Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.06. 10:19:37

Persze hogy van ellenpélda Barkley vagy lehetne írni mást is, elfogadom amit írtok én az álláspontomat leírtam. Számomra maradnak azok, akiket "elismerek" a többi garázstuning blog, én is írhatnám vagy Mariska néni az utcáról. Számomra a megfogalmazás készsége és mélysége is fontos. Én úgy gondolom hogy számomra kellő színvonalat olyan ember, aki ezt nem tanulta nem tud készíteni, én ilyennel még nem találkoztam, de hozzáteszem nincs 100%-os rálátásomra a témára és megszokott oldalakat olvasok.
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2015.11.06. 07:59:46

Bob_Marley írta:Azt én is írtam, hogy nem garantált, de a jobban adunk a véleményére kifejezés nálam közel áll a hitelesség szóhoz, mert azt leírom újra hogy nem biztos, hogy xy jobban ért hozzá, de nagyobb az esélye és hitelesebb ha "papírja" van róla. Ahhoz hogy valóban minőségi írás legyen azért némi újságírói véna kell és a sportpályafutás pedig nem elengedhetetlen feltétel de itt már en bloc bloggolásról is volt szó és adott történetben ha van szakmai tudásod akkor az nem hátrány. Nyilván, hogy a fantasy más világ és én nem ellened beszéltem, én is pl élvezettel elolvastam a hosszú Bl bejegyzésedet is, de el kell ismerni, hogy nem egy szakmai vélemény volt (az enyém is ez lett volna mielőtt félre érted) hanem egy szubjektív mezei szurkolói vélemény (olvastam már fantasys írást pl NBA-vel kapcsolatban , videóelemzésekkel, statisztikákkal, játékos értekelésekkel, az már nálam szakmai irány és a fogalmazás is idetartozik). Amivel nincsen gond csak helyén kell kezelni és az alap innen indult ki, hogy Game-mel beszéltünk erről anno, hogy bloggolás és erre írtam pár napja, hogy persze így egymás között erről lehet trécselni, de amúgy "nagyvilág" elé tárni szerintem blődség, mert szimpla egyszerű gondolatok ezek és nem kiforrott vélemények megfelelő háttértudással.
Két ember nyilatkozik a meccs előtt, az egyik egy szurkoló, másik egy szakértő. A szakértő mond egy oltári nagy baromságot akkor ő attól hitelesebb mint egy szurkoló mert az ő neve alatt a szakértő szó áll?
Pont leírod a lényegét a dolgoknak. Amit ide írtam poszt az volt egy 10 perces spontán írás, viszont ha készítek egy saját cikket akkor azzal órákat, napokat töltök el. Körülbelül kétszer annyit, mint a legtöbb fantasy oldalas író. Nem tudom mennyi oldalt ismersz, olvasol, de elég megnézni, a felhozatalt és rájössz, hogy amit Te keresel hitelesség nem létezik, legalábbis fantasy fociban nem nagyon. Szerencsére már nem csak az számít, hogy van-e papír vagy nincs papír, egyedül a belefektetett munka különböztet meg.
Cumbee
Entrenador del Barça

