Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ez abból áll, h minden PES-es lefikázza a FIFA-t.Zozzy 5 írta:Szerintem ez a fórum nem specializálódott annyira külön külön a PES-re meg a FIFA-ra (igaz van saját topikjuk), úgyhogy összehasonlítás simán belefér az egyik topikba...Fernando írta:Szerintem a PES-t nem ebben a topicban kéne isteníteni, szerintem itt a FIFA sorozatról van szó. Fényévekkel jobb. Nekünk FIFA-soknak meg a FIFA. Ez nem PES vs. FIFA topic. Szerintem nem kéne szétoffolni a topicot.
Valahol össze kell hasonlítani. S mivel hozzátartozik a topic-hoz, ha a Fifa-ról írjuk le a véleményt, akkor ez nem offolás....Fernando írta:Szerintem a PES-t nem ebben a topicban kéne isteníteni, szerintem itt a FIFA sorozatról van szó. Fényévekkel jobb. Nekünk FIFA-soknak meg a FIFA. Ez nem PES vs. FIFA topic. Szerintem nem kéne szétoffolni a topicot.
Szerintem ez a fórum nem specializálódott annyira külön külön a PES-re meg a FIFA-ra (igaz van saját topikjuk), úgyhogy összehasonlítás simán belefér az egyik topikba...Fernando írta:Szerintem a PES-t nem ebben a topicban kéne isteníteni, szerintem itt a FIFA sorozatról van szó. Fényévekkel jobb. Nekünk FIFA-soknak meg a FIFA. Ez nem PES vs. FIFA topic. Szerintem nem kéne szétoffolni a topicot.
Amit a Pesről írtál,hogy milyen,az így van!Sőt,én még hozzátenném,hogy a Pesben két ugyanolyan gólt én még nem lőttem!torrestoni írta: ...
Lényegében nagy baromság amit írsz...Messi-#19 írta:...
Ez nem igaz teljesen. Konzolon igenis megy a nextgen, s bár még bőven van mit fejlődni (s bizonyosan, haérdekük lenne, már ma nem akármlyen játékot dobhatnának piacra), de azért a PC-re írt Fifa-t nem hasonlítanám az Xbox-on futóval...barcaloki írta: Nyáron áhítottak ho nextgen lesz és nem lett belőle semmi![]()
Jó de attól is függ hogy min játszol.Pl. egy PES xbox 360-on jobb mint 1 fifa PS2-n...Danka00792 írta:PES fényévekkel valósághübb játék, mint a Fifa. Nemhiába nevezik sokan a PES-t fociszimulátornak, Fifat pedig arcade játéknak.davi10 írta:Jól Van, de a Pes egyesek szerint (szerintem is) irányíthatatlan.Állandóan elrúgják a francba "lövés" címszó alatt...
Davi10. Egyesek szerint, tehát a kissebbség. A többség rájött a fortélyra. Tudod, a játékosoknál méri a PES-ben azt is, hogy a gyengébbik lábával milyen pontosan tud löni, és egyáltalán hogy tudja használni. Ha te ugy lövöd el a rosszabbik lábával, hogy közben a játékos egyensúlya sem megfelelö, akkor következik be az, hogy elmegy a ladba a p...ába.![]()
A tények még mindig állnak, egyre több PES párti van, és egyre csak nö ez a tábor.
PES fényévekkel valósághübb játék, mint a Fifa. Nemhiába nevezik sokan a PES-t fociszimulátornak, Fifat pedig arcade játéknak.davi10 írta:Jól Van, de a Pes egyesek szerint (szerintem is) irányíthatatlan.Állandóan elrúgják a francba "lövés" címszó alatt...
Messi-#19 írta:ha valaki tud játszani ellened már sz.ar a játék???
amúgy ezzel a félpályás kapus feje feltt belövömel télleg kezdhetne valamit az EA mer nem jó
ha valaki tud játszani ellened már sz.ar a játék???barca99 írta:Én meg akkor "tettem le" a Fifát, amikor online mesterhármast kaptam úgy, hogy a gyerek háromszor elfutott szélen, ráívelte a kapufára, az elvetődő kapus mellett meg az üres kapuba lőtt. Na meg egész jól ráéreztem, hogy kikkel kell félpályánál lőni, mert 90% hogy átesik a kapus felett (offline pl. világklasszis szinten így vertem a Real-t a Sporting Gijonnal).Messi-#19 írta:PEs-el én 2 napig jáccottam. rakás szvr szerintem. a pálya volt az ami irritál és a roszz menürendszer. a pálya azért mer kicsi volt. pl Xavival az egyik alapvonaltól a másikig kb 3 mp-alatt értem el. és ez engem nagyon zavart. a menü pedig nagyon sablonos. tehát a PES már alapelveiben elbukott nálam. hiába jó a mesterséges inteligencia hiába jók a részletek, ha az alapozást nagggyon elkúrták
De amíg az EA megél abból, hogy szépen csomagolja a szrt, addig ez nem is fog változni.
