MR. TROMORT777-al kb mindenben egyetértek egy fantasyval foglalkozó blognak nem az e lényege, hogy a tökéletes igazságot mutassa be, mivel jövőbeni dolgokról beszélünk fantasy kapcsán, így ezt max jóslással lehetne elérni, azt meg nem blogokon lehet elérni...

Fantasyban nincsenek szakemberek, vannak akik szerencséesekés ebből élnek, ők és még néhány másik ember az átlagnál többet foglalkozik a témával. (Mondjuk belegondolva ez egy szakember első ismertetőjegye..) De hogy akkor hozzád közel álló példával szemléltessem Bob: Barkley mögött elég komoly pályafutás van, mégis ha a szakmai oldalt nézed,akkor bohóc az ürge. Ha szakmai dologról van szó, inkább hallgatok egy Lowe-ra, aki csak messziről látott kosárlabdát pattogni, mint rá pl. De fantasys példám van is van, nyáron néztem egy livestreamt, egy élő szakértői draftról, ahol a nézőknek is volt egy pickje, nekik Ochocinco segített. Az ember akkora baromságokat mondott, hogy egy random utcáról összeszedett fantasy rajongó is csak forgatta a szemét.
A másik meg amit Kanty mondott, hogy akár tetszik, akár nem, a blogoké a jövő. Sőt, mondok mást, a jelenleg újságírónak titulált emberek jó részének nincs újságírói diplomája, szimplán ír és az a foglalkozása, hogy újságíró. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem sincs semmi közöm az újságíráshoz, mégis írtam már cikkeket, híreket utazási irodától kezdve, gamer oldon keresztül patikáig, elég sok mindenkinek.
Bob_Marley írta:Azt én is írtam, hogy nem garantált, de a jobban adunk a véleményére kifejezés nálam közel áll a hitelesség szóhoz, mert azt leírom újra hogy nem biztos, hogy xy jobban ért hozzá, de nagyobb az esélye és hitelesebb ha "papírja" van róla. Ahhoz hogy valóban minőségi írás legyen azért némi újságírói véna kell és a sportpályafutás pedig nem elengedhetetlen feltétel de itt már en bloc bloggolásról is volt szó és adott történetben ha van szakmai tudásod akkor az nem hátrány. Nyilván, hogy a fantasy más világ és én nem ellened beszéltem, én is pl élvezettel elolvastam a hosszú Bl bejegyzésedet is, de el kell ismerni, hogy nem egy szakmai vélemény volt (az enyém is ez lett volna mielőtt félre érted) hanem egy szubjektív mezei szurkolói vélemény (olvastam már fantasys írást pl NBA-vel kapcsolatban , videóelemzésekkel, statisztikákkal, játékos értekelésekkel, az már nálam szakmai irány és a fogalmazás is idetartozik). Amivel nincsen gond csak helyén kell kezelni és az alap innen indult ki, hogy Game-mel beszéltünk erről anno, hogy bloggolás és erre írtam pár napja, hogy persze így egymás között erről lehet trécselni, de amúgy "nagyvilág" elé tárni szerintem blődség, mert szimpla egyszerű gondolatok ezek és nem kiforrott vélemények megfelelő háttértudással.
Szerinted mennyivel nehezebb megírni egy cikket mint egy blogbejegyzést? Kb semmivel. A kettő között csak stílusban van feltétlen eltérés és pl szerintem ténylegesen izgalmas érdekes stílusban blogolni nehezebb, több kreativitást igényel, mint szárazan, irodalmi nyelvezettel hivatalos cikkeket írni. A videóelemzéstől sem dobom magam hanyatt, amit írtál. Ha valaki foglalkozik sporttal, akkor egy idő után meglát bizonyos dolgokat, onnantól kezdve meg már csak a befektetett energián és magának az írásodnak a célján múlik, hogy egy fordulóról általánosságban írsz, vagy pedig kiragadsz 1-2 részletet és elemzést készítesz róla. Nyilván a konkrét elemzés mélységében lehet különbség, hogy mennyire merülsz bele a témában, esetleg van-e játékos/edzői múltad, de speciel aki fantasyhoz ilyen mélységű elemzést próbál csinálni, azt 5 mondat után ott hagyom, mert egyből kiderül, hogy nem érti az egésznek a lényegét.
u.i.: Conleyt asszem most kezdettem dailyben utoljára. Gondoltam Lillard nem szeret úgysem védekezni, adok egy esélyt neki, ráadásul Gasol sem tuti, hogy játszik. Erre akkorát betlizett, hogy ilyen tölteléknek betett JaMychal Green meg Tyler Johnson-ok több pontot hoztak nála. Ha hoz egy elvárható 35 pontot, akkor 3.-4. vagyok.

Viszont ma is tanultam valamit. Az erősebb LU-mat cash game-re állítottam be, ami végül a kevés létszám miatt nem indult el.. Maradt mára egyedül a freeroll
Aki még velem együtt csak most kezdte, annak jelzem, hogy ezek szerint erre is figyelni kell.
Amúgy Tromort vagy Xanthor, akik már régebb óta játszanak: Annak mi értelme van, hogy valaki beül 6* ugyan azzal a csapattal 1 eurósra. Nem lenne egyszerűbb az 5 eurósra beülni? Nem gondolom, hogy ott lenne az összes profi 1 euróson meg csak noobok lennének. Raádásul 5 ajróson az utolsó helyért megkapja azt az összeget, 1 ajróson viszont ha holtversenyben utolsó saját magával, akkor osztja azt a kevés pénzt, szóval nekem még rizikósabbnak is tűnik. Nem látok valamit, vagy csak szimplán buták az emberek?:D