca írta: látványosan gyengemagához képest. iniestától én nem "elfogadható" teljesítményt várok, hanem, hogy hátán cipelje a csapatot.
De így már értem, mire gondoltál.
az biztos hogy túlgondoltam, de ezt a középpályás igazolást még mindig nem nagyon látom, ha érkezik nolito. mégha el is fogadom hogy sergi roberto, és rafinha se lesz soha stabil kezdő (egyébként bl rangadókon és a real elleni meccseken kívül szerintem nem sokan izgulnának már egy sergi roberto kezdetésen), akkor is marad iniesta (ha nem is stabil kezdő, de úgy ahogy tavaly xavi, stabil harmadik embernek simán), arda, rakitic kezdő szintű embernek a középpályára és melléjük érkezne az a bizonyos új ember (verratti/pogba/koke/coutinho), egyszerűen baromi soknak tűnik nekem. max akkor tudnám elképzelni, ha rakitic lépne, de ennek se látom jelét jelenleg. és mint ahogy a kolléga említette még van egy halilovicunk is, aki ha folytatja ezt a formáját, akkor tényező lesz ő is akár már a következő évben.
a védelmet én a következő nyáron adriano, mathieu, alves és douglas nélkül képzelem el. adriano most már tuti lép, matyit ilyen rövidtávú befektetésnek gondolom, tűzoltás, douglasnak nincs helye egyszerűen, alves oké, pénz, persze pénz, de ő azért mindig játszani akar, és kétlem hogy 2016ban is kezdő lenne nálunk.
az "álomvédelmem" valami ilyesmi lenne
alba/grimaldo - vermaelen/marquinhos - piqué/bartra - bellerin/vidal
a realitás és amire esély látok meg valami ilyesmi
alba - vermaelen/laporte - piqué/bartra - sergiroberto/vidal
a védelmet én a következő nyáron adriano, mathieu, alves és douglas nélkül képzelem el. adriano most már tuti lép, matyit ilyen rövidtávú befektetésnek gondolom, tűzoltás, douglasnak nincs helye egyszerűen, alves oké, pénz, persze pénz, de ő azért mindig játszani akar, és kétlem hogy 2016ban is kezdő lenne nálunk.
az "álomvédelmem" valami ilyesmi lenne
alba/grimaldo - vermaelen/marquinhos - piqué/bartra - bellerin/vidal
a realitás és amire esély látok meg valami ilyesmi
alba - vermaelen/laporte - piqué/bartra - sergiroberto/vidal
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2015.10.22. 14:30:15-kor.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- visca el barca
- Presidente del Barça
látványosan gyengeMessias2 írta:Ezzel nem értek egyet. Iniesta az idei szezonban eddig teljesen elfogadható teljesítményt nyújtott. Szerintem Te Rakiticre gondoltál, mert ő valóban gyenge.visca el barca írta: igen, viszont iniesta látványosan gyenge és az idei teljesítménye alapján abszolút nem tűnik nélkülözhetetlennek, rafinhával meg ki tudja mi lesz.
Remélem, ő helyére kerül majd Arda. Viszont abban egyetértek, h kell valakit hozni nyáron a kp-ra. Lehetőleg olyat, aki lendületet tud vinni a játékba.

Ezzel nem értek egyet. Iniesta az idei szezonban eddig teljesen elfogadható teljesítményt nyújtott. Szerintem Te Rakiticre gondoltál, mert ő valóban gyenge.visca el barca írta: igen, viszont iniesta látványosan gyenge és az idei teljesítménye alapján abszolút nem tűnik nélkülözhetetlennek, rafinhával meg ki tudja mi lesz.
Remélem, ő helyére kerül majd Arda. Viszont abban egyetértek, h kell valakit hozni nyáron a kp-ra. Lehetőleg olyat, aki lendületet tud vinni a játékba.
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, viszont iniesta látványosan gyenge és az idei teljesítménye alapján abszolút nem tűnik nélkülözhetetlennek, rafinhával meg ki tudja mi lesz.noname írta:Erősen kezdek kételkedni abban a kp igazolásban. Jövőre lesz Arda is a kp-ra, továbbá ott van Denis Suarez, illetve Halilovic, akik mindketten jól teljesítenek. Halilovic konkrétan a bajnokság egyik felfedezettje lesz.

