Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ingyen se kéne Ibra. Se más, aki sokat képzel magáról. Egyéniség a középső védő posztról hiányzik.Alfa írta:Feldobnék egy kicsit őrült ötletet némi logika van benne viszont tuti , hogy nem fog megvalósulni.
Ibra szerződése nyáron lejár és mondta is , hogy nem akarja meghosszabbítani. Őt már csak a BL győzelem motiválja ( még ha azt is nyilatkozataiban nem is ezt mondja ). Mindent a cél érdekében mottóval hajlandó lesz kevesebb fizuért a padra jönni csak azért , hogy nyerjen egy BL-t. (Szerintem simán elmehetnék újságírónak![]()
. )
Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ? Tudom , hogy nem fog megtörténni , de kíváncsi lennék a véleményekre.
Én csak úgy tartanám jó ötletnek , ha Ibra lejjebb ad az igényeiből és az egojából és csakis a csapat sikerére koncentrál. Na és pont ezért nem jöhet létre soha ez az üzlet és ezért nem lesz -nagy valószínűséggel- Ibrahimovicból BL győztes.Nero. írta:Örülök hogy másnak is leesett mennyire fontos a jelenlegi hangulat az öltözőben. Múltor ezért is tartottam buta ötletnek AuriertBob_Marley írta:Zlatannak nem olyan a személyisége, hogy leüljön a padra. Anno se tudott beállni a sorba, minek fussunk olyan hajó után, ami elment? Egyáltalán nem örülnék neki, van egy jó kis közösség, megy a szekér mindenki teszi a dolgát, nem szabad ezt megbontani. Se Aurier se Zlatan féle bomlasztó egyedekkel.
Örülök hogy másnak is leesett mennyire fontos a jelenlegi hangulat az öltözőben. Múltor ezért is tartottam buta ötletnek AuriertBob_Marley írta:Zlatannak nem olyan a személyisége, hogy leüljön a padra. Anno se tudott beállni a sorba, minek fussunk olyan hajó után, ami elment? Egyáltalán nem örülnék neki, van egy jó kis közösség, megy a szekér mindenki teszi a dolgát, nem szabad ezt megbontani. Se Aurier se Zlatan féle bomlasztó egyedekkel.
Sandrot kihagytad te kis tudatlannoname írta:Munir mögé jöhet.Alfa írta:Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ?
Ofc, lehetne egy Larsson, Svédis 30 fölött is van stimmel minden.Alfa írta:
Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ? Tudom , hogy nem fog megtörténni , de kíváncsi lennék a véleményekre.
Ezt Nostredamusi képességek nélkül is bátran ki merem jelenteni.Castiel írta: Valaki nyugtasson meg hogy ez legalább 90%-ban kacsa!
Forrás? Mert én semmi komolyabbat nem olvastam ilyenről.Samper írta:Tulajdonképpen minek is kell nekünk Özil? Messi helyére, ha sérült? vagy egyáltalán? Rafinhaban és SR-ben több spirituszt látok.
Ha tényleg akkora tehetség maradjon is meg vagy 3-4 evet hogy fejlődjön, mind mentálisan mind izomzatban.MessiNeymarSuarez írta:"A Barça előszerződést kötött Argentína egyik legnagyobb tehetségével, a 16 éves Lucas Patanellivel. A fiatal középpályás az Independienténél fog maradni addig, amíg a klub elérkezettnek nem látja az időt, hogy Katalóniában játsszon. [marca]"
Ne félj az első füttyentésrw jönne mint a kiskutya!palesz77 írta:Bellerin (Arsenal): "I left Barça without looking back, focused on Arsenal. I am really happy there, I signed a new deal last year." [goal]
Szerintem minden porcikajaval arra var, hogy visszahozzuk..