Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.02. 15:05:14

TripleH írta:
Tobias88 írta:Én még mindig Marquinhos mellett tenném le a voksomat, fiatal, kiválóan bánik a labdával és a BL-ben láthattuk milyen jó játékos.
Igen csak a PSG-től is csak akkor lehet igazolni, ha a játékos követeli az eladását, európa egyik legjobban fizető klubja, szóval nem egyszerű a dolog.

Érdemes megnézni hány meghatározó játékost tudtak onnan elhozni amióta az arabok megvették.Megmondom...Senkit.Pastore Verratti is első helyen szerepelt számos klub kívánságlistáján olyanokén akik meg tudták volna venni őket mégsem sikerült.Fizetések körülmények közeg hihetetlenül kötik magukhoz a játékosaikat.Onnan akkor megy el valaki ha lelakták vagy ahogy mondtad addig veri a hisztit ameddig el nem engedik.

50 millió meg a Gyere nálunk kezdő leszel évekig! duma a brazilra lehet kevés lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Feast4 2016.04.02. 15:09:10-kor.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.02. 14:54:36

Alfa írta:Nem gondolom , hogy kéne nekünk egy támadó viszont ha már akarunk venni egyet akkor érdemes lenne vetni egy pillantást Feghoulira akinek most nyáron jár le a szerződése. Óriási üzlet lenne , hogy ha sikerülne ingyen leigazolni egy ilyen kaliberű focistát. Valószínűleg nem lenne alacsony a fizuja viszont ezt kompenzálna , hogy egy centet sem kell érte fizetni. Én a vezetőség helyében lecsapnék rá.
Azt fogjuk megvenni akit Enrique kér. Ha valaki nem illik bele az elképzeléseibe akkor nem fogjuk elhozni még ha fizetnek érte se. Egyébként tényleg elég jó játékos, és lehet hogy pont ő kell Luchonak, csak arra akartam rávilágítani hogy nekünk soha nem kell nézni senki árát.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Alfa
Entrenador del Barça

2016.04.02. 14:43:12

Nem gondolom , hogy kéne nekünk egy támadó viszont ha már akarunk venni egyet akkor érdemes lenne vetni egy pillantást Feghoulira akinek most nyáron jár le a szerződése. Óriási üzlet lenne , hogy ha sikerülne ingyen leigazolni egy ilyen kaliberű focistát. Valószínűleg nem lenne alacsony a fizuja viszont ezt kompenzálna , hogy egy centet sem kell érte fizetni. Én a vezetőség helyében lecsapnék rá.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.02. 10:57:32

After Athletic defender Laporte got injured, PSG defender Marquinhos (21) is now Barcelona's first centre back option for the summer. [md]

Fenntartásokkal kezelném a hírt, alapból inkább a GT által linkelt okok miatt "mondunk majd le" Laporteról szerintem. Viszont a kis brazilt kétlem, hogy meg tudjuk szerezni, úgyhogy jön majd Umtiti.. :mrgreen:

Spanyol lapok szerint meg Halilovicért a Sevilla és a Valencia is bejelentkezne jövőre. Nem lenne rossz igazából egyik csapat se, de a Sevilla nem volt a legjobb állomás se Deunak se Suáreznek, pedig ő alapember tudott lenni a 4. helyen álló Villarrealban.. Úgyhogy nála bőven nem a tehetséggel volt a baj, nálam ezek miatt a Sevilla kikerülne a pikszisből, úgyhogy akkor inkább már Valencia.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.04.01. 12:42:06

Nem konkrétan a Barçáról van szó, de a mi nyarunkat is befolyásolhatja ez a dolog: http://gianlucadimarzio.com/en/eng/manc ... -said-yes/" target="_blank
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.31. 20:11:37

Fiatalok terén gondolom pl ezért is került szóba a Lyon hátvédje Umtiti. Továbbra is tartom, hogy érdemes körbe nézni a francia bajnokságban, mert lehet találni érdekes embereket. Umtitit kevésbé ismerem, de ha azt vesszük Zouma, Varane szintű emberek is onnan jöttek mostanában. Pl Fabinho kifejezetten jó megoldás lenne ha jobbhátvédet keresünk. Akkor ott van, hogy nézzük Umtitit, balhátvédbe meg régóta mondom Mendyt. :D Szóval ha fiatal hátvédet akarunk akkor lehet azért választani és Spanyolországban nézelődünk még. Ott is Laporte, Mustafi, Gimenez mind fiatal belső védők. Úgyhogy nem aggódok amiatt hogy a vezetőség, szakmai stáb nem talál megoldást, mert egyértelműen efelé hajlanak hogy fiatalabb védőt találjanak.
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.31. 18:14:40

Tobias88 írta:Én még mindig Marquinhos mellett tenném le a voksomat, fiatal, kiválóan bánik a labdával és a BL-ben láthattuk milyen jó játékos.
Igen csak a PSG-től is csak akkor lehet igazolni, ha a játékos követeli az eladását, európa egyik legjobban fizető klubja, szóval nem egyszerű a dolog.
Tobias88
Entrenador del Barça

2016.03.31. 16:03:23

Lassan nem ártana tényleg venni egy fiatal hátvédet, talán egyszer a vezetőség is rábólint. Mascherano és Pique is egyre öregebb lesz, attól hogy egyik sem sérül nagyon meg mostanság, még nem biztos hogy nem is fognak. Rajtuk kívül ott van az örök sérült Vermaelen és Mathieu, aki most hagy ki nyolc hetet és kora alapján ez csak rosszabbodni fog.

