Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
culinho
Capitá del Barça

2010.06.19. 12:01:36

Fecooo elég radikális véleményen vagy, jól felkavartad itt a vízet. :) Én úgy gondolom, hogy Peptől soha nem hallotunk olyan nyilatkozatot, ami alapján beképzeltnek lehetne titulálni. A makacs jelző illik rá, de ez számomra azt jelenti, hogy határozott, konkrét elképzelése van, nem engedi, hogy (mint Frank idejében) a sztárok érdekei szétzúzzák az egységet.
Az írtad, hogy szerinted gerinctelen. Ha ő nem akarja a jövőben a csapatban tudni Touret és ezt a sajtó előtt kinyílvánítja, akkor az értéke lecsökken, mint tavaly Eto'o-nak. Az, hogy a Szikla idén ennyire háttérbe szorult, az nyílván amiatt van, mert valamiért Guardiola nem szimpatizál vele, ez tiszta sor. Nem tudjuk, hogy mi az ok, én nagyon szeretem Touret, de alapvetően Barca szurkoló vagyok. Minden edzőnek vannak sajátságos húzásai és számomra Pep bizonyított eleget az első évében, hogy elfogadjam a számomra nem tetsző döntéseit. Nem örülök ennek a szituációnak, de innen Pestről én nem merem biztosan állítani, hogy ezért csakis Pep lehet a felelős. Toure - annak ellenére, hogy nem volt a favorit idén a posztján - több mint 2000 percet töltött a pályán. Neki ez kevés, elégedetlen, senki se küldte, Ő jelezte, hogy menni akar, látszólag határozott elképzelés nélkül, hogy hova is. Elég szép pénzt fog kapni Manchesterben ahhoz, hogy elgondolkozzak azon, hogy nem-e a pénz játszott főszerepet az ügyben. Könnyen lehet válaszok nálkül maradunk, mint a kameruni eladása után, nagyon sajnálom, hogy elmegy, egyik kedvencem, sok sikert kívánok neki. A bírálatokkal szerintem várjunk még.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.19. 12:01:30

barcalaci84 írta:Pep kijelentette már többször , hogy szerinte szükség van változásokra egy csapatban, ha évről-évre sikeres akar maradni egy gárda...
és akkor minden évben elüldöz egy kulcsembert?jöhet sorban Xavi,Ini,Puyol,Messi?
ez biztos hogy nem áll szándékában.Úgyhogy már borult is a szisztéma.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.19. 12:00:13

menczel írta:Ennyi hálátlan szurkolója is csak a Barcának lehet. A madridnál gyertyát gyújtanának az edző lelki üdvéért ha nem 7 hanem akár 1 kupát is nyertek volna ezen idő alatt.

Mit nem lehet megérteni hogy hozott egy döntést? Sergit szereti, benne lát nagyobb potenciált, jobban beleillik a csapatba, elképzeléseibe. Ez az ő előjoga mert ő az edző. Nem kell megmondania miért, és most már remélem nem is teszi.

Sokkal nagyobb tisztelet érdemel, az meg h ti hőbörögtök és számon akarjátok kérni a döntését... nevetséges.

Más csapatoknál elvárás egy edző felé az eredmény. A Barcánál ez nem elég szép játék is kell. Most meg azt akarjátok hogy eredmény is legyen, szép játék is, és mindezt azzal a játékossal akit ti akartok. Hovatovább a profitból nem akartok részesedni??
Nem érted,hogy nem az eredményekkel van a baj?
Hanem a személyiségével?
Ennyi erővel Ronaldinhot miért szidták rengetegen...? Madridban gyertyát gyújtottak volna neki,ha náluk játszik,ez most ilyen,már ne haragudj...

Attól,hogy eredményes,miért ne lehetne bírálni?
Mit nem lehet megérteni hogy hozott egy döntést? Sergit szereti, benne lát nagyobb potenciált,
Ezt pedig "feltételezed,mint ahogy mindenki más. Pep egy büdös szóval nem mondta,hogy ezért,vagy hogy ez van... Neki kell Toure ,benne van a csapatában,szükség van rá. Nem mondta meg nyíltan,hogy mi van?!

