Csbal írta:Minek jelennek meg olyan cikkek az oldalon, amik ellent mondanak egymással? Minek kell erőltetni azt, hogy Sanchez bele lesz vonva a Suarez üzletbe, amikor maga az elnök is lenyilatkozta hogy nem áll szándékukban eladni Sanchezt, mert számolnak vele a következő idényben. Azért az objektivitás megmaradhatna. ha valaki kívül akarja tudni Alexis-t legalább ne írja le a saját vágyálmát egy cikk formájában. Eddig még csak ezen az oldalon olvastam olyat hogy el akarják adni. Nevetséges.
Na pont az ilyen gyöngyszemek miatt írtam a hsz-omat az oldalról, de még mindig, akinek nem inge ne vegye magára.....
Szóval, ezt nem az oldal szerkesztői találják ki, mert nekik nem tetszik Alexis. Erre úgy őszintén nem is nagyon tudok mit mondani, h vkiben ez felmerül.

A katalán sport újság írta, aminek az újságírói első kézből, a barca sajtó referenseiktől kapják az információkat.
Az elnök azt mondta....hát ez kereskedelem 1. óra, ha van egy árud és el akarod adni, akkor ne mondd, hogy itt van vigyétek, mert nekem nem kell, mert akkor annál alacsonyabb lesz az ár.

Ne írjunk már butaságokat, főleg ilyen se eleje se vége dolgokat.
Ha meg csak itt olvastál erről a "nevetséges" transzferről néha nézz bele a katalán sportba, mert akkor ott látod minden nap: sport.es