2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Két ember nyilatkozik a meccs előtt, az egyik egy szurkoló, másik egy szakértő. A szakértő mond egy oltári nagy baromságot akkor ő attól hitelesebb mint egy szurkoló mert az ő neve alatt a szakértő szó áll?Bob_Marley írta:Azt én is írtam, hogy nem garantált, de a jobban adunk a véleményére kifejezés nálam közel áll a hitelesség szóhoz, mert azt leírom újra hogy nem biztos, hogy xy jobban ért hozzá, de nagyobb az esélye és hitelesebb ha "papírja" van róla. Ahhoz hogy valóban minőségi írás legyen azért némi újságírói véna kell és a sportpályafutás pedig nem elengedhetetlen feltétel de itt már en bloc bloggolásról is volt szó és adott történetben ha van szakmai tudásod akkor az nem hátrány. Nyilván, hogy a fantasy más világ és én nem ellened beszéltem, én is pl élvezettel elolvastam a hosszú Bl bejegyzésedet is, de el kell ismerni, hogy nem egy szakmai vélemény volt (az enyém is ez lett volna mielőtt félre érted) hanem egy szubjektív mezei szurkolói vélemény (olvastam már fantasys írást pl NBA-vel kapcsolatban , videóelemzésekkel, statisztikákkal, játékos értekelésekkel, az már nálam szakmai irány és a fogalmazás is idetartozik). Amivel nincsen gond csak helyén kell kezelni és az alap innen indult ki, hogy Game-mel beszéltünk erről anno, hogy bloggolás és erre írtam pár napja, hogy persze így egymás között erről lehet trécselni, de amúgy "nagyvilág" elé tárni szerintem blődség, mert szimpla egyszerű gondolatok ezek és nem kiforrott vélemények megfelelő háttértudással.
Szerinted mennyivel nehezebb megírni egy cikket mint egy blogbejegyzést? Kb semmivel. A kettő között csak stílusban van feltétlen eltérés és pl szerintem ténylegesen izgalmas érdekes stílusban blogolni nehezebb, több kreativitást igényel, mint szárazan, irodalmi nyelvezettel hivatalos cikkeket írni. A videóelemzéstől sem dobom magam hanyatt, amit írtál. Ha valaki foglalkozik sporttal, akkor egy idő után meglát bizonyos dolgokat, onnantól kezdve meg már csak a befektetett energián és magának az írásodnak a célján múlik, hogy egy fordulóról általánosságban írsz, vagy pedig kiragadsz 1-2 részletet és elemzést készítesz róla. Nyilván a konkrét elemzés mélységében lehet különbség, hogy mennyire merülsz bele a témában, esetleg van-e játékos/edzői múltad, de speciel aki fantasyhoz ilyen mélységű elemzést próbál csinálni, azt 5 mondat után ott hagyom, mert egyből kiderül, hogy nem érti az egésznek a lényegét.Bob_Marley írta:Azt én is írtam, hogy nem garantált, de a jobban adunk a véleményére kifejezés nálam közel áll a hitelesség szóhoz, mert azt leírom újra hogy nem biztos, hogy xy jobban ért hozzá, de nagyobb az esélye és hitelesebb ha "papírja" van róla. Ahhoz hogy valóban minőségi írás legyen azért némi újságírói véna kell és a sportpályafutás pedig nem elengedhetetlen feltétel de itt már en bloc bloggolásról is volt szó és adott történetben ha van szakmai tudásod akkor az nem hátrány. Nyilván, hogy a fantasy más világ és én nem ellened beszéltem, én is pl élvezettel elolvastam a hosszú Bl bejegyzésedet is, de el kell ismerni, hogy nem egy szakmai vélemény volt (az enyém is ez lett volna mielőtt félre érted) hanem egy szubjektív mezei szurkolói vélemény (olvastam már fantasys írást pl NBA-vel kapcsolatban , videóelemzésekkel, statisztikákkal, játékos értekelésekkel, az már nálam szakmai irány és a fogalmazás is idetartozik). Amivel nincsen gond csak helyén kell kezelni és az alap innen indult ki, hogy Game-mel beszéltünk erről anno, hogy bloggolás és erre írtam pár napja, hogy persze így egymás között erről lehet trécselni, de amúgy "nagyvilág" elé tárni szerintem blődség, mert szimpla egyszerű gondolatok ezek és nem kiforrott vélemények megfelelő háttértudással.
