Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Samper
Director del Fútbol

2016.03.29. 10:04:17

Alfa írta:Feldobnék egy kicsit őrült ötletet némi logika van benne viszont tuti , hogy nem fog megvalósulni :D.

Ibra szerződése nyáron lejár és mondta is , hogy nem akarja meghosszabbítani. Őt már csak a BL győzelem motiválja ( még ha azt is nyilatkozataiban nem is ezt mondja ). Mindent a cél érdekében mottóval hajlandó lesz kevesebb fizuért a padra jönni csak azért , hogy nyerjen egy BL-t. (Szerintem simán elmehetnék újságírónak 8) :D . )

Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ? Tudom , hogy nem fog megtörténni , de kíváncsi lennék a véleményekre :).
Ingyen se kéne Ibra. Se más, aki sokat képzel magáról. Egyéniség a középső védő posztról hiányzik.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.29. 00:24:12

Nero. írta:
Bob_Marley írta:Zlatannak nem olyan a személyisége, hogy leüljön a padra. Anno se tudott beállni a sorba, minek fussunk olyan hajó után, ami elment? Egyáltalán nem örülnék neki, van egy jó kis közösség, megy a szekér mindenki teszi a dolgát, nem szabad ezt megbontani. Se Aurier se Zlatan féle bomlasztó egyedekkel.
Örülök hogy másnak is leesett mennyire fontos a jelenlegi hangulat az öltözőben. Múltor ezért is tartottam buta ötletnek Auriert
Én csak úgy tartanám jó ötletnek , ha Ibra lejjebb ad az igényeiből és az egojából és csakis a csapat sikerére koncentrál. Na és pont ezért nem jöhet létre soha ez az üzlet és ezért nem lesz -nagy valószínűséggel- Ibrahimovicból BL győztes.

Aurierrel szerintem más lenne a helyzet. Látszik , hogy egy nem jófiú viszont eddig szinte az összes "rossz fiú" megtudott itt változni a környezet hatására. De én se nagyon szorgalmazom a leigazolását mert még ha igazam is lenne és esetleg itt le is nyugodna van benne kockázat és mi nem vagyunk olyan helyzetben , hogy megérné ezt bevállalni.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.28. 22:16:19

Bob_Marley írta:Zlatannak nem olyan a személyisége, hogy leüljön a padra. Anno se tudott beállni a sorba, minek fussunk olyan hajó után, ami elment? Egyáltalán nem örülnék neki, van egy jó kis közösség, megy a szekér mindenki teszi a dolgát, nem szabad ezt megbontani. Se Aurier se Zlatan féle bomlasztó egyedekkel.
Örülök hogy másnak is leesett mennyire fontos a jelenlegi hangulat az öltözőben. Múltor ezért is tartottam buta ötletnek Auriert
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.28. 21:07:54

Zlatannak nem olyan a személyisége, hogy leüljön a padra. Anno se tudott beállni a sorba, minek fussunk olyan hajó után, ami elment? Egyáltalán nem örülnék neki, van egy jó kis közösség, megy a szekér mindenki teszi a dolgát, nem szabad ezt megbontani. Se Aurier se Zlatan féle bomlasztó egyedekkel.
Kép
Kép
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.28. 20:38:02

noname írta:
Alfa írta:Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ?
Munir mögé jöhet. :lol:
Sandrot kihagytad te kis tudatlan :mrgreen: .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.28. 20:35:54

Alfa írta:
Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ? Tudom , hogy nem fog megtörténni , de kíváncsi lennék a véleményekre :).
Ofc, lehetne egy Larsson, Svédis 30 fölött is van stimmel minden. :D Egyébként a fantázia kedvéért én örülnék neki 2-3 évre, mert annyi csereként még tuti van benne, eszméletlen fizikuma van, dehát ő tesz is érte.
noname
Llegenda del Barça

2016.03.28. 20:14:57

Alfa írta:Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ?
Munir mögé jöhet. :lol:
A Fifa egy szégyen
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.28. 20:10:37

Feldobnék egy kicsit őrült ötletet némi logika van benne viszont tuti , hogy nem fog megvalósulni :D.

