2012.05.10. 16:38:29
Régóta megy a Nemyar kell kontra nem kell dolog, én irtózok az embertől, továbbra is főleg nálunk, de minden más európai csapatban ez amit ő előad kevés.Az hogy itt flikkfalkkozik szuper, csak nem hatékony.Továbbra is nyilván eltúlozva,de szeretnék egy olyan videót látni, ahol nem csak ez van, hogy az amúgy bója védők megkerülése mellett (mert amit Brazíliában pár ember védekezés címen előad még nevetségesnek sem nevezhető....) visszazár letámad, labdát szerez, passzol.Mindezek egy jó modern szélső ismérvei.Múltkor valaki viccesen megjegyezte (s a komor igazság...), hogy 40 mp-s ide oda ugrálás a labda körül s az ember kb 1,5 métert haladt előre, gratulálok neki.
Amit ő képvisel nem futball, egy bohóc Brazíliában amihez kellő asszisztenciát is kap a hype-al meg a kritikán aluli védekezéssel amit mutatnak, öcsém még felrúgni se tudják annyira bénák a védők....60 kiló az ember, de egy védő se nyomja el.Jól fedezi gyors, meg tud etetni bárkit 1-1ben, de egy normális csapat normális védője, lecseleztek, odalépek testtel, meghalt az ember, enyém a labda, ha meg túlment összekoccolom a bokáját, ami még nem sárga, s szabad, de nem ezek a birkák hagyják hogy 1,5 percenként előre megyek 2 métert stílussal begyalogoljon a kapuig...
Alexis ellen is voltam, de ő bebizonyította, hogy hál Istennek elhagyta a cselezését, s a csapatnak rendeli alá mindenét, ha Neymar ezt hozza, rendben, de az hogy idejön és majd hú de jó lesz mert megtudja táncoltatni a fülén a labdát, hát köszönöm én ezt nem kérem.Focit szeretnék nézni, s nem azt hogy megállítja az orrán a labdát, akkor elmegyek az állatkertbe és nézem a fókákat....
Csatárkérdésben én továbbra is az az állásponton vagyok, hogy megvagyunk.Pedro-Cuenca-Villa mind lehetséges opciók mind eltudják látni azt a feladatot ami szükséges a csapatnak.Feleslegesnek érzem új játékos hozatalát csillagászati összegekért
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Bob_Marley 2012.05.10. 16:46:20-kor.