Dávid Kornél eléggé belső infokkal rendelkezik és közelebb van a tűzhöz biztosan állítom, hogy jobban ismeri a játékosokat.PCsabi írta:Neo, próbálkozz csak...![]()
![]()
Szerintem szimplán semmi köze a két dolognak egymáshoz.Bob_Marley írta:Indokold akkor te meg, én már szerintem megtettem. Ha szerinted aki játszott az nem ért jobban magához a játékhoz akkor én kiléptem ebből a beszélgetésből.Oké hogy fantasy, de itt arról van szó hogy valaki "hivatalosan" ír róla, akár elektronikus akár írott sajtó módon, annak valami hitele legyen már. Leírtam már, hogy nálam az, akinek nincs meg a kellő képesítése szimplán "hobbiból" ír róla az hiteltelen. Mari néni is írhatna róla vagy én vagy te.
Innen az íróasztalom mögül megtudtam mondani (de te is vagy akár Cumbee is), hogy Gallo-nak jó szezonja lesz. Vagy McCollum-nak. Vagy KAT-nak. Ehhez nem kell egyesületben játszanom. Illetve mondjuk Dávid Kornél mennyivel érthet jobban a fantasy-hez? Jobban be tudja lőni TJ Warren fantasy értékét, mint te?
(Valaki szálljon már be a beszélgetésbe)
Szerintem szimplán semmi köze a két dolognak egymáshoz.Bob_Marley írta:Indokold akkor te meg, én már szerintem megtettem. Ha szerinted aki játszott az nem ért jobban magához a játékhoz akkor én kiléptem ebből a beszélgetésből.Oké hogy fantasy, de itt arról van szó hogy valaki "hivatalosan" ír róla, akár elektronikus akár írott sajtó módon, annak valami hitele legyen már. Leírtam már, hogy nálam az, akinek nincs meg a kellő képesítése szimplán "hobbiból" ír róla az hiteltelen. Mari néni is írhatna róla vagy én vagy te.
Bob_Marley írta:Az én büntetésem miatt csúszott szerintem be a második körbe. Csak mikor veled cserélt Knigth-Deng kettőst kapott második körös jogot. fcbarca0827 harmadik körös jogot pedig a Love cserében kapott és fcbarca által megkapott jog csúszott előrébb miután nekem nem volt második körösöm.
Bob_Marley írta:Egyébként örülhetsz, mert jó hülye voltam, hogy Gordont kitettem ESPN-n.Nem csak mert most Vucevic helyett játszhat hanem mert benne volt lehetőség egész évet tekintve és sokkal több mint más játékosomban. Mikor már kitettem tudtam, hogy gáz lesz ebből....csak a játékos is kevés és posztok is kötöttebbek és tele voltam PF/SF játékossal.
Az én büntetésem miatt csúszott szerintem be a második körbe. Csak mikor veled cserélt Knigth-Deng kettőst kapott második körös jogot. fcbarca0827 harmadik körös jogot pedig a Love cserében kapott és fcbarca által megkapott jog csúszott előrébb miután nekem nem volt második körösöm.neobarca írta:ESPN-t nem is figyeltem, nekem az csak úgy van.Bob_Marley írta:ESPN-n is nálam van, úgyhogy nem tudom te hol húztad be.De ne hidd, hogy csak ebben a két ligában tolom. Pl idén csatlakoztam unokaöcsémékhez amit írtam korábban is. Na az a pontozási rendszer feküdne neked. Becsatolnám a képet de nem tudom hogy kell telefonról.
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy Game papa a 2. körben 3 cetlivel rendelkezett? Bob valami hasonló miatt kapott büntetést nem?Sorry ha benéztem valamit, meg a világért se akarnám Game bácsit felnyomni, de nekem a draft resoultnál azt írja 2/1, 2/5, 2/12 helyen draftolt.
![]()
![]()
![]()
Szerk: Zoltán nem tudom itt van e, de van 2db IR játékosa akit listára lehetne tenni és felhúzni helyette 2 egészségeset.
ESPN-t nem is figyeltem, nekem az csak úgy van.Bob_Marley írta:ESPN-n is nálam van, úgyhogy nem tudom te hol húztad be.
Indokold akkor te meg, én már szerintem megtettem. Ha szerinted aki játszott az nem ért jobban magához a játékhoz akkor én kiléptem ebből a beszélgetésből.PCsabi írta:Bob, ezeket ugye te sem gondolod komolyan.Bob_Marley írta:Jobban láthatja ki milyen játékos hova fejlődhet. Relevánsabb képet tud lefesteni egy játékosról ha ő is valóban játssza a játékot és ismeri a taktikai oldalát.
Továbbra sem egy 10 perces scouting videót akarok csinálni, sima fantasy-ről beszélgetünk![]()
Bob, ezeket ugye te sem gondolod komolyan.Bob_Marley írta:Jobban láthatja ki milyen játékos hova fejlődhet. Relevánsabb képet tud lefesteni egy játékosról ha ő is valóban játssza a játékot és ismeri a taktikai oldalát.
Nem tudna olyan csomagot összerakni, hogy megérje nekem.Bob_Marley írta:Akkor végül is mindenki cserélhető nálad is?Akkor varnagykrisztiannal dumáljál, érdekelné Harden.
