Én el tudom képzelni, hogy tényleg nyilatkozott egyikük ilyet, de ők egyáltalán nem elfogulatlanok, könnyen lehet, hogy tüske maradt bennük a Reallal és akár Ronaldoval szemben a távozásuk után, Messi viszont a honfi- és csapattársuk a válogatottban.TripleH írta:Az ilyeneket hagyjuk már, vagy akkor másold a nyilatkozatot, mert nekem ez így NSO szint.MessiNeymarSuarez írta:Di Maria vagy Higuain mondta hogy Ronaldo elvárta hogy az összes csapattársa őt fényezze és őt tartsa a világ legjobbjának, míg Messi nem várt el ilyeneket és sokkal önzetlenebb volt...
Jó persze tudjuk, Ronaldo maximalista, míg Messit meg nem érdekli semmi, még a foci sem, ezért van ez a különbség....
Ha a Real BL-t nyerne, akkor ráhúznák, hogy C minden idők legjobbja, mert csak ő tudta megvédeni a BL címet.Látva ezt a meccset is, elszomorító, hogy az utóbbi 3-4 évben brutális különbség domborodott ki a két játékos között, erre Cét megsorozták aranylabdákkaly. Pont abban az időszakban mikor kérdés nincs melyikük a jobb.
Ezért hangoztatom, hogy kell a bl, mert ha megint a madrid húzza be, akkor ha innentől Cé nem is lépne pályára, akkor is neki szavaznák meg.

De akár azt is el tudom képzelni, ha idén mi nyerjük a BL-t, ők meg a Bajnokságot, akkor most az utóbbi lesz a legértékesebb trófea, nem szabad lebecsülni a madridista propaganda erejét.
Ami semmit nem számit, hogy Messi hétről hétre zseniálisan játszik már egy jó ideje, kb. olyan gyakran csúszik be neki gyengébb meccs, mint a portugálnak jó. Utóbbi játékban stabilan gyenge, a gólok azért még úgy ahogy jönnek, ez az egyetlen mentsége, de igazán jó meccse tavaly sem volt több 5-nél, idén meg még várunk az elsőre...