Fifa, PES, FM
Megnyugodhattok,hogy a teljes játékban mindenki benne lesz,de a demóban hiányosak itt-ott a keretek.
A játékról egyébként annyit így jó pár meccs után,hogy a játékmenet sokat változott(akárcsak a tavalyiban),nehezebbek a lövések,realisztikusabbak a szerelések,ütközések.
A partjelző,bíró páros végre 'megtanult működni',ami szintén hasznos,de mér régen várt újdonság.
Én azt mondom,ha(minimum) a 'tavalyi' gyepet belerakják a játékba,illetve néhány új animációval(gólöröm,reklamálás)feldobják a meccseket,akkor nem lesz ez olyan rossz.
A játékról egyébként annyit így jó pár meccs után,hogy a játékmenet sokat változott(akárcsak a tavalyiban),nehezebbek a lövések,realisztikusabbak a szerelések,ütközések.
A partjelző,bíró páros végre 'megtanult működni',ami szintén hasznos,de mér régen várt újdonság.
Én azt mondom,ha(minimum) a 'tavalyi' gyepet belerakják a játékba,illetve néhány új animációval(gólöröm,reklamálás)feldobják a meccseket,akkor nem lesz ez olyan rossz.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Amúgy lehet csak én vettem észre és csak engem zavar nagyon, hogyha mondjuk az ellenfél védője lábbal szerel a 11-esen belül a kapus mindig megfoghatja a labdát meg hasonló helyzeteknél ami élőbe szerintem egyértelmű hazaadás jelentene. 

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

Nézd meg nekem lécci hogy a Barcába van e Chygrynskiypalesz77 írta:Egy kis véleménnyilvánítás Xboxos Fifáról:
Nekem hihetetlenül tetszik, hogy 360-as az irányíthatóság! Nagyon nagy élvezet, bár annyira még nem szoktam meg...
Aztán nekem az új cselek is tetszenek. Főleg a megkerülőscsel. Az egyi legalapabb csel, de az eddig kimaradt. De megérte várni rá, nagyon sirály, ahogy Messivel megkerülöm a védőt, aztán egy kis test-test elleni harc után elviszem(persze nem mindig sikerül)
A bíró tényleg jó, a mezek szintén. A játékosok arca nem sokat változott, de Alvesé, Inié és Valdesé nagyon sokat fejlődött. És Messi is jobb a rövid hajjal(Pc-n hosszú a haja? mert nekem rövidnek tűnt, akárhogy is néztem. Kivéve a külön képen, ahol kiírják, hogy ki a meccsembere, mert ő volt 3-szor
ott tényleg hsszú a haja, de a játék alatt rövid!
)
A távoli lövések viszont romlotak szerintemNem lehet távolról gólt lőni. Ha túl sokat nyomom fölé száll, ha keveset ugyan gólveszélyes, de lapos, ezért tuti nem jut át a tömegen
Ezt még kiokoskodom. Viszont a csavart lövések jobbak, Henryval lőttem olyan 25-30-ről belsővel egy gólt
![]()
A szabadrúgás obban bejön, végre lehot odahívni több embert, lehet vele figurázni, és a pályán lehet embertváltani...
Többet nem írok, nem is jut eszembe többmindenA lényeg, hogy már várom a teljes játékot, remélem addigra kicsit alakul még a keret, mert Guddy meg Henrique már nincs itt... És remélem még egy ifit beleírnak: THIAGO ALCANTARÁT!!!! őt nagyon hiányoltam, remélem azért beleteszik a végére
![]()
![]()
![]()

¿Por qué?
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen,igen én is így látom. Nem akarom megbántani a koreai,norvég foci rajongókat, de szerintem ezek helyett simán lehetne, a magyar első osztály.MQuC írta:De szerintem is elférne még egy magyar bajnokság is. Sok helyet nem foglalna, és vannak olyan bajnokságok, aminek nicns értelme![]()