Viszont a nevére ne keress rá:neobarca írta:Bob! Fournier mosolyt csal az arcodra mi? Basszus mindenhol behúztam csak keeperben előztél meg. Nagy steal volt. És még a srác is szimpi.
ESPN-n is nálam van, úgyhogy nem tudom te hol húztad be.neobarca írta:Bob! Fournier mosolyt csal az arcodra mi? Basszus mindenhol behúztam csak keeperben előztél meg. Nagy steal volt. És még a srác is szimpi.
Jobban láthatja ki milyen játékos hova fejlődhet. Relevánsabb képet tud lefesteni egy játékosról ha ő is valóban játssza a játékot és ismeri a taktikai oldalát. Persze nem edző, de attól még aki rendesen játszott egy játékot többet tud a játékról mint aki nem.PCsabi írta: Bocsi, hogy megint ezzel jövök, de ez nagyon böki a csőrömetMiért hitelesebb az az ember fantasy szempontból, aki mondjuk be tud dobni 10-ből 2 triplát/tud blokkolni/jó 1-1 elleni védő?
Akkor végül is mindenki cserélhető nálad is?PCsabi írta: Ha annyira kötődnék hozzájuk, akkor Love-ot is megtartottam volna a gyengébb statjai ellenére
Nem, mert nincs elegendő időm ahhoz, hogy 100%-osan csináljam a dolgokat.Bob_Marley írta:Tudod, hogy poénból beszéltünk róla, de pl te képesnek tartod magad és megfelelő tudással rendelkezz, hogy valóban mély elemzésekbe belekezdj?
Bocsi, hogy megint ezzel jövök, de ez nagyon böki a csőrömetBob_Marley írta:Nem alapkövetelmény hogy játssz 15 évet, de azért aki ebben mozog annak nagyobb a hitele, mint aki nem.
Ha annyira kötődnék hozzájuk, akkor Love-ot is megtartottam volna a gyengébb statjai ellenéreBob_Marley írta:Na ebben is különbözünk, nálam mindig van az az érték, amiért ellehet passzolni valakit. De alapvetően érzelemről beszéltél majd felhoztad Love-ot példaként, hogy de lám őt is elcserélted, viszont nem érzelem miatt hanem mert elment (ezt hoztad fel példaként). De ezzel nem cáfoltad meg azt, hogy jobban kötődsz játékosokhoz.
Na ebben is különbözünk, nálam mindig van az az érték, amiért ellehet passzolni valakit. De alapvetően érzelemről beszéltél majd felhoztad Love-ot példaként, hogy de lám őt is elcserélted, viszont nem érzelem miatt hanem mert elment (ezt hoztad fel példaként). De ezzel nem cáfoltad meg azt, hogy jobban kötődsz játékosokhoz.PCsabi írta:Miért kellett volna elcserélnem? Akkor minimum top5-ös fantasy játékos volt, hülye lettem volna elpasszolni őt.Bob_Marley írta:Igazad van, de ha maradt volna Minnyben nem biztos hogy elcserélted volna.Azért szerintem te jobban kötődsz játékosokhoz mint én.
Akkor először elvégzek valami iskolát ill. elmegyek egy egyesületbe kosarazni...Bob_Marley írta:Ha nem is alapkövetelmény, picit hiteltelen nálam ha nem. Én is hiába láttam már szerintem több ezer meccset még sincs olyan tudásom, hogy a játék elemeit mind ismerjem, hiszen soha nem kosaraztam rendesen. És ha erről ír az ember, még ha fantasy szempontból is, akkor is úgy gondolom hogy sima laikus gondolatok lehetnek, plusz az újságírás és fogalmazáskészség se olyan, hogy na akkor üljünk neki.![]()
Miért kellett volna elcserélnem? Akkor minimum top5-ös fantasy játékos volt, hülye lettem volna elpasszolni őt.Bob_Marley írta:Igazad van, de ha maradt volna Minnyben nem biztos hogy elcserélted volna.Azért szerintem te jobban kötődsz játékosokhoz mint én.
Úgy néz ki, hogy az oldalon van T€, amit nem tudsz kivenni, de ugyan úgy betudsz vele lépni bármilyen tornára, és amit abból nyersz az már kivehető. (Az ingyenes tornákon is ilyen T€ lehet nyerni.) Ha valaki általad lép be akkor alapból kapsz 5T€-t illetve mint a pókernél, itt is a terem levon egy bizonyos százaléknyi jutalákot minden torna belépéssel és Te ennek a 20%-át kapod meg mindig T€-ban.Cumbee írta:
Ezek szerint akkor "alád" regisztráltam. Nem voltam benne biztos, mert elég sok oldalt nyitottam meg, kattintgattam össze-vissza, de akkor szuper. Hány %-ot kapsz amúgy a meghívottak nyereményei után?
