Na.
Én szvsz nagyon örülök Alba-nak, mert láttam egy-két Val meccset mostanában, és tényleg olyan ügyes, amilyennek itt felvázoljátok egy páran. Filipe Luiz már akkor kiesett a képből szerintem, amikor kb 2-3 éve kettétört a lába

.
Középső védőnek tényleg kell valaki, vagy erőltessük Fontás-Marc Muniesa közül az egyiket, mert az utóbbi ha tényleg olyan tehetséges ahogy mondták, akkor ez ki kell hogy jöjjön. Amúgy betöltötte a 20. életévét, szóval lassan itt az idő. Ha ő nem, akkor Thiago Silva, de ha beválik MM akkor tényleg nincs miről beszélni..
Középpálya baba.
Említették még itt Kiko-t, hogy x meccset mennyi gólt rúgott. Nem tudom pontosan mit játszatnak vele, de szerintem nem igazán a gólszerzés a feladata, vagyis amikor ideigazolt, eléggé ilyen futkározós szélsőnek találtam.. Őt is ki kellene próbálni huzamosabb ideig az A csapatban..
Ami nálam a legfontosabb poz a balvédő mellet, a középcsatár. Többen mondták előttem hogy nincs rá szükség.. szvsz kumma fontos hogy jöjjön egy. Láthattuk, hogy mi is van valójában, amikor nincs Villa. Rajta kívül nincs igazi ékünk, ha még a Barca taxa nem is erre épül.. Akkor vegyünk egy olyat, aki gyors, és szélen is tud játszani ha kell..(Hulk, talán)
Igazából ez inkább a bamba betömörülő csapatok ellen lehetne jó megoldás, és láttuk hogy ez egyre gyakoribb manapság..
Remélem azért Tito marad az alapoknál, amit Pep otthagyott, de apró változásokkal elől akár még..