Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
PCsabi
aka Game90

2014.11.02. 20:17:32

varnagykrisztian írta:Köszi Bob, szerinted mikor játszhat :?:
Az ötödik meccs után.
neobarca írta:18,7pont 48%-kal, 8.7 lepattanó, 3.3 blokk és 5.3 Ft 80%-kal.
Idáig én nagyon meg vagyok elégedve vele. Nem rajta múlik a csapatom gyengélkedése. :oops: 8)
Kemény 3 meccs ment le idáig.

Mondjuk Teletovic előrébb van a rangsorban, mint Gasol. Sőt, Knight is előzi CP3-at :mrgreen:

De ha Gasol egész évben tartani tudja ezeket a számokat, akkor én kérek elnézést.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2014.11.02. 19:01:58

Itt tudod megnézni, hogy ki milyen statokban mennyit szerzett.
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/6249" target="_blank
Ha nem nyitja meg akkor a standings-nél balra van az, hogy Current standings. azt lehajtod és full standingsra állítod. :wink:

Más:
PCsabi írta:Pau Gasol számít kakukktojásnak
18,7pont 48%-kal, 8.7 lepattanó, 3.3 blokk és 5.3 Ft 80%-kal.
Idáig én nagyon meg vagyok elégedve vele. Nem rajta múlik a csapatom gyengélkedése. :oops: 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.11.02. 18:36:50

Bob_Marley írta: J.J. Hickson suspended five games for violating league's anti-drug policy.

Meg nem engedett szereket használt. Azt hiszem ez a hivatalos fordítása a be volt szívva, szúrva, állva kifejezésnek. :D
Köszi Bob, szerinted mikor játszhat :?:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.02. 12:31:09

varnagykrisztian írta:Tudja esetleg valaki hogy J.J. Hickson-t miért nem játszatják :?: Már 2 mérkőzés óta jegelik a padon, néztem a rotoworld-on is de nincs sérült listán. :roll: KÖSZI :mrgreen:
J.J. Hickson suspended five games for violating league's anti-drug policy.

Meg nem engedett szereket használt. Azt hiszem ez a hivatalos fordítása a be volt szívva, szúrva, állva kifejezésnek. :D
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.11.02. 11:38:56

Tudja esetleg valaki hogy J.J. Hickson-t miért nem játszatják :?: Már 2 mérkőzés óta jegelik a padon, néztem a rotoworld-on is de nincs sérült listán. :roll: KÖSZI :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.01. 15:01:28

neobarca írta:
Bob_Marley írta:Keeperben voltam olyan ügyes, hogy szerettem volna valakit felvenni, majd 9:56-kor visszavontam, de jobban körbenéztem és újra felvettem volna, de már nem engedte, pedig még nem mentek le a waiver eldöntések, s November 1-re volt írva és mégse engedte. :D
Perry Jonessal jártam ugyan így tegnap reggel. 1 percen múlt kb. :mrgreen:
Annyira azért nem vészes a dolog, keeperben 2 ember van, akire azt mondom, hogy ellövöm a waiver helyemet, a többi napi pótlás. Holnapra majd lövök egyet annyira szoros a csata Slither ellen, hogy muszáj. De amíg nincs eldöntve mi a helyzet, addig elég nehéz agyalni, hogy kit érdemes felvenni vagy sem, nem szeretnék úgy járni mint tavaly, mikor voltak az alakítgatások és elbuktam a waiver pozíciómat majd megint sima FA lett. Úgyhogy próbáljatok meg szavazni, még 5 szavazat hiányzik, mindenki érdeke, hogy gyorsan döntsük el melyik verziót szeretnénk.

Eazzyvel meg várjunk még. Azért mégiscsak együtt toljuk 3 éve, ez a minimum hogy adunk neki még időt. Közbe jöhetett bármi, hogy ne tudjon vele foglalkozni. Igaz, hogy tavaly is vesztett az aktivitásából , de amíg nem jelentkezik, hogy ez működik a jövőben vagy sem, addig a bizalmat adjuk meg. Maximum Slither beállítja a kezdőjét. De Eazzy JELENTKEZZ!!!!!

