Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.11.13. 22:03:59

Nah, hát van még rajtam kívül nem "normális" ember a fantasy világában. :lol:

L. Balázs ezt írta a kezdo5.hu-n a New Kidds On The Block blogjába:

1. (1) Karl-Anthony Towns - Minnesota Timberwolves

Egyelőre annyira meggyőzően fest az 1/1-es, hogy fantasy-ben nem bírtam ellenállni neki, 4 játékost adtam érte (Reggie Jackson, Al Jefferson, Monta Ellis, Rudy Gay), mindenki döntse el maga, megérte-e a csere. Számomra eddig nem kérdés, ki az első ezen hasábokon - még úgy sem, hogy idén azért jóval kevesebb szerencsére a sérülés (tavaly sokszor egy tízes újonclista összerakása is kihívás volt), és eléggé produktívak az elsőévesek. Ami a puszta statisztikákon túl Okafor elé helyezi egyelőre Townst, az a védőoldalon bemutatott aktivitása, ebben egyelőre szerintem nincs párja, pedig akadnak jó védők az évfolyamban (Hollis-Jefferson, akiről például még nem is ejtettünk szót itt, de Russell Winslow és Stanley Johnson is piócák, Cauley-Stein is jól mozog hátul). Támadásban sem lehet okunk panaszra, sorozatban 4 dupla-duplánál jár (összesen 6 van már neki 9 meccs alatt), 16.1-es pontátlaga mellé 10.5 pattanója egészen kitűnő teljesítmény ilyen fiatalon.
:mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.12. 13:29:35

kanty írta:Hoppá!
Bob ellen vezetek. Tudom, hogy ideiglenes, de azért apró öröm - az eddigi - gyatra szezonomban. Kicsit a különbségek, így bármi megtörténhet még.
Hát jah, a tegnapi nap nagyon rosszul sikerült míg neked szép extráid voltak. Ez van, sokat fog ez számítani a végén. Plusz voltam olyan ügyes hogy Péntekre megint nem lesz centerem, nagyot szenvedek azon a poszton. :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.11.12. 10:36:17

Hoppá!
Bob ellen vezetek. Tudom, hogy ideiglenes, de azért apró öröm - az eddigi - gyatra szezonomban. Kicsit a különbségek, így bármi megtörténhet még.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2015.11.12. 10:08:51

PCsabi írta:Nem akar nálad lenni, eljátszottad a bizalmát :mrgreen:
Jó most volt két jó meccse, mert megtudta, hogy érdeklődtem róla nálad. :mrgreen:
De tudud hol találsz ha esetleg ki akarsz szúrni vele... :wink: :lol:

Bob! Ba**ki elvitted előlem Smith-t. Pedig vaciláltam, hogy kirakjam-e, megbántam de beelőztél...
Na mind1. Amúgy se stabil a helye, ezzel vigasztalom magam. #-o =D>

Amúgy a hét számomra meglepő idáig. 8-4 Slither ellen. Nincsenek tévhiteim, tudom, hogy a végén kikapok, de jó volt ma bejelentkezni. Canan-t meg sikeresen kihagytam, erre szór 5 hármast. Russel meg persze, hogy most szedi össze magát amikor szintén kihagyom. Ilyen az én formám. Van egy olyan érzésem, hogy ezek a statok nagyon fognak hétfőn hiányozni nekem... #-o :oops:
De legalább Vucevic visszatért. 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2015.11.11. 20:43:13

Csak én érzem úgy, hogy az NBA-t nehezebb játszani Fanaments-cen? Mondom ezt úgy, hogy itt inkább vannak sikereim, mint fociban. De fociban pl. vannak taktikák, amiket lehet használni - megvárod az első meccs kezdőjét, a védelmet ugyanabból a csapatból rakod össze stb. Az NBA-ben én - legalábbis - ilyent még nem találtam. Az elején még egyszerűbb volt, mert a játékosok nem voltak jól beárazva, de most hosszú perceket ülök és vacillálok egy-egy csapat összeállításakor. Persze nézem, hogy ki ellen játszik az adott játékos, nézek előző meccsek statjait, b2b, stb., de valahogy az az érzésem, hogy az NBA kicsit összetettebb.
Xanthor
Capitá del Barça

