Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tudok arról, hogy Messi kijelentette volna azt, hogy Agüerot szeretné a csapatban látni.JanPieterzoon írta:Főleg azok után, miután kijelentette, hogy ő Aguerot szeretné maga mellé.
Kivéve, ha ezáltal egy gólerősebb támadószekció jön létre. Nyilván senki nem fog tudni annyi gólt lőni, mint Messi, de ez nem is lényeg. Ha azáltal, hogy kicsit hátrébb kerül összességében a csapat több gólt rúg, akkor megéri. 40+30+30 az több, mint 70+10+10...LG írta:A világ leggólerősebb játékosát elpazarolni kp-ra? Ne
valamit váltani kell. én kipróbálnám, ha 10 ember bekkel ellenünk, akkor szélen sem értünk el soha semmit. így legalább jut 4 védőre 3 világklasszis,m mert eddig max messivel kelett középen foglalkozni.LG írta:Abba sem látok sok fantáziát.
Jogos, de azért még így is elég szépen termel. Inkább LE győzze meg, hogy fusson megint, mint hogy kp-t csináljunk belőle.a világ leggólerősebb játékosa volt..amíg futott.
Akkor meg mindent középen erőltetnénk? Abba sem látok sok fantáziát. Meg a szélső védőinknek még nehezebb dolga lenne védekezésben, mint eddig.a 4-3-1-2-vel, ugy hogy neymar meg suarez elől van (van mondjuk messi meg suarez tök mind1) elfelejtenénk ezt a szélen való bohockodást aminek semmi értelme nincs.
nem, 4-3-1-2 lenne, szóval jóval közelebb játszana a kapuhoz mint mondjuk a mostani rendszerben iniesta.LG írta:A világ leggólerősebb játékosát elpazarolni kp-ra? Ne
a világ leggólerősebb játékosa volt..amíg futott.LG írta:A világ leggólerősebb játékosát elpazarolni kp-ra? Nevisca el barca írta:elvonatkoztatva az írásod többi részétől, ha ez létrejön én naponta 3x telelövöm az alsógatyám. ha mindenki el fogja fogadni a szerepét, akkor ez vmi brutális lenne.Subinho írta:Messi visszalép a kp-ra és tömi lasztikkal Suarezt és Neymart... hát elég érdekes mindenesetre...
A világ leggólerősebb játékosát elpazarolni kp-ra? Nevisca el barca írta:elvonatkoztatva az írásod többi részétől, ha ez létrejön én naponta 3x telelövöm az alsógatyám. ha mindenki el fogja fogadni a szerepét, akkor ez vmi brutális lenne.Subinho írta:Messi visszalép a kp-ra és tömi lasztikkal Suarezt és Neymart... hát elég érdekes mindenesetre...
elvonatkoztatva az írásod többi részétől, ha ez létrejön én naponta 3x telelövöm az alsógatyám. ha mindenki el fogja fogadni a szerepét, akkor ez vmi brutális lenne.Subinho írta:Messi visszalép a kp-ra és tömi lasztikkal Suarezt és Neymart... hát elég érdekes mindenesetre...
Azért ennél összetettebb a kérdés szvsz, ellenérveket is lehetne felhozni szép számmal, de majd az idő eldönti, hogy jó igazolás lesz-e.nagyiibarca írta:Volt egy cikk itt az oldalon.Vakmacska írta:hát, én nem értem továbbra sem, hogy minek ő ide.
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... anak/16074
Olvasd el és talán rájössz, hogy miért van rá szükségünk.
Volt egy cikk itt az oldalon.Vakmacska írta:hát, én nem értem továbbra sem, hogy minek ő ide.
Miből gondolod hogy marad? Volt valami cikk?roby122 írta: Alves pedig maradni fog...
Fabregasból bejött 33 millió , az nagyjából elment a kapus posztra.S.Agüero írta:120 millióról beszéltek, szóval nem hiszem, hogy nem tudnánk kiadni 79-et...
kicsit Eto'o -s déjá vu-m van.... emlékszem mikor az egyébként pazar szezont futó ,ígérem, hogy mostantól jó leszek edzőbá' Samut, filléres alapon beépítve a Zlatan transzferbe elherdáltuk és hoztuk a tényleg öltöző és közhangulat megbontó/ bomlasztó, nálunk tiszavirág életű Ibrát helyette.Fecooo írta:gyerünk, így tovább! kell a pénz a vámpírra és adjátok el húsként a csupaszív és alázatos Alexist! brávó!!!![]()
![]()
Akkor amíg az eltiltása szól, kölcsön kell adni a koszovói csapatnak.visca el barca írta:ha a tiltás ellenére edzene, a hiéna újságírók uis lencsevégre kapnák.LG írta:Az meg vicces, hogy Suarez nem is edzhet. Ezt hogyan tudják ellenőrizni? Mindenhova kísérgetik?