2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elnézést, csak most nézem, hogy jobb-hátvéd pozícióban játszik.Chino írta:Kifejtenéd, hogy ez a Piszce izé miért lenne rossz igazolás. Nem tudom hányszor láttad játszani, de a posztján elit játékosnak számít.Kash írta:Micsoda üzletek vannak itt emberek, hát nehogy már![]()
Jött egy Matyiő, most egy Verminátor, meg mostmár Piszce izé is szóba került...Áh komolyan...
Az erősségei pont azok, amikre nekünk szükség van szemben mondjuk Cuadradoval, Alvessel, Montoyaval.
Hát te meg honnan tudtad, hogy onnan szerezte az infót? LebuktálErxy írta:Az jó, mert Puyol csak Szeptember 1.-én áll munkábadAve09 írta:Érdekesség:ezt már Puyol intézte.Bárcsak Mathieut is ő intézte volna,biztos nem nyúlnak minket le 20 millió euróra.![]()
mondtam már, hogy ne kövessétek azt a facebook oldalt
Az jó, mert Puyol csak Szeptember 1.-én áll munkábadAve09 írta:Érdekesség:ezt már Puyol intézte.Bárcsak Mathieut is ő intézte volna,biztos nem nyúlnak minket le 20 millió euróra.
Egyet értek egy valami szól ellene az, hogy velem egy idős.Viszont érett ügyes jól zár vissza jól támad, jól ad be és be is tudja vinni a labdát. Szerintem összességében zseniális játékos. Nem feltétlen fiatalitás, de Alves helyett mindenképp megoldás! Nem is akármilyen!Chino írta:Kifejtenéd, hogy ez a Piszce izé miért lenne rossz igazolás. Nem tudom hányszor láttad játszani, de a posztján elit játékosnak számít.Kash írta:Micsoda üzletek vannak itt emberek, hát nehogy már![]()
Jött egy Matyiő, most egy Verminátor, meg mostmár Piszce izé is szóba került...Áh komolyan...
Az erősségei pont azok, amikre nekünk szükség van szemben mondjuk Cuadradoval, Alvessel, Montoyaval.
Kifejtenéd, hogy ez a Piszce izé miért lenne rossz igazolás. Nem tudom hányszor láttad játszani, de a posztján elit játékosnak számít.Kash írta:Micsoda üzletek vannak itt emberek, hát nehogy már![]()
Igen a piac, de attól, hogy egy marha adna 2000-et egy kilóért attól a többi ép eszű nem fog...danianevem írta: A piac határozza meg az árat... Ha lesz, aki 2000-ért vesz kenyeret, akkor majd annyiért fogják árulni. A realitás meg megint szubjektív, a vezetőség részéről talán jobb döntés is volt két tapasztaltabb zsákbamacskát venni, mint egyet...
Benatia esetében is ez lehet.
A piac határozza meg az árat... Ha lesz, aki 2000-ért vesz kenyeret, akkor majd annyiért fogják árulni. A realitás meg megint szubjektív, a vezetőség részéről talán jobb döntés is volt két tapasztaltabb zsákbamacskát venni, mint egyet...crixus írta:...
támogatta a halál, én biztos nemcrixus írta:Viszont ha már őt támogattad a kora ellenére, akkor Piszczek-kel nem tudom, hogy mi a gondod.
