Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
socio66

2009.09.15. 15:18:42

Megnyugodhattok,hogy a teljes játékban mindenki benne lesz,de a demóban hiányosak itt-ott a keretek.
A játékról egyébként annyit így jó pár meccs után,hogy a játékmenet sokat változott(akárcsak a tavalyiban),nehezebbek a lövések,realisztikusabbak a szerelések,ütközések.
A partjelző,bíró páros végre 'megtanult működni',ami szintén hasznos,de mér régen várt újdonság.
Én azt mondom,ha(minimum) a 'tavalyi' gyepet belerakják a játékba,illetve néhány új animációval(gólöröm,reklamálás)feldobják a meccseket,akkor nem lesz ez olyan rossz.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.15. 14:15:52

Amúgy lehet csak én vettem észre és csak engem zavar nagyon, hogyha mondjuk az ellenfél védője lábbal szerel a 11-esen belül a kapus mindig megfoghatja a labdát meg hasonló helyzeteknél ami élőbe szerintem egyértelmű hazaadás jelentene. :roll:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
ibra
Barça B

2009.09.15. 14:06:34

palesz77 írta:Egy kis véleménnyilvánítás Xboxos Fifáról:
Nekem hihetetlenül tetszik, hogy 360-as az irányíthatóság! Nagyon nagy élvezet, bár annyira még nem szoktam meg...

Aztán nekem az új cselek is tetszenek. Főleg a megkerülőscsel. Az egyi legalapabb csel, de az eddig kimaradt. De megérte várni rá, nagyon sirály, ahogy Messivel megkerülöm a védőt, aztán egy kis test-test elleni harc után elviszem(persze nem mindig sikerül :D )

A bíró tényleg jó, a mezek szintén. A játékosok arca nem sokat változott, de Alvesé, Inié és Valdesé nagyon sokat fejlődött. És Messi is jobb a rövid hajjal :wink: (Pc-n hosszú a haja? mert nekem rövidnek tűnt, akárhogy is néztem. Kivéve a külön képen, ahol kiírják, hogy ki a meccsembere, mert ő volt 3-szor :D ott tényleg hsszú a haja, de a játék alatt rövid! :D )

A távoli lövések viszont romlotak szerintem :? Nem lehet távolról gólt lőni. Ha túl sokat nyomom fölé száll, ha keveset ugyan gólveszélyes, de lapos, ezért tuti nem jut át a tömegen :? Ezt még kiokoskodom. Viszont a csavart lövések jobbak, Henryval lőttem olyan 25-30-ről belsővel egy gólt :lol:

A szabadrúgás obban bejön, végre lehot odahívni több embert, lehet vele figurázni, és a pályán lehet embertváltani...

Többet nem írok, nem is jut eszembe többminden :D A lényeg, hogy már várom a teljes játékot, remélem addigra kicsit alakul még a keret, mert Guddy meg Henrique már nincs itt... És remélem még egy ifit beleírnak: THIAGO ALCANTARÁT!!!! őt nagyon hiányoltam, remélem azért beleteszik a végére :( :D :oops: :?
Nézd meg nekem lécci hogy a Barcába van e Chygrynskiy :oops: köszi
Kép
¿Por qué?
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.09.15. 13:49:06

MQuC írta:De szerintem is elférne még egy magyar bajnokság is. Sok helyet nem foglalna, és vannak olyan bajnokságok, aminek nicns értelme :wink: :P
Igen,igen én is így látom. Nem akarom megbántani a koreai,norvég foci rajongókat, de szerintem ezek helyett simán lehetne, a magyar első osztály. :)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
..:Poldi:..
Banner mester

2009.09.15. 13:20:28

palesz77 írta:Egy kis véleménnyilvánítás Xboxos Fifáról:
Nekem hihetetlenül tetszik, hogy 360-as az irányíthatóság! Nagyon nagy élvezet, bár annyira még nem szoktam meg...

