Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt visszont biztosra tudom hogy nem jött ki ps2-reBarcafery16 írta:Hali!
nem tudna valaki linket küldeni fifa 2011-hez de ps2-re mindenhol keresem de sehol nem találom:(
Ha valaki tud pls irja!Very Happy
Kössz!
Úgy tudom PS2-re ki sem adtákBarcafery16 írta:Hali!
nem tudna valaki linket küldeni fifa 2011-hez de ps2-re mindenhol keresem de sehol nem találom:(
Ha valaki tud pls irja!Very Happy
Kössz!
Annyira mindegy.Messa írta:Coentrao sukta, Coentrao.Victor_Valdes írta:contreado(vagy ki a bánat)
Coentrao sukta, Coentrao.Victor_Valdes írta:contreado(vagy ki a bánat)
Nekem irányítót játszik, és távolról jól lő, és sok passzt is adVictor_Valdes írta:Messit középső támadónak játszassátok, a fürgesége, és a technikája, nagyon jól jön, rengeteg gólpasszt ad, és elég sok gólt is lő, így, a 16-os sarkán pedig Villa játszik csatárt, a 16os sarkáról betörve rengeteg gólt lövök vele. Pedro pedig jobbszélsőt játszik. Hááát, ő eléggé halvány, de a kp erősítése a fő feladata, Iniesta amolyan futóbolond, bal kp-t játszik. Egyszerűbb ha tolok egy képet nemsokára.
Megvettem félévkor Llorentét a bilbaótól, tökéletes cserecsatár, és sokszor csak azért nem kezdő mert, sajnálom megbontani az alap támadó hármast.
Érkezett a védelembe Subotic, illetve balvédőnek, a Benficibál a kimondhatatlan nevű tehetséges srác.
Távozott: Keita, Abidal, Dos Santos, Jeffren. stb.
képet mégsem teszek inkább felvázolom a felállást:
---------------------valdés-----------------------
-alves-------puyol---------piqué-------
---------------------------------------------contreado(vagy ki a bánat)
-----------------busquets/masch-------------------
---------xavi------------------------
-----------------------------------Iniesta----
---pedro---------
---------------messi-------
---------------------------------villa
Valami ilyesmi.
szerk.: továbbra is vereség nélkül vagyok, mindössze egy döntetlenem van. Lassan befejezem a szezont.
Az se ment nekem,ugyan ezen oknál fogva. Szerintem neked se fog,de egy próbát megér.nyalesz írta:
Akkor mind1![]()
Leszedem a PES11-et am is nekem jobban bejött
(és rem jó lesz)
Messithebest írta:Igen? Én 37 milláért simán elhoztam,szóval úgy számoljFernando írta:Pato? Összeadva nem láttam annyi pénzt a klubkasszában, mint amennyiért árulja az AC.![]()
Amúgy aki nem Barcával van: Nálatok is pusztít az átigazolási piacon a Barca? első évben leigazolták Varmaelen-t, másodikban eddig Evra-t és Fabregast.
A vidikártyád nem támogatja a Shader Model 3.0át,ahogy nekem sem,én ezért tolom Xboxon. Vegyél újat vagy nem fog menninyalesz írta:Felraktam a Fifa 11-et és amikor bejönne a játék kiirja h
"E001" ez mért van?valaki segitsen lécci
Igen? Én 37 milláért simán elhoztam,szóval úgy számoljFernando írta:Pato? Összeadva nem láttam annyi pénzt a klubkasszában, mint amennyiért árulja az AC.![]()
Amúgy aki nem Barcával van: Nálatok is pusztít az átigazolási piacon a Barca? első évben leigazolták Varmaelen-t, másodikban eddig Evra-t és Fabregast.
A vidikártyád nem támogatja a Shader Model 3.0át,ahogy nekem sem,én ezért tolom Xboxon. Vegyél újat vagy nem fog menninyalesz írta:Felraktam a Fifa 11-et és amikor bejönne a játék kiirja h
"E001" ez mért van?valaki segitsen lécci
őőőő nekem pont forditva van bajom a dologgal: van akit meglehet venni,van akit csak kölcsön.Erre nem tudok rájönni hogy miért....Szóval én sem tudom.barca_bome írta:Messithebest! Te hogy tudsz Xbox360-on kölcsönvenni játékost, olyat akinek nincs semmilyen státusza? Tehát nincs odaírva, hogy kölcsönözhető!
Eddig csak olyat tudtam kölcsönvenni, akinek kifejezetten olyan volt a státusza, hogy a klubja kölcsön akarta adni valakinek.
Mondjuk Barcával nem nagyon van szükségem kölcsönszerződésekre, de majd ha egy kisebb csapattal is kezdek menedzser módot, akkor igen sűrűn kell majd kölcsön vennem játékosokat, meg egyébként is idegesít, hogy nem jöttem még rá, hogyan kell!
Köszi előre is a segítséget!
Nekem sem ez a célom,nekem kifejezetten a fiatalítás a célom a csapatban. Ezeket a játékosokat,mind fiatalon vettem az első szezonokban,ezért vettem meg,most már csak szépen lassan érnek befele.És apropó Olaszból szerintem megpróbálhatod elhozni Patot a Milanból,vagy esetleg támadó kpnak Coutinhot az Interből.Fernando írta: Nem akarok sztárcsapatot építeni me gálom 11-et, próbálok reálisan igazolni, és ésszerűen. Pl olaszbajnokságba keresek először ha akarok venni játékost, így találtam Sánchezt, ugye ő Chilei, elég jól tolja, 5-ös a trükk, meg 4,5-ös a fölötte lévő, meg van egy külön képessége is. 15 misiért megérte.