én mikor elkezdtem 2007-05-15-ben, akkor egyből kaptam egy VI. osztályú csapatot... de már akkor kiesésre álltak... kiestem és az első VII. osztályos évemben 2. lettem, ezzel feljutottam a VI.-ba újra.ez volt 2007-10-20-án
azóta lement 3 szezon és nem estem ki... az első VI.-os szezonomban épphogy elcsíptem a 6.helyet, a másodikban 5. lettem, a harmadikban megint 6.
és most lesz vége majd a 4.szezonomnak, ahol ismét 5. leszek, remélhetőleg 18ponttal, mert az utolsó helyezettel játszok, ami egy bot csapat és talán sikerül megvernem
Apropó...ha valaki szeretne elkezdni Hattrinckezni az szóljon, mert ehhez a 8. helyezett csapathoz megtudom hívni!!!
azért írtam azt le mert írtátok, hogy felfogtok jutni és úgy érzitek, hogy ki is estek egyből... én is így gondoltam még anno... és még mindig ott vagyok, igaz nem valami fényes eredményekkel, de még ott vagyok
szóval ne érezzétek úgy Ti se, hogy kiestek, mert sose lehet tudni, hogy milyen ellenfelek lesznek abban a csoportban...előre is HAJRÁ az új szezonhoz majd!!!!!!és gratulálok a feljutóknak!!