Mivel ilyen jól ki lett tárgyalva hogy nem kell besz@rni a 6od osztálytól (hozzá teszem én is ezen a véleményen vagyok)most nekem lenne egy okos vagyis szerintem okos kérdésem ha nem hát így jártam majd lehülyéztek

Na szóval a kérdés:
Lehet vagy mikor lehet vagy lehet e egyáltalán külföldi TÉTMECCS-eket játszani vagy csak bari meccset lehet

(elég jól megfogalmaztam szerintem a kérdést nem

Amúgy meg a feljutásokról volt szó én nekem csak szerintem azért nem volt esélyem feljutni mert későn kezdtem el játszani vele és ráadásul egy olyan harmat gyenge csapatot kaptam amivel örülök neki hogy valamit tudtam kezdeni eddig ami szoros lett volna és nem is én voltam az esélyesebb azokat behúztam úgy hogy 4 forduló amit lejátszottam az alatt 3-1 arány nem is rossz szerintem és jövőre mindenféleképpen a feljutásért fogok küzdeni több kevesebb sikerrel és remélem több sikerrel

Úgy hogy én gratula a feljutóknak vagy akiknek még van esélyük a feljutásra azoknak sok sikert az uccsó fordulóban

Am lenne még egy kérdésem ki itt közülünk a legjobb már mint ki van a legjobb osztályban közülünk

köszi előre is a válaszokat