2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sikerült kiragadnod az írásom egyetlen lényegtelen mondatát!:twisted:rszergej írta:Thiago vs Assulin, Makó meg Jeruzsálem
NincsmitFecooo írta:köszönöm OvaMind, megfogalmaztad a lényeget!
Iniesta még 23 évesen is inkább csere volt...
Bojannak még bőven van ideje!
ha Pedro és Ini 23 évesen került be igazán a csapatba, akkor Bojannak is van remény!
Ez sajnos így van...mindkét része. A fiatalok pénzzé tétele, és helyükre világsztárok igazolása nem éppen jó út szerintem...barca99 írta:Nem csodálom, hogy be szokott zárni a topic, ha valaki hülyeséget ír, egyből jön 6-8 jópofa komment. Így van közel 10 felesleges hozzászólás, ha senki nem venné figyelembe akkor lenne egy, amíg ki nem veszik.
A Sport mai hírei egyébként megdöbbentőek, fel van sorolva egy rakás fiatal, akiket pénzzé lehetne tenni, hogy legyen pénz egy világválogatottat összevásárolni. Egy páran kezdenek elszakadni a valóságtól.
HatalmasDaweed írta:Ja.. Meg Bojan miatt tört ki a második világháború is -.-"noname írta:Villa pont azért volt pocsék formában, mert Bojan gyenge játéka miatt nem lehetett pihentetni.
Ja.. Meg Bojan miatt tört ki a második világháború is -.-"noname írta:Villa pont azért volt pocsék formában, mert Bojan gyenge játéka miatt nem lehetett pihentetni.
1. Itt nagyon ritkán játszott végig egy meccset, általában 75. percben lejött Keita helyett .noname írta:De, sokkal.Fecooo írta:megnéztem Villa statját...
átlagban 40 meccs fölött volt évente, nálunk 50 meccset játszott, ez nem sokkal több...
1: nem mindegy h hónapokig heti 2 mecscet játszot, vagy csak egyet
2. nem mindegy h betömörülő csapatok ellen őrlődsz folyamatosan vagy nem.
3. nem mindegy h bl elődöntőben gyilkolnak le vagy sem
4. itt nagyobb a nyomás
5. a középcsatárunk szinte mindig visszaesik szezon 2. felére kifullad az összes fenti ok miatt.
De, sokkal.Fecooo írta:megnéztem Villa statját...
átlagban 40 meccs fölött volt évente, nálunk 50 meccset játszott, ez nem sokkal több...
Erre annyit mondanék, hogy nem mindenki Messi, h 17 évesen közel van a világklasszis szinthez. Emlékezz vissza, Iniesta mit nyújtott 20-21 évesen? Sokan szintén nem látták benne a potenciált, akárcsak most Bojanban. Egyszerűen pedagógiai okokból is gáz lenne eladni Krkicet: ő hajt a legjobban edzésen (ezt olyantól hallottam, aki személyesen tekintett meg Barca-edzést), kivárja a sorát, példamutatóan tűri a padot. Ezek után mit gondolnának a fiataljaink?noname írta:Akkor a gyengébbek kedvéért(és azon bunkó kedvéért, aki pü-ben ócsárol) bővebben kifejtem h miért tartom Thaigot jelenleg nagyobb értéknek, mint Bojan, több szempontból.
Bojan egyre rosszabb. A legjobb szezonja 17 éves korában volt. Tavaly volt még 1 jó időszaka, idén már annyira gyenge volt h a 3 millióért érkezett és néha látványosan beilleszkedési problémákkal küzdő Afellay is fontosabb ember lett. Bojan leszállóágban van és már a vezetőség se ragaszkodik hozzá mindenáron. Valaki azt írta h a kölcsönjátéka ér 7-8 millát, nos, nem! Egy játékos, aki nincs a kezdő közelében, a media hype-ja eltűnt és ráadásul a csapat se ragaszkodik túlzottan hozzá sose ér meg töbebt 10-15 millánál. Nálam a reális ár 10 millió.
Thiago már tavaly is néha az első csapat közelébe került, idén már kapott többször lehetőséget és szinte mindig jó volt. Nem csak nekünk tűnt ez fel, másoknak is. Thiago látványosan felszállóágban van, ezenkívül elég nagy körülötte a media hype.
Bojan egy megtört tehetség látszatát kelti, míg Thiago egy feltörekvő csillagét. Melyik ér vajon többet?