2015.11.06. 07:28:37

MR. TROMORT777-al kb mindenben egyetértek egy fantasyval foglalkozó blognak nem az e lényege, hogy a tökéletes igazságot mutassa be, mivel jövőbeni dolgokról beszélünk fantasy kapcsán, így ezt max jóslással lehetne elérni, azt meg nem blogokon lehet elérni... :twisted: Fantasyban nincsenek szakemberek, vannak akik szerencséesekés ebből élnek, ők és még néhány másik ember az átlagnál többet foglalkozik a témával. (Mondjuk belegondolva ez egy szakember első ismertetőjegye..) De hogy akkor hozzád közel álló példával szemléltessem Bob: Barkley mögött elég komoly pályafutás van, mégis ha a szakmai oldalt nézed,akkor bohóc az ürge. Ha szakmai dologról van szó, inkább hallgatok egy Lowe-ra, aki csak messziről látott kosárlabdát pattogni, mint rá pl. De fantasys példám van is van, nyáron néztem egy livestreamt, egy élő szakértői draftról, ahol a nézőknek is volt egy pickje, nekik Ochocinco segített. Az ember akkora baromságokat mondott, hogy egy random utcáról összeszedett fantasy rajongó is csak forgatta a szemét.
A másik meg amit Kanty mondott, hogy akár tetszik, akár nem, a blogoké a jövő. Sőt, mondok mást, a jelenleg újságírónak titulált emberek jó részének nincs újságírói diplomája, szimplán ír és az a foglalkozása, hogy újságíró. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem sincs semmi közöm az újságíráshoz, mégis írtam már cikkeket, híreket utazási irodától kezdve, gamer oldon keresztül patikáig, elég sok mindenkinek.
Bob_Marley írta:Azt én is írtam, hogy nem garantált, de a jobban adunk a véleményére kifejezés nálam közel áll a hitelesség szóhoz, mert azt leírom újra hogy nem biztos, hogy xy jobban ért hozzá, de nagyobb az esélye és hitelesebb ha "papírja" van róla. Ahhoz hogy valóban minőségi írás legyen azért némi újságírói véna kell és a sportpályafutás pedig nem elengedhetetlen feltétel de itt már en bloc bloggolásról is volt szó és adott történetben ha van szakmai tudásod akkor az nem hátrány. Nyilván, hogy a fantasy más világ és én nem ellened beszéltem, én is pl élvezettel elolvastam a hosszú Bl bejegyzésedet is, de el kell ismerni, hogy nem egy szakmai vélemény volt (az enyém is ez lett volna mielőtt félre érted) hanem egy szubjektív mezei szurkolói vélemény (olvastam már fantasys írást pl NBA-vel kapcsolatban , videóelemzésekkel, statisztikákkal, játékos értekelésekkel, az már nálam szakmai irány és a fogalmazás is idetartozik). Amivel nincsen gond csak helyén kell kezelni és az alap innen indult ki, hogy Game-mel beszéltünk erről anno, hogy bloggolás és erre írtam pár napja, hogy persze így egymás között erről lehet trécselni, de amúgy "nagyvilág" elé tárni szerintem blődség, mert szimpla egyszerű gondolatok ezek és nem kiforrott vélemények megfelelő háttértudással.
Szerinted mennyivel nehezebb megírni egy cikket mint egy blogbejegyzést? Kb semmivel. A kettő között csak stílusban van feltétlen eltérés és pl szerintem ténylegesen izgalmas érdekes stílusban blogolni nehezebb, több kreativitást igényel, mint szárazan, irodalmi nyelvezettel hivatalos cikkeket írni. A videóelemzéstől sem dobom magam hanyatt, amit írtál. Ha valaki foglalkozik sporttal, akkor egy idő után meglát bizonyos dolgokat, onnantól kezdve meg már csak a befektetett energián és magának az írásodnak a célján múlik, hogy egy fordulóról általánosságban írsz, vagy pedig kiragadsz 1-2 részletet és elemzést készítesz róla. Nyilván a konkrét elemzés mélységében lehet különbség, hogy mennyire merülsz bele a témában, esetleg van-e játékos/edzői múltad, de speciel aki fantasyhoz ilyen mélységű elemzést próbál csinálni, azt 5 mondat után ott hagyom, mert egyből kiderül, hogy nem érti az egésznek a lényegét.

u.i.: Conleyt asszem most kezdettem dailyben utoljára. Gondoltam Lillard nem szeret úgysem védekezni, adok egy esélyt neki, ráadásul Gasol sem tuti, hogy játszik. Erre akkorát betlizett, hogy ilyen tölteléknek betett JaMychal Green meg Tyler Johnson-ok több pontot hoztak nála. Ha hoz egy elvárható 35 pontot, akkor 3.-4. vagyok.:( Viszont ma is tanultam valamit. Az erősebb LU-mat cash game-re állítottam be, ami végül a kevés létszám miatt nem indult el.. Maradt mára egyedül a freeroll
Aki még velem együtt csak most kezdte, annak jelzem, hogy ezek szerint erre is figyelni kell.

Amúgy Tromort vagy Xanthor, akik már régebb óta játszanak: Annak mi értelme van, hogy valaki beül 6* ugyan azzal a csapattal 1 eurósra. Nem lenne egyszerűbb az 5 eurósra beülni? Nem gondolom, hogy ott lenne az összes profi 1 euróson meg csak noobok lennének. Raádásul 5 ajróson az utolsó helyért megkapja azt az összeget, 1 ajróson viszont ha holtversenyben utolsó saját magával, akkor osztja azt a kevés pénzt, szóval nekem még rizikósabbnak is tűnik. Nem látok valamit, vagy csak szimplán buták az emberek?:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.06. 02:07:31

Azt én is írtam, hogy nem garantált, de a jobban adunk a véleményére kifejezés nálam közel áll a hitelesség szóhoz, mert azt leírom újra hogy nem biztos, hogy xy jobban ért hozzá, de nagyobb az esélye és hitelesebb ha "papírja" van róla. Ahhoz hogy valóban minőségi írás legyen azért némi újságírói véna kell és a sportpályafutás pedig nem elengedhetetlen feltétel de itt már en bloc bloggolásról is volt szó és adott történetben ha van szakmai tudásod akkor az nem hátrány. Nyilván, hogy a fantasy más világ és én nem ellened beszéltem, én is pl élvezettel elolvastam a hosszú Bl bejegyzésedet is, de el kell ismerni, hogy nem egy szakmai vélemény volt (az enyém is ez lett volna mielőtt félre érted) hanem egy szubjektív mezei szurkolói vélemény (olvastam már fantasys írást pl NBA-vel kapcsolatban , videóelemzésekkel, statisztikákkal, játékos értekelésekkel, az már nálam szakmai irány és a fogalmazás is idetartozik). Amivel nincsen gond csak helyén kell kezelni és az alap innen indult ki, hogy Game-mel beszéltünk erről anno, hogy bloggolás és erre írtam pár napja, hogy persze így egymás között erről lehet trécselni, de amúgy "nagyvilág" elé tárni szerintem blődség, mert szimpla egyszerű gondolatok ezek és nem kiforrott vélemények megfelelő háttértudással.