- noname
- Llegenda del Barça
Erősen kezdek kételkedni abban a kp igazolásban. Jövőre lesz Arda is a kp-ra, továbbá ott van Denis Suarez, illetve Halilovic, akik mindketten jól teljesítenek. Halilovic konkrétan a bajnokság egyik felfedezettje lesz.
A Fifa egy szégyen
- visca el barca
- Presidente del Barça
szerintem kicsit túlgondolkoztad, nem hinném, hogy egy esetleges kp-s jövetele attól függene, hogy megvesszük-e nolitot vagy sem.
- előre biztos h jönni fog egy ember, munir meg sandro nem megoldás, ez teljesen tiszta sor. télen sanszos h egy ésszerű áron rámegyünk nolitora (max 15, talán 20) vagy lavezzire. utóbbit sztem blanc nem fogja elengedni akármennyire is keveset játszik, a psg tulaját meg nem érdekli az, hogy most kaphat érte pár milliót vagy nyáron ingyen megy.
- kp-ra is fognak venni egy játékost, mert 1, akármennyire is próbáljuk bemagyarázni magunknak, valószinű h sem rainha, se SR nem lesz soha stabil kezdő 2, látványosan ez a leggyengébb szekciónk (védelem formáját most ne vegyük számba..). ide nyáron 1000% h jönni fog egy pogba/verratti/koke/akárki.
- védelem. alves minek menne el, most hosszabbított, nem fog lemondani a pénzről, max padozik. ide max egy középső védőt tudnék elképzelni, de csak abban az esetben ha vermaelen állandóan sérült lesz és matyiőt eladják. ha csak az egyik esik a játékból, akkor is marad 4 bekk középre, ami bővel elég (bár már mind öreg
)
- előre biztos h jönni fog egy ember, munir meg sandro nem megoldás, ez teljesen tiszta sor. télen sanszos h egy ésszerű áron rámegyünk nolitora (max 15, talán 20) vagy lavezzire. utóbbit sztem blanc nem fogja elengedni akármennyire is keveset játszik, a psg tulaját meg nem érdekli az, hogy most kaphat érte pár milliót vagy nyáron ingyen megy.
- kp-ra is fognak venni egy játékost, mert 1, akármennyire is próbáljuk bemagyarázni magunknak, valószinű h sem rainha, se SR nem lesz soha stabil kezdő 2, látványosan ez a leggyengébb szekciónk (védelem formáját most ne vegyük számba..). ide nyáron 1000% h jönni fog egy pogba/verratti/koke/akárki.
- védelem. alves minek menne el, most hosszabbított, nem fog lemondani a pénzről, max padozik. ide max egy középső védőt tudnék elképzelni, de csak abban az esetben ha vermaelen állandóan sérült lesz és matyiőt eladják. ha csak az egyik esik a játékból, akkor is marad 4 bekk középre, ami bővel elég (bár már mind öreg