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- ..:Poldi:..
- Banner mester
Nézd már meg nekem lécci, hogy a Bayernben benn van-e Robbenpalesz77 írta:Egy kis véleménnyilvánítás Xboxos Fifáról:
Nekem hihetetlenül tetszik, hogy 360-as az irányíthatóság! Nagyon nagy élvezet, bár annyira még nem szoktam meg...
Aztán nekem az új cselek is tetszenek. Főleg a megkerülőscsel. Az egyi legalapabb csel, de az eddig kimaradt. De megérte várni rá, nagyon sirály, ahogy Messivel megkerülöm a védőt, aztán egy kis test-test elleni harc után elviszem(persze nem mindig sikerül)
A bíró tényleg jó, a mezek szintén. A játékosok arca nem sokat változott, de Alvesé, Inié és Valdesé nagyon sokat fejlődött. És Messi is jobb a rövid hajjal(Pc-n hosszú a haja? mert nekem rövidnek tűnt, akárhogy is néztem. Kivéve a külön képen, ahol kiírják, hogy ki a meccsembere, mert ő volt 3-szor
)
A távoli lövések viszont romlotak szerintemNem lehet távolról gólt lőni. Ha túl sokat nyomom fölé száll, ha keveset ugyan gólveszélyes, de lapos, ezért tuti nem jut át a tömegen
Ezt még kiokoskodom. Viszont a csavart lövések jobbak, Henryval lőttem olyan 25-30-ről belsővel egy gólt
![]()
A szabadrúgás obban bejön, végre lehot odahívni több embert, lehet vele figurázni, és a pályán lehet embertváltani...
Többet nem írok, nem is jut eszembe többmindenA lényeg, hogy már várom a teljes játékot, remélem addigra kicsit alakul még a keret, mert Guddy meg Henrique már nincs itt... És remélem még egy ifit beleírnak: THIAGO ALCANTARÁT!!!! őt nagyon hiányoltam, remélem azért beleteszik a végére
![]()
![]()
![]()

I. Eurobarca Sigverseny győztese..
Szerintetek beleteszik a Debrecent? Jó lenne! 

Múlt: Kluivert, Rivaldo
Jelen: Messi, Iniesta
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Szerintem nem, de hát a mai tecnikával majdnem minden megoldható.LM10 írta:A magyar Fifa is október 2.-án jön ki?

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

Hali! Aki szeret fifázni és kiszeretné magát próbálni mások ellen vagy esetleg egy bajnokságban szeretne részt venni az látogassa meg ezt az oldalt www.fifa10liga.gportal.hu! Természetesen fifa10-el indulnak majd októbertől de már lehet jelentkezni rá! Csáó!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viginho 2009.09.14. 17:26:05-kor.
Múlt: Kluivert, Rivaldo
- I Love Barça!
- Jugador del Barça
ezeket azért írtad be,h a nyálunk csorogjon?
de amit írtál h messziről szinte lehetetlen gólt lőni, itt pc-sbe is ez van,valami hasonlóság,dejó=/
Am meg a pes kumma sokat változott,és nem csak a menü téren,engem nem nagyon a menü érdekel.Grafika,mester liga,taktika,minden változott,de örülnék már neki ha kijönne csak a demó is.
de amit írtál h messziről szinte lehetetlen gólt lőni, itt pc-sbe is ez van,valami hasonlóság,dejó=/
Am meg a pes kumma sokat változott,és nem csak a menü téren,engem nem nagyon a menü érdekel.Grafika,mester liga,taktika,minden változott,de örülnék már neki ha kijönne csak a demó is.
¡Triplete del Barça!

FCBarcelona-Mésqueunclub!
Gránátvörös a szív,kék a lélek,a Barcelona SZERELMESE vagyok,ameddig csak élek!