Ne csak félig off legyen, ha valakinek van eladásra bocsátott centere, megkereshet. :D

Nézem McDermott kezdő, na mondom akkor felveszem figyelőre, mert hát úgyis triplás erre persze már Cumbeenál van. :D

NFL fanmtasy meg mennyire nem tud már így megmozgatni hogy elkezdődött az NBA, hihetetlen.
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2015.11.06. 01:01:40

Nem akartam belemenni a témába, de reagálnék pár dologra hamár valamennyire az én általam írottak miatt is alkult ki ez a beszélgetés.

Előszőr is maga a fantasy világa akármennyire is hülyén hangzik, de teljesen más téma. Nem a játék ismerete kell hozzá, vagy a játék szakértelme. Külön kell választani. Attól, hogy valaki űzte az adott sportot még messze nem garantál semmilyen tudást. Csak elég megnézni milyen volt játékosokból lett szakértők kommentálnak meccseket és nem csak itthoni betegség ez. Persze XY szava többet ér mint Bandié, mert ki az a Bandi. Sokszor azonban a XY tartalma nem ér semmit. Ugyan ez igaz rengeteg sport oldalra is manapság. A sport múlt vagy ahogy itt elhangzott benfenteskedés nem vetíti azt maga elé, hogy valaki megkérdőjelezhetetlenül ért hozzá. Maximum annyit, hogy többen adnak a szavára.
De itt le kell szögeznem, hogy van az a szakértő akit nem lehet nem elismerni és igenis az Ő hitelessége számít. Viszont csak attól nem lesz az valaki, hogy a köztudatban van, vagy volt köze a sporthoz. Az újságírásra is ez igaz alapjáraton. Az egyetemet végzett újságírók jó ha 10%-a nevezhető újságírónak. Egy képesítés, egy rang még nem garantál semmit.

A sportmúltas érvelésre mondok egy bagatel példát. Tavaly kiadták, hogy pár Tottenham játékos is játszik FPL-en. Meg lehetett nézni a csapataikat, talán ha egy igazán jó csapat volt, a többi meg vicc kategória volt.
Maga az, hogy valaki közelebb van a tűzhöz még nem jelent semmit. Sportújságírásnál inkább
de fantasy szempontból nem jelent előnyt, sőt. Fantasy szempontból a legeslegfontosabb az objektivitás.

Miattam is beszélünk erről így mernék mesélni a személyes tapasztalatomról. Régóta kommentelgetek külföldi fantasy-vel foglalkozó oldalakon és többször megkaptam, hogy szívessen olvassák amit írok és többen buzdítottak rendszerességre, majd arra, hogy akár saját platformomon is megtalálható legyek.
Hogy én többet tudnék, mint bárki más? Egyáltalán nem. De nem is ez a cél. Az én célom, hogy legyen szó játékosokról, csapatokról, árakról, bármiről, adjak a dolgoknak egy új élét. Aztán az aki elolvas majd tovább megy és elolvas még két másik oldalt letudjon vonni egy következtetést. Csak ennyiről szól ez az egész, más perspektívát adni.
Én személy szerint nem megváltani akarom a világot, hanem csak bemutatni, hogy én mit gondolok azok számára akik erre kíváncsiak. Ha ez 5 ember akkor 5, ha több akkor több. Semmi olyan dolgot nem teszek amire ne lenne képes más. Tegyük fel leültetem a barátnőmet meccset nézni és elmondom Neki, hogy Z játékos melyik tulajdonságát figyelje egy bizonyos esetben akkor akár Ő is leírhatná mit látott. De én hiszem, hogy az én belefektetett energiám lehet hasznos másoknak, attól, hogy nincs róla papírom, vagy éppen nem vagyok a világ annak a 0,5%-nak a része aki "insider".

Az már más kérdés, hogy sokan két olvasó után elhiszik, hogy ők mindent jobban tudnak mindenkinél. Van ilyen is, de nem szabad általánosítani!
kanty
Llegenda del Barça

2015.11.05. 21:01:53

Hát pedig az online média lazán arra megy, hogy bloggerek kezdik diktálni a trendet és a klasszikus újságírás kezd háttérbe szorulni, persze ettől még lehet ezzel nem egyetérteni, de attól még tény.
Az meg, hogy valaki játszott teljesen más kávéház, mint hogy pl. fantasy-ról írjon. Ahhoz, hogy jó fantasy játékos legyél nagyon sok idő, kockulás kell, nem pedig az, hogy kosaraztál vagy sem. Szerintem.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.05. 20:54:53

PCsabi írta:Neo, próbálkozz csak... :twisted: :mrgreen:
Bob_Marley írta:Indokold akkor te meg, én már szerintem megtettem. Ha szerinted aki játszott az nem ért jobban magához a játékhoz akkor én kiléptem ebből a beszélgetésből. :D Oké hogy fantasy, de itt arról van szó hogy valaki "hivatalosan" ír róla, akár elektronikus akár írott sajtó módon, annak valami hitele legyen már. Leírtam már, hogy nálam az, akinek nincs meg a kellő képesítése szimplán "hobbiból" ír róla az hiteltelen. Mari néni is írhatna róla vagy én vagy te.
Szerintem szimplán semmi köze a két dolognak egymáshoz.