2015.11.11. 17:38:00

MR. TROMORT777 írta:
Cumbee írta:Azok közül akik Fanamentseznek valaki ránézne nekem Toney Douglas árára? Nem eget verően fontos, csak érdekes, mert a cash LU-nál ránéztem, 5,7M, freerollnál viszont 7,3. Érdekelni, hogy csak bug vagy lehetnek különbségek a játékosok árazásában formátumtól függően. (Ergo, ha 2 helyen is vagytok akkor pls nézzétek meg mindkét helyen, de első sorban a freerollos ár érdekelne.)
Megnéztem freerollban és még pár helyen randomra, de nekem mindenhol 5,7 milla.
Szerintem az a megoldás, hogy 5,7 milla alapból, kivéve a tournament eurot fizető freeroll-ban (most ugye van a ticket-es is a pénteki tournamentre), mert azt később nyitották meg és abba az árazásba már a ma hajnali meccs is beleszámított.
MR. TROMORT777

2015.11.11. 17:28:49

Cumbee írta:Azok közül akik Fanamentseznek valaki ránézne nekem Toney Douglas árára? Nem eget verően fontos, csak érdekes, mert a cash LU-nál ránéztem, 5,7M, freerollnál viszont 7,3. Érdekelni, hogy csak bug vagy lehetnek különbségek a játékosok árazásában formátumtól függően. (Ergo, ha 2 helyen is vagytok akkor pls nézzétek meg mindkét helyen, de első sorban a freerollos ár érdekelne.)
Megnéztem freerollban és még pár helyen randomra, de nekem mindenhol 5,7 milla.
Cumbee
Entrenador del Barça

2015.11.11. 17:17:41

Azok közül akik Fanamentseznek valaki ránézne nekem Toney Douglas árára? Nem eget verően fontos, csak érdekes, mert a cash LU-nál ránéztem, 5,7M, freerollnál viszont 7,3. Érdekelni, hogy csak bug vagy lehetnek különbségek a játékosok árazásában formátumtól függően. (Ergo, ha 2 helyen is vagytok akkor pls nézzétek meg mindkét helyen, de első sorban a freerollos ár érdekelne.)
PCsabi
aka Game90

2015.11.11. 16:44:32

neobarca írta:Game ha gondolod Wiggins visszaveszem olcsó pénzért. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nem akar nálad lenni, eljátszottad a bizalmát :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.10. 00:05:30

Cumbee írta: Szólhattál volna hét elején is, csütörtökön vettem csak észre, hogy nem egy random meccsem van, pénteken meg már utaztam is el, szóval sok lehetőségem nem volt, hogy megnehezítsem a helyzeted.:D Drámaian fos amúgy ott a csapatom jelenleg, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy bújjam az FA piacot, pedig év elején mindig van mit keresni ott. 1-2 játékosra ránéztem és örömmel láttam, hogy vagy yahoon, vagy ESPN-en, de nálad vannak.:D
Tudom, hogy én vagyok a titkárod majd vond le a fizetésemből (remélem értjük a viccet. :D ). Nem magamat akarom fényezni, de ott nagyon eltaláltam eddig a csapatot és ott azokat is húztam akiket szerettem volna, bár Joe Johnson azért elég tré, de a többiek atomban tolják és most nagyon süvítek. Pont az volt már a bajom, hogy embereket kellett kitegyek, akiket amúgy nem is szerettem volna, de hajt a vérem és mindig valaki megtetszik. :D Szóval ott most nem tudtál volna elkapni (hú de nagyképű vagyok). Ez a KAT-Favors-Noel trió annyira adja, s mellé George elkezdett 2k16-tal játszani, szóval így meg nem nagy szám.....Plusz Crowder-Fournier meg nagy FA húzásaim voltak. Ott ráadásul lehet meccs közben is FA-t felvenni, s fent szoktam maradni néha meccsekre. ESPN.-n van a legnagyobb bizadalmam, úgyhogy ott kettőzött erővel szoktam vadászni. És ott pl Hollis-Jefferson féle emberek szépen tudnak termelni még ha nem is dobnak pontot, de a misc kategóriák jól fizetnek.

Cserébe nemsokára yahoon találkozunk és kamatostul visszaadhatod, Curry over under 30 tripla?.....:D És hogy érezd a respektet, láttam felvetted ESPN-n McConnellt, na mondom akkor tuti jó s láttál benne valamit, rámegyek yahoon. :D Ellenünk láttam, de semmi extrát nem véltem benne felfedezni, aztán láss csodát ő a legjobb gólpasszos játékosom, szóval köszi és ezért vannak nálam azok az embereke akiket te kinéztél. :D Mindig mondtam már, hogy én szoktam figyelni ki miket lép és tanulok belőle.