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Egy kis véleménnyilvánítás Xboxos Fifáról:
Aztán nekem az új cselek is tetszenek. Főleg a megkerülőscsel. Az egyi legalapabb csel, de az eddig kimaradt. De megérte várni rá, nagyon sirály, ahogy Messivel megkerülöm a védőt, aztán egy kis test-test elleni harc után elviszem(persze nem mindig sikerül
)
A bíró tényleg jó, a mezek szintén. A játékosok arca nem sokat változott, de Alvesé, Inié és Valdesé nagyon sokat fejlődött. És Messi is jobb a rövid hajjal
(Pc-n hosszú a haja? mert nekem rövidnek tűnt, akárhogy is néztem. Kivéve a külön képen, ahol kiírják, hogy ki a meccsembere, mert ő volt 3-szor
)
A távoli lövések viszont romlotak szerintem
Nem lehet távolról gólt lőni. Ha túl sokat nyomom fölé száll, ha keveset ugyan gólveszélyes, de lapos, ezért tuti nem jut át a tömegen
Többet nem írok, nem is jut eszembe többminden
A lényeg, hogy már várom a teljes játékot, remélem addigra kicsit alakul még a keret, mert Guddy meg Henrique már nincs itt... És remélem még egy ifit beleírnak: THIAGO ALCANTARÁT!!!! őt nagyon hiányoltam, remélem azért beleteszik a végére

Aztán nekem az új cselek is tetszenek. Főleg a megkerülőscsel. Az egyi legalapabb csel, de az eddig kimaradt. De megérte várni rá, nagyon sirály, ahogy Messivel megkerülöm a védőt, aztán egy kis test-test elleni harc után elviszem(persze nem mindig sikerül

A bíró tényleg jó, a mezek szintén. A játékosok arca nem sokat változott, de Alvesé, Inié és Valdesé nagyon sokat fejlődött. És Messi is jobb a rövid hajjal

A távoli lövések viszont romlotak szerintem

Többet nem írok, nem is jut eszembe többminden

Hát aki konzolon játszik annak jó. Aki pc-n annak nem annyira. mert a konzolos fifa 10000000000000000000000000x jobb a pc-snéldanikaa10 írta:Először én is feltettem magamnak ezt a kérdést, de azért gondolj bele, mit lehet még változtatni, az utóbbi évekhez képest, a menedzser módon, a magyar kommentátoron és az arc grafikán kívül nem sok minden változott, most akkor mit szereljenek be. Kétlem, hogy az elkövetkezendő 2 - 3 fifába drasztikus változást láthatunk majd.I Love Barça! írta: negatívum:mi változott?

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Először én is feltettem magamnak ezt a kérdést, de azért gondolj bele, mit lehet még változtatni, az utóbbi évekhez képest, a menedzser módon, a magyar kommentátoron és az arc grafikán kívül nem sok minden változott, most akkor mit szereljenek be. Kétlem, hogy az elkövetkezendő 2 - 3 fifába drasztikus változást láthatunk majd.I Love Barça! írta: negatívum:mi változott?

- I Love Barça!
- Jugador del Barça
világklasszison 3meccs,Barca-Juve 1:0 Barca-Chelsea 2:0 (kapuralövések 20:0:O:O:O)Barca-Bayern 1:1 büntetővel 5:4
pozitívum a bíró,partjelzők sokkal intelligensebbek,de már most unalmas,h midig ugyanúgy mutatja a bíró a cserét.
negatívum:mi változott?
pozitívum a bíró,partjelzők sokkal intelligensebbek,de már most unalmas,h midig ugyanúgy mutatja a bíró a cserét.
negatívum:mi változott?
¡Triplete del Barça!

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Piqué tényleg nagyon béna lett, de Alves viszont nagyon jóra sikeredett, de szegény Iniestának megmaradt az a disznó arc, plusz én jobban örültem volna, ha Messinek már rövid haja lenne, hisz már elég régóta nem az a hosszú haja van.LM10 írta: Játékos külsők. Pl Piqué arca nagyon gyér a játékban.
Szerk.: Csak nálam nem lehet normálisan 11-est védeni, legalábbis nekem nem igazán tetszik, hogy hátulról látom a lövést.