Innen az íróasztalom mögül megtudtam mondani (de te is vagy akár Cumbee is), hogy Gallo-nak jó szezonja lesz. Vagy McCollum-nak. Vagy KAT-nak. Ehhez nem kell egyesületben játszanom. Illetve mondjuk Dávid Kornél mennyivel érthet jobban a fantasy-hez? Jobban be tudja lőni TJ Warren fantasy értékét, mint te?

(Valaki szálljon már be a beszélgetésbe :mrgreen: )
Dávid Kornél eléggé belső infokkal rendelkezik és közelebb van a tűzhöz biztosan állítom, hogy jobban ismeri a játékosokat.
Példát tudok erre mondani az hogy pl jól vezetek még nem jelenti azt, hogy eltudok vezetni egy Forma 1-es autót. És a TV-ben se azt nézik az emberek, hogy éppen hogyan előzök a Petőfire felhajtva. :lol:
Remélem érthető a példa, lehetsz okos vagy érthetsz hozzá, de aki ebben valóban mozog és jobban ismeri a játékot miután játszott is az egy magasabb szint. Nem biztos hogy az, de az esélye nagyobb. Szerintem a sima hobbiblogolásnak nem sok értelme van, ez volt az alap kiindulópont. Egész egyszerűen azért, mert nincsenek meg a kellő feltételek hozzá, hogy megfelelő szintet képviseljen az előadó. Ezt írtam az elejétől kezdve is, egy Lowe vagy Simmons vagy bárki más egyetemet végzett újságírók, nyilván magasabb szintet képviselnek pedig nem kosaraztak. Nem és kapcsolatban van a kettő között (sport,újságírás)hanem és/vagy kapcsolatban állnak egymáshoz.
Túltárgyaltuk szerintem, én nem szeretem azt hogy sokan azt hiszik valamiről értenek hozzá miközben a kellő tudásuk nincsen meg. Mi poénkodtunk erről, de szerintem evidens, hogy nincs meg a tudásunk és itt nem arra kell gondolni, hogy Gallinarinak jó szezonja lesz vagy sem. Kicsit több meccset látnak a felsorolt emberek, jobban értenek a játékhoz ha régi kosarasokról beszélünk akkor a játékosok felépítését és tudását is jobban betudják lőni. Ez mezei szurkoló erre nem képes. Szerinted igen, szerintem meg egyértelműen nem. Ha utóbbi lenne akkor Mariska nénik lennének ESPN stúdiókban stb helyeken. Pedig Amerika a lehetőségek országa mégsem mezei szurkolók a szakkommentátorok és vendégek.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.11.05. 20:39:29

Neo, próbálkozz csak... :twisted: :mrgreen:
Bob_Marley írta:Indokold akkor te meg, én már szerintem megtettem. Ha szerinted aki játszott az nem ért jobban magához a játékhoz akkor én kiléptem ebből a beszélgetésből. :D Oké hogy fantasy, de itt arról van szó hogy valaki "hivatalosan" ír róla, akár elektronikus akár írott sajtó módon, annak valami hitele legyen már. Leírtam már, hogy nálam az, akinek nincs meg a kellő képesítése szimplán "hobbiból" ír róla az hiteltelen. Mari néni is írhatna róla vagy én vagy te.
Szerintem szimplán semmi köze a két dolognak egymáshoz.

Innen az íróasztalom mögül megtudtam mondani (de te is vagy akár Cumbee is), hogy Gallo-nak jó szezonja lesz. Vagy McCollum-nak. Vagy KAT-nak. Ehhez nem kell egyesületben játszanom. Illetve mondjuk Dávid Kornél mennyivel érthet jobban a fantasy-hez? Jobban be tudja lőni TJ Warren fantasy értékét, mint te?

(Valaki szálljon már be a beszélgetésbe :mrgreen: )
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2015.11.05. 15:58:09

Bob_Marley írta:Az én büntetésem miatt csúszott szerintem be a második körbe. Csak mikor veled cserélt Knigth-Deng kettőst kapott második körös jogot. fcbarca0827 harmadik körös jogot pedig a Love cserében kapott és fcbarca által megkapott jog csúszott előrébb miután nekem nem volt második körösöm.

A csudába. Pedig azt hittem diszkvalifikáljuk Game-t az évre és a játékosait szétosztjuk igazságosan a csapatok között. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bob_Marley írta:Egyébként örülhetsz, mert jó hülye voltam, hogy Gordont kitettem ESPN-n. :D Nem csak mert most Vucevic helyett játszhat hanem mert benne volt lehetőség egész évet tekintve és sokkal több mint más játékosomban. Mikor már kitettem tudtam, hogy gáz lesz ebből....csak a játékos is kevés és posztok is kötöttebbek és tele voltam PF/SF játékossal.

Örülök és köszönöm, hogy kitetted. Én is látok benne fantáziát hosszútávon. :wink: :mrgreen:
Ugyanakkor marha mérges vagyok a sérülés miatt. Igaz, hogy számomra a tisztes helytállás a cél keeperben, de komolyan veszem így is az évet és nagyon fájó egyik keeperem elvesztése. Főleg, hogy végre elkezdte a sapkákat is osztogatni. Remélem nem súlyos és hamar visszatér.