na, akkor kezdek én egy új gondolatot, kicsit előre szaladok.
két dolog elég biztosnak tűnt a jövőbeli igazolásainkkal kapcsolatban. az egyik nolito (vagy lavezzi) télen + hogy nyáron igazolni akarunk egy középpályást. verratti, gündogan, pogba, coutinho, (thiago, haha), vagy tökömtudja kit.
ha nolito jön, akkor előre úgy leszünk hogy neymar, suarez, messi, nolito (balszél), munir/sandro + arda (mindkét szélen), rafinha (jobbszél) és vidal (jobbszél) is tud ott játszani. ha viszont elől ez a felállás, akkor a középpályán pedig iniesta, rakitic, arda, rafinha, sergi roberto ötös fog harcolni két helyért. látva azt hogy rafinha milyen biztatóan kezdett (reméljük ugyanilyen gyorsan felveszi a sérülése után is a fonalat), hogy sergi roberto felnőtt a feladathoz, hogy ardától milyen sokat várunk, hogy rakitic ha megy neki milyen fontos láncszem, és hogy iniesta 2016ban simán jó lesz amolyan xavi féle szerepkörre, totál felesleges lenne ide igazolni +1 embert. egyszerűen már ez az öt ember is sok lenne (csak ugye most HÁROM sérült épp, egyet pedig az idióta fifa nem enged játszatni), egy hatodik kezdő szintű ember két posztra már bőven túlzás lenne.
ha viszont nolito nem jönne, akkor az ő szerepkörét valószínűleg a két transzferban miatt kimaradó játékos (arda és vidal + talán rafinha) töltené be. ezt mondjuk még az is befolyásolja, hogy alves lép-e a nyáron (valószínűleg igen) és hogy a helyére akarunk-e hozni valakit (bellerin?) vagy vidal + sergi roberto oldja meg a jobbhátvéd posztot. mert így viszont felszabadulna egy vagy inkább kettő hely a középpályán és ekkor már lenne értelme igazolni.
tl dr, tehát azt mondom, hogyha télen hozzuk nolitot, akkor nyáron nem fog jönni se előre, se a középpályára senki, csak hátul (adriano, mathieu, douglas, alves) foltozzuk a dolgokat. viszont ha nem hozzuk nolitot (miután úgyis télen hoznánk, addigra meg már arda, vidal játszhat), akkor nyáron valami nagyszabású igazolást tolunk a középpályára. mit válasszunk fiatalok?
két dolog elég biztosnak tűnt a jövőbeli igazolásainkkal kapcsolatban. az egyik nolito (vagy lavezzi) télen + hogy nyáron igazolni akarunk egy középpályást. verratti, gündogan, pogba, coutinho, (thiago, haha), vagy tökömtudja kit.
ha nolito jön, akkor előre úgy leszünk hogy neymar, suarez, messi, nolito (balszél), munir/sandro + arda (mindkét szélen), rafinha (jobbszél) és vidal (jobbszél) is tud ott játszani. ha viszont elől ez a felállás, akkor a középpályán pedig iniesta, rakitic, arda, rafinha, sergi roberto ötös fog harcolni két helyért. látva azt hogy rafinha milyen biztatóan kezdett (reméljük ugyanilyen gyorsan felveszi a sérülése után is a fonalat), hogy sergi roberto felnőtt a feladathoz, hogy ardától milyen sokat várunk, hogy rakitic ha megy neki milyen fontos láncszem, és hogy iniesta 2016ban simán jó lesz amolyan xavi féle szerepkörre, totál felesleges lenne ide igazolni +1 embert. egyszerűen már ez az öt ember is sok lenne (csak ugye most HÁROM sérült épp, egyet pedig az idióta fifa nem enged játszatni), egy hatodik kezdő szintű ember két posztra már bőven túlzás lenne.
ha viszont nolito nem jönne, akkor az ő szerepkörét valószínűleg a két transzferban miatt kimaradó játékos (arda és vidal + talán rafinha) töltené be. ezt mondjuk még az is befolyásolja, hogy alves lép-e a nyáron (valószínűleg igen) és hogy a helyére akarunk-e hozni valakit (bellerin?) vagy vidal + sergi roberto oldja meg a jobbhátvéd posztot. mert így viszont felszabadulna egy vagy inkább kettő hely a középpályán és ekkor már lenne értelme igazolni.
tl dr, tehát azt mondom, hogyha télen hozzuk nolitot, akkor nyáron nem fog jönni se előre, se a középpályára senki, csak hátul (adriano, mathieu, douglas, alves) foltozzuk a dolgokat. viszont ha nem hozzuk nolitot (miután úgyis télen hoznánk, addigra meg már arda, vidal játszhat), akkor nyáron valami nagyszabású igazolást tolunk a középpályára. mit válasszunk fiatalok?

no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
- visca el barca
- Presidente del Barça

