nem értem minek ide ez az unszinpatikus kis m@jom.... főleg úgy, hogy Alexisnek így mennie kell... majd Messi fog rohangálni (
inkább sétálgatni) jobb szélen??? vagy majd Suarez??? vagy Messi visszalép a kp-ra és tömi lasztikkal Suarezt és Neymart... hát elég érdekes mindenesetre...
a másik érdekes, az a PÉNZ!!! van pénz igazolásokra + el lett adva Cesc 33 misiért... akkor miért nincs pénz??? és akkor hogy lesz pénz védőre??? 40 millát sajnál a vezetőség védőre, de 80-at
(bocsánat 79-et...) egy támadóra nem!!! JA persze tudom, az nem 80, mert elmegy Alexis 30-ért... DE könyörgöm, 80M pénzből megvehettünk volna a Mangala/Benatia/Marquinhos trióból KETTŐT!
teljesen hihetelen!!! ezzel lett még egy Ibrahimovicsunk és nincs védőnk. egyrészről nem vagyok elájulva Suareztől, másrészről 27 éves! ha már középcsatár, akkor miért nem egy fiatalt néztek ki! mennyi is volt Eto'o amikor idejött??? és mennyi Villa??? melyikük meddig volt meghatározó játékos??? ugye-ugye!!!
szerk.: arról nem is beszélve, hogy Alexis majd máshol megkapja a kellő bizalmat és szélső létére fog rúgni 15-20 gólt... Ő biztos nem fogja bánni az eligazolását...