2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na, hát pont az ilyen kommentek miatt olvasom szinte kizárólag a sorozatos, filmes, Hattrickes témát. Szinte, mert elkövettem a hibát, hogy most is ide kattintottam és szembesülhettem ezzel a gyöngyszemmel...flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve.
Ne haragudj, de az, hogy a VB miatt nem pörög elég nagy hülyeség...pl. CR miért nem hasonló képpen játszik?...flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve. Ezért is játszik hátravontabban( Xaviék nyakán), hogy ne legyen a darálóban. Tata ezt engedi is neki hiszen mondhatnak akármit a profizmusról Ő is argentín hazafi. Ennyi csak a titok.
Tény hogy jelenleg mi még mindig függünk a világ legjobb játékosától. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy el vele a csapattól. Kell ő nekünk csak már nem ezen a poszton. Én benne látom Xavi utódját annak ellenére, hogy ő nem képzett irányító. De a meglátásai a paszsebessége és az hogy bármikor képes váratlant húzni még mindig engem Xavi fénykorára emlékeztet (csak a futómennyisége nincs meg hozzá)
Egyem a kis szívét, mindjárt megsajnálom...flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve.
teljesen igaz. Annyi, hogy Pedrot kifelejtetted a felsorolásból.... Persze semmit nem csinált, úgyh nem volt nehéz elfelejteni.Normandia írta:Itt már megint a Messire van kihegyezve minden. Ő a sz@r, a lógós a sétáló stb. Nem tudom a hozzászólások írói közül ki látta a meccset, de olyan az érzésem, mintha kevesen.![]()
Az egész csapat volt sz@r, öreg fáradt és mentálisan teljesen padlón lévőnek tűntek. Az első 30 percben sem éreztem a gólt, annak ellenére hogy Alexis belőtte azt a beteg gólt és úgy mond akkor uraltuk a meccset.
Valdes hozzá méltatlanul árnyékra jött ki nem egyszer a kapujából, Piqué és Mascherano lassú fáradt öregembereknek tűntek, akik azt sem tudják hol vannak, Xavi is alibipasszokat adott, igaz nem igen volt kit megjátszani előre, Alves beadásai a "szokásos módon" véletlenül sem Barcást találtak. Szóval nem kell itt Messizni, még Ő volt az, aki valamit próbált tenni, hogy a betömörülő hátvédfalon valahogy átjusson, de ebben sem voltak partnerei a társak, ezért sokszor kényszerült hátrapasszra. Ami helyzetünk volt, abban Ő benne volt. Az is igaz, hogy mikor rendben van, ezekből Ő be szokott lőni kettőt is és akkor most megint mindenki istenítené.
Nyilván nincsen rendben valami se Messinél se a csapatnál és jó lenne az okát kideríteni Tatának, mert ebből nem hogy bajnokság, de még lehet, hogy semmilyen trófea sem lesz.![]()
Mind ezek ellenére mint örök Barcás továbbra is bízom bennük és edzőikben. Hajrá Barca, hajrá Leo!
Azt a holmi BL trófeát szeretett csapatunknak is csak 4x sikerült elnyerni hosszú ideje íródó történelme alatt.flecksd írta:nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését
Hülyeség, majd most gyengén játszik akkor szerinted a VB-n csúcsformában fog, volt az adócsalós ügye, lehet megártott neki...flecksd írta:Nem értem miért kell itt lesavazni Messit vagy akárkit is. 1 dologgal kell tisztában lenni mégpedig azzal, hogy idén VB van. Messinek az az 1 cím hiányzik a killekcióból és nem fogja holmi bajnoki vagy BL trófeáért beáldozni a VB szereplését főleg nem az őszre visszatekintve. Ezért is játszik hátravontabban( Xaviék nyakán), hogy ne legyen a darálóban. Tata ezt engedi is neki hiszen mondhatnak akármit a profizmusról Ő is argentín hazafi. Ennyi csak a titok.
Tény hogy jelenleg mi még mindig függünk a világ legjobb játékosától. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy el vele a csapattól. Kell ő nekünk csak már nem ezen a poszton. Én benne látom Xavi utódját annak ellenére, hogy ő nem képzett irányító. De a meglátásai a paszsebessége és az hogy bármikor képes váratlant húzni még mindig engem Xavi fénykorára emlékeztet (csak a futómennyisége nincs meg hozzá)
Pedig, akárki megkapja a labdát az első dolog, hogy Messire néz, de muszáj megfordulnia mert neki nincs kedve futni,áhhh.connor írta:Hozzátenném, hogy 2m-ről elég nehéz használható labdákat adni Messinek, aki egyfolytában Xavi és Iniesta "nyakán" játszik. Így ha utóbbi kettő megszakad sem tudja Messikét kiugratni. Főleg, ha utóbbi futni sem hajlandó...Maxi írta: Ez nem biztos, hogy a társak hibája.Ha valaki nem akar futni annak nehéz passzolni.
Én leszek a közellenség, de elegem van belőle!mínusz egy ember a pályán.
Hozzátenném, hogy 2m-ről elég nehéz használható labdákat adni Messinek, aki egyfolytában Xavi és Iniesta "nyakán" játszik. Így ha utóbbi kettő megszakad sem tudja Messikét kiugratni. Főleg, ha utóbbi futni sem hajlandó...Maxi írta: Ez nem biztos, hogy a társak hibája.Ha valaki nem akar futni annak nehéz passzolni.
Én leszek a közellenség, de elegem van belőle!mínusz egy ember a pályán.
Ez nem biztos, hogy a társak hibája.Ha valaki nem akar futni annak nehéz passzolni.csababarca írta:Innentől számolom a meccseket, hogy mikor fog valaki értékelhető labdát adni neki. Mint amiket ő osztogat.
Botrány,hogy használható labda még a közelébe sem megy, már meccsek óta.
- na akkor eladjuk....mess2009 írta:
ha fele igaz csak a konklúzió akkor is adódik: ez a Messi már nem az a Messi..... sajna.
Pontosan így látom én is! SAJNOS!mess2009 írta:én csak egy tv-n "látó" szurkoló vagyok, tehát nyilván sok mindent NEM TUDOK Messiről de amit tegnap és már a nem mindennapi sérülései kapcsán láttam:
- sokkal kevesebbet DOLGOZIK a pályán mint a társai. számtalan meccsen láthatjátok: meg sem izzad 90 percnyi játék után!?
- jól láthatón CSÖKKENT a HATÉKONYSÁGA, mert kevesebbet fut és lassúbb, nem teszi oda magát( elveszít, vagy nem kezel le olyan labdákat amit régebben megtett)
- nem gólerős
- láthatóan nem motivált kellően (nincsenek ösztönös reakciói - mondjuk a vereségre, az eredménytelenségére,...stb)
ha fele igaz csak a konklúzió akkor is adódik: ez a Messi már nem az a Messi..... sajna.