Ma sokat várok, mégiscsak Griffin és Leonard is parketten és ők most bombaformában vannak, gyakorlatilag két top10 játékos, s tolják a szekeret kőkeményen. Nekem a héten győznöm kellene, nem csak mert óriási rivalry game (Lakers-Celtics) hanem mert innentől kezdve véget ér a tündérmese és nemsokára jön Cumbee-Game-Slither hármas így szépen sorjában, hogy helyre tegyenek...Mondjuk nem is ti vagytok az én ellenfeleim, nekem a PO-ért küzdők ellen kell jót alkotni.

ui: NFL-ben Cumbee jól elkezdted a felzárkózást és ha már FA felvételek, ott szépen összecsipegetted az elmúlt hetekben a játékosokat. 3-6 innen egy nagy hajrával Po lehet, és ott meg....bármi megtörténhet. Tudtam én hogy meg kellett volna verjelek pár hete, hogy megássam a sírod. :lol: Így meg már ott állsz, hogy 2 meccs van köztünk és még toljuk egymás ellen....

Lacy nem kell ? :mrgreen:
FA-n majd úgyis megtalálod....imádom, hogy anno Trent Richardson szívatott agyon most meg Lacy, hogy tudnak ezek semmi perc alatt ekkorákat zuhanni, hihetetlen.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.11.09. 21:28:35

Cumbee írta:
Kanty amúgy Lee a GSW-ben sem ért egy fabatkát sem tán egy év kivételével, max a számok voltak csinosak, de mögöttük nem sok tartalom volt. 2KAT játékos volt kb.
Persze, de azért fantasyben nem volt rossz. Én sem 20/12/5/2-t várok tőle, de ez az 6/5 elég gyengus.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.11.09. 21:10:09

Bob_Marley írta:9-3 lett, de azért voltak itt szoros kategóriák és még jó hogy Aminut kitettem az esti meccsek után, mert a többiek annyira sután dobtak hogy bíztam DeRozan besegít és megmarad a fg% kategória, de ehhez Aminut le kell ültessem. Steal sem sokon múlott, benne volt ebben egy szoros eredmény, sőt varnagykrisztian pl verte volna kantyt 7:5-re.
Hát igen, megint jobban mutatott volna egy kisebb arányú vereség, bosszantó de ez van......saját magamnak köszönhető. :roll: Semmi gond, megyünk tovább előre, új hét új remény az első győzelemre. :mrgreen: Csabi írtam yahoo-n, kukkold meg. :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2015.11.09. 21:00:50

kanty írta:MR. TROMORT777!

Hozzám jöhetnek nyugodtan a fanamentses tippek, kis zsebpénz mindig jól jön. :D

Bob!

Nem tudok és nem is akarok vitatkozni azzal, amit leírtál, mert ezerszer jobban képben vagy, de azért mégis csak 33%-kal dob mezőnyből Lee - ennek azért sok közé nincs, ahhoz hogy gyors a játék stb.
Csatlakozom kantyhoz, én is várom a blogot.
NBA-vel elvagyok, ha sokszor nem is nyerek, azért általában a tűz közelében vagyok.
Focival viszont évek óta nem foglalkozok már, az NFL+NBA minden erre fordítható időmet elszívja, szóval ebben a témában különösen örülnék én is tippeknek. Egy free tournamentet próbaképpen lejátszottam, de annyira csúnyán beégtem, hogy azóta hanyagolom, ami nagy kár, mert nagyon sok a focis liga, én meg mindből kimaradok.:D

Kanty amúgy Lee a GSW-ben sem ért egy fabatkát sem tán egy év kivételével, max a számok voltak csinosak, de mögöttük nem sok tartalom volt. 2KAT játékos volt kb.
Bob_Marley írta:ESPN-n viszont Cumbee-t sikerült leverni, de ott meg kevés az ember úgy felvennék még pár játékot FA-ról, de már tényleg nincs kit kitegyek. :D
Szólhattál volna hét elején is, csütörtökön vettem csak észre, hogy nem egy random meccsem van, pénteken meg már utaztam is el, szóval sok lehetőségem nem volt, hogy megnehezítsem a helyzeted.:D Drámaian fos amúgy ott a csapatom jelenleg, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy bújjam az FA piacot, pedig év elején mindig van mit keresni ott. 1-2 játékosra ránéztem és örömmel láttam, hogy vagy yahoon, vagy ESPN-en, de nálad vannak.:D
neobarca írta: Nem vagyok elégedetlen amúgy, téged érezlek idén a legerősebbnek, ennek tükrében pedig helytálltam.
Be vagy te szívva. :D:D

Amúgy neked is grat, szoros volt végig, most pont felém billent kicsit a mérleg nyelve. Mondjuk 2 hét után még túl sok pozitívumot nem tudok találni 1-1 nyertes hétben. Sok van még szezon végéig.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.09. 14:45:20

kanty írta:MR. TROMORT777!