Amúgy sem állok valami huszárosan. 1-2 emberemet leszámítva csalódásokkal teli heteket élek. Sok az Out játékosom meg a kérdéses... Na nem baj. Radarozom az FA-t. Szegény ember vízzel főz. #-o :oops: 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.05. 13:23:48

neobarca írta:
Bob_Marley írta:ESPN-n is nálam van, úgyhogy nem tudom te hol húztad be. :D
ESPN-t nem is figyeltem, nekem az csak úgy van. :lol: De ne hidd, hogy csak ebben a két ligában tolom. Pl idén csatlakoztam unokaöcsémékhez amit írtam korábban is. Na az a pontozási rendszer feküdne neked. Becsatolnám a képet de nem tudom hogy kell telefonról. :mrgreen:

Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy Game papa a 2. körben 3 cetlivel rendelkezett? Bob valami hasonló miatt kapott büntetést nem? :mrgreen: Sorry ha benéztem valamit, meg a világért se akarnám Game bácsit felnyomni, de nekem a draft resoultnál azt írja 2/1, 2/5, 2/12 helyen draftolt. :oops: :^o :mrgreen:

Szerk: Zoltán nem tudom itt van e, de van 2db IR játékosa akit listára lehetne tenni és felhúzni helyette 2 egészségeset. 8)
Az én büntetésem miatt csúszott szerintem be a második körbe. Csak mikor veled cserélt Knigth-Deng kettőst kapott második körös jogot. fcbarca0827 harmadik körös jogot pedig a Love cserében kapott és fcbarca által megkapott jog csúszott előrébb miután nekem nem volt második körösöm.

Egyébként örülhetsz, mert jó hülye voltam, hogy Gordont kitettem ESPN-n. :D Nem csak mert most Vucevic helyett játszhat hanem mert benne volt lehetőség egész évet tekintve és sokkal több mint más játékosomban. Mikor már kitettem tudtam, hogy gáz lesz ebből....csak a játékos is kevés és posztok is kötöttebbek és tele voltam PF/SF játékossal.

Zolee23 valóban nem nagyon aktív, s tegnap kamaj sem állított csapatot. Próbáljunk azért figyelni még ha több ligája is van az embernek, direkt feltünteti figyelmeztetésben a yahoo ha ha valaki játszik és van üres hely a kezdőben.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2015.11.05. 08:42:37

Bob_Marley írta:ESPN-n is nálam van, úgyhogy nem tudom te hol húztad be. :D
ESPN-t nem is figyeltem, nekem az csak úgy van. :lol: De ne hidd, hogy csak ebben a két ligában tolom. Pl idén csatlakoztam unokaöcsémékhez amit írtam korábban is. Na az a pontozási rendszer feküdne neked. Becsatolnám a képet de nem tudom hogy kell telefonról. :mrgreen:

Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy Game papa a 2. körben 3 cetlivel rendelkezett? Bob valami hasonló miatt kapott büntetést nem? :mrgreen: Sorry ha benéztem valamit, meg a világért se akarnám Game bácsit felnyomni, de nekem a draft resoultnál azt írja 2/1, 2/5, 2/12 helyen draftolt. :oops: :^o :mrgreen:

Szerk: Zoltán nem tudom itt van e, de van 2db IR játékosa akit listára lehetne tenni és felhúzni helyette 2 egészségeset. 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.05. 04:36:47

PCsabi írta:
Bob_Marley írta:Jobban láthatja ki milyen játékos hova fejlődhet. Relevánsabb képet tud lefesteni egy játékosról ha ő is valóban játssza a játékot és ismeri a taktikai oldalát.
Bob, ezeket ugye te sem gondolod komolyan.

Továbbra sem egy 10 perces scouting videót akarok csinálni, sima fantasy-ről beszélgetünk :mrgreen:
Indokold akkor te meg, én már szerintem megtettem. Ha szerinted aki játszott az nem ért jobban magához a játékhoz akkor én kiléptem ebből a beszélgetésből. :D Oké hogy fantasy, de itt arról van szó hogy valaki "hivatalosan" ír róla, akár elektronikus akár írott sajtó módon, annak valami hitele legyen már. Leírtam már, hogy nálam az, akinek nincs meg a kellő képesítése szimplán "hobbiból" ír róla az hiteltelen. Mari néni is írhatna róla vagy én vagy te.

Fournier hülye (Fournier>Harden :D), Porter megérkezett, Warren alakul, rettegjetek. :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.11.05. 00:19:55

Bob_Marley írta:Jobban láthatja ki milyen játékos hova fejlődhet. Relevánsabb képet tud lefesteni egy játékosról ha ő is valóban játssza a játékot és ismeri a taktikai oldalát.
Bob, ezeket ugye te sem gondolod komolyan.

