Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ingyen se kéne Ibra. Se más, aki sokat képzel magáról. Egyéniség a középső védő posztról hiányzik.Alfa írta:Feldobnék egy kicsit őrült ötletet némi logika van benne viszont tuti , hogy nem fog megvalósulni.
Ibra szerződése nyáron lejár és mondta is , hogy nem akarja meghosszabbítani. Őt már csak a BL győzelem motiválja ( még ha azt is nyilatkozataiban nem is ezt mondja ). Mindent a cél érdekében mottóval hajlandó lesz kevesebb fizuért a padra jönni csak azért , hogy nyerjen egy BL-t. (Szerintem simán elmehetnék újságírónak![]()
. )
Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ? Tudom , hogy nem fog megtörténni , de kíváncsi lennék a véleményekre.
Én csak úgy tartanám jó ötletnek , ha Ibra lejjebb ad az igényeiből és az egojából és csakis a csapat sikerére koncentrál. Na és pont ezért nem jöhet létre soha ez az üzlet és ezért nem lesz -nagy valószínűséggel- Ibrahimovicból BL győztes.Nero. írta:Örülök hogy másnak is leesett mennyire fontos a jelenlegi hangulat az öltözőben. Múltor ezért is tartottam buta ötletnek AuriertBob_Marley írta:Zlatannak nem olyan a személyisége, hogy leüljön a padra. Anno se tudott beállni a sorba, minek fussunk olyan hajó után, ami elment? Egyáltalán nem örülnék neki, van egy jó kis közösség, megy a szekér mindenki teszi a dolgát, nem szabad ezt megbontani. Se Aurier se Zlatan féle bomlasztó egyedekkel.
Örülök hogy másnak is leesett mennyire fontos a jelenlegi hangulat az öltözőben. Múltor ezért is tartottam buta ötletnek AuriertBob_Marley írta:Zlatannak nem olyan a személyisége, hogy leüljön a padra. Anno se tudott beállni a sorba, minek fussunk olyan hajó után, ami elment? Egyáltalán nem örülnék neki, van egy jó kis közösség, megy a szekér mindenki teszi a dolgát, nem szabad ezt megbontani. Se Aurier se Zlatan féle bomlasztó egyedekkel.
Sandrot kihagytad te kis tudatlannoname írta:Munir mögé jöhet.Alfa írta:Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ?
Ofc, lehetne egy Larsson, Svédis 30 fölött is van stimmel minden.Alfa írta:
Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ? Tudom , hogy nem fog megtörténni , de kíváncsi lennék a véleményekre.
Ezt Nostredamusi képességek nélkül is bátran ki merem jelenteni.Castiel írta: Valaki nyugtasson meg hogy ez legalább 90%-ban kacsa!
Forrás? Mert én semmi komolyabbat nem olvastam ilyenről.Samper írta:Tulajdonképpen minek is kell nekünk Özil? Messi helyére, ha sérült? vagy egyáltalán? Rafinhaban és SR-ben több spirituszt látok.
Ha tényleg akkora tehetség maradjon is meg vagy 3-4 evet hogy fejlődjön, mind mentálisan mind izomzatban.MessiNeymarSuarez írta:"A Barça előszerződést kötött Argentína egyik legnagyobb tehetségével, a 16 éves Lucas Patanellivel. A fiatal középpályás az Independienténél fog maradni addig, amíg a klub elérkezettnek nem látja az időt, hogy Katalóniában játsszon. [marca]"
Ne félj az első füttyentésrw jönne mint a kiskutya!palesz77 írta:Bellerin (Arsenal): "I left Barça without looking back, focused on Arsenal. I am really happy there, I signed a new deal last year." [goal]
Szerintem minden porcikajaval arra var, hogy visszahozzuk..
Az, hogy Cesc jó volt-e vagy sem, az szubjektív, kinek mi számít jónak, ki mit várt tőle. Az tény, hogy elmaradt attól, amit sokan vártak/vártunk tőle, én továbbra is azt mondom, hogy szerintem nem volt rossz.noname írta:Cesc: amit róla írtál, annak egy része egyszerűen nem igaz. Először is, egy játékos, aki csak ősszel jó, majd amikor jön a tavasz, amikor minden eldől összezuhan, azt még elfogadhatónak se nevezném. Az, hogy nem volt meg a posztja? Rakitic se azt játszotta a Sevillában, mint itt. Olyan manapság nincs, hogy poszt. Feladatkör van és nincs 2 olyan csapat, ahol egy adott játékos feladatköre 100%-ban megegyezne. Pl Rakitic a Sevillában rengeteget támadott, miközben nálunk ő jön 2. vonalból, ő melózik a kp-n legtöbbet, de jobbszélre is ő zár ki Alves/Vidal megüresedett helyére. Cesc ki volt próbálva minden lehetséges poszton, mindenhol rossz volt. Lassú volt és LUSTA. A mezőnymunkája szánalmas volt, főleg, amikor osztogató kp-t játszott Rakitic vagy Ini mostani posztján.nzxtpo írta:...