nem az ötösig futottam. a másig allapvonaligPerrero írta:sztem az ötösig futottál az alapvonaltol...Messi-#19 írta:PEs-el én 2 napig jáccottam. rakás szvr szerintem. a pálya volt az ami irritál és a roszz menürendszer. a pálya azért mer kicsi volt. pl Xavival az egyik alapvonaltól a másikig kb 3 mp-alatt értem el. és ez engem nagyon zavart. a menü pedig nagyon sablonos. tehát a PES már alapelveiben elbukott nálam. hiába jó a mesterséges inteligencia hiába jók a részletek, ha az alapozást nagggyon elkúrták
hát nézd.. pl szerintem a mercedesek csunyák, de a felszereltségük k.rva jó.. akkor vegyek egy rosszabb verdát ami jobban néz ki
Jól Van, de a Pes egyesek szerint (szerintem is) irányíthatatlan.Állandóan elrúgják a francba "lövés" címszó alatt...Danka00792 írta:Meglepödsz?kompalor írta:Hát, ez sajnos nem túl biztató. A grafikát megint nem fejlesztik...
Én a játékmenetbeli ujításokban sem bízom, 4-5 éve ugyanazzal a játékkal szurják ki a szemünk.
Halkan megjegyzem, egyre több a PES párti, a Konami legalább fejleszt, nemcsak uj borítot ad a játékokra.
Még nem jelent meg, az EA általában október környékén szokta piacra dobni.Haider írta: És a Fifa09 már megjelent?
kompalor írta:Fifa '09 - Finomítások fejlődés helyett
A jelek szerint az Electronic Arts továbbra sem akar radikális változtatásokat eszközölni egyik legsikeresebb programjukban, ám legalább a korábban bevált dolgokat tovább finomítják:
- a sorozat történetében először végre számít majd az, hogy az adott focistának milyen a testfelépítése
- egy becsúszásnál csak akkor esik el a delikvens, ha a támaszkodó lábát találjuk el
- az EA szerint 140 támadó és 40 védekező formáció közül választhatunk majd
- megmarad a Be Pro mód is, mely során egyetlen játékos bőrébe bújva segíthetjük csapatunkat. Sőt, állítólag lesz itt is egy karrier-mód, mely bizony nagyon hiányzott az elődből
- PlayStation 3 és X360 mellett a Fifa '09 PC-n, NDS-en, PSP-n és PlayStation 2-n is megjelenik (sg.hu)
Hát, ez sajnos nem túl biztató. A grafikát megint nem fejlesztik...
Meglepödsz?kompalor írta:Hát, ez sajnos nem túl biztató. A grafikát megint nem fejlesztik...
Én meg akkor "tettem le" a Fifát, amikor online mesterhármast kaptam úgy, hogy a gyerek háromszor elfutott szélen, ráívelte a kapufára, az elvetődő kapus mellett meg az üres kapuba lőtt. Na meg egész jól ráéreztem, hogy kikkel kell félpályánál lőni, mert 90% hogy átesik a kapus felett (offline pl. világklasszis szinten így vertem a Real-t a Sporting Gijonnal).Messi-#19 írta:PEs-el én 2 napig jáccottam. rakás szvr szerintem. a pálya volt az ami irritál és a roszz menürendszer. a pálya azért mer kicsi volt. pl Xavival az egyik alapvonaltól a másikig kb 3 mp-alatt értem el. és ez engem nagyon zavart. a menü pedig nagyon sablonos. tehát a PES már alapelveiben elbukott nálam. hiába jó a mesterséges inteligencia hiába jók a részletek, ha az alapozást nagggyon elkúrták
Sajnos nemtudok angolul, de megpróbálom lefordítaniantiimperialista írta:Fernando! A PS2-re is nagy változásokat ít, itt a teljes cikk:
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13182
Messi-#19 írta:a pálya azért mer kicsi volt. pl Xavival az egyik alapvonaltól a másikig kb 3 mp-alatt értem el.