Továbbra sem egy 10 perces scouting videót akarok csinálni, sima fantasy-ről beszélgetünk :mrgreen:
Bob_Marley írta:Akkor végül is mindenki cserélhető nálad is? :D Akkor varnagykrisztiannal dumáljál, érdekelné Harden.
Nem tudna olyan csomagot összerakni, hogy megérje nekem.
neobarca írta:Bob! Fournier mosolyt csal az arcodra mi? Basszus mindenhol behúztam csak keeperben előztél meg. Nagy steal volt. És még a srác is szimpi. :)
Viszont a nevére ne keress rá:
KATT
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.11.04. 21:20:42

Ma SZN voltam így délután kislányom csucsukálása alatt meg tudtam nézni felvételről a Miami – Atlanta párharcát.Nem volt rossz meccs, fantasy szempontból Whiteside neve be is került a noteszomba. :mrgreen:

Közben a nemzetisporton olvastam hogy Kaepernick-et a hétvégétől lerakják a padra, családi fantasy ligámban így sajna le kellett cserélnem Cam Newton-ra.Nem sok NFL meccset láttam a mostani szezonból de tényleg Colin a ludas a csapat idei rossz szerepléséért :?: :roll:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.04. 18:59:21

neobarca írta:Bob! Fournier mosolyt csal az arcodra mi? Basszus mindenhol behúztam csak keeperben előztél meg. Nagy steal volt. És még a srác is szimpi. :)
ESPN-n is nálam van, úgyhogy nem tudom te hol húztad be. :D
Most hullámhegy van, hosszú még a dolog, Gordon-Hezonja emberekben alapból szerintem több van, de viszont a francia jobban teker és Skiles szerelmes bele eddig. :D

Amúgy meg csak ilyen játékosaim vannak, igaz két nap ment le, de Aminu-Crowder-Fournier stb emberekkel mutatom a fityiszt. :mrgreen:

Illúzióim nincsenek triplában nagyon kevés vagyok, nincs irányítóm és centerem se, cserébe tele vagyok sg/sf poszton és Warrent továbbra is féltve őrzöm, de nem akar neki kiszakadni az a bizonyos zsák (mondjuk pár meccs ment le). Grantet is őrzöm, mert csak Calderón elé kerül egyszer és nincs más PG-m. Fournier meg átmenetileg jött, pár triplára aztán most meg kénytelen vagyok bent hagyni. :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2015.11.04. 18:49:56

Bob! Fournier mosolyt csal az arcodra mi? Basszus mindenhol behúztam csak keeperben előztél meg. Nagy steal volt. És még a srác is szimpi. :)

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.04. 18:43:28

PCsabi írta: Bocsi, hogy megint ezzel jövök, de ez nagyon böki a csőrömet :D Miért hitelesebb az az ember fantasy szempontból, aki mondjuk be tud dobni 10-ből 2 triplát/tud blokkolni/jó 1-1 elleni védő?
Jobban láthatja ki milyen játékos hova fejlődhet. Relevánsabb képet tud lefesteni egy játékosról ha ő is valóban játssza a játékot és ismeri a taktikai oldalát. Persze nem edző, de attól még aki rendesen játszott egy játékot többet tud a játékról mint aki nem.
PCsabi írta: Ha annyira kötődnék hozzájuk, akkor Love-ot is megtartottam volna a gyengébb statjai ellenére :)
Akkor végül is mindenki cserélhető nálad is? :D Akkor varnagykrisztiannal dumáljál, érdekelné Harden.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.11.04. 18:28:54

Bob_Marley írta:Tudod, hogy poénból beszéltünk róla, de pl te képesnek tartod magad és megfelelő tudással rendelkezz, hogy valóban mély elemzésekbe belekezdj?
Nem, mert nincs elegendő időm ahhoz, hogy 100%-osan csináljam a dolgokat.
Bob_Marley írta:Nem alapkövetelmény hogy játssz 15 évet, de azért aki ebben mozog annak nagyobb a hitele, mint aki nem.
Bocsi, hogy megint ezzel jövök, de ez nagyon böki a csőrömet :D Miért hitelesebb az az ember fantasy szempontból, aki mondjuk be tud dobni 10-ből 2 triplát/tud blokkolni/jó 1-1 elleni védő?
Bob_Marley írta:Na ebben is különbözünk, nálam mindig van az az érték, amiért ellehet passzolni valakit. De alapvetően érzelemről beszéltél majd felhoztad Love-ot példaként, hogy de lám őt is elcserélted, viszont nem érzelem miatt hanem mert elment (ezt hoztad fel példaként). De ezzel nem cáfoltad meg azt, hogy jobban kötődsz játékosokhoz. :D
Ha annyira kötődnék hozzájuk, akkor Love-ot is megtartottam volna a gyengébb statjai ellenére :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.04. 17:04:30

De ezt írtam Game, hogy ezért nem tartom sokra a blogolást, csak azokat akiknek van megfelelő mögöttes tudásuk. Attól még hogy sokan azt hiszik, hogy tudnak írni meg értenek hozzá, attól még ez nem biztos hogy igaz, s nagyon lesarkítva nincs is "lepapírozva". Tudod, hogy poénból beszéltünk róla, de pl te képesnek tartod magad és megfelelő tudással rendelkezz, hogy valóban mély elemzésekbe belekezdj? Elképzelhető, hogy igen, én magamból indulok ki, aki se nem újságíró se nem játszott olyan szinten vagy tudja olyan szinten ezt a játékot, hogy az megfelelő szintű lenne. Nem alapkövetelmény hogy játssz 15 évet, de azért aki ebben mozog annak nagyobb a hitele, mint aki nem. És egy insider újságíró szintén. Ez és/vagy kapcsolat, mi csak sima egyszerű fotelszurkolóként tudunk erről beszélni, ami egy szint, de nem olyan pl amit kilehetne adni a kezünkből.