Aztán nekem az új cselek is tetszenek. Főleg a megkerülőscsel. Az egyi legalapabb csel, de az eddig kimaradt. De megérte várni rá, nagyon sirály, ahogy Messivel megkerülöm a védőt, aztán egy kis test-test elleni harc után elviszem(persze nem mindig sikerül :D )

A bíró tényleg jó, a mezek szintén. A játékosok arca nem sokat változott, de Alvesé, Inié és Valdesé nagyon sokat fejlődött. És Messi is jobb a rövid hajjal :wink: (Pc-n hosszú a haja? mert nekem rövidnek tűnt, akárhogy is néztem. Kivéve a külön képen, ahol kiírják, hogy ki a meccsembere, mert ő volt 3-szor :D ott tényleg hsszú a haja, de a játék alatt rövid! :D )

A távoli lövések viszont romlotak szerintem :? Nem lehet távolról gólt lőni. Ha túl sokat nyomom fölé száll, ha keveset ugyan gólveszélyes, de lapos, ezért tuti nem jut át a tömegen :? Ezt még kiokoskodom. Viszont a csavart lövések jobbak, Henryval lőttem olyan 25-30-ről belsővel egy gólt :lol:

A szabadrúgás obban bejön, végre lehot odahívni több embert, lehet vele figurázni, és a pályán lehet embertváltani...

Többet nem írok, nem is jut eszembe többminden :D A lényeg, hogy már várom a teljes játékot, remélem addigra kicsit alakul még a keret, mert Guddy meg Henrique már nincs itt... És remélem még egy ifit beleírnak: THIAGO ALCANTARÁT!!!! őt nagyon hiányoltam, remélem azért beleteszik a végére :( :D :oops: :?
Nézd már meg nekem lécci, hogy a Bayernben benn van-e Robben :) köszi :wink:
Kép
I. Eurobarca Sigverseny győztese..
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.15. 10:40:01

Nem hiszem. De szerintem is elférne még egy magyar bajnokság is. Sok helyet nem foglalna, és vannak olyan bajnokságok, aminek nicns értelme :wink: :P
Kép
viginho
Barça C

2009.09.15. 08:24:10

Szerintetek beleteszik a Debrecent? Jó lenne! :o
Múlt: Kluivert, Rivaldo
Jelen: Messi, Iniesta
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.13. 19:17:37

LM10 írta:A magyar Fifa is október 2.-án jön ki?
Szerintem nem, de hát a mai tecnikával majdnem minden megoldható. :wink: Szerintem 1-2 nappal később, de asszem az a pár nap már nem oszt nem szoroz..
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.09.13. 18:50:33

A magyar Fifa is október 2.-án jön ki?
viginho
Barça C

2009.09.13. 18:48:51

Hali! Aki szeret fifázni és kiszeretné magát próbálni mások ellen vagy esetleg egy bajnokságban szeretne részt venni az látogassa meg ezt az oldalt www.fifa10liga.gportal.hu! Természetesen fifa10-el indulnak majd októbertől de már lehet jelentkezni rá! Csáó!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viginho 2009.09.14. 17:26:05-kor.
Múlt: Kluivert, Rivaldo
Jelen: Messi, Iniesta
I Love Barça!
Jugador del Barça

2009.09.13. 16:49:25

ezeket azért írtad be,h a nyálunk csorogjon?

de amit írtál h messziről szinte lehetetlen gólt lőni, itt pc-sbe is ez van,valami hasonlóság,dejó=/
Am meg a pes kumma sokat változott,és nem csak a menü téren,engem nem nagyon a menü érdekel.Grafika,mester liga,taktika,minden változott,de örülnék már neki ha kijönne csak a demó is.
¡Triplete del Barça!
Kép
FCBarcelona-Mésqueunclub!
Gránátvörös a szív,kék a lélek,a Barcelona SZERELMESE vagyok,ameddig csak élek!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.09.12. 16:55:54

Egy kis véleménnyilvánítás Xboxos Fifáról:

