Ma speciel azt olvastam, hogy 3 részletbe törlesztünk, első körben az összeg 60%-át fizetjük ki ami 47 millió körül van. Fussa majd védőkre is, nyugi.
Ja, amúgy Suárez 8 milliót fog keresni, pedig a poolban 10-et kapott.

Fabregasból bejött 33 millió , az nagyjából elment a kapus posztra.S.Agüero írta:120 millióról beszéltek, szóval nem hiszem, hogy nem tudnánk kiadni 79-et...
kicsit Eto'o -s déjá vu-m van.... emlékszem mikor az egyébként pazar szezont futó ,ígérem, hogy mostantól jó leszek edzőbá' Samut, filléres alapon beépítve a Zlatan transzferbe elherdáltuk és hoztuk a tényleg öltöző és közhangulat megbontó/ bomlasztó, nálunk tiszavirág életű Ibrát helyette.Fecooo írta:gyerünk, így tovább! kell a pénz a vámpírra és adjátok el húsként a csupaszív és alázatos Alexist! brávó!!!![]()
![]()
Akkor amíg az eltiltása szól, kölcsön kell adni a koszovói csapatnak.visca el barca írta:ha a tiltás ellenére edzene, a hiéna újságírók uis lencsevégre kapnák.LG írta:Az meg vicces, hogy Suarez nem is edzhet. Ezt hogyan tudják ellenőrizni? Mindenhova kísérgetik?
ha a tiltás ellenére edzene, a hiéna újságírók uis lencsevégre kapnák.LG írta:Az meg vicces, hogy Suarez nem is edzhet. Ezt hogyan tudják ellenőrizni? Mindenhova kísérgetik?
Ha megy, remélem az Arsenalba, oda szerintem illene a játéka.visca el barca írta:sajnálom szerencsétlen gyereket, rossz érzés lehet neki, hogy majd ő lesz a hibás, hogy nem jöhetett suarez. elég degradáló lehet...Fecooo írta:gyerünk így tovább! kell a pénz a vámpírra és adjátok el húsként a csupaszív és alázatos Alexist! brávó!!!![]()
![]()
sajnálom szerencsétlen gyereket, rossz érzés lehet neki, hogy majd ő lesz a hibás, hogy nem jöhetett suarez. elég degradáló lehet...Fecooo írta:gyerünk így tovább! kell a pénz a vámpírra és adjátok el húsként a csupaszív és alázatos Alexist! brávó!!!![]()
![]()
Barcaman1993 írta:A Mundo szerint Zubi és L.E. együtt döntöttek a középpályás kérdésről, ahol a 2 jelölt Rakitic és Toni Kroos volt. A választottat ismerjük.
Lehet egyszerűbb lenne Hágai Emberjogok Bíróságára menni, mert az nonszensz, h még edzeni se eddzhet a csapatával. A munkához való jogát teljes mértékben megsértették vele. Szerintem ha Hágán nem elég gyors a tárgyalás de a javára ítélnek akkor a FIFA fizethet majd neki meg a csapatának, ami azért elég nagy pofon lenne nekik.palesz77 írta:Emberi jogokat sért Suárez eltiltása a 'National Human Rights Institution of Uruguay' szerint - nem tudtam hogy fordítsam. Gondolom ők azért valamennyire csak értenek hozzá.. Úgyhogy nagyon bízok benne, hogy bíróságra viszik Suárezék, és csökkentik is a büntetést.
.. james rohadtul nem csatár...igen hol volt eddig.. 9 gól és ha jól emlékszem még több gólpassz...LG írta:Léfe írta:Rodriguez eddig hol volt, tavaj a Monacoban 9 golt rugott, kevesebbet min Pedró. Olyan lesz, mint Thorgelle a két német gól után.![]()
Eddig amúgy én sem nagyon figyeltem a srácot, de gondolom vmit már le kellett tennie az asztalra, hogy 45 millióért megvegyék.
Plusz mi lesz, ha adott esetben lesérül?Lionel85 írta:Ha jönne Suárez és menne cserébe Alexis, Suárez októberig nem léphet pályára, akkor addig hogy lesz támadófocink?
Léfe írta:Rodriguez eddig hol volt, tavaj a Monacoban 9 golt rugott, kevesebbet min Pedró. Olyan lesz, mint Thorgelle a két német gól után.
Ha minden jól megy, akkor a szezon rajtjára Neymar már ott lesz (ja, vagy 1 hónappal később mire formában és erőnlétben is utoléri magát...), Messi szintén, ill. lesz egy Pedro-Deulofeu párosunk. Akárhogy nézem ez jónak, de nagyon kérdőjelesnek tűnik. Neymart már mondtam, Messi talány, hogy milyen "kedvében" lesz, Pedrot továbbra sem értem, ill. Deulofeu akiből nagy játékos lehet, de az is lehet, hogy semmivel sem leszünk vele sem előrébb. Mindenesetre érdekes lesz. Abban az esetben, ha érkezik Cuadrado, akkor lehet, hogy az elején több értelme lenne a jobbszélső poszton is számítani rá. És akkor ott van Suarez, akitől jó lesz, ha november végén, december elején várhatunk vmi kiemelkedőt. Persze ez még jól is kisülhet, ha az eddig mindig kritikus január-február-március időszakban húzná a csapatot.Lionel85 írta:Ha jönne Suárez és menne cserébe Alexis, Suárez októberig nem léphet pályára, akkor addig hogy lesz támadófocink? Komplett idióta a vezetőség Zubizarreta vezetésével, ha meglépik ezt a transzfert. Egy visszataszító, undorító játékost vesznek meg, akit gyűlöl a fél világ, és erre nem mentség, hogy Suárez igazi góllövő, mert más csatár is van a világon, aki fele ennyire nem megosztó személyiség és lövi a gólokat.