Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az ötödik meccs után.varnagykrisztian írta:Köszi Bob, szerinted mikor játszhat
Kemény 3 meccs ment le idáig.neobarca írta:18,7pont 48%-kal, 8.7 lepattanó, 3.3 blokk és 5.3 Ft 80%-kal.
Idáig én nagyon meg vagyok elégedve vele. Nem rajta múlik a csapatom gyengélkedése.![]()
18,7pont 48%-kal, 8.7 lepattanó, 3.3 blokk és 5.3 Ft 80%-kal.PCsabi írta:Pau Gasol számít kakukktojásnak
Köszi Bob, szerinted mikor játszhatBob_Marley írta: J.J. Hickson suspended five games for violating league's anti-drug policy.
Meg nem engedett szereket használt. Azt hiszem ez a hivatalos fordítása a be volt szívva, szúrva, állva kifejezésnek.
J.J. Hickson suspended five games for violating league's anti-drug policy.varnagykrisztian írta:Tudja esetleg valaki hogy J.J. Hickson-t miért nem játszatjákMár 2 mérkőzés óta jegelik a padon, néztem a rotoworld-on is de nincs sérült listán.
KÖSZI
Annyira azért nem vészes a dolog, keeperben 2 ember van, akire azt mondom, hogy ellövöm a waiver helyemet, a többi napi pótlás. Holnapra majd lövök egyet annyira szoros a csata Slither ellen, hogy muszáj. De amíg nincs eldöntve mi a helyzet, addig elég nehéz agyalni, hogy kit érdemes felvenni vagy sem, nem szeretnék úgy járni mint tavaly, mikor voltak az alakítgatások és elbuktam a waiver pozíciómat majd megint sima FA lett. Úgyhogy próbáljatok meg szavazni, még 5 szavazat hiányzik, mindenki érdeke, hogy gyorsan döntsük el melyik verziót szeretnénk.neobarca írta:Perry Jonessal jártam ugyan így tegnap reggel. 1 percen múlt kb.Bob_Marley írta:Keeperben voltam olyan ügyes, hogy szerettem volna valakit felvenni, majd 9:56-kor visszavontam, de jobban körbenéztem és újra felvettem volna, de már nem engedte, pedig még nem mentek le a waiver eldöntések, s November 1-re volt írva és mégse engedte.![]()
Semmi gond, bírom a kritikát, nektek is nagyon sokat köszönhetek mert segítettetek megérteni ezt a világot, mondom nem vagyok egy nagy spíler TOP 3 alulról de lelkes és aktív FANTASY játékosnak tartom magam.neobarca írta:Maximálisan támogatom! Voltak idegesítő kérdései (bocs Krisz) de rengeteget fejlődött és lelkiismeretesen csinálja a dolgot.Slither írta:Eazzyre rakerdezek, de sztem kell majd egy tulajcsere. Ugy lattam hogy varnagykrisztian eleg sokat tanult az elozo evhez kepest, es lelkes meg aktiv is szoval akar o is johetne.Sztem minél hamarabb megkapná a csapatot, annál kevésbé torzulnának el az eredmények.
Perry Jonessal jártam ugyan így tegnap reggel. 1 percen múlt kb.Bob_Marley írta:Keeperben voltam olyan ügyes, hogy szerettem volna valakit felvenni, majd 9:56-kor visszavontam, de jobban körbenéztem és újra felvettem volna, de már nem engedte, pedig még nem mentek le a waiver eldöntések, s November 1-re volt írva és mégse engedte.
Nekem ne is mond. Úgy emlékeztem 4-et tettem rá. Gondoltam annyit még csak megér Wesbunkó sérülése végett. Erre látom reggel, hogy elírtam. Mind1, igazából örülök neki. Bár a dobó%-ától félek picit. Abban a legjobb a csapatom, jó lenne ha azt nem rontaná le. Robertson meg a watch listemen szerepelt régebb óta. Jefferson pocsék szereplése és a PF hiányposztom pótlása végett úgy éreztem 2 dodo-t megér.Bob_Marley írta:Simában meg, akik elmentek nálam is igénylésen volt. Telfair számomra nincs olyan párhuzamos univerzum, ahol kiadnék érte nyolcat. Roberson sokkal izgalmasabb volt számomra, 2-őt is megért volna. De gondoltam ingyen is ellehet vinni, sajnos nem így lett.
