De az az érdekes a 2 hírben, hogy nekünk Mangala 45 lett volna, Benatia meg 60.. Most vagy mi tárgyalunk nagyon rosszul, vagy mindenki velünk akar kicseszni. Vajh melyik lehet..?

StickyFingaz írta:Nem tudom mi ez a rinyálás.1,Nem a ti pénzeteket költi el a klub.2,Ha továbbra is Európa krémjébe akarunk tartozni akkor a legjobbaknak kell itt játszania.
jaj de cuki....StickyFingaz írta:Nem tudom mi ez a rinyálás.1,Nem a ti pénzeteket költi el a klub.2,Ha továbbra is Európa krémjébe akarunk tartozni akkor a legjobbaknak kell itt játszania.
Azz NSO szerint hivatalos. És ha már ők azt irányák valamire általában az az.(igaz sok baromságot mondanak ott de az ilyenek általában igazak)Alfa írta:Ez már hivatalos vagy pletyka?horybazs írta:Hát Kroos-ról is lecsúsztunk, viszi a real margit.
Egyébkét Songot eddig is meg akartuk tartani vagy csak mostanában nincsenek róla hírek?????
Az biztos h nem hivatalos , Kroos Braziliában van és amíg ott van (akárcsak a többiek) kétlem h bármi érdemi történne(remélem)....max a Real tett egy ajánlatot érte a Bayernek, de szerintem ennyi !Alfa írta:Ez már hivatalos vagy pletyka?horybazs írta:Hát Kroos-ról is lecsúsztunk, viszi a real margit.
Egyébkét Songot eddig is meg akartuk tartani vagy csak mostanában nincsenek róla hírek?????
Ez már hivatalos vagy pletyka?horybazs írta:Hát Kroos-ról is lecsúsztunk, viszi a real margit.
Én is nagyon sokáig hasonló felállást képzeltem el, erre engedett volna következtetni a Mathieu-Cuadrado-Marquinhos vonal is, de így, hogy jönni fog Suárez, szinte biztos vagyok benne, hogy nem 2 csatáros rendszerünk lesz..Aaron3991 írta:...
Egy az egyben adom a hsz-t. Sokan úgy csinálnak itt, mintha a játékosoknak nem lenne beleszólása a dologba. Vagy mintha minden játékosnak az lenne az álma, hogy itt játsszon nálunk. Ha Kroosnak csábítóbb a Real, akkor csinálhatunk bármit, nem fog idejönni..Maxi írta:Komolyan nem értelek titeket.
Nem jut el senkinek, hogy valőszínűleg Alexis nem akar a padon ülni, míg Pedro meg sírás nélkül bevállalja?
Persze ez nem azt jelenti, hogy én örülök ennek a felállásnak, csak lássatok már tovább az orrotoknál.
Plusz ott van Kroos...Kroos elvágyódik a Pep féle bayernből, majd biztos a Barcába akarna jönni.
Főleg akkor nem, ha most átállnánk tényleg a középcsatáros játékra. Akkor lenne 1db középcsatár, 4 szélső, meg 1 Messi. Ha Suárez pihentetése/sérülése esetén nem akarunk visszaállni a hamis9-es féle játékra, akkor kéne egy cserecsatár is..MQuC írta:..Bár azt nem hiszem, hogy MEssi,Neymar, Suarez, Alexis, Pedro (aki kirobbanthatatlan) , Deu támadósor jövedelmező lenne..
H tényleg változtatni akar a stiluson, amit Suarez érkezése előrejelez akkor meg lehetett volna győzni. Főleg ennyi pénzért így most igen sok bajunk lesz még vele.Maxi írta:Plusz ott van Kroos...Kroos elvágyódik a Pep féle bayernből, majd biztos a Barcába akarna jönni.
Akkor menjen Pedro szerintem.MQuC írta:Ha nem alkudnak, lehetséges, hogy Alexis marad? Bár azt nem hiszem, hogy MEssi,Neymar, Suarez, Alexis, Pedro (aki kirobbanthatatlan) , Deu támadósor jövedelmező lenne. Egy embernek mindenképp mennie kell.
Kázmér valszeg megy kölcsönbe, és lehetséges, hogy Khedira az Angol ligát választja.Varatrix írta:Érdekel ki lesz az áldozat, mert a Real teli van középpályásokkal: Alonso, Modric, Isco, Kedhira, Ilarra, CasemiroFactis írta:Ennyit Kroos-ról... http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ca-2347189
Szerintem igy is sokan voltak, szóval akár két távozót is el tudok képzelni, Toni érkezésével. (lehet majd az illetékesek válaszolnak.)
Ettől függetlenül jó igazolásnak tartom, és bővül azoknak a névsora akiket nem utállok madridban.
Közben a Mundo értesülései szerint "pozitív" irányba haladtak a tárgyalások, még nem teljes amegállapodás, de jobb ha realizáljuk Lugosi Suarez érkezését.
Én nem szeretném ezt, ez nem az a vonal amibe én beleszerettem.
Factis írta:Ennyit Kroos-ról... http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ca-2347189
Érdekel ki lesz az áldozat, mert a Real teli van középpályásokkal: Alonso, Modric, Isco, Kedhira, Ilarra, CasemiroFactis írta:Ennyit Kroos-ról... http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ca-2347189