Szóval nincs mese, Bartra mellett Vermaelentől is meg kellene válni és egy fiatal minőségi játékost be kell szerezni. A Madrid 19 évesen vette meg Ramost 27 millióért, akkor az hatalmas pénz volt, valami hasonló kellene nálunk is. Én még mindig Marquinhos mellett tenném le a voksomat, fiatal, kiválóan bánik a labdával és a BL-ben láthattuk milyen jó játékos.
94:39 6 - 1
Tromort77

2016.03.31. 14:59:39

palesz77 írta:Kezdunk nagyon atmenni fantasy topicba, azt meg nem kene..:D
Akkor nem említhetem meg, hogy Bendtner-el épp szerződést bontanak? :twisted:
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.30. 16:10:00

Én azon halok el hogy az nso már megint ezt a Remsy témát nyomatja.Remélem soha többé nem igazolunk az Arsenalból.Legalábbis a mostaniból.

Kíváncsi lennék ki adná el Machranot és miért?Ki volt az az elvetemült valjon szint! :)
Kép
palesz77

2016.03.30. 15:02:17

Kezdunk nagyon atmenni fantasy topicba, azt meg nem kene..:D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.03.30. 14:47:02

Lehet hogy elvetemült ötlet, de vajon mi lenne ha megpróbálnánk elhozni Mercadot vészesetre, ha nem jönne be Vidal a jobboson?

Nézem a vállogatott meccseket, azon kívül hogy fontos 2 gólt is szerzett 2 meccsen, a jobboson nagyon stabil, és szinte alig tudtak beadni mellette még a chileiek is, talán 1 ilyen alkalom volt, többit mind blokkolta.

Persze nyilván más téma a válogatott, meg az európai labdarúgás, de lehet olcsón el tudnánk hozni a Riverből, és most lett 29 éves, szóval van benne még pár év, addig meg kitaláljuk hogy ha Vidal nem jön be kit akarunk leigazolni.
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.03.29. 11:49:51

Zlatan nálunk semmi rosszat nem csinált. Az, hogy utána a könyvében leírta a dolgait, az más dolog. Iniesta nyilatkozta, hogy kellett volna még időt adni neki, és ha ő ezt mondta, akkor nem hinném, hogy sokat rontott az öltözői hangulaton. A teljesítményével sem volt baj amíg középen játszott, és szerintem annyit még életében nem védekezett, mint nálunk.

Még fantasy szinten sem hinném, hogy visszajönne. Csak középen lehet használni (mostmár végképp), magyarul csak Suarezzel lehetne rotálni, annál meg azért ennyi idősen is jobb, hogy annyit játszon mint Munir. Főleg annyi pénzért amennyit kapna. 2 középcsatárral meg 4 évente egyszer játszunk.

Tudom, hogy sokan utáljátok, de én nagyon sajnáltam, hogy 1 év után elment. Főleg amilyen teljesítményt nyújtott a nyári felkészülési meccseken az eligazolása előtt. Villára mindenki azt mondta, hogy sokkal gyorsabban fog beilleszkedni, meg jobb lesz, mint Z. Aztán neki is kellett 1 év, és utána sem váltotta meg annyira a világot.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Samper
Director del Fútbol

2016.03.29. 10:04:17

Alfa írta:Feldobnék egy kicsit őrült ötletet némi logika van benne viszont tuti , hogy nem fog megvalósulni :D.

Ibra szerződése nyáron lejár és mondta is , hogy nem akarja meghosszabbítani. Őt már csak a BL győzelem motiválja ( még ha azt is nyilatkozataiban nem is ezt mondja ). Mindent a cél érdekében mottóval hajlandó lesz kevesebb fizuért a padra jönni csak azért , hogy nyerjen egy BL-t. (Szerintem simán elmehetnék újságírónak 8) :D . )

Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ? Tudom , hogy nem fog megtörténni , de kíváncsi lennék a véleményekre :).
Ingyen se kéne Ibra. Se más, aki sokat képzel magáról. Egyéniség a középső védő posztról hiányzik.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.29. 00:24:12

Nero. írta:
Bob_Marley írta:Zlatannak nem olyan a személyisége, hogy leüljön a padra. Anno se tudott beállni a sorba, minek fussunk olyan hajó után, ami elment? Egyáltalán nem örülnék neki, van egy jó kis közösség, megy a szekér mindenki teszi a dolgát, nem szabad ezt megbontani. Se Aurier se Zlatan féle bomlasztó egyedekkel.
Örülök hogy másnak is leesett mennyire fontos a jelenlegi hangulat az öltözőben. Múltor ezért is tartottam buta ötletnek Auriert
Én csak úgy tartanám jó ötletnek , ha Ibra lejjebb ad az igényeiből és az egojából és csakis a csapat sikerére koncentrál. Na és pont ezért nem jöhet létre soha ez az üzlet és ezért nem lesz -nagy valószínűséggel- Ibrahimovicból BL győztes.