Jah és SZAVAZZATOK!!!
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.11.01. 14:37:37

neobarca írta:
Slither írta:Eazzyre rakerdezek, de sztem kell majd egy tulajcsere. Ugy lattam hogy varnagykrisztian eleg sokat tanult az elozo evhez kepest, es lelkes meg aktiv is szoval akar o is johetne.
Maximálisan támogatom! Voltak idegesítő kérdései (bocs Krisz) de rengeteget fejlődött és lelkiismeretesen csinálja a dolgot. =D> Sztem minél hamarabb megkapná a csapatot, annál kevésbé torzulnának el az eredmények.
Semmi gond, bírom a kritikát, nektek is nagyon sokat köszönhetek mert segítettetek megérteni ezt a világot, mondom nem vagyok egy nagy spíler TOP 3 alulról de lelkes és aktív FANTASY játékosnak tartom magam. :mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2014.11.01. 14:19:55

Bob_Marley írta:Keeperben voltam olyan ügyes, hogy szerettem volna valakit felvenni, majd 9:56-kor visszavontam, de jobban körbenéztem és újra felvettem volna, de már nem engedte, pedig még nem mentek le a waiver eldöntések, s November 1-re volt írva és mégse engedte. :D
Perry Jonessal jártam ugyan így tegnap reggel. 1 percen múlt kb. :mrgreen:
Bob_Marley írta:Simában meg, akik elmentek nálam is igénylésen volt. Telfair számomra nincs olyan párhuzamos univerzum, ahol kiadnék érte nyolcat. Roberson sokkal izgalmasabb volt számomra, 2-őt is megért volna. De gondoltam ingyen is ellehet vinni, sajnos nem így lett.
Nekem ne is mond. Úgy emlékeztem 4-et tettem rá. Gondoltam annyit még csak megér Wesbunkó sérülése végett. Erre látom reggel, hogy elírtam. Mind1, igazából örülök neki. Bár a dobó%-ától félek picit. Abban a legjobb a csapatom, jó lenne ha azt nem rontaná le. Robertson meg a watch listemen szerepelt régebb óta. Jefferson pocsék szereplése és a PF hiányposztom pótlása végett úgy éreztem 2 dodo-t megér. 8)
Bob_Marley írta:Picit szoros csaták vannak keeperben, 4 párharc teljesen nyitott. A legjobb Michaa-neo párharca ott 1 kategóriát leszámítva bármi lehet.
Élvezem én is, tavaly nagy mumusom volt Michaa csapata. Bár ez a hét iszonyat nyögvenyelősen indult keeperben számomra. Pocsék teljesítmények zöme és a kevesebb ember is hátráltat. Meglátjuk mi lesz, bízom a győzelemben de emelt fővel vesztenék ha úgy van. 8)
Slither írta:Eazzyre rakerdezek, de sztem kell majd egy tulajcsere. Ugy lattam hogy varnagykrisztian eleg sokat tanult az elozo evhez kepest, es lelkes meg aktiv is szoval akar o is johetne.
Maximálisan támogatom! Voltak idegesítő kérdései (bocs Krisz) de rengeteget fejlődött és lelkiismeretesen csinálja a dolgot. =D> Sztem minél hamarabb megkapná a csapatot, annál kevésbé torzulnának el az eredmények.

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.01. 10:30:44

Először is Blake puszil mindenkit. :mrgreen: Slither köszi, hogy megoldottad, azt hiszem egyelőre Griffint nem teszem ki. :D

Keeperben voltam olyan ügyes, hogy szerettem volna valakit felvenni, majd 9:56-kor visszavontam, de jobban körbenéztem és újra felvettem volna, de már nem engedte, pedig még nem mentek le a waiver eldöntések, s November 1-re volt írva és mégse engedte. :D Na de ez legyen a legnagyobb gond.
Simában meg, akik elmentek nálam is igénylésen volt. Telfair számomra nincs olyan párhuzamos univerzum, ahol kiadnék érte nyolcat. Roberson sokkal izgalmasabb volt számomra, 2-őt is megért volna. De gondoltam ingyen is ellehet vinni, sajnos nem így lett.

Picit szoros csaták vannak keeperben, 4 párharc teljesen nyitott. A legjobb Michaa-neo párharca ott 1 kategóriát leszámítva bármi lehet.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.31. 19:49:45

Cumbee írta:Ha Eazzy nem akar már vele foglalkozni, akkor én támogatom Krisztiánt. Tényleg nagyon sokat fejlődött, sokat is foglalkozik vele, szerintem megérdemli.
Köszönöm a bizalmat előre is, melyik Eazzy csapata keeper-ben :?: Ha esetleg Eazzy be-aktiválódik akkor már most leadnám a jelentkezési igényemet a következő szezonra. :D

Elég rosszul állok a ROTO ligában, Monroe (2 mérkőzést játszott volna eddig) eltíltott, Carter-Williams (1 mérk.) sérült, Hickson-t (1 mérk.) ki tudja miért nem játszatta az edző, de a tavalyi statokat behelyetesítve is csak kb. max 8. lennék.
:|
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.31. 19:14:37

Cumbee írta: 2. Ótvar egy csapat lett, nem csodálom, hogy a tulaja lepasszolja.:D Ettől függetlenül engem érdekel, ha még nem kelt el.