ééééééééééés újra témánál vagyunk... volt végre 2 nap mikor valaki nem örgezett, erre az egyik kedves fórumtárs újra rákezdett.
nem, nem öregszünk. nem írom le még1x, múltkor megtettem, keress utána. abszolút nem öreg a csapatunk

-
- Entrenador del Barça
Nem tudom, de másnak nem tünik fel, hogy öregszik a csapat? Alba-Bartra-Rakitic-Robertó-Neymár-Rafinha kivételével mindenki tul van a 28. évén és Ini-Masch-Matyi-Alves már a 30-on is.
És akkor Nolito /28/ Van Persie/31/ akiről hallani. Az lesz a vége, hogy 1-2 éven belül igen nagy mozgást kell csinálni. Ráadásul az öregek nagy pénzért már nem adhatók el, akiket fiatalon vennénk -nyilván neves játékosok-pedig drágák. Arda is 28 éves. Ugy gondolom, már télen és majd késöbb is fiatalabbakra kell koncentrálni.
És akkor Nolito /28/ Van Persie/31/ akiről hallani. Az lesz a vége, hogy 1-2 éven belül igen nagy mozgást kell csinálni. Ráadásul az öregek nagy pénzért már nem adhatók el, akiket fiatalon vennénk -nyilván neves játékosok-pedig drágák. Arda is 28 éves. Ugy gondolom, már télen és majd késöbb is fiatalabbakra kell koncentrálni.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Feghouli azért egy piszok jó kis focista, őt gondolkozás nélkül hoznám.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mondjuk egy Matyi-Demichelis duó középen büntetne, én támogatom.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
egyébként lehetne kukázni nyáron lejáró szerződésű játékosokat
lavezzi, feghouli, banega vagy mondjuk a védelembe demichelis 

Szerintem félreértetted amit írtam.Chino írta: Nyáron pedig jönne 31 évesen, ami egy szélsőnél már kimenő kor. 4-5 év? Max. egy középhátvédnél, de az is necces. Egy, legfeljebb két évre jó lehet. Ha viszont Nolitot hozzuk három - négy évre minőséget jelentene. Amellett az ára 18 és 25 között volt belőve és ha tényleg ennyire elkötelezett lehet tornáztatni az árat. De még akkor is soknak érzem télen, főleg ha tényleg kapunk egy újabb jó kis büntit a katalán zászló miatt.
Nolito 25 millió, Lavezzi ingyen. Ha az argentin 4-5 évig játszik a csapatnál, akkor lennénk vele 25 millióba. Nyilván nem fog itt tölteni 5 évet, de 2-3 év van benne bőven, és akkor lennénk vele nagyon maximum 15 millióba. Én nem azt írtam, hogy 4-5 évet itt fog még játszani.
Nolitoban sincs több itt 3 évnél, csak ő még 25 millióba kerülne + a fizu. És te mondtad, hogy mennyire [auto_cenzúra] állunk a fizetésekkel.
Szóval Lavezzi pénzügyi szempontok alapján sokkal kifizetődőbb lenne, mint Nolito.
Sportszakmai szempontokból, mint leírtam az előbb 50-50. Annyi szól Nolito mellett, hogy ismeri a ligát, meg Luchot.
Ettől függetlenül, most télen én sem hoznék senkit. 20-25 milláért meg egy Nolitot hozni a padra, fölösleges. Télen és nyáron egyaránt.
- visca el barca
- Presidente del Barça
tehát a 31 éves lavezzi kettő, de inkább egy évre jó, a 30 éves nolito meg 3-4-re. ebben hol van ráció?Chino írta:Nyáron pedig jönne 31 évesen, ami egy szélsőnél már kimenő kor. 4-5 év? Max. egy középhátvédnél, de az is necces. Egy, legfeljebb két évre jó lehet. Ha viszont Nolitot hozzuk három - négy évre minőséget jelentene.
továbbra sem értem hogy mivel lenne jobb nolito vásárlási ár + fizuval 3x annyiért mint lavezzi. az egyil lesz 30-40 millió, a másik meg max 15.