És ne haragudj,igenis elvárom,hogy egy olyan emberről,aki Gerincsérvvel játszik,cipeli a hátán a csapatot,majd jövő évben a csapat alappillére,már csak emberiesség miatt is őszintén beszéljen,akárki az edző....
menczel
Entrenador del Barça

2010.06.19. 11:58:25

Sanama írta:
barcalaci84 írta:Pep kijelentette már többször , hogy szerinte szükség van változásokra egy csapatban, ha évről-évre sikeres akar maradni egy gárda...
a saját értékeink megőrzését is az egyik legfontosabb dolognak tartja...

Nem értem miért kell kígyót-békát kiabálni egy edzőre azért , mert mással vagy másokkal képzeli el a jövőt , hisz úgy gondolja ,hogy ez válik a csapat javára...

nem értem mi ezen olyan felfoghatatlan dolog , hogy itt válaszokat várnak emberek...
ezek válaszok...
Milyen válasz???? Én egy választ nem láttam / hallottam Pep szájából,amivel akármit is magyarázott volna a Yaya ügyben. Azt sem mondta,hogy Sergivel képzeli el a jövőt... SEMMIT,érted?
Ha te a történtekből, nem fogod fel hogy Sergit preferálja akkor nincs mit tenni.

Egyébként se értem mi ez a számonkérés mánia. Az elnökségnek számoljon el, a nyilvánosságnak meg akkor ha akar. A közönség meg lásson szórakoztató focit, és azt hogy sikeréhes egy 6 kupás idény után is a csapat és ezt hiba nélkül megoldotta.

Csak így tovább Pep!
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.19. 11:55:59

Sanama írta:

Nem értem miért kell kígyót-békát kiabálni egy edzőre azért , mert mással vagy másokkal képzeli el a jövőt , hisz úgy gondolja ,hogy ez válik a csapat javára...

nem értem mi ezen olyan felfoghatatlan dolog , hogy itt válaszokat várnak emberek...
ezek válaszok...
Milyen válasz???? Én egy választ nem láttam / hallottam Pep szájából,amivel akármit is magyarázott volna a Yaya ügyben. Azt sem mondta,hogy Sergivel képzeli el a jövőt... SEMMIT,érted?
az első pár sort olvasd el és világosnak kéne lennie mi Pep edzői hitvallása
de tényleg ezt el kellene mondania újra és újra talán szurkolóknak egyenként ...
sjd
Llegenda del Barça

2010.06.19. 11:55:32

És ezért előre megfontolt szándékból nem játszatta Tourét h menjen el?

Ez az indok elég nevetségesen hangzik
kristop
Entrenador del Barça

2010.06.19. 11:55:29

egy egyszerű kérdés. láttam itt valaki aláírásában, hogy Guardiola NO. tehát helyette ki lenne a megfelelő edző? aki szép játékot is csinál, eredmény is lesz és el se küldi a kedvenceket?

szerk.: igen, én szeretnék a profitból is részesülni:D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2010.06.19. 11:57:30-kor.
menczel
Entrenador del Barça

2010.06.19. 11:55:19

Ennyi hálátlan szurkolója is csak a Barcának lehet. A madridnál gyertyát gyújtanának az edző lelki üdvéért ha nem 7 hanem akár 1 kupát is nyertek volna ezen idő alatt.

Mit nem lehet megérteni hogy hozott egy döntést? Sergit szereti, benne lát nagyobb potenciált, jobban beleillik a csapatba, elképzeléseibe. Ez az ő előjoga mert ő az edző. Nem kell megmondania miért, és most már remélem nem is teszi.

Sokkal nagyobb tisztelet érdemel, az meg h ti hőbörögtök és számon akarjátok kérni a döntését... nevetséges.

Más csapatoknál elvárás egy edző felé az eredmény. A Barcánál ez nem elég szép játék is kell. Most meg azt akarjátok hogy eredmény is legyen, szép játék is, és mindezt azzal a játékossal akit ti akartok. Hovatovább a profitból nem akartok részesedni??
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.19. 11:51:30

ezek válaszok...
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.19. 11:47:28

Pep kijelentette már többször , hogy szerinte szükség van változásokra egy csapatban, ha évről-évre sikeres akar maradni egy gárda...

ezek válaszok...
Deus
Boixos Nois

2010.06.19. 11:46:34

Látom, megy itt szépen a vita...
Az én szememben Pepnek két oldala van, mint az éremnek. A fej és az írás.

