Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.21. 02:40:52

"Amúgy nem tudom mit kell ennyire felháborodni, örüljetek neki inkább, hogy nem rúgják le a további 4 meccsen, és hogy kicsit pihenhet egy ilyen sűrű szezon után - meg előtt is, most is elég sok meccsünk lesz, klub vb meg szuperkupák is..
Én örülök is, sőt amikor 2-t kapott akkor mondtam is magamban hogy kár hogy akkor már nem 3, mert akkor legalább Argentína ellen kihagyta volna a meccset.
Csak pont ez a baj, hogy örülnünk kell amiért nem játszik, mert nem rúgják le...Pont itt kezdődik a probléma, hogy sorra faragják megtorlatlanul, ő meg például kap egy sárgát rögtön nem szándékos kezezésért...
és ez sajnos nem csak Neymar esetében igaz, hanem sok másnál. Persze megérdemelte a bűntetést és remélem tanul a hibából, de érdemes lenne már felülvizsgálni a szabályokat mert eléggé igazságtalan hogy egy bíróérintésért, nagyobb bűntetés jár, mint durva belépőkkel való csonttöréseknél, vagy akár rosszabb esetben karrier kettétörésénél...Arról nem is beszélve amikor nem is kap semmi bűntetést...
Mindkettőt rendesen kéne bűntetni, aztán 1-2 szép eltiltás után elgondolkoznának a védők is és nem kéne folyton félni hogy szándékosan lerúgják a remek játékosokat ilyen Zuniga félék, vagy Atleticosok...

Messit meg Suarezt is szépen faragják, ők persze jobban bírják, de Messinek is úgy oda tudnak lépni hogy csodálkozok néha hogy nem lett a bokájának nagyobb baja, de ki tudja hogy mikor zúzzák szét. Elég megnézni Maradona esetét sajnos.
És ezt nem azért mondom mert elfogult vagyok, ha pl Ronaldo ellen faultolnának olyat hogy belesérülne akkor is ugyanígy felháborodnék és sajnálnám is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.21. 01:19:43

Zunigás eset megint más. Játékon kívül, lefújás után bármit csinálni súlyosbított büntetés. Lefújták akkor vége, nem rúgjuk meg az ellenfelet nem reklamálunk. Neymar állítólag még a folyosón is mondta a magáét és inzultálta a bírót, ami általában a legsúlyosabb büntetést vonja maga után. Bármilyen sportban, vagy bárhol ha a bírónak mész neki, akkor az tízszer nagyobb bűn. Szóval totál felesleges bármilyen játékszituációt idehozni, meg akár a legnagyobb hátulról való becsúszást is felemlegetni, mert az a "játék része". A bíróhoz hozzáérsz már rögtön piros ez írott, íratlan szabály. Nem is értem mit kell ezen ragozni, nem azért kapta a 4 meccset, mert rárúgta a labdát az ellenfélre a meccs végén. Az úgy önmagában piros és jó éjszakát. Ő meg begőzölt, "fojtogatott" is állítólag, plusz hevesen reklamált a sporinál. Ez meg halmazati büntetés és így jön ki a négy meccs.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.06.21. 00:48:17

MessiNeymarSuarez írta:kép

Lényeg az egyenlő bánásmód.... #-o
Nem mintha egy döntőbizottsága lenne a két tornának.. :roll: Jó szót használok? Késő van már, nem vagyok benne biztos.. :D

Amúgy nem tudom mit kell ennyire felháborodni, örüljetek neki inkább, hogy nem rúgják le a további 4 meccsen, és hogy kicsit pihenhet egy ilyen sűrű szezon után - meg előtt is, most is elég sok meccsünk lesz, klub vb meg szuperkupák is..
hajnesz írta: Bezzeg, ha két esernyőcsel után sarokkal berakja a pipába, most égne ez a fórum is. Így meg írt pár ember a topicjába, akik talán nem annyira elfogultak vele kapcsolatban, csak azért, mert nálunk játszik, meg szeret/tud cselezni.
Majdnem egy oldal erről szólt, meg még a nemzetközi foci topicban is írtunk róla - én legalábbis ott -, nem tudom még minek kéne jönnie.. :D Ennél jobban nem pörgött mostanában egy topic sem.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.21. 00:32:43

