Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, csak szerinted egy fiatal játékos, aki 1 percet nem játszott a felnőtt csapatban (tétmeccsen), az azonos szinten tudná pótolni a világ egyik legjobb középpályását.Tivornya írta:Már megbocsáss, de veled megosztott valamit a vezetőség, amiről mi még nem tudunk? Megsúgta neked LE a taktikai elképzeléseit?
Plusz ha Alves is megy, akkor egyben egy cserejobbhátvéd is érkezne Marquinhos személyében, szóval ha úgy vesszük az már 3 védő 60 millióért, meg ami Alvesből még bejön, az már nem olyan rossz.. Legalábbis remélem ez az ő tervük is ha így alakul, és ezzel leszállunk Cuadradoról.zola8787 írta:3 éve nem igazoltunk védőt, szóval így belegondolva 4 igazolási év alatt nem sok az a 60.Tobias88 írta:
60 milliót ha én sokallok 2 középhátvédre, akkor a nálam fukarabb vezetőségnél szóba se jöhet. Marquinhos 25m, Benatia 20m max
3 éve nem igazoltunk védőt, szóval így belegondolva 4 igazolási év alatt nem sok az a 60.Tobias88 írta:
60 milliót ha én sokallok 2 középhátvédre, akkor a nálam fukarabb vezetőségnél szóba se jöhet. Marquinhos 25m, Benatia 20m max
Már le lett írva százezerszer: FIX kivásárlási ára van. 35 milla. Ezt kéne leperkálni, megegyezni vele, és elhozni.Feast4 írta: Reus jön vagy nem jön. Ezt is a lehető leghamarabb le kéne tisztázni, mert szerintem marhára megugrik az ára a VB után.
Barcaman1993 írta:Ekkora baromságot ritkán olvas az ember...Tivornya írta:Épp az jutott eszembe, hogy Fabre elpasszolásával csak Rafinhának akarnak helyet szorítani a kezdő közelében. Ez a terv nagyon tetszene, mert kerülne bőven 1,5 védőnyi potyajuró a kasszába és nem is menne a középpálya rovására
Ekkora baromságot ritkán olvas az ember...Tivornya írta:Épp az jutott eszembe, hogy Fabre elpasszolásával csak Rafinhának akarnak helyet szorítani a kezdő közelében. Ez a terv nagyon tetszene, mert kerülne bőven 1,5 védőnyi potyajuró a kasszába és nem is menne a középpálya rovására
Impozáns lenne, csak Godin szerintem nem férne be, Koke csak akkor jön ha Fabregas megy. Xavi Koke Fabregas egy csapatban azért kicsit sok lenne. Javi martinez padozni tuti nem jön. Hummels meg... nem értem miért nem próbáljuk jobban! Sokkal Jobban!Gazsy79 írta:
Akik jöhetnének Godin, Koke, Javi Martinez, Hummels szerintem de nem én döntök.![]()
Abban viszont reménykedem az új edzőnk valamivel sikeresebb lesz mint az elődje.
És meg találja a hogyan kell Messit és Neymart jól együtt játszani.
És a VB előtt sikerül a kiszemelteket leigazolni. Kíváncsian várom kik lesznek azok.
Nem is az idő a bajom, hanem az egekbe menő árak itt a VB nagyon megpezsdítheti a piacot. Amúgy ha Masc marad akkor tuti visszakerül középpályára, mivel Songot ( az előző felsorolásból ki is felejtettem) sanszosan lepasszoljuk. Ha mindkettő megy venni egy védekező középpályást. De ez újabb kérdést vet fel. Kit? Egy Vidal nem fog jönni padozni.S.Agüero írta:Nyugi, azért még a VB után is lesz több, mint másfél hónapunk igazolni.![]()
Kivancsi lennek mit tudna mutatni meg ekkora szinten. Kar, hogy a neve meg pletyka szinten sem merult fel, pedig szerintem meg padot is viselne.S.Agüero írta: Esetleg Drogba ingyé'.
Egy ilyen csapatnak mint mi tudomásul kell venni, hogyha éveken keresztül ugyanazon a szinten akar teljesíteni akkor pénzt kell költeni, mert mint látjuk sajna nem old meg mindent az utánpótlás és nem lehet a végletekig ugyanazt a játékost játszatni, mert úgy járunk mint Puyollal szegényt végelgyengülés után is be akarták még fogni játszani.Rinku írta: Rögtön utalnám a 30 milliót, jövő hétvégén már be is mutatnám, ha igaz. Egy percig nem gondolkoznék az egészen. Utóbbi időben a legnagyobb gond az, ha gondolkozunk. Végre tehetnénk is már valamit. És Benatia-ért is leraknék szintén 30-t. Nem érdekelne, hogy 60 millió euró, hidegen hagyna, végre lennének védőink, majd megspórolják a 4 rétegű wc papíron vagy nem tudom min, de hozzák el mindkettőt. Nagyon korrekt ár mindkettőért és helyre állhatna a vérnyomásunk.
ha volt valaki az elmúlt években, aki egyáltalán(!) nem illet bele a csapatba az ibra volt. afellay mellett. de ezt mindenkinek tudnia kéne, aki nézte az évet, szóval csak így spoilerbe írom le.zola8787 írta:Ezeket a köröket már lejátszottuk régebben. Nyilvánvaló, hogy Messinek van beleszólása és azt azért en mond, hogy Ibra nem illett ide, első szezonjában huszon gólt termelt.
Szerintem meg pont hogy nem kéne támadnia és csak valameddig a középpályáig kísérnie a rohamot. Tököm tele van, hogy lyukas az egész széljáték, mert Alves sosincs hátul. A szélsővédő védekezzen, felezőhöz közel pedig segítsen a középpályának, a többit oldja meg az a 6 ember, aki a kapuhoz a legközelebb áll. Ha azok nem tudják, akkor nincs is miről beszélni. (Persze középre kellene, de ha ki tudnánk rakni szélre, akkor ez a véleményem.)Barcaman1993 írta:A párizsi fiúnak lenne mit javulnia még a támadásban.
Cuadrado egy szélső, nem is értem, hogy jött képbe. Montoya meg szerintem is harmat gyenge. Bár igaz értelmes lehetősége sosem volt, de szerintem is szörnyű rossz..Tobias88 írta: Cuadrado meg továbbra sem jobbhátvéd, Montoya meg borzalmas, szóval ha Alves megy, valakinek jönnie kell.
Psg-ben én nem láttam, nem hiszem. Talán még a Rómában volt ilyen, de ott sem emlékszem rá. Középhátvéd és kész, tudtommal az kell nekünk. Jobbhátvédnak kb olyan lenne, mint Puyol volt alkalmankéntMichaaBee írta:30-ért Marquinhos tökéletes, nagyon remélem, hogy igazak a hírek. Aki nézett idén PSG meccseket, meg tudja erősíteni, hogy jobbhátvédként is feltűnt alkalomadtán?