A fej: Zseniális taktikus, csapat-pszichológus. Mert ugye emlékeztek arra, mikor Frank lelécelt s Pep jött helyére, milyen rossz hangulat volt akkoriban a csapatban. "Fekete bárány" megnevezések, veszekedések az öltözőben (Eto'o viselkedése, meg egyebek), mindeni motiválatlan volt. Na jött a Pep akinek nincs tapasztalata és hiphop máris 3 kupa. Erre mi, culék, csak nézünk hogy mivan...

Az írás: Pep baromságai, hülyeségei. pl. ez a Yaya-ügy. Sergio -t játszatja, mert ő a f.szagyerek, Yaya inkább padozzon mert Sergi bejön neki.
Keitát játszatja mert jó. Hát kéremszépen, Keita a leggyengébb láncszem a csapatban, basszus... Nem inkább Keitának kellene elmennie?
Csomót fölöslegesen igazolt le mint pl Csiga... Sőt, meg merem kockáztatni, hogy Ibra leigazolása fölösleges volt. Veszített vele. Miért Ibrát igazoltatta le anno, mikor már Villa akart jönni ide :!: És tessék, itt a Villa. Viszont itt van Ibra is. KB. 40 millát dobott ki az ablakon Pep.

Az érem éle: Eto'o elküldése. Valahol meg is értem, időszerű volt. Hiszen Eto'o zsoldos.

Most nyugodt fejjel azt mondhatjuk, hogy Pepnek iszonyat nagy mákja van ezzel a hat kupával... pölö, chelsea ellen az utolsó percben lőtt gól miatt lett meg a BL serleg. Aztán, az Európai Szuperkupa ahol Pedro lőtte a gólt az utolsó percben, aztán a klubVB -nél is Messi lőtte a gólt az utolsó 5 percben.

HA a chelsea elleni meccsen normális bíró fújna, akkor BL-serleg nem lenne meg.

De megnyertünk mindent, kis szerencsével. Óóó, ezért zseni Pep...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2010.06.19. 11:52:44-kor.
KépKép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.06.19. 11:44:09

OFF: oké, nem vagyok normális, remélem elégedett vagy... köszönöm a személyeskedést, de nem fogom viszonozni...
divadka
Jugador del Barça

2010.06.19. 11:44:06

Anyagi okokra gondoltam amikor a Cesc transzferre hivatkoztam. Amúgy a pénzt kell csinálni ha akarjuk Fabregast és egy elégedetlen Touré - ért 30 milla... Az, hogy miért nem játszott többet azt nem tudjuk mint ahogy azt sem, hogy milyen volt pep és touré között a kapcsolat. Bár pep amilyen "gerinctelen" kinézem belőle, hogy csak azért nem játszatta Yayát, hogy Fecoo-nál kihúzza gyufát.
kristop
Entrenador del Barça

2010.06.19. 11:43:54

Mikor állt ki és mondta el őszintén,hogy miért nem játszik Touré?
kellett volna neki ilyet csinálni? ugyanezt ugye számonkéred minden játékosnál, aki kevesebbet játszott, mint ő? mert van egy pár a keretből.

de gondolkozzunk.. miért játszik egy játékos kevesebbet egy edzőnél a másiknál? ohha. megvan a válasz. mert az edző szerint így jobb a csapat. azt senki nem gondolhatja, hogy direkt rosszat akar a csapatnak, maximum rosszul döntött. ennyi. ezért kritizáld. de az hogy néz már ki, hogy az a baj vele, hogy nem mondja meg miért döntött rosszul vagy jól.. nemtudhatjuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2010.06.19. 11:44:42-kor.
sjd
Llegenda del Barça

2010.06.19. 11:38:05

Sanama írta:
socio66 írta:Úgy beszéltek róla,mintha ismernétek,ott lennétek,értenétek a helyzetet..
Ez igaz. De a helyzet ismerésétől,vagy nem ismerésétől függetlenül,válaszokat várok... és ezzel nem vagyok egyedül.
A válaszokat pedig nem Tourétól várom,hanem Peptől.

SOSEM
Állandóan nyomta a kamu szöveget,hogy szüksége van rá stb-stb.
Ez pedig nem válasz,mint ahogy Samunál sem volt válasz,hogy "csak,ez az én döntésem". Bár Eto'o-nál megértőbb voltam,mert voltak problémák vele,de Toureval nem.

