Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát jah, a tegnapi nap nagyon rosszul sikerült míg neked szép extráid voltak. Ez van, sokat fog ez számítani a végén. Plusz voltam olyan ügyes hogy Péntekre megint nem lesz centerem, nagyot szenvedek azon a poszton.kanty írta:Hoppá!
Bob ellen vezetek. Tudom, hogy ideiglenes, de azért apró öröm - az eddigi - gyatra szezonomban. Kicsit a különbségek, így bármi megtörténhet még.
Jó most volt két jó meccse, mert megtudta, hogy érdeklődtem róla nálad.PCsabi írta:Nem akar nálad lenni, eljátszottad a bizalmát
Szerintem az a megoldás, hogy 5,7 milla alapból, kivéve a tournament eurot fizető freeroll-ban (most ugye van a ticket-es is a pénteki tournamentre), mert azt később nyitották meg és abba az árazásba már a ma hajnali meccs is beleszámított.MR. TROMORT777 írta:Megnéztem freerollban és még pár helyen randomra, de nekem mindenhol 5,7 milla.Cumbee írta:Azok közül akik Fanamentseznek valaki ránézne nekem Toney Douglas árára? Nem eget verően fontos, csak érdekes, mert a cash LU-nál ránéztem, 5,7M, freerollnál viszont 7,3. Érdekelni, hogy csak bug vagy lehetnek különbségek a játékosok árazásában formátumtól függően. (Ergo, ha 2 helyen is vagytok akkor pls nézzétek meg mindkét helyen, de első sorban a freerollos ár érdekelne.)
Megnéztem freerollban és még pár helyen randomra, de nekem mindenhol 5,7 milla.Cumbee írta:Azok közül akik Fanamentseznek valaki ránézne nekem Toney Douglas árára? Nem eget verően fontos, csak érdekes, mert a cash LU-nál ránéztem, 5,7M, freerollnál viszont 7,3. Érdekelni, hogy csak bug vagy lehetnek különbségek a játékosok árazásában formátumtól függően. (Ergo, ha 2 helyen is vagytok akkor pls nézzétek meg mindkét helyen, de első sorban a freerollos ár érdekelne.)
Nem akar nálad lenni, eljátszottad a bizalmátneobarca írta:Game ha gondolod Wiggins visszaveszem olcsó pénzért.![]()
![]()
Tudom, hogy én vagyok a titkárod majd vond le a fizetésemből (remélem értjük a viccet.Cumbee írta: Szólhattál volna hét elején is, csütörtökön vettem csak észre, hogy nem egy random meccsem van, pénteken meg már utaztam is el, szóval sok lehetőségem nem volt, hogy megnehezítsem a helyzeted.Drámaian fos amúgy ott a csapatom jelenleg, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy bújjam az FA piacot, pedig év elején mindig van mit keresni ott. 1-2 játékosra ránéztem és örömmel láttam, hogy vagy yahoon, vagy ESPN-en, de nálad vannak.
Persze, de azért fantasyben nem volt rossz. Én sem 20/12/5/2-t várok tőle, de ez az 6/5 elég gyengus.Cumbee írta:
Kanty amúgy Lee a GSW-ben sem ért egy fabatkát sem tán egy év kivételével, max a számok voltak csinosak, de mögöttük nem sok tartalom volt. 2KAT játékos volt kb.
Hát igen, megint jobban mutatott volna egy kisebb arányú vereség, bosszantó de ez van......saját magamnak köszönhető.Bob_Marley írta:9-3 lett, de azért voltak itt szoros kategóriák és még jó hogy Aminut kitettem az esti meccsek után, mert a többiek annyira sután dobtak hogy bíztam DeRozan besegít és megmarad a fg% kategória, de ehhez Aminut le kell ültessem. Steal sem sokon múlott, benne volt ebben egy szoros eredmény, sőt varnagykrisztian pl verte volna kantyt 7:5-re.
Csatlakozom kantyhoz, én is várom a blogot.kanty írta:MR. TROMORT777!
Hozzám jöhetnek nyugodtan a fanamentses tippek, kis zsebpénz mindig jól jön.![]()
Bob!
Nem tudok és nem is akarok vitatkozni azzal, amit leírtál, mert ezerszer jobban képben vagy, de azért mégis csak 33%-kal dob mezőnyből Lee - ennek azért sok közé nincs, ahhoz hogy gyors a játék stb.
Szólhattál volna hét elején is, csütörtökön vettem csak észre, hogy nem egy random meccsem van, pénteken meg már utaztam is el, szóval sok lehetőségem nem volt, hogy megnehezítsem a helyzeted.Bob_Marley írta:ESPN-n viszont Cumbee-t sikerült leverni, de ott meg kevés az ember úgy felvennék még pár játékot FA-ról, de már tényleg nincs kit kitegyek.
Be vagy te szívva.neobarca írta: Nem vagyok elégedetlen amúgy, téged érezlek idén a legerősebbnek, ennek tükrében pedig helytálltam.
Rosszul is dob persze, de nem is fog 30 perceket játszani és meghatározó lenni és irreleváns azt elvárni tőle, ami volt a GSW-ben pár éve, erre akartam kitérni.kanty írta:MR. TROMORT777!
Hozzám jöhetnek nyugodtan a fanamentses tippek, kis zsebpénz mindig jól jön.![]()
Bob!
Nem tudok és nem is akarok vitatkozni azzal, amit leírtál, mert ezerszer jobban képben vagy, de azért mégis csak 33%-kal dob mezőnyből Lee - ennek azért sok közé nincs, ahhoz hogy gyors a játék stb.