Élvezem én is, tavaly nagy mumusom volt Michaa csapata. Bár ez a hét iszonyat nyögvenyelősen indult keeperben számomra. Pocsék teljesítmények zöme és a kevesebb ember is hátráltat. Meglátjuk mi lesz, bízom a győzelemben de emelt fővel vesztenék ha úgy van.Bob_Marley írta:Picit szoros csaták vannak keeperben, 4 párharc teljesen nyitott. A legjobb Michaa-neo párharca ott 1 kategóriát leszámítva bármi lehet.
Maximálisan támogatom! Voltak idegesítő kérdései (bocs Krisz) de rengeteget fejlődött és lelkiismeretesen csinálja a dolgot.Slither írta:Eazzyre rakerdezek, de sztem kell majd egy tulajcsere. Ugy lattam hogy varnagykrisztian eleg sokat tanult az elozo evhez kepest, es lelkes meg aktiv is szoval akar o is johetne.
Slither írta:Eazzyre rakerdezek, de sztem kell majd egy tulajcsere. Ugy lattam hogy varnagykrisztian eleg sokat tanult az elozo evhez kepest, es lelkes meg aktiv is szoval akar o is johetne.
Köszönöm a bizalmat előre is, melyik Eazzy csapata keeper-benCumbee írta:Ha Eazzy nem akar már vele foglalkozni, akkor én támogatom Krisztiánt. Tényleg nagyon sokat fejlődött, sokat is foglalkozik vele, szerintem megérdemli.
Írjál abba a topikba, és majd nyomok neked egy vote-ot.Cumbee írta: 2. Ótvar egy csapat lett, nem csodálom, hogy a tulaja lepasszolja.Ettől függetlenül engem érdekel, ha még nem kelt el.
+1. Az NFL-es ajnlatod nem igazán jött be, majd éjjel válaszolok, hogy mi vele a bajom, csak gondoltam szólok, hogy ne nagyon számíts rá.
+2.a Lock playerrel tuti nem lehet valamit variálni? Lehet én vagyok a hülye, de full úgy emlékszem, hogy az első szezonunkban nem volt ilyen gondunk. Vagy keverem már az NFL-es első szezonnal?
1. Ha Eazzy nem akar már vele foglalkozni, akkor én támogatom Krisztiánt. Tényleg nagyon sokat fejlődött, sokat is foglalkozik vele, szerintem megérdemli.Slither írta:Mindenki szavazzon vmire, aztan zarjuk le ezt a waiveres dolgot vegleg.
Eazzyre rakerdezek, de sztem kell majd egy tulajcsere. Ugy lattam hogy varnagykrisztian eleg sokat tanult az elozo evhez kepest, es lelkes meg aktiv is szoval akar o is johetne.
Mas: az egyik NBA1.hu-s hard capes dynasty ligaban keresnek egy uj tulajt ha vkit erdekel: http://www.nba1.hu/_forum/index.php?top ... 860363#new" target="_blank
A jelenlegi kerete ilyen:
C.J. Miles Ind - SG,SF
Sergey Karasev Bkn - SG
Carmelo Anthony NY - SF,PF
Jeff Green Bos - SG,SF
Al Jefferson Cha - PF,C
Mason Plumlee Bkn - PF,C
Rudy Gobert Uta - C
Enes Kanter Uta - C
Devin Harris Dal - PG,SG
Thomas Robinson Por - PF
Darrell Arthur Den - PF,C
Kevin Seraphin Was - PF,C
Harrison Barnes GS - SF,PF
Dettó ezt szerettem volna én is kérdezni, csak közben inkább úgy döntöttem, hogy várok míg Durant felépül aztán megnézem hogy alakulnak a dolgok a csapat körül.Bob_Marley írta:Slither remélem megoldható, lenne egy óriási kérésem feléd.Yahoo mániája az összejátszás ellen gondolom, hogy pár magasan jegyzett játékost nem lehet kitenni a csapatodból.Ezt valahogy nem lehetne kivenni, feloldani vagy valami? Azért kérdezem, mert lehet nyomok egy tatarozást és Griffint kitenném aukciósban, de nem tudom.