+1. Az NFL-es ajnlatod nem igazán jött be, majd éjjel válaszolok, hogy mi vele a bajom, csak gondoltam szólok, hogy ne nagyon számíts rá.:D

+2.:D a Lock playerrel tuti nem lehet valamit variálni? Lehet én vagyok a hülye, de full úgy emlékszem, hogy az első szezonunkban nem volt ilyen gondunk. Vagy keverem már az NFL-es első szezonnal?
Írjál abba a topikba, és majd nyomok neked egy vote-ot. :wink:

Küldözgetek mindenféle tradet hátha összejön vmi. Kicsit uncsi hogy semmi cserebere nem volt NFL-ben. :D

Adtam co-commish jogot neked meg Csabinak, megnézhetitek a beállításokat.
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.10.31. 18:15:47

Slither írta:Mindenki szavazzon vmire, aztan zarjuk le ezt a waiveres dolgot vegleg.

Eazzyre rakerdezek, de sztem kell majd egy tulajcsere. Ugy lattam hogy varnagykrisztian eleg sokat tanult az elozo evhez kepest, es lelkes meg aktiv is szoval akar o is johetne.

Mas: az egyik NBA1.hu-s hard capes dynasty ligaban keresnek egy uj tulajt ha vkit erdekel: http://www.nba1.hu/_forum/index.php?top ... 860363#new" target="_blank
A jelenlegi kerete ilyen:
C.J. Miles Ind - SG,SF
Sergey Karasev Bkn - SG
Carmelo Anthony NY - SF,PF
Jeff Green Bos - SG,SF
Al Jefferson Cha - PF,C
Mason Plumlee Bkn - PF,C
Rudy Gobert Uta - C
Enes Kanter Uta - C
Devin Harris Dal - PG,SG
Thomas Robinson Por - PF
Darrell Arthur Den - PF,C
Kevin Seraphin Was - PF,C
Harrison Barnes GS - SF,PF
1. Ha Eazzy nem akar már vele foglalkozni, akkor én támogatom Krisztiánt. Tényleg nagyon sokat fejlődött, sokat is foglalkozik vele, szerintem megérdemli.

2. Ótvar egy csapat lett, nem csodálom, hogy a tulaja lepasszolja.:D Ettől függetlenül engem érdekel, ha még nem kelt el.

+1. Az NFL-es ajnlatod nem igazán jött be, majd éjjel válaszolok, hogy mi vele a bajom, csak gondoltam szólok, hogy ne nagyon számíts rá.:D

+2.:D a Lock playerrel tuti nem lehet valamit variálni? Lehet én vagyok a hülye, de full úgy emlékszem, hogy az első szezonunkban nem volt ilyen gondunk. Vagy keverem már az NFL-es első szezonnal?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.31. 17:16:29

Megoldva, most mar barkit ki lehet dobni.
MessiFan
Llegenda del Barça

2014.10.31. 17:12:53

Bob_Marley írta:Slither remélem megoldható, lenne egy óriási kérésem feléd. :D Yahoo mániája az összejátszás ellen gondolom, hogy pár magasan jegyzett játékost nem lehet kitenni a csapatodból.Ezt valahogy nem lehetne kivenni, feloldani vagy valami? Azért kérdezem, mert lehet nyomok egy tatarozást és Griffint kitenném aukciósban, de nem tudom. :D Vagy elég ha mondjuk szólok neked és kiteszed? Még ki ne tedd nekem :D , csak mint opciót a későbbiekre, ha kitenném ezzel is csökkentve a sapkát.
Dettó ezt szerettem volna én is kérdezni, csak közben inkább úgy döntöttem, hogy várok míg Durant felépül aztán megnézem hogy alakulnak a dolgok a csapat körül.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.31. 16:36:40

Slither remélem megoldható, lenne egy óriási kérésem feléd. :D Yahoo mániája az összejátszás ellen gondolom, hogy pár magasan jegyzett játékost nem lehet kitenni a csapatodból.Ezt valahogy nem lehetne kivenni, feloldani vagy valami? Azért kérdezem, mert lehet nyomok egy tatarozást és Griffint kitenném aukciósban, de nem tudom. :D Vagy elég ha mondjuk szólok neked és kiteszed? Még ki ne tedd nekem :D , csak mint opciót a későbbiekre, ha kitenném ezzel is csökkentve a sapkát.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.31. 15:43:38

Mindenki szavazzon vmire, aztan zarjuk le ezt a waiveres dolgot vegleg.

