Én sem akarom ezt tovább boncolgatni. Fabregasnak szerintem is mennie kell. Jók a statjai. Hova skfd-jak? Kik ellen? Elche? Király! Az a baj, hogy nem tudta kiszorítani Xavit? Miért nem? Beszélhetnénk itt a hamis 9-esről meg tücsök bogárról, de nagyon kifelé áll a rúdja és ennek oka van. Nagyon szeretem elismerem a képességeit de tényleg gáz amit csinál. Egy másik játékos érkezése a helyére nem hiszem, hogy meg fogja oldani a problémáinkat. Egy edző is kell hozzá. Itt fog eldőlni, hogy L.E. milyen edző valójában. Minőséget kell minőségre cserélnünk ez tény. Zsebbenyúlós is.crixus írta: Nagyon sajnálom, ha neked Cesc a hozzáállásával még akármit is képvisel ebben a csapatban. Nála ezerszer többet bizonyított játékosok mentek már el innen amiatt, mert nem volt megfelelő a hozzáállásuk. Lehet bizonygatni, meg számolgatni, de a jelenléte nem tesz jót a csapatnak.
Amit meg a támadásokról írsz... háát. Nem igaz. És akkor enyhén fogalmaztam. 2011/12-ben szerinted küzdött a csapat??? Nem tudom milyen meccseket néztél, de idegenben csak egy bekapott gól után voltak hajlandóak focizni, ha pedig véletlenül mi szereztünk gólt, akkor megvártuk, amíg egyenlít az ellenfél, utána nyomtunk kicsit megint, de akkor sem 100%-on. Minden volt az, csak küzdés nem... Másrészt akárki érkezik Cesc helyett, EGYMAGÁBAN biztosan nem lesz megoldás. A megoldást első sorban Lucho-nak kell szolgáltatni. Nehogymár egy játékostól várjuk el, hogy megoldja azt, ami Pep-nek sem ment. Istenem... Azt viszont el lehet és el is kell várni, hogy ne essen el egy érintéstől, támadjon vissza, ha labdát veszít, már az ellenfél térfelén és ne csak a pofáját jártassa a füvön csücsülve, mint Fabregás.
Ennél a pontnál én befejezem a vitát, mert vannak akik itt úgy tekintenek Fabregás-ra, mintha a világ legjobb középpályása lenne, amitől a valóságban sajnos elég távol került. Elvakult emberekkel én nem fogok leállni vitázni, az indokaimat már leírtam többször lentebb, aki nem érti, sajnálom.
Legtöbb színt vitt a támadásokba?ha pedig 2008-ban fájt Dinho elvesztése... ezt nem kommentálnám. Sokat köszönhettünk neki, de fellélegeztem amikor kiderült, hogy nem húzza vissza tovább a csapatot. Pedig ha a tehetséget és a képességeket nézzük, akkor még akkor is ő volt a legjobb. Most hasonló a helyzet, bár Cesc sosem volt a legjobb.
Én nem az ő távozásától félek. Sőt üdvözlöm is. Talán máshol, jobban megy majd, mert nálunk csak pazarlás volt tartani, mindenkinek jobb így. Az én félelmem leginkább az, hogy össze vissza igazolunk vagy üresen hagyjuk a posztját.
És hogy Koke, Gündogan, Pogba miben jó? Ugyanolyan technikásak, gyorsak, agilisek, jól passzolnak. Őké benne van mindegyikbe a zsákbamacska. Pogaba Olaszországhoz szokott, Gündogan majdnem egy évig sérült volt Koke ősatleticos. De Fabregas meg megsült itt már épp elégszer. Három éve megsül folyamatosan. Azért ez már kicsit sok. És csak várjuk, hogy majd most várjuk, hogy majd most.
És Dinhohoz ne hasonlítsuk már! Ronaldinhonak volt itt nagy korszaka. Nem egy éves. Nyert nekünk egy BL-t, mert akárki mondja, ott ő volt a lényeg. És bár sajnáltam, hogy eladtuk, akkor is azt mondtam így a jó, mert látványosan visszaesett. Fabregasnak nem volt nagy Barcelonai korszaka! És szerintem nem is lesz!