Bob!

Nem tudok és nem is akarok vitatkozni azzal, amit leírtál, mert ezerszer jobban képben vagy, de azért mégis csak 33%-kal dob mezőnyből Lee - ennek azért sok közé nincs, ahhoz hogy gyors a játék stb.
Rosszul is dob persze, de nem is fog 30 perceket játszani és meghatározó lenni és irreleváns azt elvárni tőle, ami volt a GSW-ben pár éve, erre akartam kitérni.

ui: R-Jax viszont eddig nagy kapufa részemről. Ő is nagyon jól tolja most a véresre tapsikolod a kezed és örülsz hogy nálad van kategória a játéka.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.11.09. 14:23:41

MR. TROMORT777!

Bob!

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.09. 14:13:59

@ MR. TROMORT777
Bocsánat a névért, fogok erre figyelni a jövőben. Amiket írtál elfogadom, egész egyszerűen máshogy közelítjük meg a dolgokat. Számomra néminemű előélet és szakmai tapasztalat szükséges ebbe vagy írói vagy sportoló vagy adott bloghoz köthető szakmai, teljesen mindegy. És félre értés ne essék, legközelebb is írd ide be, ezért fórum én is szívesen elolvasom, helyén kezelem, elolvasom.

neobarca írta:
kanty írta:Nem tudom, azt éreztem, hogy ennél jobb lesz. Hogy legalább játszik 26-28 percet és ezalatt dupla-dupla közeli játékos lesz.
Szerintem ha megfelelően használnák Bostonban akkor simán tudná hozni a Warriorsos statjait. Nekem anno keeperem volt. Szerettem nagyon csak aztán jött egy fránya sérülés.
Az a baj, hogy Bostonban most nagyon sokan vannak nagyjából ugyan azon a szinten és folyamatosan rotálják őket. Nem vagyok edző, de szerintem ki kéne alakítani ott egy fix magot és mellé a cserepadot. Lehetőség van benne. Mégsem teszik. Látszik, hogy az eredmények se jönnek... :shock:

Szerk: Game ha gondolod Wiggins visszaveszem olcsó pénzért. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Huh....hát erre mennyit tudnék írni. :D

Problémák Lee-vel:
-Védekezésben nem használható, na már most eleve kezdődik hogy van egy IT a csapatban aki fizikailag alkalmatlan védekezésre így vele pl nem nagyon lehet fent tartani. Mellé két védekező típusú ember képzelhető el Amir vagy Zeller. Na utóbbi a nagy csalódás és nem Lee.
-a Celtics leggyorsabb csapat a ligában és Lee nem bírja egyelőre a lépést tartani

Spurstől és a Raptorstól kilehet kapni, Pacers nagyon fájó volt, de amúgy végig vezettek, bravúr kellett volna. Wizards otthon viszont nagyon simán megvolt. Nem hiszem, hogy csalódáskeltően kezdtünk volna. 2-3 a mérlegünk, vállalható.

És a mag kialakításról meg annyit, hogy a Celtics nem az x éves Lee köré fogja már felhúzni a csapatát. Egy remek kiegészítőemberke, aki használható és intelligens játékos és kell (jelenleg a padra), de irreális olyat várni tőle, hogy dupla-dupla, mert nem olyan az irányunk és nem tudja ezt teljesíteni.

Szóval Lee-vel alapvetően nincsen gond, mert amire kell azt teljesíti. Pattanók, gyűrű közeléből próbál dolgozni és mellé gólpasszokat is ad, de olyat, hogy ha rendesen lenne használva ezt meg ezt érhetné el, nem jó gondolatmenet. Lesz még ennél jobb is, de nem ő a Celtics húzóembere, ezt már szezon előtt is jeleztem. Bradley a húzóember, Smart a húzóember. Crowder az energia, Sully a kockahas ( :D ) Amir a védelem. IT meg a pont és a húzóember. Lee pedig egy remek kiegészítő és olyan magas, akinek hasznát lehet venni, mert jól passzol pl.