Eazzyre rakerdezek, de sztem kell majd egy tulajcsere. Ugy lattam hogy varnagykrisztian eleg sokat tanult az elozo evhez kepest, es lelkes meg aktiv is szoval akar o is johetne.

Mas: az egyik NBA1.hu-s hard capes dynasty ligaban keresnek egy uj tulajt ha vkit erdekel: http://www.nba1.hu/_forum/index.php?top ... 860363#new" target="_blank
A jelenlegi kerete ilyen:
C.J. Miles Ind - SG,SF
Sergey Karasev Bkn - SG
Carmelo Anthony NY - SF,PF
Jeff Green Bos - SG,SF
Al Jefferson Cha - PF,C
Mason Plumlee Bkn - PF,C
Rudy Gobert Uta - C
Enes Kanter Uta - C
Devin Harris Dal - PG,SG
Thomas Robinson Por - PF
Darrell Arthur Den - PF,C
Kevin Seraphin Was - PF,C
Harrison Barnes GS - SF,PF
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.31. 11:16:54

Bob_Marley írta:Pont ezért szerintem, hogy ne legyen szabad vásár jó a mostani folyamat waiver rendszer. De szavazzátok meg a másikat, az nekem jobb is. :D
Nekem a Hard Cup-os rendszer nagyon tetszik. Igazából a Keeperessel sincs gondom, csak jó lenne tudni, melyik lesz. Persze a szabad rablás az igazi :D Ami tavaly volt, az miért nem jó? Én azt favorizálnám. 8)

Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.31. 09:45:16

neobarca írta:Ezt tényleg jó lenne minél hamarabb megvitatni, mert itt az elején le lehet maradni 1-2 értékes gyöngyszemről.

Látom Perry J.-t gyorsan behúztátok a hajnali meccse miatt. :mrgreen: Én is pályáztam rá de ez van. Kíváncsi vagyok meddig tart majd a csillogás. :lol:
Pont ezért szerintem, hogy ne legyen szabad vásár jó a mostani folyamat waiver rendszer. De szavazzátok meg a másikat, az nekem jobb is. :D De pont a mai meccs volt arra jó példa, hogy gyorsan lehet akár reagálni dolgokra. Telfair pl gondolom elég népszerű lesz. Előnye még talán az, hogy semmiféle gyorsaság vagy hasonló nem számít. Bármikor belehet jelölni kit szeretnél felvenni és másnap ott van vagy második vagy a harmadik kiválasztott. Szerintem ez azért igazságosabb rendszer, mint a másik. Ha kellene dönteni én inkább a folyamat waivert mondanám. De az is igaz, hogy hirtelen lett ez behozva, ami meg nem túl előnyös. Szóval gyorsan intézzük ezt el, mert ha sima FA lesz, akkor addig pl én nem licitálok Waiveren hogy ne bukjam a pozíciókat, de ha ez marad akkor meg természetesen mindegy, hiszen minden felvétel waiveren hátrébb sorol mindenkit.

Eazzy jelentkezz!!!! Vagy akkor legalább valaki állítsa már be a csapatát. Biztos megvan az indoka, hogy nem tud vele foglalkozni, várjunk, de ha nincs változás akkor...Slither kezében minden. :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.31. 09:27:09

Ezt tényleg jó lenne minél hamarabb megvitatni, mert itt az elején le lehet maradni 1-2 értékes gyöngyszemről.

Látom Perry J.-t gyorsan behúztátok a hajnali meccse miatt. :mrgreen: Én is pályáztam rá de ez van. Kíváncsi vagyok meddig tart majd a csillogás. :lol:

PCsabi
aka Game90

2014.10.30. 23:02:12

Cumbee írta:Annyit kéne beállítani, hogy akinek elkezdődött a meccse, azt lockolja aznapra már a játék, vagy ha azt valamiért nem lehet (régen szerintem így volt) akkor kerüljön waiverre, következő reggelig, de ne legyen egész nap waiveren mindenki.
+1!

Most hirtelen waiver lesz, aztán el van intézve a dolog? Októberben, amikor megbeszéltük a szabályokat, még szó sem volt ilyenről, most meg egyik napról a másikra waiver?

De én kérek elnézést, hogy hajnalban behúztam Cole-t.