Kár amúgy, hogy kapkodtam és nem kerestem rá a facebookos promóra, tudtam volna pénzben játszani még a szép időkben.Ahogy nézem a mai meg holnapi felhozatalt, végre kitalálták az oldalnál, hogy hogyan akarják áraznia játékosokat. Gondolom mivel friss az oldal (legalábbis mintha ezt írtad volna) kellett egy kis idő amíg helyre tették a dolgokat, de úgy tűnik most már neccesebb lesz összerakni a csapatokat, felmentek az árak és kivették az 5 millás frissen kezdő játékosokat is, akiket mindenki játszatott a szupersztárok mellett. Mostantól izzadni kel majd a csapatok összerakásával, de viccesek voltak az All-Star csapatok amiket eddig lehetett játszatni.
Lejjebb kifejtettem bőven (lehet nem olvastad)és én Simmonst hoztam fel példának. Nem ismétlem túlzottan önmagam, hiteltelen számomra ha valaki nincs egy megfelelő szinten. Laikus gondolatok lehetnek és nincs meg a kellő mögöttes tudás, akár újságírói akár maga a játék taktikai részét tekintve. Game egy részletet emelt ki, amire válaszoltam, de két komponensből állt és Lowe vagy Simmons újságírók, s sokkal közelebb vannak a tűzhöz. Poénból szoktunk erről Game-mel beszélni, de teljesen egyértelmű, hogy nem vagyunk olyan szinten, hogy írjunk pl fantasyról vagy bármiről. Eldumálgatunk róla a mi kis "primitív" szintünkön és ennyi.Cumbee írta:
Bob neked meg csak ennyi:
Ezek szerint akkor "alád" regisztráltam. Nem voltam benne biztos, mert elég sok oldalt nyitottam meg, kattintgattam össze-vissza, de akkor szuper. Hány %-ot kapsz amúgy a meghívottak nyereményei után?MR. TROMORT777 írta:A témához kicsit:
Szerintem külön kell választani, más egy blog és más egy szakmai sportoldal. Főleg fantasy esetében. itt nincs igazi szakértő, írást lehet tanulni, de egy jó blog nem a profizmustól lesz jó. Az én esetemből kiindulva én egy szurkolói blog szerűséget készítek ahol úgy írok mint bármilyen más szurkoló, de ettől még az lehet bizonyos tömegeknek hasznos és érdekes. Aztán az olvasó meg eldönti, hogy számára az a tartalom megéri-e az olvasást vagy sem.
Remélem, hogy aki regisztrál Fanára az használja majd a ref linkemet.
https://www.fanaments.com/r/Tromort
( Köszi Cumbee! )
De Jong-hoz külön gratula, meg amúgy isXanthor írta: Nekem végül egész jó lett. De Jong, Bony és Teixeira hozta nekem a United és Sahtar védők mellett. Ha nincs az a Srna-s baki freerollban becsúszok a 4. helyre ami, pénzben kb 0, meg én nem nyomom 5 millió magas összegű tournamentben, mint te, csak egy 5 euros 50/50 általában, de egész szép kis eredmény lett volna.
Nekem végül egész jó lett. De Jong, Bony és Teixeira hozta nekem a United és Sahtar védők mellett. Ha nincs az a Srna-s baki freerollban becsúszok a 4. helyre ami, pénzben kb 0, meg én nem nyomom 5 millió magas összegű tournamentben, mint te, csak egy 5 euros 50/50 általában, de egész szép kis eredmény lett volna.MR. TROMORT777 írta: A végére ritka gyenge lett. Az összes csapatom 100 pont körül végzett, de ezúttal az most kevés volt. A legjobb csatárok mellé pont gyenge védők kerültek és fordítva. Ilyen sok gól mellett nagyon össze kellett jönnie egy fordulónak, hogy jó helyen végezz versenyeken.
Én azt el is felejtettem ma állítani, mert fogalmam nem volt, hogy az Atletico délután 4-kor játszik, de szerintem kb ugyanaz az eredmény, mintha állítottam volna, úgyis randomra választ csk-t és kezdőt a gép kb.Bob_Marley írta:Én csak annyit írok, hogy az Uefa Bl katasztrófa, nálam szerintem vége így a szezonnak. Az hogy én beállítok valamit és a gép a tegnapiak alapján csinál csapatot rohadt idegesítő. Plusz most már a pontjaim is eltűntek, amik nyilván majd visszajönnek ha átszámolnak mindent, de még az is kétséges.Soha nem értem, hogy ha valami működik akkor azt miért kell megbuherálni? Tudom PS4 meg reklám és társai, hát köszönöm én egyikből sem kérek, majd talán jövőre......