Ja és FA-n azért vannak érdekes emberek, Hillt jól behúztam, hogy majd segít FG%-ban....hát nem, úgyhogy én már találtam is 3 olyan embert FA-n, aki használható lehet.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2015.11.09. 13:01:13

kanty írta:Nem tudom, azt éreztem, hogy ennél jobb lesz. Hogy legalább játszik 26-28 percet és ezalatt dupla-dupla közeli játékos lesz.
Szerintem ha megfelelően használnák Bostonban akkor simán tudná hozni a Warriorsos statjait. Nekem anno keeperem volt. Szerettem nagyon csak aztán jött egy fránya sérülés.
Az a baj, hogy Bostonban most nagyon sokan vannak nagyjából ugyan azon a szinten és folyamatosan rotálják őket. Nem vagyok edző, de szerintem ki kéne alakítani ott egy fix magot és mellé a cserepadot. Lehetőség van benne. Mégsem teszik. Látszik, hogy az eredmények se jönnek... :shock:

Szerk: Game ha gondolod Wiggins visszaveszem olcsó pénzért. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
MR. TROMORT777

2015.11.09. 12:53:27

Bob_Marley írta:
Nem MrTromori ellen szól félre értés ne essék, de pl amiket ide írt ugyanúgy egyszerű szurkoló fantasys nevezhetjük bárminek dolgok voltak. Ezek nem minőségi írások, nem megbántani akarom ezzel, de ha már ő került szóba akkor rajta keresztül tudom ezt érzékeltetni. Hozzáteszem nem ismerem a teljes munkásságát csak egy előző "elemzésre" tudok reagálni, amit a BL-lel kapcsolatban tett. Én ezeket tartom hobbibloggerkedésnek, amik szerintem felesleges dolgok. Ez nem is blogbejegyzés volt, szóval ez így nem teljesen jó kifejezés, írta hogy valamivel rengeteget foglalkozik, biztos meg is látszik azokon. Szóval rossz következtetésem is lehet, de általánosan az életben is "szükséges" hogy ha az ember valamiben helyet akar magának kicsikarni, hogy előtte arról papírt, bizonyítékot, megfelelő tudást (és nem csak önképző tudás), tapasztalatot, szakmai hátteret szerez arról. Vagy akkor én vagyok kishitű még ez lehet a másik. :D Én még focival kapcsolatban se tudnék semmi olyat írni, amit büszkén tudnék vállalni, pedig több mint 10 évet fociztam magyar viszonylatban jó szinten, de nincs meg hozzá a kellő szakmai képesítésem se valamint az esztétikai beállítottságom se. És az olyan blogbejegyzésekez, amikben szintén hiányolom ezeket mondhatjuk úgy hogy "elítélem", de ez csúnya szó, inkább fogalmazok úgy hogy számorma hiteltelen.Hangsúlyozom itt már általánosan beszélünk blogokról!!!
Nem akarok a témán rúgozni, de a hétvégén nem voltam fórum közelben, így csak most reagálnék.

Először is a Fantasy nem egy tanulható szakma vagy egy olyan tudás amelyet Te bármilyen intézményben eltudnál sajátítani. Mutass olyan fantasy-s elemzőt akinek van szakmai háttere. Fantasy-ben az nem háttér, hogy x évet sportoltál-e vagy sem. Az írással kapcsolatban viszont egyetértek, az egy tanulható szakma de nem mindenkinek van lehetősége rá. Ezt is figyelembe kell venni. Illetve van példa olyanra is aki tanulta és nem tudja illetve olyanra is aki nem tanulta de tudja.

Megint hangsúyozom, adtam pár tippet, az nem egyenlő egy elemzéssel, vagy egy blogbejegyzéssel.