Huh....hát erre mennyit tudnék írni.neobarca írta:Szerintem ha megfelelően használnák Bostonban akkor simán tudná hozni a Warriorsos statjait. Nekem anno keeperem volt. Szerettem nagyon csak aztán jött egy fránya sérülés.kanty írta:Nem tudom, azt éreztem, hogy ennél jobb lesz. Hogy legalább játszik 26-28 percet és ezalatt dupla-dupla közeli játékos lesz.
Az a baj, hogy Bostonban most nagyon sokan vannak nagyjából ugyan azon a szinten és folyamatosan rotálják őket. Nem vagyok edző, de szerintem ki kéne alakítani ott egy fix magot és mellé a cserepadot. Lehetőség van benne. Mégsem teszik. Látszik, hogy az eredmények se jönnek...
Szerk: Game ha gondolod Wiggins visszaveszem olcsó pénzért.![]()
![]()
Szerintem ha megfelelően használnák Bostonban akkor simán tudná hozni a Warriorsos statjait. Nekem anno keeperem volt. Szerettem nagyon csak aztán jött egy fránya sérülés.kanty írta:Nem tudom, azt éreztem, hogy ennél jobb lesz. Hogy legalább játszik 26-28 percet és ezalatt dupla-dupla közeli játékos lesz.
Nem akarok a témán rúgozni, de a hétvégén nem voltam fórum közelben, így csak most reagálnék.Bob_Marley írta:
Nem MrTromori ellen szól félre értés ne essék, de pl amiket ide írt ugyanúgy egyszerű szurkoló fantasys nevezhetjük bárminek dolgok voltak. Ezek nem minőségi írások, nem megbántani akarom ezzel, de ha már ő került szóba akkor rajta keresztül tudom ezt érzékeltetni. Hozzáteszem nem ismerem a teljes munkásságát csak egy előző "elemzésre" tudok reagálni, amit a BL-lel kapcsolatban tett. Én ezeket tartom hobbibloggerkedésnek, amik szerintem felesleges dolgok. Ez nem is blogbejegyzés volt, szóval ez így nem teljesen jó kifejezés, írta hogy valamivel rengeteget foglalkozik, biztos meg is látszik azokon. Szóval rossz következtetésem is lehet, de általánosan az életben is "szükséges" hogy ha az ember valamiben helyet akar magának kicsikarni, hogy előtte arról papírt, bizonyítékot, megfelelő tudást (és nem csak önképző tudás), tapasztalatot, szakmai hátteret szerez arról. Vagy akkor én vagyok kishitű még ez lehet a másik.Én még focival kapcsolatban se tudnék semmi olyat írni, amit büszkén tudnék vállalni, pedig több mint 10 évet fociztam magyar viszonylatban jó szinten, de nincs meg hozzá a kellő szakmai képesítésem se valamint az esztétikai beállítottságom se. És az olyan blogbejegyzésekez, amikben szintén hiányolom ezeket mondhatjuk úgy hogy "elítélem", de ez csúnya szó, inkább fogalmazok úgy hogy számorma hiteltelen.Hangsúlyozom itt már általánosan beszélünk blogokról!!!
A nevem még mindig nem sikerült.Bob_Marley írta:MrTromori
Nem tudom, azt éreztem, hogy ennél jobb lesz. Hogy legalább játszik 26-28 percet és ezalatt dupla-dupla közeli játékos lesz.Bob_Marley írta:
Lee-vel kapcsolatban meg miért nem hallgattál rám?Egyelőre a csapatnak is sokkal jobb a Sully-Amir kezdő és Lee a padról kap egy húsz percet.
Ne izgulj Kanty idén én is csak statiszta vagyok.kanty írta:Úgy látszik idén is annak a bizonyosnak a rossz oldalán leszek.
Hayward jelenleg egy zacskó szotyit nem ér, nem tudom így elcserélni úgyhogy ez kapufa.kanty írta:Úgy látszik idén is annak a bizonyosnak a rossz oldalán leszek. Végül Slither ellen nem jött a bravúr, utolsó nap buktam még egy kategóriát.
Két hét után:
+Jackson, Gallinari, Pachulia
- Dragic, Lee
Dragic és Lee eddig nagyon alul teljesít. Mert értem, hogy Bostonban nagy a kavarodás, de azért 33%-kal dobni elég gyengus. Dragic meg egyszerűen nem találja eddig a helyét a hierarchiában.
Még Randolph-tól is többet várnék - bár ott az egész csapattal gondok vannak, és az sem ártana, ha Afflalo és Parker is visszatérne.
A héten Bob ellen sem számítok sok jóra, de hátha legalább egy cserét összehozunk.Hayward érdekelne.
Offban már válaszoltam tegnap is mivel ez átfogó témakör, amiket te írtál s az elektronikus sajtó térnyeréséről is írtam ezért nem is tértem ki pl Cumbeenak ezen mondandójára.kanty írta:Utolsó gondolat:
Bob, s aki magától tanul meg dolgokat? Mindenhez nem iskola, egyetem azért. Én pl. elég sok olyan újságírást végzővel találkoztam, akinek nem hogy a szakmához, de még a helyesíráshoz sem volt sok köze.
Na, de ezzel én lezártam.
Hogy ne legyen off:
Eléggé meglepett, hogy keeperben feljöttem 6-6-ra, ez az eredmény nekem már egy győzelemmel is felérni, de kétlem, hogy tudom tartani.