Ibra szerződése nyáron lejár és mondta is , hogy nem akarja meghosszabbítani. Őt már csak a BL győzelem motiválja ( még ha azt is nyilatkozataiban nem is ezt mondja ). Mindent a cél érdekében mottóval hajlandó lesz kevesebb fizuért a padra jönni csak azért , hogy nyerjen egy BL-t. (Szerintem simán elmehetnék újságírónak 8) :D . )

FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.28. 19:37:39

Egyébként ha már szóba került, iszonyat jó kapus ez a Kurtoá, de 71 millát sosem érne. De csak, hogy egy kicsit képzelegjünk, ha MAtS menne Klopp hívó szavára, akkor ő lenne az akit szívesen látnék a kapuban, de akkor sem ennyiért. :D
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.28. 19:25:54

Már meg is nyugodtam! :D
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.28. 19:21:55

60 milliónk van igazolni nyáron, nálunk van a liga egyik, ha nem legjobb kapusa, mellé a tehetséges német. Daily Mail és társait olvasni se érdemes, még csak meg se próbálnak logikus híreket összedobni. Özil szintén ez a kategória. Lucho a robotolást megköveteli a középpályán, nyilván Özilt fogja űzni, aki eltűnik folyton meccsek alatt, és védekezni sose tudott..
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.28. 19:10:07

Castiel írta: Valaki nyugtasson meg hogy ez legalább 90%-ban kacsa! :)
Ezt Nostredamusi képességek nélkül is bátran ki merem jelenteni. :D Márciusban ezek a cikkek azért vannak, hogy eladják a lapokat. :D Kb mint a Neymarért Perez 190 milliót ad és elsikálja az adótartozását. Mellesleg Lucho szerintem ebbe nem menne bele.
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.28. 19:03:45

Én is hallottam az Özil féle dologról, csak nem tudom mennyire kell ezt komolyan venni! Max ha egy nagyágyú elmegy... Pep már hozhatta volna akkor nem kellett, mert nem tud védekezni, s kb 60 perces játékos! Középpálya telített így is kell majd kölcsönadni... Szóval minden az mellett szól h ő nem fog jönni.
Valaki aki olvasott róla hogy "kurtoá" :mrgreen: felől érdeklődünk és hozzuk őt 71 millióért? :!: :!: :!: :shock: Mert hogy Klopp bácsi bejelentkezett MATS-ért, és a német nem is nagyon bánná ha valahol ő lenne az első számú ketrecőr, ha nem itt, hát máshol!
Az én véleményem az hogy még ha Ter-stegen el is megy, nekünk nem kéne 71 milliókkal dobálózni, már csak azért sem mert Fernandez elmondta hogy 60 milka lesz igazolásokra, + ami az eladásokból összejön! Mi meg 71et egy kapusra akarnánk áldozni??? hááát.... Védő meg cseretámadó meg a sehol... na szép :D és akkor a jövőre kezdődő építkezésről még nem is beszéltünk! :) Ha már kell kapus akkor inkább ligán belül oldjuk meg. a sevilla kapusa nem lenne rossz opció! sergio Rico talán? nem vagyok biztos benne hogy így hívják. Na szóval valaki nyugtasson meg hogy ez a Courtois hír legalább 90%-ban kacsa! :)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.28. 16:17:58

Samper írta:Tulajdonképpen minek is kell nekünk Özil? Messi helyére, ha sérült? vagy egyáltalán? Rafinhaban és SR-ben több spirituszt látok.
Forrás? Mert én semmi komolyabbat nem olvastam ilyenről.
Samper
Director del Fútbol

