Én már előre látom mi lesz. Hozunk egy nagy nevet (valószínűleg indokolatlan helyre), hogy a vezetőség szilárdíthassa a se...ét, az égető pozíciókat meg megoldjuk B-kategóriás játékosokkal.
Az első igazolásunknak Laporta kellett volna hogy legyen. Ő se tökéletes, de ő legalább szem előtt tartotta a sportszakmai kérdéseket.
Csak egy kérdés. Gündogan/Rakitic/Koke mitől jobb játékos, mint Cesc? Főleg úgy, hogy előbbinek és utóbbinak még kb. egy jó éve volt. Ráadásul a "német" egy éve szinte labdába sem rúgott. A horvát lenne a megoldás a kp-ra?
Arról nem beszélve, hogy több, mint valószínű kb. 20 milliós ráfizetéssel tudnánk "cserélni", olyan játékossal aki megközelíti a spanyolt.
Azért megnézném bármelyiküket, mennyire lennének motiváltak, ha látnák, hogy hiába játszik jobban egy 34 éves játékosnál, mégis őt ültetik padra.
Nincs pénz, de hozzunk 60 millióért egy Pogbat. Na ha valaki, akkor ő bomlasztaná az öltözőt.
Bár ez a tipikus szurkolói hozzáállás (nem megbántva senkit), mindig az a jó, aki nincs itt.
Ahhoz képest, hogy a vb előtt le akarták zárni az igazolásokat érkezett egy kapus, aki már le van zsírozva fél éve, sírnak, hogy nincs pénz, igazolnak indokolatlanul egy 12 milliós kapust eladással foglalkoznak. Ami nem is lenne feltétlen baj, ha Tellot, Bojant, Afellay, JDS-t próbálnák "kiárulni, bomlasztják a kp-t.
Nagyon optimistán néztem az átigazolási szezon elé, mert a nyilatkozatok jó irányba mutattak, de mostanra nagyon elkeseredtem. Arról nem beszélve, hogy két évre előre kéne összerakni a csapatot és számunkra már amúgy sincs sok idő, mert nem tart számunkra augusztus végéig. Plusz a vb is keresztbe tesz.