- Chino
- Llegenda del Barça
Lavezzinek nyáron jár le a szerződése, szóval ha télen hozzuk akkor ő is belekerülhet 6-7 millába alapból, de még talán többe is. A PSG sem olyan erős, hogy egy ilyen játékost, aki bármikor bedobható minőségi csereként csak úgy elpassolhatnak, mert kellhet még a szezon folyamán, csak a jövőre nézve egyértelmű, hogy nem fognak hosszabbítani vele.roby122 írta:Azt is nézni kell, hogy Nolito-ért lerakunk 25-30 milliót!!!!Chino írta:Hiába jönne ingyen négy milliós fizut adni egy 30 éves beugró játékosért hatalmas luxus, így is a plafont verdessük ami a gázsikat illeti.
Ebből a pénzből Lavezzi simán itt lehet 4-5 évet, és akkor még Nolito sem ingyen jön ide játszani, neki is kell fizetést adni. Neki sem lesz sokkal kevesebb a fizuja 4 milliónál. Minimum meg fogja kapni a 2.5 milliót. + Jövőre lesznek távozók, fognak felszabadulni fizetések, nem ettől fog csődbe menni a klub.
Szerintem pénzügyi téren mindenképp jobb üzlet Nolitonál. Sportszakmai szempontból meg szerintem 50-50. Lavezzi nagyon sokszínű játékos, ahogy te is írtad, több helyen alkalmazható.
Közben látom Veb hasonlóképp gondolkodik.
Nyáron pedig jönne 31 évesen, ami egy szélsőnél már kimenő kor. 4-5 év? Max. egy középhátvédnél, de az is necces. Egy, legfeljebb két évre jó lehet. Ha viszont Nolitot hozzuk három - négy évre minőséget jelentene. Amellett az ára 18 és 25 között volt belőve és ha tényleg ennyire elkötelezett lehet tornáztatni az árat. De még akkor is soknak érzem télen, főleg ha tényleg kapunk egy újabb jó kis büntit a katalán zászló miatt.
De én akkor is úgy gondolom, hogy nem kéne senki. Maradhat egy fiatal, jön Arda ezzel megvagyunk fél évre, nyáron pedig majd lehet igazgatni és jobban is látjuk, hogy mennyire kell ember. Az MSN úgysem lesz annyit rotálva, plusz ha kiesik, mondjuk Suarez vagy rotáljuk még ott van egy Messivel és Neymarral fémjelzett támadósor, amit Bödével is kiegészítve is minden csapat elfogadna. Egy Neymar-Munir-Messi pedig szerintem nem lenne rossz rotáció.
Szóval szerintem idén még megvagyunk. Nyáron tisztábban látunk majd.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
akkor rosszul tudtam, van ilyen

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Francia topikba kanty tett róla képet, bár hogy a magánéletében éppen mit visel, vagy mit nem visel az teljesen mindegy. Akár biszex akár meleg, akár bármi. Ha viszont ennek jelei vannak a pályán, hogy nem tud koncentrálni és gond van az edző és közte teszem azt kimaradások miatt akkor az ultragáz.
Nápolyban tuti kokózott, Párizsban szajházik....
Menjen az Ajaxhoz, ott mindkettő van egyszerre. 
Nápolyban tuti kokózott, Párizsban szajházik....

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
visca el barca írta:én erről a tivornyásról nem tudok, épp ellenkezőleg, semmi celebeskedés, csendben van, nincsenek körülötte balhék. vagy rosszul tudom?
Ez lightos, de itt is eléggé be van állva ahogy nézem, de vannak olyan képei is az utóbbi évekből, ahol hogy is mondjam szépen.. Női nemiszervvel selfiezik egy keménynek tűnő éjszakán.

Én egy dologra emlékszem. Mikor ketten Cavanival, később tértek vissza valahonnan a csapathoz. Kicsit meghosszabbították maguknak a szünetet. Most, hogy ez a Copa volt vagy a karácsonyi szünet?! Már nem tudom, pontosan, de akkor mentek olyan hírek, hogy eladja őket a klub, aztán persze semmi.visca el barca írta:vagy rosszul tudom?