A válaszodra visszatérve egyszerű dologhoz lehet nem kell megfelelő szakmai tudás, de akkor azt minek kell blogban leírni, abból mit tanul a másik? Hasonló dolgokat megtalálsz 1-1 fórumon, sima egyszerű drukkerek mondandójában. Na mindegy, máshogy látjuk én próbálom a maximális minőséget keresni.
PCsabi írta:
Bob_Marley írta:Igazad van, de ha maradt volna Minnyben nem biztos hogy elcserélted volna. :D Azért szerintem te jobban kötődsz játékosokhoz mint én.
Miért kellett volna elcserélnem? Akkor minimum top5-ös fantasy játékos volt, hülye lettem volna elpasszolni őt.
Na ebben is különbözünk, nálam mindig van az az érték, amiért ellehet passzolni valakit. De alapvetően érzelemről beszéltél majd felhoztad Love-ot példaként, hogy de lám őt is elcserélted, viszont nem érzelem miatt hanem mert elment (ezt hoztad fel példaként). De ezzel nem cáfoltad meg azt, hogy jobban kötődsz játékosokhoz. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.11.04. 16:06:47

Bob_Marley írta:Ha nem is alapkövetelmény, picit hiteltelen nálam ha nem. Én is hiába láttam már szerintem több ezer meccset még sincs olyan tudásom, hogy a játék elemeit mind ismerjem, hiszen soha nem kosaraztam rendesen. És ha erről ír az ember, még ha fantasy szempontból is, akkor is úgy gondolom hogy sima laikus gondolatok lehetnek, plusz az újságírás és fogalmazáskészség se olyan, hogy na akkor üljünk neki. :D
Akkor először elvégzek valami iskolát ill. elmegyek egy egyesületbe kosarazni... :mrgreen:

Én sem Zach Lowe-szintű írásokra gondolok, de egy viszonylag egyszerű fantasy-hez nem is kell hatalmas szakmai tudás. Szerintem ehhez a cikkhez sem kell feltétlenül diploma + 15 év kosarazás (hiába espn):
KATT
Bob_Marley írta:Igazad van, de ha maradt volna Minnyben nem biztos hogy elcserélted volna. :D Azért szerintem te jobban kötődsz játékosokhoz mint én.
Miért kellett volna elcserélnem? Akkor minimum top5-ös fantasy játékos volt, hülye lettem volna elpasszolni őt.
MR. TROMORT777

2015.11.04. 15:44:27

Cumbee írta:

Ezek szerint akkor "alád" regisztráltam. Nem voltam benne biztos, mert elég sok oldalt nyitottam meg, kattintgattam össze-vissza, de akkor szuper. Hány %-ot kapsz amúgy a meghívottak nyereményei után?
Kár amúgy, hogy kapkodtam és nem kerestem rá a facebookos promóra, tudtam volna pénzben játszani még a szép időkben.:D Ahogy nézem a mai meg holnapi felhozatalt, végre kitalálták az oldalnál, hogy hogyan akarják áraznia játékosokat. Gondolom mivel friss az oldal (legalábbis mintha ezt írtad volna) kellett egy kis idő amíg helyre tették a dolgokat, de úgy tűnik most már neccesebb lesz összerakni a csapatokat, felmentek az árak és kivették az 5 millás frissen kezdő játékosokat is, akiket mindenki játszatott a szupersztárok mellett. Mostantól izzadni kel majd a csapatok összerakásával, de viccesek voltak az All-Star csapatok amiket eddig lehetett játszatni.
Úgy néz ki, hogy az oldalon van T€, amit nem tudsz kivenni, de ugyan úgy betudsz vele lépni bármilyen tornára, és amit abból nyersz az már kivehető. (Az ingyenes tornákon is ilyen T€ lehet nyerni.) Ha valaki általad lép be akkor alapból kapsz 5T€-t illetve mint a pókernél, itt is a terem levon egy bizonyos százaléknyi jutalákot minden torna belépéssel és Te ennek a 20%-át kapod meg mindig T€-ban.

Igen, augusztus óta éles, az NBA meg ugye csak most rajtolt, szóval vannak még gyerekbetegségek, de egyre jobb.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MR. TROMORT777 2015.11.04. 17:33:18-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.04. 03:07:07

Cumbee írta:
Bob neked meg csak ennyi:
Lejjebb kifejtettem bőven (lehet nem olvastad)és én Simmonst hoztam fel példának. Nem ismétlem túlzottan önmagam, hiteltelen számomra ha valaki nincs egy megfelelő szinten. Laikus gondolatok lehetnek és nincs meg a kellő mögöttes tudás, akár újságírói akár maga a játék taktikai részét tekintve. Game egy részletet emelt ki, amire válaszoltam, de két komponensből állt és Lowe vagy Simmons újságírók, s sokkal közelebb vannak a tűzhöz. Poénból szoktunk erről Game-mel beszélni, de teljesen egyértelmű, hogy nem vagyunk olyan szinten, hogy írjunk pl fantasyról vagy bármiről. Eldumálgatunk róla a mi kis "primitív" szintünkön és ennyi. :D

