2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A fiatalokat edzeném én, de nincs lóvé fiatalokra/jó fiatalokra/ első lépés az edzésnél:CFirpo3 írta:Már csak egy bajnoki forduló van hátra és följutok a 6-od osztályba! Kíváncsi vagyok, hogy milyen erős lesz a csoportom, de félek, hogy simán visszafogok pottyanni. Nézegetek 6-od osztályú csoportokat és velem egy szintű csapatok kiesésre állnak porig alázva.![]()
Mit javasoltok? Érdemes lenne idősebb, olcsóbb, de jó játékosokkal megpróbálni bennmaradni, vagy érdemesebb lenne-e fiatalokat edzeni és játszatni, így viszont valószínű lenne a kiesés?
szerk.: Melyik móddal lenne kevesebb veszteni valóm?
oszinten szolva szerintem eleve kar volt feljutnod, ha lattad, hogy ugyis ki fogsz esni kovetkezo szezonban.De ha kiesek, akkor az nem lesz rossz hatással a csapatra?
Köszi a gyors választ!mindorokke_barca írta:CFirpo3:csak azon mulik, hogy te mit szeretnel, ha hosszutavon gondolkozol akkor mindenkeppen a fiatalok edzese mellett tennem le a voksom, azzal ha oregeket veszel, a csapatod nem fog fejlodni, lehet hogy bent maradsz 1 szezont de a kovetkezoben biztos ki fogsz esni... nekme az az elvem hogy nincs ertelme feljutnom magasabb osztalyba egeszen addig amig ott meg nem tudnek tartosan ragadni legalabb a 4ik helyen... annak nincs sok ertelme, hogy allandoan a kieses ellen kuzdjek... es meg figyelembe sem vettem azt a faktort hogy mi tortenik ha meg az oregekkel is kiesel? akkor vegkepp nagyot buktal... nem beszelve arrol hogy mi lesz ha egy-egy oreg leserul... kb dobhatod is ki....
Ment a kihívás a (hatod osztályú) bajnokival egy időben így tudjuk egszerre nézni ... izé olvasniMQuC írta:Valaki kihiv egy ifi barira? Klezdp a csapatom.
Budapsti Utánpótlás (1151529)
Azzal nem lene baj ha már a 16.nál jársz akkor elvileg már be kellene tudnod állítani csapatod mert már azt a feladatot megcsináltad.Am az adataidat úgy 1 hét alatt szokták elbírálni szóval várj türelmesen utána ijen kvíz féleség lesz amit vagy saját kútfőből vagy a segítséggel megtudod csinálni hibátlanra.MichaaBee írta:ok, kösz. csak az a bajom, h a menedzserképzőt meg nem engedi befejezni... 16-nál leakadtam, mert nem fogadja el az adatokat és nem bírok a fórumra regelni...Markionni005 írta:Megvan a hiba,hogy miért nem tudsz a felnőtteken állítani: mert nem fejezted be a menedzserképző minden egyes feladatát. Ha befejezted akkor már akármit tudsz csinálni.
szerk.: három bajnokija kezdtem
Nemhinném, hogy ez a gond. Mike régebb óta tagja a hattricknek, mint én, és nekem engedi.bowlinggolyo írta:Mióta kezdted a ht-t? Mert ha nem régen akkor lehet h még a diplomában nem jutottál el addig h be kelljen állítnod a csapatod és majd csak azután tudod csinálni.
ok, kösz. csak az a bajom, h a menedzserképzőt meg nem engedi befejezni... 16-nál leakadtam, mert nem fogadja el az adatokat és nem bírok a fórumra regelni...Markionni005 írta:Megvan a hiba,hogy miért nem tudsz a felnőtteken állítani: mert nem fejezted be a menedzserképző minden egyes feladatát. Ha befejezted akkor már akármit tudsz csinálni.
Jó akkor kiteszem 75 000 eFT-ért...Markionni005 írta:Csak nem gondolod,hogy egy ennyi idős csatárt 80 rugóért fogok megvenni.
Mióta kezdted a ht-t? Mert ha nem régen akkor lehet h még a diplomában nem jutottál el addig h be kelljen állítnod a csapatod és majd csak azután tudod csinálni.MichaaBee írta:oké, de akkor a felnőtteknek miért nem tudok semmilyen utasítást adni?![]()