2016.03.28. 16:03:01

Tulajdonképpen minek is kell nekünk Özil? Messi helyére, ha sérült? vagy egyáltalán? Rafinhaban és SR-ben több spirituszt látok.
Samper
Director del Fútbol

2016.03.26. 21:08:57

Nem csak lehet, érdemes is trükközni, hogy kinek mikor célszerű ajánlatot tenni, ténylegesen Barcelonába hozni stb. Csak azt lenne ideje elfelejteni, hogy a klubhűség végtelen és hogy mindenkinek első számú életcélja a Barca., Nyilatkozni persze mindenki tud a különféle elvárásoknak megfelelően, ha úgy látja jónak. De ezeket szó szerint venni...
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.26. 18:41:14

MessiNeymarSuarez írta:"A Barça előszerződést kötött Argentína egyik legnagyobb tehetségével, a 16 éves Lucas Patanellivel. A fiatal középpályás az Independienténél fog maradni addig, amíg a klub elérkezettnek nem látja az időt, hogy Katalóniában játsszon. [marca]"
Ha tényleg akkora tehetség maradjon is meg vagy 3-4 evet hogy fejlődjön, mind mentálisan mind izomzatban.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.03.26. 17:56:34

Most kell rárepülni Laportera,ha jó volt nekünk Vermaelen sérülten is.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.03.26. 17:07:38

"A Barça előszerződést kötött Argentína egyik legnagyobb tehetségével, a 16 éves Lucas Patanellivel. A fiatal középpályás az Independienténél fog maradni addig, amíg a klub elérkezettnek nem látja az időt, hogy Katalóniában játsszon. [marca]"
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.23. 17:26:31

palesz77 írta:Bellerin (Arsenal): "I left Barça without looking back, focused on Arsenal. I am really happy there, I signed a new deal last year." [goal]

Szerintem minden porcikajaval arra var, hogy visszahozzuk..:lol:
Ne félj az első füttyentésrw jönne mint a kiskutya! :D
Kép
palesz77

2016.03.23. 15:14:54

Bellerin (Arsenal): "I left Barça without looking back, focused on Arsenal. I am really happy there, I signed a new deal last year." [goal]

Szerintem minden porcikajaval arra var, hogy visszahozzuk..:lol:
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.03.23. 15:13:18

Fabregassal főleg fejben voltak/vannak bajok.
Nagyon hangulatember, szinte minden csapatàban az volt hogy leigazolták, jol teljesitett aztán tavaszra meg kifulladt, mellesleg ha lázadásokrol van szó akkor tudtommal nem az aki a legutolsóként megy bele az öltzőben, Mourinho megbuktatásában is sokak szerint oroszlánrészt vállalt. Elég jol kijönne Iscoval, igazi dream team középpályának felelne meg a Rebel 11-ben...:D
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.03.23. 14:14:07