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56284398" target="_blank

Lényeg az egyenlő bánásmód.... #-o
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.06.20. 22:30:55

http://www.weloba.com/neymar-insulted-t ... -the-match" target="_blank

Azért az eléggé gáz lenne, ha valóban ez történt volna, bár én meg tudom érteni, számomra is nagyon idegesítő lett volna, ha büntetés nélkül faraghattak volna, én meg egy véletlen kezezesert kaptam volna egy sárgát. Mindenesetre a biroktol nem kap "védelmet", anélkül pedig védtelen a favagokkal szemben. Remélem egy idő után rá sem úgy fognak gondolni, mint egy "szineszre" hanem mint egy labdarúgóra, mert jelenleg sokan az elobbivel azonosítják.
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.06.20. 18:48:05

mess2009 írta:tudom, hogy elfogult vagyok, de itt talán ez nem bűn...
Itt nem bűn az elfogultság :lol: Bezzeg, ha két esernyőcsel után sarokkal berakja a pipába, most égne ez a fórum is. Így meg írt pár ember a topicjába, akik talán nem annyira elfogultak vele kapcsolatban, csak azért, mert nálunk játszik, meg szeret/tud cselezni.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.20. 17:31:50

Dunga:"They kick Neymar 20 times during the match, no fouls or cards given. He touches the ball with his hands once - yellow card. Neymar is a big player, and big players get big punishments."
Capon
Llegenda del Barça

2015.06.20. 15:18:15

Én megmondom őszintén kicsit sem érdekel a brazil válogatott, soha nem is érdekelt, így én csak örülök neki, hogy ezzel az eltiltással már mehet is nyaralni és pihenni.
Plusz még arra is jó lehet ez a büntetés, hogy kicsit magába nézzen és higgadtabb fejjel tudjon gondolkozni a jövőben.
Úgyhogy én maximálisan örülök a büntetésének :roll:
Persze az más kérdés, hogyha eltörte volna valakinek a lábát akkor fele ennyi büntetéssel megúszta volna...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.06.20. 14:01:59

mess2009 írta:tudom, hogy elfogult vagyok, de itt talán ez nem bűn... én is úgy látom, hogy módszeresen rugdossák, ütik, vágják, és erre baromi nehéz normálisan reagálni, különösen úgy ha a bíró(k) is be áll ebbe a sorba... aszitu egyszerű: ... meccs előtti eligazítás...: Neymart felrúgni, mert a bírók úgyis rá tartanak....és ez többnyire be is jön. most egy kissé összejött neki...én gondolom a vereség miatt volt kiakadva.
az biztos hogy ezt a dolgot nem lehet egyedül rá lapátolni, segíteni kell a srácnak csapat szinten, edzőknek, és a társainak is....
Messi is kap meccsenként 5 rúgást minimum, mégse csinál ilyeneket. Az a baj ezzel, ha az ellenfél rájön, hogy ki lehet nála provokálni a pirosat, akkor a győzelem érdekében meg fogja tenni azt.
mess2009
Director del Fútbol

2015.06.20. 12:48:17

tudom, hogy elfogult vagyok, de itt talán ez nem bűn... én is úgy látom, hogy módszeresen rugdossák, ütik, vágják, és erre baromi nehéz normálisan reagálni, különösen úgy ha a bíró(k) is be áll ebbe a sorba... aszitu egyszerű: ... meccs előtti eligazítás...: Neymart felrúgni, mert a bírók úgyis rá tartanak....és ez többnyire be is jön. most egy kissé összejött neki...én gondolom a vereség miatt volt kiakadva.
az biztos hogy ezt a dolgot nem lehet egyedül rá lapátolni, segíteni kell a srácnak csapat szinten, edzőknek, és a társainak is....
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.06.20. 12:22:52

noname írta:Túl nagy nyomás neki az, hogy egy rémes Brazílisát kéne kb egyedül vigyen a hátán. Még Messi sem képes az Argentin válogatottak cipelni túl jól.

