Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Áááh, értelek. Hát az biztos, hogy nincsenek könnyű helyzetben, bár a hülye átigazolási politikával a saját dolgukat nehezítik meg Zubiék..vadaszita10 írta: De mindenképpen hoznék, csak azt mondtam, hogy nincs könnyű helyzetben a vezetőség. Ha meg már annyi pénzt kiadunk, akkor vegyünk normálisat szerintem úgy vannak vele. Vagy vegyék meg Besicet 3millióért és kész :DDD
Egyébként Godinnak örülnék a legjobban csak tudom, hogy lehetetlen.
Én azt, hogy Godin jött hozzánk..Alfa írta:Azt álmodtam , hogy leigazoljuk Valbuenat![]()
Pffff! No comment...Kash írta: örülök hogy Xavi elment
Most akkor nem hoznál védőt? Vagy Benatiat hoznád? Mert neki a Roma 60 milliós árat szabott ki..[/quote]vadaszita10 írta:...
Hát ha Montoya meg Dani is röpülne, akkor kéne 3 védő is, mert jobbhátvéd nélkül maradnánk..Léfe írta:Nekem 2 védő kellene, mert Pique nálam nulla, de Montoya és Sergio R. és Pedró is mehet, ja és Alves is aki a Brazil válogatott réme.
Nem az erejével meg a gyorsaságával van gond, fejben kevés a srác. A Poolban rendre hibázik, ha kicsit is letámadják.. Őnála tényleg nem túlzás azt mondani, hogy nem passzol ide - legalábbis szerintem. Pedig a fizikális adottságai nagyon rendben lennének tényleg.MQuC írta:LG, Piqué úgyis marad elsőszámú védő, ő elég tecnikás szerintem, akkor nem érdemes egy őt kiegészítő, erősebb védőt hozni? Szerintem Sakho gyorsaságával sincs kifejezett probléma.
Most akkor nem hoznál védőt? Vagy Benatiat hoznád? Mert neki a Roma 60 milliós árat szabott ki..vadaszita10 írta:...
Szerintem nem illene ide, legalábbis én inkább technikásabb védőre szavaznék.MQuC írta: ON: Sakhot simán elhoznám. Sérülten is elég jól játszott most is. Iszonyat agilis és erős fizikumú srác.
A gond inkább, hogy Puyollal elvesztettük a csapat, és a védelem vezérét, statisztikák igazolják, hogy vele sokkal jobb volt csapat, mint nélküle, nemcsak a játékával, hanem puszta jelenlétével is sokat nagyon sokat segített. Olyan játékos nincs, akit egy az egyben pótolni tudná, de akkor is, olyan vki kéne, aki nem csupán jó védő, hanem klasszis, és a védelem vezére tud lenni. Ha ilyen ember sincs, akkor pedig a piacon lévő legjobb opciót kéne elhozni, nem szabad a pénzt sajnálni. Középszerű védőt tök felesleges hozni, akkor inkább játsszon Bartra.EZ AZ EGY POSZT MINŐSÉG_VESZTÉSE lenne a Barca védekezés valódi gondja???!!
[/quote]DaVeR írta:Vagy a támadósor lehet ilyen is egy esetleges 4 - 2 - 3 -1 es felállásnál:
- - - - - - Suarez - - - - - -
Neymar - Messi - Sanchez
- - - - Ini - - Rakitic - - - - ( vagy Ini mellé Busi )
S.Agüero írta:4-4-2 már lejárt felállás. Vertonghen nem fog jönni. KI fog irányítani? Iniesta?dévid villa írta:Na akkor fifa on, egy ilyen kezdőt szívesen néznék jövőre:
4-4-2-es felállással:
Ter Stegen - Piszczek, Vertonghen, Piqué, Alba - Alexis, Busquets, Vidal, Reus - Messi, Neymar
4-4-2 már lejárt felállás. Vertonghen nem fog jönni. KI fog irányítani? Iniesta?dévid villa írta:Na akkor fifa on, egy ilyen kezdőt szívesen néznék jövőre:
4-4-2-es felállással:
Ter Stegen - Piszczek, Vertonghen, Piqué, Alba - Alexis, Busquets, Vidal, Reus - Messi, Neymar