MessiFan
Llegenda del Barça

2009.09.12. 12:56:35

danikaa10 írta:
I Love Barça! írta: negatívum:mi változott?
Először én is feltettem magamnak ezt a kérdést, de azért gondolj bele, mit lehet még változtatni, az utóbbi évekhez képest, a menedzser módon, a magyar kommentátoron és az arc grafikán kívül nem sok minden változott, most akkor mit szereljenek be. Kétlem, hogy az elkövetkezendő 2 - 3 fifába drasztikus változást láthatunk majd. :roll:
Hát aki konzolon játszik annak jó. Aki pc-n annak nem annyira. mert a konzolos fifa 10000000000000000000000000x jobb a pc-snél :D. én ezért játszom a PES-el mert igaz hogy most nem volt valami nagy változás de változott legalább a menü. Az új pes sokkal többet változott a 2009-eshez képest. De ez nem ide tartozik.. Én minden esetre fogok mind2 játékkal játszani mert nem lehet rá azt mondani hogy játszhatatlan :)
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.12. 12:53:29

I Love Barça! írta: negatívum:mi változott?
Először én is feltettem magamnak ezt a kérdést, de azért gondolj bele, mit lehet még változtatni, az utóbbi évekhez képest, a menedzser módon, a magyar kommentátoron és az arc grafikán kívül nem sok minden változott, most akkor mit szereljenek be. Kétlem, hogy az elkövetkezendő 2 - 3 fifába drasztikus változást láthatunk majd. :roll:
Kép
I Love Barça!
Jugador del Barça

2009.09.12. 12:36:25

világklasszison 3meccs,Barca-Juve 1:0 Barca-Chelsea 2:0 (kapuralövések 20:0:O:O:O)Barca-Bayern 1:1 büntetővel 5:4
pozitívum a bíró,partjelzők sokkal intelligensebbek,de már most unalmas,h midig ugyanúgy mutatja a bíró a cserét.
negatívum:mi változott?
¡Triplete del Barça!
Kép
FCBarcelona-Mésqueunclub!
Gránátvörös a szív,kék a lélek,a Barcelona SZERELMESE vagyok,ameddig csak élek!
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.12. 11:42:06

LM10 írta: Játékos külsők. Pl Piqué arca nagyon gyér a játékban.
Piqué tényleg nagyon béna lett, de Alves viszont nagyon jóra sikeredett, de szegény Iniestának megmaradt az a disznó arc, plusz én jobban örültem volna, ha Messinek már rövid haja lenne, hisz már elég régóta nem az a hosszú haja van.

Szerk.: Csak nálam nem lehet normálisan 11-est védeni, legalábbis nekem nem igazán tetszik, hogy hátulról látom a lövést. :?
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.09.12. 08:46:56

Több meccset is lejátszva a meglátásaim:

Negatívum:

-Animációk. Már a 06 óta szinte u.a. az animációk vannak, mikor megáll a játék....

-Nekem naon nemjön be a fű. Nemtudom miért, de egyszerűn zavarja a szemem.

-Játékos külsők. Pl Piqué arca nagyon gyér a játékban.

Pozitívumok:

-A játékosok. Sokkal életűbb lett a meccs. Ha ütközöl vele nem lepattansz mint régebben, és nem is állsz meg akkor 1 helybe. Szóval a játékosok sokkal "rugalmasabbak" lettek, hasonlítva a PES-hez.

-A szerelések is sokkal jobbak lettek....ha későn érkezel akkor télleg lehet olyan "kaszálást" csinálni, mint élőben, és jön a piros.

A játékmenet sokkal jobb lett mint volt, de a jövő években lesz még mit javítaniuk.
Am ami a demoban van(arcok,haj,stb) nem változhatnak a rendes kiadásra?
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.11. 19:06:35

Na észrevettem még pár negatívumot és pozitívumot is a Demoval kapcsolatban.

Negatívum:
- Messziről nagyon nehéz gólt lőni, mert többnyire a védők blokkolják, ha meg nem jóval fől száll.
- Számomra elég zavaró, hogy a kapusomról mindig középre pattan a labda, ami ellen semmit nem tudok tenni.
- Túl könnyű szabadrúgásból gólt lőni, ami ugye bár sokaknak egyértelmú pozitívum, de nekem nem nagyon jön be, hogy szinte mindig gól lesz belőle eddig 6/5.