noname írta:
nzxtpo írta:...
Cesc: amit róla írtál, annak egy része egyszerűen nem igaz. Először is, egy játékos, aki csak ősszel jó, majd amikor jön a tavasz, amikor minden eldől összezuhan, azt még elfogadhatónak se nevezném. Az, hogy nem volt meg a posztja? Rakitic se azt játszotta a Sevillában, mint itt. Olyan manapság nincs, hogy poszt. Feladatkör van és nincs 2 olyan csapat, ahol egy adott játékos feladatköre 100%-ban megegyezne. Pl Rakitic a Sevillában rengeteget támadott, miközben nálunk ő jön 2. vonalból, ő melózik a kp-n legtöbbet, de jobbszélre is ő zár ki Alves/Vidal megüresedett helyére. Cesc ki volt próbálva minden lehetséges poszton, mindenhol rossz volt. Lassú volt és LUSTA. A mezőnymunkája szánalmas volt, főleg, amikor osztogató kp-t játszott Rakitic vagy Ini mostani posztján.
Az, hogy Cesc jó volt-e vagy sem, az szubjektív, kinek mi számít jónak, ki mit várt tőle. Az tény, hogy elmaradt attól, amit sokan vártak/vártunk tőle, én továbbra is azt mondom, hogy szerintem nem volt rossz.
A mai modern középpályások nagy részére igaz, hogy több poszton bevethetőek, de vannak kivételek. Pl. Özil, Fabregas és James, csak hogy párat említsek. Ő nekik az kell, hogy úgy építsék rájuk a játékot, hogy ki tudják hozni magukból a maximumot. Az, hogy ezt valaki megteszi-e vagy sem, megéri-e vagy sem, azt mindig az adott edző dönti el, nálunk, vagy a Realnal James esetén ez nem történt meg, mert negatív hatással lett volna a többi játékosra.
Túlterhelés az Arsenalnál? :lol: Akkor mégis nálunk idén mi volt? :lol: A Barca jobb szezonokban, illetve az azt követőkben 60+ meccset játszik. Nekünk se volt idén karácsonyi szünet, de izomsérülések pl csak a szezon elején jelentkeztek, amíg nem jött mindenki edzésbe, azóta semmi. Náluk terheléstől függetlenül állandóak a sérülések. Volt a Barca is így, amikor minden évben borítékolható volt 1-2 térdszalagszakadás, mellé többhónapos izomsérülések miatti kihagyások. Azóta , főleg a sztárjátékosaink teljesen személyreszabott edzéstervet kapnak és a sérülések már kizárólag szerencsétlen véletlenekből erednek: Pl Messi és Rafinha sérülése is teljesen véletlen volt, senki nem hibázott, még az ellenfél sem.
Igen túlterhelés, mert hosszú évek óta folyamatosan játszanak egy csomó meccset szünet nélkül, akkor is ha nem menetelnek a BL-ben vagy az EurópaLigában, ellenben nálunk a karácsonyi szünet hiánya, egy kivételes eset, a Klub VB-nek köszönhettük.

Az izomsérülések azok mindig ebből következnek, viszont a szalagszakadások azok szerencsétlen (természetellenes) mozdulatok szüleményei. Az, hogy az edzésmódszereik milyenek, azt nem tudom, én még nem vettem részt náluk egyen se, de gondolom te se, azt meg, hogy a miénkhez hasonló "melltartót" hordanak-e azt nem tudom, de inkább ezen a téren érzek elmaradást náluk.
Nagyon is számít h melyik csapattól igazolunk. Minden csapatnak más a mentalitása és nem biztos h képes levetkőzni ezt valaki. Az Arsenal nálam egy tipikus vesztes csapat, amely képtelen jól teljesíteni a kulcspillanatokban (Cesc pont ilyen volt). Nagyon is számít mi az, amit belenevelnek egy játékosba. Ott van példának a Real, ahol mindenkibe azt nevelik bele h te vagy a legjobb és kész. Az Arsenalról vki írta h hipsztercsapat. Van egy filozófiájuk, ami kényszeresen belenevelnek mindenkit és képtelenek alkalmazkodni. Ott a példa: Messi, Pique és Cesc. Előbbi 2 mindig is tanúbizonyságát a koncentrációnak a kulcspillanatokban és rugalmasak, utóbbi nem. Szerinted ezt hol nevelték belé? De ne csak Cescről legyen szó: Henry se tudott alkalmazkodni soha az itteni szerepköréhez, Hleb ugyanez, Song ugyanez. Az Arsenalosok éveket dolgoznak egy vaskalapos és ósdi, de teljhatalmú vesztes típus edző alatt. Ezt nem vetkőzi le egy játékos magáról egykönnyen. Egyik említett játékos stílusával se volt baj. Song tökéletes lehetett volna vkp-nak, de egyszerűen rossz volt nézni h lassítja a játékot. Henry mást se csinált csak meghúzta kifele, aztán szöglet, Cescnek annyi dolga lett volna h kicsit melózzon is. Hleb. Talán ő az, akinek valóban nem volt posztja.
Henry sem a posztján játszott, ki lett tolva szélre, nem tudom mit vártál tőle, de ismételve magam, már túl volt a fénykorán, ahhoz képest igenis korrekt teljesítményt tett le az asztalra.
A beszélgetést indító Bellerin 2004-11ig nálunk nevelkedett (9-től 16 éves koráig), ha ebben a korban, amikor könnyen formálható a személyisége, nem tudták belenevelni az alapokat, viszont utána az Arsenalnál belekódolták ezt a vesztes dolgot, akkor le a kalappal, de igazából nem is tudom értelmezni ezt.
Nálunk egy vkp dolga teljesen más, mint bármely más csapatnál, még az Arsenalénál is. Itt a legfőbb feladata a labdakihozatal, a védekezésben pedig a passzsávok lezárása, a játék olvasásának segítségével. Song testfelépítésének köszönhetően alkalmasabb lehetne egy klasszikus vkp poszt betöltésére, ahol van előtte legalább egy olyan irányító játékos, aki mélyen elkéri a labdát, cserébe ő pedig azt az energiát, amit a labdakihozatalos mozgással megspórol, illetve az irányító eléget, azt védekezésben kompenzálja. Megint csak magamat ismételve előre lehetett tudni, hogy kezdő vkp-ként nálunk nem fogja megállni a helyét.
Hleb 3 évet töltött el az Arsenalnál, nem tudom, hogy ennyi idő alatt mennyi hipszterséget, illetve vesztes mentalítást neveltek bele, de ő totál befürdés volt nálunk.

