2015.07.14. 15:38:00
Én személy szerint nem bízom ezekben a barazil csodagyerekekben, ráadásul még egy ilyen összevágott youtube videoból sem jött le, hogy akkora spíler lenne a gyerek. Persze még csak 18 és biztos van benne fantázia, de arra a posztra elég sokan vagyunk, főleg fiatalok. (Halilovic, Rafinha esetleg még Denis is) Először őket kellene próbálgatni. Mondjuk ez valószínűleg még a Neymar transzfer "hozadéka", de akkor sem hiszem, hogy ő itt sok sót megenne. Ne legyen igazam, de ezeket a perceket inkább a "sajátjainknak kellene odaadni. Ezért nem is támogattam annyira Denis visszatérését sem, mert ahhoz, hogy valakit beépítsünk kellenek a percek és minél több játékos között oszlik szét, annál kevesebb az esély.
Grimaldo, Halilovic, Samper, Adama kölcsönadása eléggé megviselné a B-csapatot is, főleg, hogy még Munir is feljön. Nyilván az a lényeg, hogy kineveljék a játékosokat, de ha a fél csapat elmegy (ráadásul a húzóemberek) a kicsiknek annál nehezebb lesz. Plusz ugye itt van már Turan is. Nagyon bízok benne, hogy ősszel Rafinha elég lehetőséget kap és élni is tud vele. Ha LE fejben össze tudja rakni simán befuthat, mert a képességei alapján előbb utóbb akár kezdő szintű is lehet. Xavi árnyékában nem lehetett könnyű neki. Meg is látszott a játékán, hogy mindig a biztosra törekedett és nem nagyon merte bevállalni azokat amiket a B-ben és Celtaban csinált. A Villarreal ellen például felszabadultan játszott meg is látszott a teljesítményén. Amellett jelenleg a Halilovic-Denis-Rafinha trióból ő illeszkedik legjobban a csapatba. A horvátot azért sajnálom nagyon, mert nem nagyon van helye a kezdőcsapatban. Legalábbis, amilyen pozícióban eddig játszott azzal Messivel kioltanák egymást.
Arda jó igazolásnak tűnik, de kíváncsi leszek Lucho milyen szerepet szán majd neki. Kkp-ként nemtudom mennyire lenne hatékony. Fizikailag nagyon jó, passzai is ülnek de pl. Rakitic helyét nem tudom mennyire tudná átvenni, én inkább Ini pozíciójában tudnám elképzelni. Habár azt se tudjuk milyen szerepet szán neki LE. Olyat, mint tavaly Xavi-nak vagy inkább kezdőként.
Amúgy ez a Gerson gyerek a B-be jönne vagy egyből a felnőttekhez? Mert elég fiatal és nem hiszem hogy Lucho kérése, inkább a Rossell-féle buli alapján jönne.
Azt mondjuk nem értem Pedronak miért vitték le a kivásárlási árát. És pont 30 millióra. Simán el lehetne adni többért is, főleg a Chelsae-nek, ráadásul friss lenne a szerződése, így pedig ez a plafon. Az pedig, hogy elmenne teljesen jogos. Ennyi játékkal még a válogatottsága is veszélybe kerülne
Forca Barca!!!!