Ez amúgy fix, ha odáig eljutna a city hogy el tudják vinni és Pep nemet mondana rá (nem tenné), valszeg azzal a lendülettel dobnák ki, és hoznának 1 új edzőt.recrea írta:Álomvilágban élszntibi67 írta:Ha Pep elvinné Messit,minden hidat felégetne maga mögött,hogy egyszer bármilyen pozícióba visszatérhessen Barcelonába.De ha nem is vágyik semmilyen szerepre,akkor is nagyobb Barcás Ő annál,hogy ilyet meglépjen,hiszen tudja,hogy ezzel óriási kárt okozna.Azonnal vinné, ha mozdítható lenne.
Igen, a bére miatt talán 3 klub tudná megfizetni, PSG, City, Chelsea. Franciákhoz mennie nem lenne értelme, akkor inkább menne el az arabokhoz Xavi mellé lazulgatni és élvezni a játékot. Chelseanél Conte összerakott egy egész jó csapatot, nemhiszem hogy meg akarná bontani egy ilyen szintű sztárigazolással, nagyon sok minden felborítana ezzel.recrea írta:Messire senki nem próbál rá, ebben biztos vagyok, 3 év alatt tuti nem lehetne vele szerződést kötni, az pedig 3 év alatt nagyjából 300-350 millióba kerül valakinek. Asszem a mi költségvetésünk kb. 850 millió euró, klub meg cég legyen a talpán, aki kigazdálkodja az évi 100+ millió eurót. Sztem hobbira elköltve ez már az araboknak is érezhető összeg
Marad a city mint egyetlen lehetséges opció, de igazából ennek sem látom a világom semmi értelmét, okosabb ő ennél.
A pályán mutatott hozzáállása meg nekem nem arról árulkodik hogy unná magát itt, új kihívásokat keresne, nem szeretne itt játszani. Tata évében sokkal inkább tűnt úgy mint akit egyáltalán nem érdekel az egész (azok a bl meccsek ahol annyit futott mint Pinto), mégis utána is hosszabbított. Most pedig vigyorogva játssza végig az összes meccsünket, és láthatóan élvezi a játékot.
Azzal meg hogy mennyibe kerül a klubbnak, mennyit kapunk érte és mire költenék azt szerintem nekünk szurkolóknak nem kell foglalkozni, főleg nem az ő esetében, és ezzel szerintem a mezei szurkolók 80%a így van. Azt még megértem hogy 1 Paco ára meg bére miatt "mérges" a szurkoló, de pont Messié miatt szerintem egyáltalán nem kellene.