Ha olyan játékosokról beszélnénk, akik gyerekkoruktól fogva az Arsenalnál nevelkedtek, majd úgy jöttek ide, még meg is érteném, ezt a belenevelés dolgot, de így értetlenül állok ezelőtt.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
noname
Llegenda del Barça

2016.03.23. 14:10:41

Henry nem volt rossz, sztem közepes volt. Viszont az biztos h az itteni játéka nagyon egysíkú volt. Az ellenfeleit nem tudta megverni, üres területekre ügyesen érkezett, viszont ha volt vele szemben valaki, akkor rendszerint kifelé húzta meg és semmi se lett a dologból. Villa se tudott mondjuk jobban alkalmazkodni, ez is tény. Tudom, hogy igazságtalan elvárni egy 30 éves játékostól, hogy megújuljon, de azért többet vártam sokszor, mint amit mutatott.
Az ő esetében valóban lehet vitázni h a csapat vagy a játékos kora miatt nem ment a legjobban az alkalmazkodás. Henryról még talán annyit, hogy személy szerint nem láttam jobbnak soha, mint előtte volt az apróért érkezett Giuly, ezzel biztos megsértek pár fant. :lol:
A Fifa egy szégyen
palesz77

2016.03.23. 13:45:36

noname írta: De ne csak Cescről legyen szó: Henry se tudott alkalmazkodni soha az itteni szerepköréhez ... mást se csinált csak meghúzta kifele, aztán szöglet,
Sok dolgoban egyetértek, de azért Henrynál szerintem már a ló túloldalára esel át. A fénykorában levő énjéhez felesleges hasonlítani, mert az Arsenalban sem volt már a csúcson az előtte levő évben, úgy hoztuk el. Kis túlzással mintha a Milan azt várta volna Dinhotól anno, hogy a 06-os formáját hozza.. Ahhoz képest meg a Pep féle 08/09-es csodacsapat oszlopos tagja volt, nem egyszer jelentette ő a különbséget a játékával vagy csak a góljaival - jó példa a 2-6-os meccs. Azért szerintem ő nem volt akkora befürdés egyáltalán, csak nem az Aranylabda esélyes Henryval kéne összehasonlítani. Vagy akkor Neymar előtt Eto'o óta nem volt jó támadó igazolásunk kb..
Válasz küldése