Szóval szerintem akárki bírálhatja,mert annyi nincs benne,hogy elmondja az okokat,ha már a csapat pilléreit adja el.
Ezt osztom, én is pont erre gondoltam
kristop
Entrenador del Barça

2010.06.19. 11:31:41

előszór is leszögezem, hogy Fecooo te nem vagy normális, nem is kellene erre senkinek se válaszolnia, csak hagyni elsüllyedni ezt a hozzászólást, de most már sokadjára nem bírtam megállni. az a baj, hogy ha ennyiszer beírod, akkor néhányan már lehet el is hiszik olyan sokszor olvassák.
Fecooo írta:Pep csendben kivárta, míg Yaya megunja a dolgokat... biztos nem ez volt a terve, ez csak véletlen, nem volt itt semmiféle pszichológiai hadviselés... jah persze, biztos így van...
Pep kidolgozott egy tervet Touré ellen, pont annyit játszatta, hogy év végén elmenjen, de ne tűnjön nagyon kevésnek azért. ha tehette volna egy percet nem lép pályára.. aha.. :D
Fecooo írta:aki azt mondja, h az eredményei miatt nem lehet bírálni, az nem tudom hol él... mindenkit lehet bírálni, még Messit is, ha hibázik! Pep most hibázott, még nagyobbat, mint tavaly... gerinc nélkül nehéz az élet...
lehet bírálni, csak nem úgy mint néhányan csináljátok és nem nevetséges indokokkal. írd azt, hogy hibázott, mert szerinted Tourénak kellett volna az első számú vkpnak lennie. oké, így gondolod. de ne azt, hogy elüldözi, meg mindig is ezt akarta, elakarta küldeni a csapattól, nincs szüksége rá mert akkor csak kiröhögteted magad.

a gerinctelenséget már nem kommentálom, ezerszer meglett cáfolva. ha neked nem elég amikor elmondja nyíltan, hogy más típusú játékossal képzeli a jövőt, vagy hogy nem lenne első számú opció az adott játékos, akkor nincs miről beszélni. mit vársz? hazudjon?
Fecooo írta:(elfogadom, h nem kell neki Yaya, de csak úgy, ha szakmai indokokkal alátámasztotta volna, mert a "csak" és az, h "fontos számunkra, de csak 3.-ként" nekem nem válasz...)

megjegyzés: a gerinctelen jelző akármilyen erős, ha megpróbáltok objektívak lenni, akkor belátjátok, h találó...
te eddig hol váltál? pont azt mondta, hogy KELL neki Touré, de valószínűleg jövőre is ennyi játéklehetőséget kapna. kb. 2500 perc. azért ez nem a világvége, de persze megértem ha menni akar. szerintem pont ez a gerinc, hogy nem áltatta hogy többet fog játszani jövőre, csak azért hogy ideláncolja.
Fecooo írta: megkockáztatom, h a maradék 3 Rijkaard-érabeli légiós 1 éven belül távozik: Rafa,Milito,Abidal
ehhez nem kell sok jóstehetség. mindhárman kifelé vannak már tőlünk. Rafa már akár idén is mehetne, nincs túl sok szükségünk rá, sokadik kiegészítő ember. azért ő még megérdemelne valahol egykét év levezető kezdőtagságot

Milito bombaformában, ő még maradni fog azért két évet szerintem. Abidal viszont szerintem ez az év után távozik. a leggyengébb láncszem volt a triplázó csapatban, idén megmutatta, hogy azért van benne még valami. lassan azért ideje a váltásnak.
Fecooo írta:Pep tiszta munkát végez, hiszen most majd mondhatja, h "én nagyon szerettem volna, ha marad, de hát ő így döntött, meg kell értenünk..." (közben persze belül örül, h ismét ő győzött...)
ez megint mi? :D ott vannak a tények, de te arra alapozol, hogy SZERINTED Pep BELÜL mit gondol? :D komolyan. mi az ami miatt nem vagy képes elhinni, hogy kell neki? kétezerötszáz percet idén is játszott, tavaly többet, azt is mondja hogy szüksége van rá, minden e mellett szól..
Fecooo írta: a külső szemlélők számára a Rijkaard-csapat szerethető volt, Laporta is tudta, h Frenkie megérdemel egy második esélyt, Pep-nél meg még a teljesítmény se elég a bizalomhoz...
ezt nem értem. kinek nem elég a bizalomhoz. neked, meg még három embernek? a többiek bíznak benne. Laporta is, Rossel is, Barcelona is. a világon majdhogynem mindenki leborult előtte, hogy mit vitt véghez ilyen fiatalon, ilyen kevés rutinnal, ő meg csak hárítja, hogy nem olyan jó edző még. ami lehet igaz is, de nála jobb számunkra nincs is.
Fecooo írta:Josep Guardiola egy makacs öszvér, egy végtelenül képmutató és beképzelt ember! José Mourinho az egyik véglet, ő a másik...
makacs, oké. ez egy edzőnél jó is lehet. képmutató? fogalmad se lehet róla. beképzelt? :shock: erre kíváncsi vagyok honnan jött.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.19. 11:28:36

