Leo Messi
Sajna Messi a sétálós üzemmódot választotta a PSG ellen, az elejétől kezdve. Rég láttam ennyire enerváltnak.
Messi az Messi. Most mégsem az ő szerződéshosszabbítást tartom az alapkérdésnek.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Persze hogy az a legfontosabb időszak, de itt szó sem volt erről, hanem hogy idei CR az meg ez a másfél-két hónap. De hadd ne kelljen már megmagyarázni mire gondol az ember Február közepén ha idei év másfél-két hónapjáról van szó.TripleH írta:Az a baj, hogy tényleg 2-3 hónapra adják, az ősz kb feledésbe merül a szavazáskor és csak a tavaszt nézik, abból is főleg az április-májust, amikor eldőlnek a kupák.Bob_Marley írta: Ez jó játék.Igen, Nem.
Majd emlékezzünk mi volt Január vagy Februárban, nem sokan fognak szerintem, a szavazók se.

Az a baj, hogy tényleg 2-3 hónapra adják, az ősz kb feledésbe merül a szavazáskor és csak a tavaszt nézik, abból is főleg az április-májust, amikor eldőlnek a kupák.Bob_Marley írta: Ez jó játék.Igen, Nem.
Majd emlékezzünk mi volt Január vagy Februárban, nem sokan fognak szerintem, a szavazók se.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez jó játék.TripleH írta:DeBob_Marley írta:Mondjuk nem is másfél-két hónapra adják.

DeBob_Marley írta:Mondjuk nem is másfél-két hónapra adják.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk nem is másfél-két hónapra adják. Szóval ez a CR kijelentéssel nem értek egyet. De nálam lényegtelen is ez a díj, nyerje ő legyen boldog. Engem semmi más nem érdekel csak hogy valahogy megfogjuk még a bajnokságot.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondjuk ha ez a CR kap még egy lasztit, akkor az a presztízs alapján lassan már a 0 felé konvergáló díjat beárazza még jobban..csababarca írta:Látva az utóbbi években hogy működik ez a szavazás, legyen az aranylabda vagy fifa év játékosa díj, szerintem nem elhamarkodott.
Meglátjuk, de HA a real bl-t nyer, akkor odacsapják neki megint, még ha tegyük fel nem is játszana tavasszal már.
Most komolyan de ezt így február közepén honnan tudod? A palit két hete még a Bernabeu is fütyülte.csababarca írta:Ma eldőlt hogy Cé beéri majd aranylabdákban. Azért az elég gáz.
Még úgy is, ha ma tényleg gyalázatosan gyenge volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.02.15. 00:19:09-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
legyen így. (tudom a csapatnak kell drukkolni,de én figyelem ezt is).TripleH írta:Kivéve ha a Nápoly megfricskázza őket.
Látva az utóbbi években hogy működik ez a szavazás, legyen az aranylabda vagy fifa év játékosa díj, szerintem nem elhamarkodott.Bob_Marley írta:Ezt így Februárban azért nem jelenteném ki, főleg hogy Ronaldo sincs nagy formában. Oké, hogy ők viszik mostanában, de szerintem tavaly nagyon rezgett a léc. Grizi ellőtte a tizenegyest. Egy Bayern triplázik vagy valaki és zsákszámra termelnek gólt. Elhamarkodott na, szerintem. És Messit se temetném. Ma gyalázat volt, de sokan voltak ezzel így ma sajnos.
Meglátjuk, de HA a real bl-t nyer, akkor odacsapják neki megint, még ha tegyük fel nem is játszana tavasszal már.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezt így Februárban azért nem jelenteném ki, főleg hogy Ronaldo sincs nagy formában. Oké, hogy ők viszik mostanában, de szerintem tavaly nagyon rezgett a léc. Grizi ellőtte a tizenegyest. Egy Bayern triplázik vagy valaki és zsákszámra termelnek gólt. Elhamarkodott na, szerintem. És Messit se temetném. Ma gyalázat volt, de sokan voltak ezzel így ma sajnos.csababarca írta:Ma eldőlt hogy Cé beéri majd aranylabdákban. Azért az elég gáz.

Kivéve ha a Nápoly megfricskázza őket.csababarca írta:Ma eldőlt hogy Cé beéri majd aranylabdákban. Azért az elég gáz.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Meccs közben én is gondoltam erre, tényleg vicces lesz, ha kiegyenlít, ez van.csababarca írta:Ma eldőlt hogy Cé beéri majd aranylabdákban. Azért az elég gáz.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ma eldőlt hogy Cé beéri majd aranylabdákban. Azért az elég gáz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Elképesztő mennyire érzi a szabadokat ebben az évben. Van köztük pár homály, de inkább az irgalmatlan gólok meg a kapufák dominálnak. Odavágón is mekkora védés kellett Moyától, hogy ne legyen gól. A tegnapi meg... Tényleg ritkán szokta ő elemi erővel lőni a labdákat.
Igaz, hogy idén beívelésekből meg szögletekből rém gyengék vagyunk, de majd Leo betekeri minden honnan.
Ha jól rémlik szögletből van is már egy kapufája.
Igaz, hogy idén beívelésekből meg szögletekből rém gyengék vagyunk, de majd Leo betekeri minden honnan.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- Jugador del Barça
Mekkora forma!
Már látom ahogy egyes sajtó termékek lehozzák, hogy összebalhézott Rakétával és nyáron valószínű eladjuk a horvátot..
#messidictator

"Rengeteg pénz költöttem piára, nőkre és gyors autókra-a többit elpazaroltam."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Most elképzeltem a tulajdonos fejét...

Csenget valaki egy jobbra sikeredett éjjel után, kimegy, aztán ott áll a kapunál Messi hogy" Hello, Leo Messi vagyok, túl hangosak vagytok, szerintem intézzük el ezt intelligens emberi módra....Mennyit kértek a házért?"

Hát az a kapufás szabi komoly volt, behaltam volna ha bemegy, dehát odavágón bement nem szabiból

Lehet gyakorolta a távoli lövéseket is?
Mi kapufát lőtt tegnap
Nem nagyon látni ilyet tőle, h teli rüsztel ráveri a szabit.

Koeman lesz az.MessiNeymarSuarez írta:Coemant

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Azért bő egy hónap alatt vert 4 szabigólt abból 3-at a Bilbaónak.
Durva ahogy termel megint, 31nél jár eddig azt hiszem, egy jó tavasszal megint 50 fölé érhet.
Szerintem a csere meg volt beszélve a meccs előtt, hogy ha jól állunk akkor megy a padra. Nem mintha ebben a második félidőben megizzadt volna, de jó látni, hogy őt is le lehet cserélni.

Durva ahogy termel megint, 31nél jár eddig azt hiszem, egy jó tavasszal megint 50 fölé érhet.
Szerintem a csere meg volt beszélve a meccs előtt, hogy ha jól állunk akkor megy a padra. Nem mintha ebben a második félidőben megizzadt volna, de jó látni, hogy őt is le lehet cserélni.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
A mai " gyenge" szabadrúgásgóljával megelőzte Coemant, és ő a legeredményesebb szabadrúgáslövő a Barcelona színeiben, számszerint 27 szabigóllal
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5905ED29
Amúgy nem volt túl morci amiért lecserélték.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5905ED29
Amúgy nem volt túl morci amiért lecserélték.
Igen én is erre gondoltam, így olyan falusi pletyka színvonal.Petr írta: Jó, de ha már beírunk valamit, biggyesszünk oda egy forrást is, amiről mindenki eldöntheti magában, hogy mennyire hiteles az adott médium. Így elég komolytalan.