Igen túlterhelés, mert hosszú évek óta folyamatosan játszanak egy csomó meccset szünet nélkül, akkor is ha nem menetelnek a BL-ben vagy az EurópaLigában, ellenben nálunk a karácsonyi szünet hiánya, egy kivételes eset, a Klub VB-nek köszönhettük.Túlterhelés az Arsenalnál?Akkor mégis nálunk idén mi volt?
A Barca jobb szezonokban, illetve az azt követőkben 60+ meccset játszik. Nekünk se volt idén karácsonyi szünet, de izomsérülések pl csak a szezon elején jelentkeztek, amíg nem jött mindenki edzésbe, azóta semmi. Náluk terheléstől függetlenül állandóak a sérülések. Volt a Barca is így, amikor minden évben borítékolható volt 1-2 térdszalagszakadás, mellé többhónapos izomsérülések miatti kihagyások. Azóta , főleg a sztárjátékosaink teljesen személyreszabott edzéstervet kapnak és a sérülések már kizárólag szerencsétlen véletlenekből erednek: Pl Messi és Rafinha sérülése is teljesen véletlen volt, senki nem hibázott, még az ellenfél sem.
Henry sem a posztján játszott, ki lett tolva szélre, nem tudom mit vártál tőle, de ismételve magam, már túl volt a fénykorán, ahhoz képest igenis korrekt teljesítményt tett le az asztalra.Nagyon is számít h melyik csapattól igazolunk. Minden csapatnak más a mentalitása és nem biztos h képes levetkőzni ezt valaki. Az Arsenal nálam egy tipikus vesztes csapat, amely képtelen jól teljesíteni a kulcspillanatokban (Cesc pont ilyen volt). Nagyon is számít mi az, amit belenevelnek egy játékosba. Ott van példának a Real, ahol mindenkibe azt nevelik bele h te vagy a legjobb és kész. Az Arsenalról vki írta h hipsztercsapat. Van egy filozófiájuk, ami kényszeresen belenevelnek mindenkit és képtelenek alkalmazkodni. Ott a példa: Messi, Pique és Cesc. Előbbi 2 mindig is tanúbizonyságát a koncentrációnak a kulcspillanatokban és rugalmasak, utóbbi nem. Szerinted ezt hol nevelték belé? De ne csak Cescről legyen szó: Henry se tudott alkalmazkodni soha az itteni szerepköréhez, Hleb ugyanez, Song ugyanez. Az Arsenalosok éveket dolgoznak egy vaskalapos és ósdi, de teljhatalmú vesztes típus edző alatt. Ezt nem vetkőzi le egy játékos magáról egykönnyen. Egyik említett játékos stílusával se volt baj. Song tökéletes lehetett volna vkp-nak, de egyszerűen rossz volt nézni h lassítja a játékot. Henry mást se csinált csak meghúzta kifele, aztán szöglet, Cescnek annyi dolga lett volna h kicsit melózzon is. Hleb. Talán ő az, akinek valóban nem volt posztja.
Sok dolgoban egyetértek, de azért Henrynál szerintem már a ló túloldalára esel át. A fénykorában levő énjéhez felesleges hasonlítani, mert az Arsenalban sem volt már a csúcson az előtte levő évben, úgy hoztuk el. Kis túlzással mintha a Milan azt várta volna Dinhotól anno, hogy a 06-os formáját hozza.. Ahhoz képest meg a Pep féle 08/09-es csodacsapat oszlopos tagja volt, nem egyszer jelentette ő a különbséget a játékával vagy csak a góljaival - jó példa a 2-6-os meccs. Azért szerintem ő nem volt akkora befürdés egyáltalán, csak nem az Aranylabda esélyes Henryval kéne összehasonlítani. Vagy akkor Neymar előtt Eto'o óta nem volt jó támadó igazolásunk kb..noname írta: De ne csak Cescről legyen szó: Henry se tudott alkalmazkodni soha az itteni szerepköréhez ... mást se csinált csak meghúzta kifele, aztán szöglet,