- LM10
- Director del Fútbol
Több meccset is lejátszva a meglátásaim:
Negatívum:
-Animációk. Már a 06 óta szinte u.a. az animációk vannak, mikor megáll a játék....
-Nekem naon nemjön be a fű. Nemtudom miért, de egyszerűn zavarja a szemem.
-Játékos külsők. Pl Piqué arca nagyon gyér a játékban.
Pozitívumok:
-A játékosok. Sokkal életűbb lett a meccs. Ha ütközöl vele nem lepattansz mint régebben, és nem is állsz meg akkor 1 helybe. Szóval a játékosok sokkal "rugalmasabbak" lettek, hasonlítva a PES-hez.
-A szerelések is sokkal jobbak lettek....ha későn érkezel akkor télleg lehet olyan "kaszálást" csinálni, mint élőben, és jön a piros.
A játékmenet sokkal jobb lett mint volt, de a jövő években lesz még mit javítaniuk.
Am ami a demoban van(arcok,haj,stb) nem változhatnak a rendes kiadásra?
Negatívum:
-Animációk. Már a 06 óta szinte u.a. az animációk vannak, mikor megáll a játék....
-Nekem naon nemjön be a fű. Nemtudom miért, de egyszerűn zavarja a szemem.
-Játékos külsők. Pl Piqué arca nagyon gyér a játékban.
Pozitívumok:
-A játékosok. Sokkal életűbb lett a meccs. Ha ütközöl vele nem lepattansz mint régebben, és nem is állsz meg akkor 1 helybe. Szóval a játékosok sokkal "rugalmasabbak" lettek, hasonlítva a PES-hez.
-A szerelések is sokkal jobbak lettek....ha későn érkezel akkor télleg lehet olyan "kaszálást" csinálni, mint élőben, és jön a piros.
A játékmenet sokkal jobb lett mint volt, de a jövő években lesz még mit javítaniuk.
Am ami a demoban van(arcok,haj,stb) nem változhatnak a rendes kiadásra?
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Na észrevettem még pár negatívumot és pozitívumot is a Demoval kapcsolatban.
Negatívum:
- Messziről nagyon nehéz gólt lőni, mert többnyire a védők blokkolják, ha meg nem jóval fől száll.
- Számomra elég zavaró, hogy a kapusomról mindig középre pattan a labda, ami ellen semmit nem tudok tenni.
- Túl könnyű szabadrúgásból gólt lőni, ami ugye bár sokaknak egyértelmú pozitívum, de nekem nem nagyon jön be, hogy szinte mindig gól lesz belőle eddig 6/5.
Pozitívum:
- Végre nem tart sokáig az előnyszabály, mármint a 09-esbe ha mondjuk szabálytalankodtál és a bíró előnyszabályt adott egy csomó időt kellett várni, hogy letámadhasd a játékost mert különben befújták volt a szabálytalanságot.
- Kevesebb a szabálytalanság, mivel mikor becsúszom az ellenfél mindig felhúzza a lábát így könnyebben tudom szerelni.
- Ez inkább a grafikára vonatkozik, hogy végre a háló is normálisan rezeg a gólnál.
Negatívum:
- Messziről nagyon nehéz gólt lőni, mert többnyire a védők blokkolják, ha meg nem jóval fől száll.
- Számomra elég zavaró, hogy a kapusomról mindig középre pattan a labda, ami ellen semmit nem tudok tenni.
- Túl könnyű szabadrúgásból gólt lőni, ami ugye bár sokaknak egyértelmú pozitívum, de nekem nem nagyon jön be, hogy szinte mindig gól lesz belőle eddig 6/5.
Pozitívum:
- Végre nem tart sokáig az előnyszabály, mármint a 09-esbe ha mondjuk szabálytalankodtál és a bíró előnyszabályt adott egy csomó időt kellett várni, hogy letámadhasd a játékost mert különben befújták volt a szabálytalanságot.
- Kevesebb a szabálytalanság, mivel mikor becsúszom az ellenfél mindig felhúzza a lábát így könnyebben tudom szerelni.
- Ez inkább a grafikára vonatkozik, hogy végre a háló is normálisan rezeg a gólnál.

