Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
TripleH írta:Igen csak a PSG-től is csak akkor lehet igazolni, ha a játékos követeli az eladását, európa egyik legjobban fizető klubja, szóval nem egyszerű a dolog.Tobias88 írta:Én még mindig Marquinhos mellett tenném le a voksomat, fiatal, kiválóan bánik a labdával és a BL-ben láthattuk milyen jó játékos.
Azt fogjuk megvenni akit Enrique kér. Ha valaki nem illik bele az elképzeléseibe akkor nem fogjuk elhozni még ha fizetnek érte se. Egyébként tényleg elég jó játékos, és lehet hogy pont ő kell Luchonak, csak arra akartam rávilágítani hogy nekünk soha nem kell nézni senki árát.Alfa írta:Nem gondolom , hogy kéne nekünk egy támadó viszont ha már akarunk venni egyet akkor érdemes lenne vetni egy pillantást Feghoulira akinek most nyáron jár le a szerződése. Óriási üzlet lenne , hogy ha sikerülne ingyen leigazolni egy ilyen kaliberű focistát. Valószínűleg nem lenne alacsony a fizuja viszont ezt kompenzálna , hogy egy centet sem kell érte fizetni. Én a vezetőség helyében lecsapnék rá.
Igen csak a PSG-től is csak akkor lehet igazolni, ha a játékos követeli az eladását, európa egyik legjobban fizető klubja, szóval nem egyszerű a dolog.Tobias88 írta:Én még mindig Marquinhos mellett tenném le a voksomat, fiatal, kiválóan bánik a labdával és a BL-ben láthattuk milyen jó játékos.
Akkor nem említhetem meg, hogy Bendtner-el épp szerződést bontanak?palesz77 írta:Kezdunk nagyon atmenni fantasy topicba, azt meg nem kene..
Ingyen se kéne Ibra. Se más, aki sokat képzel magáról. Egyéniség a középső védő posztról hiányzik.Alfa írta:Feldobnék egy kicsit őrült ötletet némi logika van benne viszont tuti , hogy nem fog megvalósulni.
Ibra szerződése nyáron lejár és mondta is , hogy nem akarja meghosszabbítani. Őt már csak a BL győzelem motiválja ( még ha azt is nyilatkozataiban nem is ezt mondja ). Mindent a cél érdekében mottóval hajlandó lesz kevesebb fizuért a padra jönni csak azért , hogy nyerjen egy BL-t. (Szerintem simán elmehetnék újságírónak![]()
. )
Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ? Tudom , hogy nem fog megtörténni , de kíváncsi lennék a véleményekre.
Én csak úgy tartanám jó ötletnek , ha Ibra lejjebb ad az igényeiből és az egojából és csakis a csapat sikerére koncentrál. Na és pont ezért nem jöhet létre soha ez az üzlet és ezért nem lesz -nagy valószínűséggel- Ibrahimovicból BL győztes.Nero. írta:Örülök hogy másnak is leesett mennyire fontos a jelenlegi hangulat az öltözőben. Múltor ezért is tartottam buta ötletnek AuriertBob_Marley írta:Zlatannak nem olyan a személyisége, hogy leüljön a padra. Anno se tudott beállni a sorba, minek fussunk olyan hajó után, ami elment? Egyáltalán nem örülnék neki, van egy jó kis közösség, megy a szekér mindenki teszi a dolgát, nem szabad ezt megbontani. Se Aurier se Zlatan féle bomlasztó egyedekkel.
Örülök hogy másnak is leesett mennyire fontos a jelenlegi hangulat az öltözőben. Múltor ezért is tartottam buta ötletnek AuriertBob_Marley írta:Zlatannak nem olyan a személyisége, hogy leüljön a padra. Anno se tudott beállni a sorba, minek fussunk olyan hajó után, ami elment? Egyáltalán nem örülnék neki, van egy jó kis közösség, megy a szekér mindenki teszi a dolgát, nem szabad ezt megbontani. Se Aurier se Zlatan féle bomlasztó egyedekkel.
Sandrot kihagytad te kis tudatlannoname írta:Munir mögé jöhet.Alfa írta:Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ?
Ofc, lehetne egy Larsson, Svédis 30 fölött is van stimmel minden.Alfa írta:
Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ? Tudom , hogy nem fog megtörténni , de kíváncsi lennék a véleményekre.
Ezt Nostredamusi képességek nélkül is bátran ki merem jelenteni.Castiel írta: Valaki nyugtasson meg hogy ez legalább 90%-ban kacsa!