Bob_Marley írta:Keeperben voltam olyan ügyes, hogy szerettem volna valakit felvenni, majd 9:56-kor visszavontam, de jobban körbenéztem és újra felvettem volna, de már nem engedte, pedig még nem mentek le a waiver eldöntések, s November 1-re volt írva és mégse engedte.

Perry Jonessal jártam ugyan így tegnap reggel. 1 percen múlt kb.
Bob_Marley írta:Simában meg, akik elmentek nálam is igénylésen volt. Telfair számomra nincs olyan párhuzamos univerzum, ahol kiadnék érte nyolcat. Roberson sokkal izgalmasabb volt számomra, 2-őt is megért volna. De gondoltam ingyen is ellehet vinni, sajnos nem így lett.
Nekem ne is mond. Úgy emlékeztem 4-et tettem rá. Gondoltam annyit még csak megér Wesbunkó sérülése végett. Erre látom reggel, hogy elírtam. Mind1, igazából örülök neki. Bár a dobó%-ától félek picit. Abban a legjobb a csapatom, jó lenne ha azt nem rontaná le. Robertson meg a watch listemen szerepelt régebb óta. Jefferson pocsék szereplése és a PF hiányposztom pótlása végett úgy éreztem 2 dodo-t megér.
Bob_Marley írta:Picit szoros csaták vannak keeperben, 4 párharc teljesen nyitott. A legjobb Michaa-neo párharca ott 1 kategóriát leszámítva bármi lehet.
Élvezem én is, tavaly nagy mumusom volt Michaa csapata. Bár ez a hét iszonyat nyögvenyelősen indult keeperben számomra. Pocsék teljesítmények zöme és a kevesebb ember is hátráltat. Meglátjuk mi lesz, bízom a győzelemben de emelt fővel vesztenék ha úgy van.
Slither írta:Eazzyre rakerdezek, de sztem kell majd egy tulajcsere. Ugy lattam hogy varnagykrisztian eleg sokat tanult az elozo evhez kepest, es lelkes meg aktiv is szoval akar o is johetne.
Maximálisan támogatom! Voltak idegesítő kérdései (bocs Krisz) de rengeteget fejlődött és lelkiismeretesen csinálja a dolgot.

Sztem minél hamarabb megkapná a csapatot, annál kevésbé torzulnának el az eredmények.