(Most már ezt a szórakozásomat is elvettétek :( :mrgreen: )
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.10.30. 22:47:07

Nekem sem tetszik a folyamatos waiver. Nem is volt soha és nekem nem is hiányzik. Iszonyatosan nyögvenyelős lesz tőle a játék. Annyit kéne beállítani, hogy akinek elkezdődött a meccse, azt lockolja aznapra már a játék, vagy ha azt valamiért nem lehet (régen szerintem így volt) akkor kerüljön waiverre, következő reggelig, de ne legyen egész nap waiveren mindenki.
MessiFan
Llegenda del Barça

2014.10.30. 22:04:05

Nem elég, hogy harmat gyenge csapatot raktam össze, még Rondo-t is kihagytam tegnap, pedig simán befért volna. Kár, hogy itt nem lehet tankolni :D
Keeperben egész jól teljesítettek a legények, Hardaway Jr nagyon gyengén dobott, Gerald Green elöl pedig elvette a lehetőséget a 3 muskétás, + három sérült, szerencsére egyik se fog sokáig tartani.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.30. 14:24:08

MichaaBee írta: Erre szerintem továbbra sem a folyamatos waiver a legjobb megoldás, hanem a késleltetett FA. Waiver nálam tényleg arról szól, hogy ha valakit kiraknak és kell neked, akkor bejelented rá az igényed. Az FA meg ha valakit hozzá akarsz gyorsan adni a csapatodhoz, de mondjuk minimális előre tervezéssel (1 nap).
Én már nem tudom mi a megoldás, ezt mások intézzek el. Én már annyit értekeztem agyaltam ezen, hogy megmondom őszintén már nem is nagyon érdekel mi van. Adott szituációhoz próbálok alkalmazkodni. De amit írtál nekem az is jó, a mostani is tetszik és a büdzséset pl más ligában is nagyon szeretem. Ez a sima szerintem, ami vicces volt, nem jelent olyan hú de nagy előnyt, de azért na. Akik fent maradnak meg-megnézni egy meccset azonnal értesülnek dolgokról és teszem azt lesérül XY már fellehet venni a cseréjét.

szerk: apropó ez is késleltetett, szóval itt is 1 nappal előrébb kell gondolkozni. Szerintem ennek az az előnye, hogy minden lépésnek "ára" van. Ugyanúgy felvehetsz te pluszban adott napra embert, csak csúszol vissza a waiver listán és nem a "gyorsaság" dönt hanem a waiver lista. De mondom nekem mindegy, ez a mostani talán igazságosabb rendszer viszont érzésem szerint. Amit te írtál az szabadabb. (hú de nagy lángelme kellett ehhez hiszen FREE Agent. :D )
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.10.30. 14:01:27

Bob_Marley írta:Ahogy látom Slither beállította a folyamat waivert keeperre is, eddig tartott a jó világ. :D Hiába no, nem túl egészséges, hogy olyan ember, aki padon van és nem kezdődött el a meccse bármikor kilehet cserélni egy olyanra, aki éppen játszik.
Erre szerintem továbbra sem a folyamatos waiver a legjobb megoldás, hanem a késleltetett FA. Waiver nálam tényleg arról szól, hogy ha valakit kiraknak és kell neked, akkor bejelented rá az igényed. Az FA meg ha valakit hozzá akarsz gyorsan adni a csapatodhoz, de mondjuk minimális előre tervezéssel (1 nap).
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.30. 13:58:14

Bob_Marley írta:Az elért statok alapján kapsz egy pontot. Tehát ha te 111 pontot dobtál, akkor azért kapsz érte 3 pontot, mert rajtad kívül csak 2 csapat dobott kevesebbet. 11-en vagyunk a ligában minden kategória legjobbja kap 11 pontot a második 10-et a harmadik 9-et és így tovább. Összesen 15*11 pontod lehet, ami ugye 165 pont, ennyid lehet maximum. A sorrend folyamatosan változik napról napra, ahogy íródik hozzá az össz statisztikához az adott napi eredmény. Ez egy olyan pontozás, ahol minden kategóriában jónak kell lenni. Noel pl hiába blokkolt tegnap négyet, pocsékul dobott mezőnyből és büntetőről is, nagyon sokat tud rontani így az összteljesítményen.
Gyakorlatiasan levezetve, most van 111 pontod ami az össz pontba 3 pontot ér arra a kategóriára, ha megelőződ mondjuk a mai teljesítményeddel az előtted lévőt, akkor már 4 pontot fognak jóváírni arra a kategóriára.
Köszi Bob, ez nekem is segítség volt. =D>
Bob_Marley írta:Nekem mindkét ligában katasztrofálisan dobnak a játékosaim, KCP 3/19 :mrgreen: Keeperben alapból tegnap 10 emberből heten 40% alatt tüzeltek, hiába no még szezon eleji forma.
Ezzel nem vagy egyedül. Nekem sem úgy indultak meg a játékosaim, ahogyan szerettem volna. :cry: :mrgreen:

Válasz küldése