Bojannal semmi bajom, egy szinttel lejjebb, mondjuk egy Villarealban megfelelő csatártárs mellett(aki valamelyest mentesíti a fizikai harcok alól, h jobban érvényesíthesse technikáját, passzait), remek csatár lehet belőle, de nem nálunk. Nálunk ő már valszeg csak rosszabb lesz, görcsösebb szezonról szezonra.
Éppen ezért örülnék, ha némileg olcsóbbá tenne vmilyen transzfert. Mindenki jól járna. Ronaldinhot is sokan imádták, nem akarták elismerni h sokszor már csak ártott a csapat játékának. De ő tett le vmit az asztalra.
Bojan mégis mivel érdemelte ki h ennyire ragaszkodjon hozzá mindenki?
Néha a fától nem látják sokan az erdőt. Aki ért ehhez a játékhoz, az láthatja h Bojan ideje itt lejárt. Rá már csak akkor számított Pep, amikor pihentetni akart vkit, míg Afellayt a meccs felpörgetéséért küldte pályára. Nem ugyanaz. Amikor vki már csak azért tartózkodik egy csapatnál h meglegyen a pályán a létszám, akkor tovább kell állni. Bojan amikor lehetőséget kapott, nem élt vele, így ez a sors jutott neki. Ilyenkor ideje továbblépni neki is, a csapatnak is. Az ellenfelek nem hülyék. Látják h Bojan ideje itt lejárt. Hozunk másik csatárt és akkor már égetően fontos lesz az eladása, így 10 milliónál többet sose ér, de ha valaki többet fizet érte, nos akkor köszönjük!
Sanchezhez. Rossi a favoritom(ezt már hangoztattam), de neki is nagyon örülnék. Sanchez ára a nagy hype miatt több, de alighanem hamarabb is le fog menni, főleg h a játékos nagyon fogja erőltetni a transzfert. A játékos reális ára véleményem szerint ott van ahol Rossié, vagyis 25 milla. Bojan belevonásával egyetértek, de a 30 milla sok. Egy olyan ajánlatot várok a vezetőségtől, ami az Udinenek és nekünk is megfelel. Pl: Jeffren+Bojan kezdetnek, majd mondjuk Jeffren+Bojan+10 millánál létrejöhetne a transzfer. Miért jó ez mindenkinek?
1. megszabadulhatnánk 2 játékostól, akiktől sajnos meg kell
2. Sok pénzbe így a játékos nem kerülne, a transzfer összértéke kb 30 milla, ami még elég reális
3. az Udine megkapná Jeffrent, aki sztem Bojannál jobban beleillik a játékba.
Szerintem Maradona kell ide. Passzolna Puyol mellé középső védőnek, a frizurájuk talál. Meg kéne venni továbbá a Wembley fűnyíróját a kapuba és Muntarit, Nanit és Kakát. Nameg jól jönne még Neymar, Essien és Sergio Ramos. Tényleg na, elég sok ott a Fifa!guardiola_16 írta:Rossi helyett inkább Drogba jönne! Jöhetne Balotelli vagy Tevez! Középpályára jöhetne Lampard vagy esteleg Nasri
Édesjóistenem...facepalm.jpg.lui1698 írta:Az én titkos álmom egy Ibra-Pepe-de Jong trió. Nem lenne olyan kumite amit ne nyernének meg.guardiola_16 írta:Rossi helyett inkább Drogba jönne! Jöhetne Balotelli vagy Tevez! Középpályára jöhetne Lampard vagy esteleg Nasri
Erre pedig ha megfelelően reagálnék, akkor ki lennék tiltva egy időre.míg a logikád egy szőke nő és egy rendőr szerelemgyerekére hajaz...
Az én titkos álmom egy Ibra-Pepe-de Jong trió. Nem lenne olyan kumite amit ne nyernének meg.guardiola_16 írta:Rossi helyett inkább Drogba jönne! Jöhetne Balotelli vagy Tevez! Középpályára jöhetne Lampard vagy esteleg Nasri
Persze, Cé-t is hozzuk, nem hallottad még? Messivel elcseréljük, ő úgyis mostanság semmit nem csinál....guardiola_16 írta:Rossi helyett inkább Drogba jönne! Jöhetne Balotelli vagy Tevez! Középpályára jöhetne Lampard vagy esteleg Nasri