Pozitívum:
- Végre nem tart sokáig az előnyszabály, mármint a 09-esbe ha mondjuk szabálytalankodtál és a bíró előnyszabályt adott egy csomó időt kellett várni, hogy letámadhasd a játékost mert különben befújták volt a szabálytalanságot.
- Kevesebb a szabálytalanság, mivel mikor becsúszom az ellenfél mindig felhúzza a lábát így könnyebben tudom szerelni.
- Ez inkább a grafikára vonatkozik, hogy végre a háló is normálisan rezeg a gólnál. :D
Kép
palesz77

2009.09.11. 16:56:41

..:Poldi:.. írta:menj be a demokba hogy nincs e ott
nem találtam ott se :( bár egy lépéssorozat leírás jó lenne, lehet rossz helyen keresgéltem :D
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.09.11. 16:48:45

pozitívum:
- sztem szebben lehet játszani vele, mint a 09-cel
- vmivel jobb a játékosok mozgása
- nagyon tetszik, h piqué néha felfut és őt is használhatom a támadásban
negatívumok:
- lövés (vagy csak most jött elő, de mintha régebben nem kellett vna ennyi ideig nyomni a gombot, h erő is legyen a lövésben)
- a cselek még mindig messze állnak a valóságtól
- az évről-évre megjelenő "ragadó labda" :evil: nem hiszem, h ezzel nem tudnak mit csinálni :evil:

szal eddig döntetlen fifa09-fifa10 csata nálam, majd az egésszel eldől :wink:
Kép
..:Poldi:..
Banner mester

2009.09.11. 16:46:27

palesz77 írta:valaki leírná a Barca keretét? kíváncsi vagyok melyik ifik kerültek be... :D (ha azt is leírjátok, hogy hanyasok, az a hab a tortán, de az tényleg nem fontos :wink: )
előre is ksözi.

amúgy én msot próbálkozok xboxra demót szedni. már megvan, csak beröffenteni nem tudom :? valami mixed media discet ír ki... valaki tud segíteni?
menj be a demokba hogy nincs e ott
Kép
I. Eurobarca Sigverseny győztese..
socio66

2009.09.11. 16:38:01

danikaa10 írta: A fű csak szerintem borzalmas, vagy már említették előttem is?
Nem csak szerinted,valóban borzalom.
Nem is értem,hogy ez most mi.
A normális 3D-s fű már a 09 DEMÓJÁBAN is benne volt,most mi ez a visszalépés?
Számomra így szinte játszhatatlan.
Ami pozitív,az a bíró és a partjelző mozgása.
martin120
Jugador del Barça

2009.09.11. 16:36:01

Én is leszedtem a demót de nincs benne Chygrynskiy.A játékban már benne lesz?
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.11. 16:35:38

Na lejátszottam első 3 meccsemet profi szinten.

Barca - Juventus 2-1
Barca - Bayern 3-0
Barca - Chelsea 1-1

Észrevételek: A fű nekem nem tetszik és egyenlőre a kamerát se tudtam a saját kedvem szerint beállítani. A mozgás nem olyan rossz, bár még kicsit szokatlan, a cselezés szerintem romlott, régebben sokkal jobban cseleztem. A játékosok grafikája csak egyeseknél változott, mint pl. Torué, meg egy kicsit Valdes is. Mondjuk Messin, Henryn és Ibrahimovicon egy milliméter változtatást se látok. :) Ídő kell még, hogy megszokjam, de nem olyan rossz.

Szerk.: Amúgy szerintem Bojan nagyon lelett pontozva, vagyis azért szerintem a 77 nem a legjobb. Meg Dos santos is, 65. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danikaa10 2009.09.11. 16:37:11-kor.
Kép
palesz77

2009.09.11. 16:34:01

thx. de a keret még változni fog remélem :? Guddy, Henrique, Caceres... Sehol Chig... ÉS NINCS THIAGO????!!! remélem változik a keret a teljes játékban... arra vártam, hogy Thiagot és Jonathant játszassam a kupában, erre nincs Thiago? hát mi ez? :D De van Gai, ez jó :D

Xboxos próblémámra nem tud senki segítséget? :oops:
Válasz küldése