socio66 írta:Úgy beszéltek róla,mintha ismernétek,ott lennétek,értenétek a helyzetet..
Ez igaz. De a helyzet ismerésétől,vagy nem ismerésétől függetlenül,válaszokat várok... és ezzel nem vagyok egyedül.
A válaszokat pedig nem Tourétól várom,hanem Peptől.

SOSEM
Állandóan nyomta a kamu szöveget,hogy szüksége van rá stb-stb.
Ez pedig nem válasz,mint ahogy Samunál sem volt válasz,hogy "csak,ez az én döntésem". Bár Eto'o-nál megértőbb voltam,mert voltak problémák vele,de Toureval nem.

Szóval szerintem akárki bírálhatja,mert annyi nincs benne,hogy elmondja az okokat,ha már a csapat pilléreit adja el.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.19. 11:24:12

hol hallottátok ezt a Mascherano-s dolgot?
én még mindig nem tudok olyanról , hogy szeretnénk vkp-t igazolni , de mostmár tényleg kiváncsi vagyok honnan veszitek ezt?
duncan
Jugador del Barça

2010.06.19. 11:19:00

divadka írta:Úr Isten! Ti mibe vagytok? Pepet Mourinhohoz hasonlítani? Az meg sem fordul a fejetekben, hogy ez az egész a Cesc féle transzfer miatt van? Vkp igy is van 2 xavi meg ini így is túlterhelt.busi még fiatal keitáért a felét se kaptuk volna. El kell dönteni hogy Tourénak vagy a BARCÁNÁK szurkoltok. Még hogy Pep gerinctelen. Úr Isten!
Pep Mourinho-hoz hasonlítása tényleg túlzás,DE- az,hogy Cesc transzfer miatt van nem tűnik túl reálisnak,mert Cesc NEM vkp. és Touré helyére is akarnak igazolni(Mascherano pl.). Szóval ez így nem éppen logikus. Én a Barcának szurkolok,ezért szurkoltam Touré maradásának.
:wink:
Amúgy Pep nem csinálja jól,azt,amit a fiatalokkal csinál. Én Rijkaard modelljét nagyon bírtam,ahogy beépítette pl. Iniestát. Látta benne a tehetséget-ami van Busquetsben is-,de nem egyből a kezdőbe rakta,hanem a nála jobbak (Deco,Xavi) mögé tette első számú cserének,folyamatosan biztosítva,hogy csereként pályán legyen,megkapja a játéklehetőséget. Nem is lett olyan baromi nagy arca,mint Busquetsnek és nem szívott miatta a csapat sem. Pepnek nem abból kellene kiindulni,hogy minden,amit Rijkaard csinált rossz volt. A címektől eltekintve-amiket más csapattal aligha ért volna el-ő még eléggé zöldfülűnek számít és inkább kellene tanulnia a tapasztaltabbaktól is,nem csak a saját feje után mennie. Ez egyetlen szakmában sem működhet,hogy egy kezdő semmit sem tanul azoktól,akik nála jóval több ideje szakmában vannak.
Fecoo hozzászólásával -ha nem is teljesen mindenben-de nagyrészt egyet tudok érteni.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.06.19. 11:18:03

divadka írta:Úr Isten! Ti mibe vagytok? Pepet Mourinhohoz hasonlítani? Az meg sem fordul a fejetekben, hogy ez az egész a Cesc féle transzfer miatt van? Vkp igy is van 2 xavi meg ini így is túlterhelt.busi még fiatal keitáért a felét se kaptuk volna. El kell dönteni hogy Tourénak vagy a BARCÁNÁK szurkoltok. Még hogy Pep gerinctelen. Úr Isten!
off: látom az olvasásértés nem az erősséged...

hol hasonlítottam össze őket? azt írtam, h mindketten 1-1 végletet képviselnek...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.19. 11:16:55

Fecooo írta:Pep...