Szeretek a Fantasy sportokkal foglalkozni, nem mellékesen, jelenleg tanulás és egyéb munkák mellett, de ebből is élek. Úgy érzem, hogy tudok hasznos információkat nyújtani azoknak akik adnak a véleményemre, illetve tudok más megközelítéseket adni ami vagy hasznos az olvasónak vagy nem. Ettől én nem érzem magam többnek, de az biztos, hogy a nagy átlagnál többet foglalkozom a témával, így vannak akiknek tudok segíteni. Megértem a nézeteidet, de Te meg értsd meg azt, hogy van egy bizonyos réteg aki igenis értékeli az általad hobbibloggerkedésnek vélt munkát.
Bob_Marley írta:MrTromori
A nevem még mindig nem sikerült. :oops:
kanty
Llegenda del Barça

2015.11.09. 12:29:52

Bob_Marley írta:
Lee-vel kapcsolatban meg miért nem hallgattál rám? :D Egyelőre a csapatnak is sokkal jobb a Sully-Amir kezdő és Lee a padról kap egy húsz percet.
Nem tudom, azt éreztem, hogy ennél jobb lesz. Hogy legalább játszik 26-28 percet és ezalatt dupla-dupla közeli játékos lesz.
neobarca
Director del Fútbol

2015.11.09. 11:47:17

kanty írta:Úgy látszik idén is annak a bizonyosnak a rossz oldalán leszek.
Ne izgulj Kanty idén én is csak statiszta vagyok. :mrgreen:

Gratulálok Cumbee! Esélyem se volt bár a 10-2 helyett végül egy 8-4 re mentettem. Bár ha CP3 és Vucevic is bevethető a héten, a FGM-et is megcsíptem volna. Nem vagyok elégedetlen amúgy, téged érezlek idén a legerősebbnek, ennek tükrében pedig helytálltam.

Jön Slither nagy meglepetés ezen a héten se várok. Ugyan úgy a tisztes helytállás a cél. 8)
Aztán jön Bob, csodás a sorsolásom... =D> :mrgreen:

Azért a vergődésemben vannak pozitív dolgok is. Tudom még korai de szépen rajzolódik a 3., örök dilemmás keeper játékosom. Szezon előtt picit tartottam tőle, hogy Whiteside hogyan fog Bosh mellet de úgy látom nem lesz gond. 15 pont 11 pattanó átlag 4 blokk mellett bizakodásra adhat okot. Az meg, hogy gyengén dobja a büntetőt na bumm. az a meccsenkénti 2.5 nem tényező. :D Cserébe FG% 639 ami kiváló. 8) Jó lesz ez, jó lesz ez.

Iden az FA-ban is kevesebb a potenciál. Szépen le lett szűrve draftnál és elvétve vannak csak kiemelkedő játékosok. Talán Thorton volt az egyetlen értelmes húzásom, ő is ideig óráig lesz "kiemelkedő". Többiekkel rendre lyukra futottam. Na mind1 feladni nem fogom. A radar aktív. Ez az egyetlen lehetőségem. :oops:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.09. 11:34:51

kanty írta:Úgy látszik idén is annak a bizonyosnak a rossz oldalán leszek. Végül Slither ellen nem jött a bravúr, utolsó nap buktam még egy kategóriát.

Két hét után:
+Jackson, Gallinari, Pachulia
- Dragic, Lee

Dragic és Lee eddig nagyon alul teljesít. Mert értem, hogy Bostonban nagy a kavarodás, de azért 33%-kal dobni elég gyengus. Dragic meg egyszerűen nem találja eddig a helyét a hierarchiában.
Még Randolph-tól is többet várnék - bár ott az egész csapattal gondok vannak, és az sem ártana, ha Afflalo és Parker is visszatérne.
A héten Bob ellen sem számítok sok jóra, de hátha legalább egy cserét összehozunk. :lol: Hayward érdekelne.
Hayward jelenleg egy zacskó szotyit nem ér, nem tudom így elcserélni úgyhogy ez kapufa. :D Én Hibbertet is pluszhoz írnám.

9-3 lett, de azért voltak itt szoros kategóriák és még jó hogy Aminut kitettem az esti meccsek után, mert a többiek annyira sután dobtak hogy bíztam DeRozan besegít és megmarad a fg% kategória, de ehhez Aminut le kell ültessem. Steal sem sokon múlott, benne volt ebben egy szoros eredmény, sőt varnagykrisztian pl verte volna kantyt 7:5-re.