mess2009 írta: csak a rend kedvéért: Mathieu REÁLIS ÁRA 20 M euró, mivelhogy nemrég éppen ennyiért kelt el a piacon! a többi egy itt folyó két hónapos agymenés vele kapcsolatban (beleértve persze ezt is)
Hát ez nem jött le, h poénvisca el barca írta: eddig kb hetente 20x leírtam h matyiő reális ára, nagyjabol 6 millio euro, uhogy ez most nem jött összearra, meg hogy sztárolom, csak annyit h toronymagasan én akadtam ki legjobban azon h idejött. ha az a avatarom poénja nem ült nálad, az nem az én hibám
csak a rend kedvéért: Mathieu REÁLIS ÁRA 20 M euró, mivelhogy nemrég éppen ennyiért kelt el a piacon! a többi egy itt folyó két hónapos agymenés vele kapcsolatban (beleértve persze ezt isvisca el barca írta:eddig kb hetente 20x leírtam h matyiő reális ára, nagyjabol 6 millio euro, uhogy ez most nem jött összecrixus írta:Érdekes, hogy te egy 5 milliót érő BALHÁTVÉDÉRT nem sajnáltál középre 20 milliót, sőt most úgy sztárolod, mintha a világ egyik legjobbját hoztuk volna el.![]()
![]()
arra, meg hogy sztárolom, csak annyit h toronymagasan én akadtam ki legjobban azon h idejött. ha az a avatarom poénja nem ült nálad, az nem az én hibám
eddig kb hetente 20x leírtam h matyiő reális ára, nagyjabol 6 millio euro, uhogy ez most nem jött összecrixus írta:Érdekes, hogy te egy 5 milliót érő BALHÁTVÉDÉRT nem sajnáltál középre 20 milliót, sőt most úgy sztárolod, mintha a világ egyik legjobbját hoztuk volna el.![]()
![]()
Érdekes, hogy te egy 5 milliót érő BALHÁTVÉDÉRT nem sajnáltál középre 20 milliót, sőt most úgy sztárolod, mintha a világ egyik legjobbját hoztuk volna el.visca el barca írta:
érdekes, hogy Neked soha semmi nem jó, de egy 30 éves játékosért, aki futott eddig 2 jó szezont simán kitennél 35 milliot.![]()
10 milláért jöhetne.
Két " javakorabeli" után hiba volna Piszczeket leigazolni - pláne drágán. Ha mindenáron kell egy formális jobbhátvéd, akkor inkább egy fiatal gyors és agressziv tehetség.visca el barca írta:érdekes, hogy Neked soha semmi nem jó, de egy 30 éves játékosért, aki futott eddig 2 jó szezont simán kitennél 35 milliot.crixus írta:Piszczek mindenképpen megérné. Sokkal jobb opciót arra a posztra jelen pillanatban nem nagyon lehetne találni. Pont most írtam egy másik topic-ban, hogy kár, hogy benne nem gondolkodunk. Jó lenne ha érkezne...![]()
10 milláért jöhetne.
A védőkérdéssel kapcsolatban én is kb. ezt a véleményt osztom. Lehet mondani persze, hogy nem kellenek feltétlen sztárok, kellenek zongoracipelők stb., de azért vessünk már egy pillantást a 4 belső védőnkre. Egyik sem egy klasszis, kb 4 középszerű játékos. Bartra egyelőre kicsit kérdőjel. Tanár lehet belőle, de még idő kell neki és leginkább egy olyan társ mellé, aki mellett "tanulhat". Piqué úgy néz ki menthetetlen, Mathieu szintén középszerű, bármennyire csűrjük-csavarjuk és nem is az igazi posztja. Vermaelen szintén kérdőjel. Nagyon jól is járhatunk vele, de nem tudom erre mennyi az esély. Persze a tavalyi szezonhoz képest erősödtünk ezen a poszton, ez nem vitás, de most lett volna esélyünk igazán komoly alakításra. Ha szűk büdzséből kellett volna igazolni megértem, de így nem tudok elégedettséget érezni. És lehet azt mondani, hogy XY nem akart ide jönni, de nézzük mi volt Mangalaval. A Porto azt mondta 45 millió, mi egyből közöltük, hogy drága és csókolom. Silva jött volna, elkívánkozott a PSG-ből és lehet, hogy nem 20 éves, de 4 év simán benne lehetett volna. És még lehetne sorolni.Capon írta:Kash írta: Nekem Alexis mindig is egy esetlen csatár volt, folyton görnyedve futkározott, és fel sem nézett mielőtt beívelt vagy rúgott. Persze voltak eszméletlen nagy meccsei, de Suarez sokkal jobb nála, és én Vermaelen-t nem tartom rossz védőnek. Én azt mondom, hogy Suarez+2olcsó védő.ha már így kapásból megcáfoltál, te szezon végén azt vártad a fejünk felett lebegő UEFA büntivel, hogy 2 évre előre 2 olcsó középhátvéddel megleszünk? Inkább csak utólag mondod ezt nem?
Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem.
Én egyébként Piqué kárára két jó nevű drágább játékost vártam (persze nem attól lesz jó valaki, hogy drága volt, na de értitek), főleg úgy hogy már 3 évvel ezelőtt igazolni kellett volna a védelem közepébeEbből a két játékosból az egyik pedig vagy egy ifjú titán vagy egy már kifelé menő rutinos sok mindent megélt játékos lett volna.