- Forcabarca8
- Capitá del Barça
pozitívum:
- sztem szebben lehet játszani vele, mint a 09-cel
- vmivel jobb a játékosok mozgása
- nagyon tetszik, h piqué néha felfut és őt is használhatom a támadásban
negatívumok:
- lövés (vagy csak most jött elő, de mintha régebben nem kellett vna ennyi ideig nyomni a gombot, h erő is legyen a lövésben)
- a cselek még mindig messze állnak a valóságtól
- az évről-évre megjelenő "ragadó labda"
nem hiszem, h ezzel nem tudnak mit csinálni
szal eddig döntetlen fifa09-fifa10 csata nálam, majd az egésszel eldől
- sztem szebben lehet játszani vele, mint a 09-cel
- vmivel jobb a játékosok mozgása
- nagyon tetszik, h piqué néha felfut és őt is használhatom a támadásban
negatívumok:
- lövés (vagy csak most jött elő, de mintha régebben nem kellett vna ennyi ideig nyomni a gombot, h erő is legyen a lövésben)
- a cselek még mindig messze állnak a valóságtól
- az évről-évre megjelenő "ragadó labda"

szal eddig döntetlen fifa09-fifa10 csata nálam, majd az egésszel eldől

- ..:Poldi:..
- Banner mester
menj be a demokba hogy nincs e ottpalesz77 írta:valaki leírná a Barca keretét? kíváncsi vagyok melyik ifik kerültek be...(ha azt is leírjátok, hogy hanyasok, az a hab a tortán, de az tényleg nem fontos
)
előre is ksözi.
amúgy én msot próbálkozok xboxra demót szedni. már megvan, csak beröffenteni nem tudomvalami mixed media discet ír ki... valaki tud segíteni?

I. Eurobarca Sigverseny győztese..
Nem csak szerinted,valóban borzalom.danikaa10 írta: A fű csak szerintem borzalmas, vagy már említették előttem is?
Nem is értem,hogy ez most mi.
A normális 3D-s fű már a 09 DEMÓJÁBAN is benne volt,most mi ez a visszalépés?
Számomra így szinte játszhatatlan.
Ami pozitív,az a bíró és a partjelző mozgása.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Na lejátszottam első 3 meccsemet profi szinten.
Barca - Juventus 2-1
Barca - Bayern 3-0
Barca - Chelsea 1-1
Észrevételek: A fű nekem nem tetszik és egyenlőre a kamerát se tudtam a saját kedvem szerint beállítani. A mozgás nem olyan rossz, bár még kicsit szokatlan, a cselezés szerintem romlott, régebben sokkal jobban cseleztem. A játékosok grafikája csak egyeseknél változott, mint pl. Torué, meg egy kicsit Valdes is. Mondjuk Messin, Henryn és Ibrahimovicon egy milliméter változtatást se látok.
Ídő kell még, hogy megszokjam, de nem olyan rossz.
Szerk.: Amúgy szerintem Bojan nagyon lelett pontozva, vagyis azért szerintem a 77 nem a legjobb. Meg Dos santos is, 65.
Barca - Juventus 2-1
Barca - Bayern 3-0
Barca - Chelsea 1-1
Észrevételek: A fű nekem nem tetszik és egyenlőre a kamerát se tudtam a saját kedvem szerint beállítani. A mozgás nem olyan rossz, bár még kicsit szokatlan, a cselezés szerintem romlott, régebben sokkal jobban cseleztem. A játékosok grafikája csak egyeseknél változott, mint pl. Torué, meg egy kicsit Valdes is. Mondjuk Messin, Henryn és Ibrahimovicon egy milliméter változtatást se látok.

Szerk.: Amúgy szerintem Bojan nagyon lelett pontozva, vagyis azért szerintem a 77 nem a legjobb. Meg Dos santos is, 65.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danikaa10 2009.09.11. 16:37:11-kor.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
thx. de a keret még változni fog remélem
Guddy, Henrique, Caceres... Sehol Chig... ÉS NINCS THIAGO????!!! remélem változik a keret a teljes játékban... arra vártam, hogy Thiagot és Jonathant játszassam a kupában, erre nincs Thiago? hát mi ez?
De van Gai, ez jó 
Xboxos próblémámra nem tud senki segítséget?

Xboxos próblémámra nem tud senki segítséget?