És akkor Alves utána és Maxwell szint lesz a kezdő?Nero. írta:Én Vidaltól személy szerint nen várok sokat. Szerintem ő ilyen Maxwell/Adriano szint lesz. Azért is írtam Turant mert csak egy játékost engedélyeznek ha minden úgy alakul.

És akkor Alves utána és Maxwell szint lesz a kezdő?Nero. írta:Én Vidaltól személy szerint nen várok sokat. Szerintem ő ilyen Maxwell/Adriano szint lesz. Azért is írtam Turant mert csak egy játékost engedélyeznek ha minden úgy alakul.
Az lenne a legjobb különben, mondjuk Aleix fejét megnézném, mikor közölnék a csapattal, hogy Arda a jövőhéten már ott lehet a bajnokin.Nero. írta:A spanyol szövetség elvileg engedélyezné, hogy akár már jövőhéten beregisztráljuk Ardat, de a FIFAnak meg jóvá kell hagynia. Mondjuk a korrupt férgek úgyse fogják, de azért reménykedjünk.
Pedig már kezdtem belelkesedni.hank1ee írta: Troll Football, mi lenne?Pedrot is ők hozták le, hogy megy a Unitedbe, a fele azért igaz volt annak is. Lehet Coutinhot nem is mi visszük el, hanem a Real...
![]()
Én kb úgy képzelem, mint ami Iscoval történt, Málagában szinte támadó volt, a Realban meg "megtanult" védekezni, és picit hátrébb játszik - és ha nem az árcédula döntene ott, akkor simán beépülhetett volna már. A brazil játszott többször is 433-ban középpályást, a poszt se lenne neki idegen. Amúgy a védekezése jobb, mint azt sokan hiszik szerintem, bele tudna szokni, bárhova is igazol, úgyis többet kell majd hátra is besegítenie, ilyenek ezek a nagy csapatok.. De szerintem ezt ő is tudja. Én a posztja miatt nem aggódnék.Messias2 írta:Mondjuk nem tudom, h hol lehetne ebben a 4-3-3-ban a posztja. Azért ő eléggé támadószellemű.
Troll Football, mi lenne?palesz77 írta:hank1ee írta:Elvileg figyeljük Coutinhot, és ahogy a téli piac megnyílik, be is próbálkozunk.
Ennek mi a forrása?
hank1ee írta:Elvileg figyeljük Coutinhot, és ahogy a téli piac megnyílik, be is próbálkozunk.
A kiemelt részekkel egyetértek, viszont szerintem akár már télen is hozható lenne. Amúgy tudja valaki, hogy ha egy játékos ősszel játszik az EL-ben, akkor tavasszal nevezhető a BL-be?palesz77 írta:Ennek mi a forrása? Csak mert egy az, hogy most jött Arda, nem érzem logikusnak - kivéve, ha mindketten megtestesítenék a támadó cseréket is -, na meg ekkora kalibert nem hiszem, hogy télen el lehet hozni.. Pedig örülnék én is, kis - sok - neveléssel nem lenne rossz, Ini is tud támadóbban játszani, ha akar. De szerintem kacsa, majd a forrás után megmondom..
Szvsz ő inkább a technikai tudására gondolt. De igazad van.palesz77 írta: Ezt mondjuk TV előtt ülve is megmondtam volna..
hank1ee írta:Elvileg figyeljük Coutinhot, és ahogy a téli piac megnyílik, be is próbálkozunk.
Ezt mondjuk TV előtt ülve is megmondtam volna..Messias2 írta:Nem mintha sokat számítana, de Bogdán Adam is azt mondta, h Coutinho emelkedik ki a legjobban a Liverpoolból.
Örülnék neki. Most h lesérült Rafinha, le is igazolnám. Amit ebben szezonban, illetve az elöző szezonokban láttam tőle. Az nekem nagyon tetszett. Nem mintha sokat számítana, de Bogdán Adam is azt mondta, h Coutinho emelkedik ki a legjobban a Liverpoolból.hank1ee írta:Elvileg figyeljük Coutinhot, és ahogy a téli piac megnyílik, be is próbálkozunk.
A posztok is mások, a feladatkör is más.palesz77 írta: A török meg elég hasonló stílusú játékos, talán van annyi eszük, hogy presztízsből nem megyünk rá a franciára a nyáron..
Valamit tenniük kell, hogy ne legyen unalmas a futball, ugye mindig mi nyerünk. Természetesen egyértelmű, hogy az ifibe rosszul igazolt emberek után Turan-ék kapnak büntetést, teljesen logikus.Kubla9 írta:Remélem hogy kacsa a hír hogy megint vizsgálat folyik a csapat ellen. Nagy szívás lenne ha esetleg megint eltiltanának az igazolásoktól,vagy bármilyen szankció is legyen az.
Én nem hallottam semmiről, de az vicc lenne, ha ugyanazért még egy évre elmeszelnének minket..Alcantara írta:Palesz, ezzel képben vagy? Te mindig követed ezeket napra készen.
Mi ez az újabb vizsgálat? Én most megnéztem a Mundot, de nem láttam azt, ami a cikkben említve van. Régebbi vagy csak az NSO hazudik?
Mindkét oldalt játszik, kétlábas így nem okoz ez neki gondot, de főleg Griezmann érkezése előtt baloldal volt az övé. Meglehet nézni a válogatottban például. Most is Hollandia ellen a gól+gólpassz mind a baloldalról jött.S.Agüero írta:Arda inkább jobboldalt szokott játszani, nem?Bob_Marley írta: És ha azt nézem Arda inkább baloldalt érzi jól magát Navas jobbra jó is lehetne. Viszont Sandro meg kézenfekvő megoldás.
Messias2 írta:Navas nem rossz jobboldali kp, de jobbszélsőnek a támadószekcióban nem lenne jó megoldás. Már pedig ebben a 4-3-3-ban csak a támadószekcióban van helye. Ez azért nem lenne ideális, mert helyzet kihasználásban rémgyenge. Több Man City meccsen is láttam, és szinte összes helyzetét belerúgja a kapusba. Ez nálunk nem férne bele.