Aurierrel szerintem más lenne a helyzet. Látszik , hogy egy nem jófiú viszont eddig szinte az összes "rossz fiú" megtudott itt változni a környezet hatására. De én se nagyon szorgalmazom a leigazolását mert még ha igazam is lenne és esetleg itt le is nyugodna van benne kockázat és mi nem vagyunk olyan helyzetben , hogy megérné ezt bevállalni.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.28. 22:16:19

Bob_Marley írta:Zlatannak nem olyan a személyisége, hogy leüljön a padra. Anno se tudott beállni a sorba, minek fussunk olyan hajó után, ami elment? Egyáltalán nem örülnék neki, van egy jó kis közösség, megy a szekér mindenki teszi a dolgát, nem szabad ezt megbontani. Se Aurier se Zlatan féle bomlasztó egyedekkel.
Örülök hogy másnak is leesett mennyire fontos a jelenlegi hangulat az öltözőben. Múltor ezért is tartottam buta ötletnek Auriert
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.28. 21:07:54

Zlatannak nem olyan a személyisége, hogy leüljön a padra. Anno se tudott beállni a sorba, minek fussunk olyan hajó után, ami elment? Egyáltalán nem örülnék neki, van egy jó kis közösség, megy a szekér mindenki teszi a dolgát, nem szabad ezt megbontani. Se Aurier se Zlatan féle bomlasztó egyedekkel.
Kép
Kép
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.28. 20:38:02

noname írta:
Alfa írta:Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ?
Munir mögé jöhet. :lol:
Sandrot kihagytad te kis tudatlan :mrgreen: .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.28. 20:35:54

Alfa írta:
Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ? Tudom , hogy nem fog megtörténni , de kíváncsi lennék a véleményekre :).
Ofc, lehetne egy Larsson, Svédis 30 fölött is van stimmel minden. :D Egyébként a fantázia kedvéért én örülnék neki 2-3 évre, mert annyi csereként még tuti van benne, eszméletlen fizikuma van, dehát ő tesz is érte.
noname
Llegenda del Barça

2016.03.28. 20:14:57

Alfa írta:Ti örülnétek neki , ha Ibra ilyen feltételekkel eljönne ide mint első számú csere ?
Munir mögé jöhet. :lol:
A Fifa egy szégyen
Alfa
Entrenador del Barça

2016.03.28. 20:10:37

Feldobnék egy kicsit őrült ötletet némi logika van benne viszont tuti , hogy nem fog megvalósulni :D.

Ibra szerződése nyáron lejár és mondta is , hogy nem akarja meghosszabbítani. Őt már csak a BL győzelem motiválja ( még ha azt is nyilatkozataiban nem is ezt mondja ). Mindent a cél érdekében mottóval hajlandó lesz kevesebb fizuért a padra jönni csak azért , hogy nyerjen egy BL-t. (Szerintem simán elmehetnék újságírónak 8) :D . )

FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.28. 19:37:39

Egyébként ha már szóba került, iszonyat jó kapus ez a Kurtoá, de 71 millát sosem érne. De csak, hogy egy kicsit képzelegjünk, ha MAtS menne Klopp hívó szavára, akkor ő lenne az akit szívesen látnék a kapuban, de akkor sem ennyiért. :D
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.28. 19:25:54

Már meg is nyugodtam! :D
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
palesz77

2016.03.28. 19:21:55

60 milliónk van igazolni nyáron, nálunk van a liga egyik, ha nem legjobb kapusa, mellé a tehetséges német. Daily Mail és társait olvasni se érdemes, még csak meg se próbálnak logikus híreket összedobni. Özil szintén ez a kategória. Lucho a robotolást megköveteli a középpályán, nyilván Özilt fogja űzni, aki eltűnik folyton meccsek alatt, és védekezni sose tudott..
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.28. 19:10:07

Castiel írta: Valaki nyugtasson meg hogy ez legalább 90%-ban kacsa! :)
Ezt Nostredamusi képességek nélkül is bátran ki merem jelenteni. :D Márciusban ezek a cikkek azért vannak, hogy eladják a lapokat. :D Kb mint a Neymarért Perez 190 milliót ad és elsikálja az adótartozását. Mellesleg Lucho szerintem ebbe nem menne bele.
Válasz küldése