Legalább pihenhet egy hosszabbat a nyáron. Neymar az a fajta, akit a kudarcot csak motiválnak.
Szerintem itt egyáltalán nem erről van szó. Nálunk is volt pár eset a bajnokság végén, hogy elszállt az agya, és provokált (Atletico, Bilbao :D ). Nagyon remélem, hogy a nyáron kinövi ezt, mert így sose lesz a kedvenc játékosaim egyike :)
noname
Llegenda del Barça

2015.06.20. 11:21:42

Túl nagy nyomás neki az, hogy egy rémes Brazílisát kéne kb egyedül vigyen a hátán. Még Messi sem képes az Argentin válogatottak cipelni túl jól.

Legalább pihenhet egy hosszabbat a nyáron. Neymar az a fajta, akit a kudarcot csak motiválnak.
A Fifa egy szégyen
visca el barca
Presidente del Barça

2015.06.20. 11:18:57

végül kapott még 2 meccse t, most már 4-nél tart az eltiltás, legalább pihenhet egy kicsit :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.06.20. 11:08:40

Én mióta megdicsértem, hogy na elkezdődött nála valami féle érési folyamat, azóta csak hülyeség-hülyeség hátán. Szóval most inverz gondolkodásban jól leszidom virtuálisan, hogy mekkora egy gyökér volt most is, hogy a meccs lefújása után csinálta a cirkuszt. Hátha ez segít rajta. :D
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.20. 05:13:45

"The referee included in his report that Neymar waited for him at the tunnel and insulted him after the game."

WTF?!?! :shock: :shock:
Mi lesz még ebből? hogy agyonverte és kiirtotta a családját, vagy mi?

Kubla9: Lehet neked nem jött le, de teljesen irónia szólt a srácokból :D
Kubla9
Capitá del Barça

2015.06.20. 03:06:27

PCsabi írta:
palesz77 írta: Ez mondjuk szerintem durvább volt, mint a Bilbao elleni, úgyhogy csodálkozok, hogy a kispadról nem futottak be rögtön a játékosok leütni Neymart.. Azért van egy határ, én szégyelltem magam tegnap meccs közbe azok után amiket művelt.
Én eltiltanám őt pár meccsről, ilyen cseleket nem illik.
Nem illik???? Mi nem illik?? Ne beszéljetek már hülyeségeket.
Jack Napier
Jugador d'estrella

2015.06.20. 01:41:27

Nem tudom nálatok mennyire őszinte ez az öröm amiért pihenhet… Ha csak fizikális állapotra gyakorolt hatását veszem figyelembe akkor valóban nagyon jó dolog ez az eltiltás. De szerintem azért az sem mellékes, hogy most Neymar csak magát okolhatja majd ha megint leszerepel a brazil válogatott.És ez azért gyakorolhat hatást a szereplésére (görcsösebb lesz stb.)Én ezért nem tudok nagyon örülni ennek,de annak igen, hogy most emiatt megint komolyodni fog talán.
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
MatyiG
Adminisztrátor

2015.06.20. 01:11:04

palesz77 írta:Hál istennek! Így előbb pihenhet..:D Jól olvastam, hogy így már az amerikai túrára is jöhet?
Ezek szerint igen.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.20. 01:02:18

BarcafanTomee írta:
Erxy írta:hivatalos, 4 meccset kell kihagynia, ami azt jelenti, hogy szamara vege a Copa America.
a CBF meg fellebezhet, szoval a nyaralas meg nem kezdodik el szamara, de remelem hamarosan fog :D

szerk: ha minden igaz megsem lebbezhetnek fel a dontes ellen a brazilok.
tuti Messi intézte el, a kis diktátor fajzatja. Kilövi a konkurenciát + pihenőt ad a havernak.