... :(
nagyon jó írás,és teljesen egyetértek vele.

Rengeteg hibája van,le is írtad ezeket.
Nem lehet vele mit kezdeni.Amennyire tetszett mikor idejött,annyira nem tetszik a mostanáig kialakult viselkedése.

Nem leszek szomorú,ha egyszer elmegy innen.
divadka írta: El kell dönteni hogy Tourénak vagy a BARCÁNÁK szurkoltok. Még hogy Pep gerinctelen. Úr Isten!
pont hogy a csapatnak szurkolunk,márpedig a csapatérdek azt kívánta volna hogy Touré játsszon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2010.06.19. 11:18:30-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
divadka
Jugador del Barça

2010.06.19. 11:08:14

Úr Isten! Ti mibe vagytok? Pepet Mourinhohoz hasonlítani? Az meg sem fordul a fejetekben, hogy ez az egész a Cesc féle transzfer miatt van? Vkp igy is van 2 xavi meg ini így is túlterhelt.busi még fiatal keitáért a felét se kaptuk volna. El kell dönteni hogy Tourénak vagy a BARCÁNÁK szurkoltok. Még hogy Pep gerinctelen. Úr Isten!
socio66

2010.06.19. 10:53:29

Úgy beszéltek róla,mintha ismernétek,ott lennétek,értenétek a helyzetet..
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.06.19. 10:47:14

Fecooo írta: megjegyzés: a gerinctelen jelző akármilyen erős, ha megpróbáltok objektívak lenni, akkor belátjátok, h találó...
Sajnos ezt már én is észrevettem többször, pl. Bajan-nal... Tavaly és az első félévben sem játszatta nagyon, de mikor játszatta és gólt lőt v gólpasszokat adott tehát bizonyított, ott mondta, h ő a legboldogabb a világon, kövi meccsen meg szintén nem léphetett pályára... Én szeretem Pepet de ez az "álsága" nagyon nem tetszik... :/
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.06.19. 10:39:33

Pep csendben kivárta, míg Yaya megunja a dolgokat... biztos nem ez volt a terve, ez csak véletlen, nem volt itt semmiféle pszichológiai hadviselés... jah persze, biztos így van...

aki azt mondja, h az eredményei miatt nem lehet bírálni, az nem tudom hol él... mindenkit lehet bírálni, még Messit is, ha hibázik! Pep most hibázott, még nagyobbat, mint tavaly... gerinc nélkül nehéz az élet...

(elfogadom, h nem kell neki Yaya, de csak úgy, ha szakmai indokokkal alátámasztotta volna, mert a "csak" és az, h "fontos számunkra, de csak 3.-ként" nekem nem válasz...)

megjegyzés: a gerinctelen jelző akármilyen erős, ha megpróbáltok objektívak lenni, akkor belátjátok, h találó...

megkockáztatom, h a maradék 3 Rijkaard-érabeli légiós 1 éven belül távozik: Rafa,Milito,Abidal

Pep tiszta munkát végez, hiszen most majd mondhatja, h "én nagyon szerettem volna, ha marad, de hát ő így döntött, meg kell értenünk..." (közben persze belül örül, h ismét ő győzött...)

ha csak az eredmények érdekelnének, akkor a műgirnyó-csapatoknak drukkolnék, ezért okoz mérhetetlen szomorúságot Pep diktatúrája.
nem tudok örülni a sikereknek, mert 1-2 játékossal úgy bánik, mint a használt cipővel, ruhával: kidobja, vagy hagyja tönkremenni a szekrény alján...

a külső szemlélők számára a Rijkaard-csapat szerethető volt, Laporta is tudta, h Frenkie megérdemel egy második esélyt, Pep-nél meg még a teljesítmény se elég a bizalomhoz...

Josep Guardiola egy makacs öszvér, egy végtelenül képmutató és beképzelt ember! José Mourinho az egyik véglet, ő a másik...

tudom, h ezért kapni fogok sok embertől, de nem érdekel, elnézést kérek, de az olyan hsz-ek íróit, akik olyan indokkal hordanak le, h "dehát 6 kupát nyert, bíznunk kell benne vakon" nem tudom komolyan venni!

Másodszor is elnézést kérek, a keserűségem hozták ki belőlem ezeket a szavakat, mert nem tudok egy olyan emberben bízni, aki mondvacsinált indokokkal üldöz el embereket... :(
Válasz küldése