Ránéztem fantasyra, Skiles be van tépve? Fournier 1 percet pihent az első félidőben. :D Hozzáteszem mennek 14-gyel és a francia a legjobb dobójuk. Remélem marad is ez, mert a Charlotte fogadásom jött és a Magic nagyon megtudna dobni ha nyernének.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2015.11.04. 01:55:24

MR. TROMORT777 írta:A témához kicsit:
Szerintem külön kell választani, más egy blog és más egy szakmai sportoldal. Főleg fantasy esetében. itt nincs igazi szakértő, írást lehet tanulni, de egy jó blog nem a profizmustól lesz jó. Az én esetemből kiindulva én egy szurkolói blog szerűséget készítek ahol úgy írok mint bármilyen más szurkoló, de ettől még az lehet bizonyos tömegeknek hasznos és érdekes. Aztán az olvasó meg eldönti, hogy számára az a tartalom megéri-e az olvasást vagy sem.

Remélem, hogy aki regisztrál Fanára az használja majd a ref linkemet.
https://www.fanaments.com/r/Tromort
( Köszi Cumbee! )
Ezek szerint akkor "alád" regisztráltam. Nem voltam benne biztos, mert elég sok oldalt nyitottam meg, kattintgattam össze-vissza, de akkor szuper. Hány %-ot kapsz amúgy a meghívottak nyereményei után?
Kár amúgy, hogy kapkodtam és nem kerestem rá a facebookos promóra, tudtam volna pénzben játszani még a szép időkben.:D Ahogy nézem a mai meg holnapi felhozatalt, végre kitalálták az oldalnál, hogy hogyan akarják áraznia játékosokat. Gondolom mivel friss az oldal (legalábbis mintha ezt írtad volna) kellett egy kis idő amíg helyre tették a dolgokat, de úgy tűnik most már neccesebb lesz összerakni a csapatokat, felmentek az árak és kivették az 5 millás frissen kezdő játékosokat is, akiket mindenki játszatott a szupersztárok mellett. Mostantól izzadni kel majd a csapatok összerakásával, de viccesek voltak az All-Star csapatok amiket eddig lehetett játszatni.

Bob neked meg csak ennyi:
Kép
Szerintem ő sosem játszott kosárlabdát egyesületi szinten, mégis talán a legjobb szakíró. Sőt a szakírók többsége nem volt sportóló. Egyébként meg ha már itt tartunk mit jelent az egyesületi szint? Én általános iskolában igazolt voltam, de szétment a lábam és befejeztem. Nekem akkor már megvan a hátterem?:D Nem érzem, hogy hoztam volna onnan bármit is amit nem lehetne TV-ből megtanulni. (Azon túl, hogy tudom, hogy nagyobb téglákat dobálok mint Rondo.:D)

u.i.: MR. TROMORT777 ha lesz már valami az oldalról akkor szólj, én szívesen megnézném.
MR. TROMORT777

2015.11.03. 23:45:34

Xanthor írta: Nekem végül egész jó lett. De Jong, Bony és Teixeira hozta nekem a United és Sahtar védők mellett. Ha nincs az a Srna-s baki freerollban becsúszok a 4. helyre ami, pénzben kb 0, meg én nem nyomom 5 millió magas összegű tournamentben, mint te, csak egy 5 euros 50/50 általában, de egész szép kis eredmény lett volna. :)
De Jong-hoz külön gratula, meg amúgy is :!:
Holnap folyt köv. Kicsit összeszedettebb csapatok kellenek a részemről, mert rengeteg dolgot eltaláltam de valami mindig becsúszott.
Xanthor
Capitá del Barça

2015.11.03. 23:33:16

MR. TROMORT777 írta: A végére ritka gyenge lett. Az összes csapatom 100 pont körül végzett, de ezúttal az most kevés volt. A legjobb csatárok mellé pont gyenge védők kerültek és fordítva. Ilyen sok gól mellett nagyon össze kellett jönnie egy fordulónak, hogy jó helyen végezz versenyeken.
Nekem végül egész jó lett. De Jong, Bony és Teixeira hozta nekem a United és Sahtar védők mellett. Ha nincs az a Srna-s baki freerollban becsúszok a 4. helyre ami, pénzben kb 0, meg én nem nyomom 5 millió magas összegű tournamentben, mint te, csak egy 5 euros 50/50 általában, de egész szép kis eredmény lett volna. :)
Bob_Marley írta:Én csak annyit írok, hogy az Uefa Bl katasztrófa, nálam szerintem vége így a szezonnak. Az hogy én beállítok valamit és a gép a tegnapiak alapján csinál csapatot rohadt idegesítő. Plusz most már a pontjaim is eltűntek, amik nyilván majd visszajönnek ha átszámolnak mindent, de még az is kétséges. :D Soha nem értem, hogy ha valami működik akkor azt miért kell megbuherálni? Tudom PS4 meg reklám és társai, hát köszönöm én egyikből sem kérek, majd talán jövőre......
Én azt el is felejtettem ma állítani, mert fogalmam nem volt, hogy az Atletico délután 4-kor játszik, de szerintem kb ugyanaz az eredmény, mintha állítottam volna, úgyis randomra választ csk-t és kezdőt a gép kb. :D
Válasz küldése