Komolyra fordítva a szót, remélem ettől benől a feje lágya, mert nem keveset fog kapni a braziloktól. Neki is nagy csalódás lehet. A slussz poén az lenne, ha valahogy becsusszanának a döntőbe, Tardellivel, Douglas Costával, Freddel, Eliallasszal az élen. #-o
A probléma az, hogy hiába nő be a feje lágya, minden ellenző ugyanúgy tekint rá.
Most is sorra mindenhol megy hogy mekkora egy szimulálós és folyamatosan szimulál és rosszat tesz a focinak..Mintha csak ő esne el és mindenki más a lábán maradna.. És hiába hoz le hónapokat/éveket szinte probléma nélkül, ha valami történik úgy viselkednek mintha Neymar folyamatosan azt csinálná..
Lásd a kupadöntő: hónapok óta nem dobálja magát főleg nem a 16-oson belül(bár sztem am se dobálta annyira)...Meccs után sem az ment hogy 2 gólt lőtt, amiből az egyiket tévesen nem adták meg, hanem az hogy oldalról ellökték, elesett, leült és minden szó nélkül felállt, de persze mindenhol az ment hogy Neymar mekkora népművészeti cserépedény és mennyire meg akarja minden áron alázni az ellenfelet...

Bl döntő után is sorra ment hogy mekkora szimulálós folyamatosan, véletlen sem az hogy 2 gólt lőtt, amiből szintén egyik vitathatóan meg nemadott és hogy jól játszott..

Komolyan miért csak őt nézik ennyire ki? Ronaldo világ egyik legjobbjaként meccsenként dobája magát az miért nem probléma? és nem csak ők ketten vannak, hanem rengetegen.

közben: Bacca 1 meccses eltiltást kapott!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.06.20. 00:58:31

Hál istennek! Így előbb pihenhet..:D Jól olvastam, hogy így már az amerikai túrára is jöhet?
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.06.20. 00:49:32

Erxy írta:hivatalos, 4 meccset kell kihagynia, ami azt jelenti, hogy szamara vege a Copa America.
a CBF meg fellebezhet, szoval a nyaralas meg nem kezdodik el szamara, de remelem hamarosan fog :D

tuti Messi intézte el, a kis diktátor fajzatja. Kilövi a konkurenciát + pihenőt ad a havernak.

Komolyra fordítva a szót, remélem ettől benől a feje lágya, mert nem keveset fog kapni a braziloktól. Neki is nagy csalódás lehet. A slussz poén az lenne, ha valahogy becsusszanának a döntőbe, Tardellivel, Douglas Costával, Freddel, Eliallasszal az élen. #-o
Erxy
Entrenador del Barça

2015.06.20. 00:16:37

hivatalos, 4 meccset kell kihagynia, ami azt jelenti, hogy szamara vege a Copa America.

Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.19. 21:50:58

Leon írta:Jó lenne ha Neymar leszokna az ilyen dolgairól de őszintén szólva örülök is neki hogy kihagy 2 meccset. Legalább nem rúgják agyon. Ráadásul ez a brazil válogatott nélküle minden idők egyik legrosszabbja (bár vele sem egy top5ös nemzeti csapat), jobb is ha kiesnek és nem kell nézni a nyűglődésüket.

A Neymar incidens ahogy valójában történt: :mrgreen:

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... if-2420829" target="_blank
Ez nagy :mrgreen:

"a kolumbiai válogatott 1–0-ra legyőzte Kolumbiát. " hát mit ne mondjak, jól legyőzte Kolumbiát a kolumbiai vállogatott.... :lol:

Amúgy annyira vicces/gáz hogy a kolumbiai repült akkorát és feküdt ki mintha egy atombombát vágott volna hozzá Neymar, azt még Neymart színészezik most is... :)
Leon
Director del Fútbol

2015.06.19. 20:16:08

Jó lenne ha Neymar leszokna az ilyen dolgairól de őszintén szólva örülök is neki hogy kihagy 2 meccset. Legalább nem rúgják agyon. Ráadásul ez a brazil válogatott nélküle minden idők egyik legrosszabbja (bár vele sem egy top5ös nemzeti csapat), jobb is ha kiesnek és nem kell nézni a nyűglődésüket.

A Neymar incidens ahogy valójában történt: :mrgreen:

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... if-2420829" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Jack Napier
Jugador d'estrella

2015.06.18. 15:09:54

S.Agüero írta:
PCsabi írta:Már megint csak az alázás... :x :evil: :
KATT
A lerántás nem volt sárga?
Neymarnak meg piros simán mehetett volna ezek után, szégyen.
Tessék meg is van, csak lassan jutott el a kérésed a bírokhoz. :lol:
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
Válasz küldése