fanbarca írta:Nem titok előttetek, hogy én mennyire kedvelem Bojant és mennyire örülnék neki ha visszajönne. Szinte rendszeresen néztem idén a meccseit, s bár nem alkotott nagyot, alig kapott bizalmat. Nehezen érvényesülnek Olaszországban a Barca stílusú játékosok. Alig kapott labdákat (főleg Totti önzősködött), nem tudta megmutatni, mire képes. Visszahozhatnánk 10 misiért és adhatnánk neki egy UTOLSÓ ESÉLYT.
Számára az utolsó esély 2-3 évig tartott... Hogy miért kell állandóan ezzel a dumával jönni? Szenvedett 3 évet, ennyi idő alatt, ha volt 10 jó meccse... Azt meg nem akarom ismét látni, hogy csatár kéne, mindenki néz ki a padra, hogy kinek kéne jönnie és Keita jobb megoldás, mint Bojan... Azt meg, hogy rendre méterekre pattant tőle a labda... Eleget láttam itt, köszönöm elég volt, ha vissza is adja a Roma remélem azzal a lendülettel húz is el egy másik csapathoz

De nem bírom ezt a szerencsétlent. Ha csatár kell, akkor olyat hozzunk, aki gólérzékeny, de a zsuga sem áll messze tőle. A tavaly emlegetett Giuseppe Rossi most piszkosul jól jönne, de hát ismét fél év pihi vár rá. Kár érte.