A héttől nem tudom mit várjak, győznöm kellene, nem titkon kicsit örültem a sorsolásnak mondván legalább az elején van esélyem fogni 1-2 párharcot és talán rendbe tudom szedni a csapatot miközben nem szakadok le. Jött egy bravúr és egy "kötelező", van még kanty és neo ellen amiket hozni kellene vagy legalábbis nem kikapni nagyon. Utána Cumbeeék ellen sima vereségek. Eddig azért csalóka a dolog, mert nyilván Fournier nem 25 pontos játékos, Crowder nem fog meccsenként 3 labdát szerezni és Mudiay sehova nem tud betalálni, de triplát 40%-kal dobja.....Clarkson 45%-kal, Porter meg mezőnyből tüzel 55%-kal. Szóval ezek azért elég extrák voltak eddig és vissza fog állni a rend, de a hétre még ki kéne tartson. :D

Most lesz emberem dögivel, de FG%-ban elég erős vagy azt tuti bukom, tripla százalékot is és a pattanó, blokk is valószínűleg a tiéd, úgyhogy ez kapásból négy kategória Mudiay gondolom a héten is tesz róla, hogy ha már négyszer játszik 20 eladott labda alatt ne álljon meg. :D Na majd meglássuk, szerencsére nálad nagyobb suták vannak a vonalról Plumlee-ban bízok hogy az Ft% kategóriát megoldja nekem. :D

Lee-vel kapcsolatban meg miért nem hallgattál rám? :D Egyelőre a csapatnak is sokkal jobb a Sully-Amir kezdő és Lee a padról kap egy húsz percet.

ESPN-n viszont Cumbee-t sikerült leverni, de ott meg kevés az ember úgy felvennék még pár játékot FA-ról, de már tényleg nincs kit kitegyek. :D

NFL: Na ez meg vicc kategória, így hogy NBA van nem is mozgat meg annyira, de akiket sikerült húzni az elején az valami félelmetes. Thomasnak derogál TD-t elkapni, Anderson már nincs is a csapatomban, Lacy? Öreg, amit művelsz én is megcsinálom és futok annyi yardot mint te....És akkor hozzájön, hogy Allen a legjobb elkapóm és a liga egyik legjobb elkapója meg beadta a kulcsot.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.11.09. 10:40:15

Úgy látszik idén is annak a bizonyosnak a rossz oldalán leszek. Végül Slither ellen nem jött a bravúr, utolsó nap buktam még egy kategóriát.

Két hét után:
+Jackson, Gallinari, Pachulia
- Dragic, Lee

Dragic és Lee eddig nagyon alul teljesít. Mert értem, hogy Bostonban nagy a kavarodás, de azért 33%-kal dobni elég gyengus. Dragic meg egyszerűen nem találja eddig a helyét a hierarchiában.
Még Randolph-tól is többet várnék - bár ott az egész csapattal gondok vannak, és az sem ártana, ha Afflalo és Parker is visszatérne.
A héten Bob ellen sem számítok sok jóra, de hátha legalább egy cserét összehozunk. :lol: Hayward érdekelne.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.11.09. 07:23:12

Végre egy jó húzás NFL fantasy FAMILY league-ben, ugye Colin Kaepernick helyett betettem Cam Newton-t aki összedobált 51.40 pontot. =D>

FAMILY ligánkban a tavalyi QB-k mellé betettük a WR + RB poziciót, tökre nem tetszik, és nem azért mert pl. Eddie Lacy a héten szerzett 1 pontot. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.06. 13:54:15

kanty írta:Utolsó gondolat:
Bob, s aki magától tanul meg dolgokat? Mindenhez nem iskola, egyetem azért. Én pl. elég sok olyan újságírást végzővel találkoztam, akinek nem hogy a szakmához, de még a helyesíráshoz sem volt sok köze.
Na, de ezzel én lezártam. :)

Hogy ne legyen off:

Eléggé meglepett, hogy keeperben feljöttem 6-6-ra, ez az eredmény nekem már egy győzelemmel is felérni, de kétlem, hogy tudom tartani.
Offban már válaszoltam tegnap is mivel ez átfogó témakör, amiket te írtál s az elektronikus sajtó térnyeréséről is írtam ezért nem is tértem ki pl Cumbeenak ezen mondandójára. :D Szóval magától is megtanulhatja ezzel nincsen gond, de pl a való életben is az elsődleges, hogy ezt te tudod-e bizonyítani. Kérlek nehogy azt írd le nekem, hogy ez fantasy és nem való élet, mert már globálisan beszélünk a dologról. Nem egyenesen arányos, hogy ha valaki megcsinált egy egyetemet még ért hozzá és fordítva is igaz ez, hogy ha nem csinált meg nem feltétlenül érthet hozzá kevesebbet, ezt elfogadom. Én általánosan azért azt keresem, akinek van "reputációja", hírneve, elfogadottsága, iskolája, hitele nevezd aminek akarod. :D Magamból indultam ki miután itt blogról volt szó, én tudom magamról hogy nekem nincs ez meg, se újságírói készségem se helyesírásom se semmi. Értek hozzá? Blődség, mert nem értek a játékhoz annyira hogy arról szakmailag ellehessen diskurálni. Ebből indult, hogy ez nem is biztos hogy szükséges, szerintem meg elengedhetetlen, mert akkor lehet minőségi munkáról beszélni. És itt nem csak arról van szó, hogy fantasy hanem általánosan bloggerkedés stb. Nem MrTromori ellen szól félre értés ne essék, de pl amiket ide írt ugyanúgy egyszerű szurkoló fantasys nevezhetjük bárminek dolgok voltak. Ezek nem minőségi írások, nem megbántani akarom ezzel, de ha már ő került szóba akkor rajta keresztül tudom ezt érzékeltetni. Hozzáteszem nem ismerem a teljes munkásságát csak egy előző "elemzésre" tudok reagálni, amit a BL-lel kapcsolatban tett. Én ezeket tartom hobbibloggerkedésnek, amik szerintem felesleges dolgok. Ez nem is blogbejegyzés volt, szóval ez így nem teljesen jó kifejezés, írta hogy valamivel rengeteget foglalkozik, biztos meg is látszik azokon. Szóval rossz következtetésem is lehet, de általánosan az életben is "szükséges" hogy ha az ember valamiben helyet akar magának kicsikarni, hogy előtte arról papírt, bizonyítékot, megfelelő tudást (és nem csak önképző tudás), tapasztalatot, szakmai hátteret szerez arról. Vagy akkor én vagyok kishitű még ez lehet a másik. :D Én még focival kapcsolatban se tudnék semmi olyat írni, amit büszkén tudnék vállalni, pedig több mint 10 évet fociztam magyar viszonylatban jó szinten, de nincs meg hozzá a kellő szakmai képesítésem se valamint az esztétikai beállítottságom se. És az olyan blogbejegyzésekez, amikben szintén hiányolom ezeket mondhatjuk úgy hogy "elítélem", de ez csúnya szó, inkább fogalmazok úgy hogy számorma hiteltelen.Hangsúlyozom itt már általánosan beszélünk blogokról!!!

Én is jól beoffoltam, ha van gondolatod erről akkor offtopik. :D

ui: A héten szorongasd meg Slithert, ellenem már visszalehet venni. :lol:

Eddig a vicc az hogy rohadt nagy csalódás pl Mudiay is mint első húzásom vagy éppen Robin Lopez mint második húzásom.....Megint a draftom eleje pocsékul sikerült, bár mindkettőnek idő kell. Az egyik újonc a másiknak meg új a csapata, de eléggé keserű így a szájam íze...Megint a draft végéről szedtem össze a meglepetés embereket, de bezzeg a draft elejéről betli. Persze ehhez az is kellett, hogy egyik se volt főcélpontom sőt Nurkic se volt az és ő is aggasztó. Egyszer megérjük majd azt is, hogy én viszek el előletek mindenkit majd a drafton, ámen. :D Persze csak a második hét és sok van hátra, de azért így az elején ez kevés és akkor még Haywardról nem is beszéltem, na ő a legnagyobb csalódás. :D
Clarkson-Porter-Fournier-Aminu emberek tartanak életben, fura ez így.

Másnak is megvan a maga baja, Wiggins is pocsék pl vagy DMC sérült stb, ez a szép ebben a fantasyban. :D

Látom Game vett fel Zolee helyett embert, ez azért kicsit furcsa így. Nálam ez azért már átlépi azt a határt, hogy adott manager nem foglalkozik a csapatával és a commish közbeszól. Szóval Zolee jelentkezz és próbálj csapatot állítani. Nem Vujacic embereken van a hangsúly, de szerintem az hogy valaki felvesz a másiknak embert már sok. Értem, hogy sérültjei voltak, de nálam ez már a sok kategória.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.11.06. 11:25:49

Utolsó gondolat:
Bob, s aki magától tanul meg dolgokat? Mindenhez nem iskola, egyetem azért. Én pl. elég sok olyan újságírást végzővel találkoztam, akinek nem hogy a szakmához, de még a helyesíráshoz sem volt sok köze.
Na, de ezzel én lezártam. :)

Hogy ne legyen off:

Eléggé meglepett, hogy keeperben feljöttem 6-6-ra, ez az eredmény nekem már egy győzelemmel is felérni, de kétlem, hogy tudom tartani.
Válasz küldése