Vagy elég ha mondjuk szólok neked és kiteszed? Még ki ne tedd nekem
, csak mint opciót a későbbiekre, ha kitenném ezzel is csökkentve a sapkát.
Nekem a Hard Cup-os rendszer nagyon tetszik. Igazából a Keeperessel sincs gondom, csak jó lenne tudni, melyik lesz. Persze a szabad rablás az igaziBob_Marley írta:Pont ezért szerintem, hogy ne legyen szabad vásár jó a mostani folyamat waiver rendszer. De szavazzátok meg a másikat, az nekem jobb is.
Pont ezért szerintem, hogy ne legyen szabad vásár jó a mostani folyamat waiver rendszer. De szavazzátok meg a másikat, az nekem jobb is.neobarca írta:Ezt tényleg jó lenne minél hamarabb megvitatni, mert itt az elején le lehet maradni 1-2 értékes gyöngyszemről.
Látom Perry J.-t gyorsan behúztátok a hajnali meccse miatt.Én is pályáztam rá de ez van. Kíváncsi vagyok meddig tart majd a csillogás.
+1!Cumbee írta:Annyit kéne beállítani, hogy akinek elkezdődött a meccse, azt lockolja aznapra már a játék, vagy ha azt valamiért nem lehet (régen szerintem így volt) akkor kerüljön waiverre, következő reggelig, de ne legyen egész nap waiveren mindenki.
Én már nem tudom mi a megoldás, ezt mások intézzek el. Én már annyit értekeztem agyaltam ezen, hogy megmondom őszintén már nem is nagyon érdekel mi van. Adott szituációhoz próbálok alkalmazkodni. De amit írtál nekem az is jó, a mostani is tetszik és a büdzséset pl más ligában is nagyon szeretem. Ez a sima szerintem, ami vicces volt, nem jelent olyan hú de nagy előnyt, de azért na. Akik fent maradnak meg-megnézni egy meccset azonnal értesülnek dolgokról és teszem azt lesérül XY már fellehet venni a cseréjét.MichaaBee írta: Erre szerintem továbbra sem a folyamatos waiver a legjobb megoldás, hanem a késleltetett FA. Waiver nálam tényleg arról szól, hogy ha valakit kiraknak és kell neked, akkor bejelented rá az igényed. Az FA meg ha valakit hozzá akarsz gyorsan adni a csapatodhoz, de mondjuk minimális előre tervezéssel (1 nap).
Erre szerintem továbbra sem a folyamatos waiver a legjobb megoldás, hanem a késleltetett FA. Waiver nálam tényleg arról szól, hogy ha valakit kiraknak és kell neked, akkor bejelented rá az igényed. Az FA meg ha valakit hozzá akarsz gyorsan adni a csapatodhoz, de mondjuk minimális előre tervezéssel (1 nap).Bob_Marley írta:Ahogy látom Slither beállította a folyamat waivert keeperre is, eddig tartott a jó világ.Hiába no, nem túl egészséges, hogy olyan ember, aki padon van és nem kezdődött el a meccse bármikor kilehet cserélni egy olyanra, aki éppen játszik.
Köszi Bob, ez nekem is segítség volt.Bob_Marley írta:Az elért statok alapján kapsz egy pontot. Tehát ha te 111 pontot dobtál, akkor azért kapsz érte 3 pontot, mert rajtad kívül csak 2 csapat dobott kevesebbet. 11-en vagyunk a ligában minden kategória legjobbja kap 11 pontot a második 10-et a harmadik 9-et és így tovább. Összesen 15*11 pontod lehet, ami ugye 165 pont, ennyid lehet maximum. A sorrend folyamatosan változik napról napra, ahogy íródik hozzá az össz statisztikához az adott napi eredmény. Ez egy olyan pontozás, ahol minden kategóriában jónak kell lenni. Noel pl hiába blokkolt tegnap négyet, pocsékul dobott mezőnyből és büntetőről is, nagyon sokat tud rontani így az összteljesítményen.
Gyakorlatiasan levezetve, most van 111 pontod ami az össz pontba 3 pontot ér arra a kategóriára, ha megelőződ mondjuk a mai teljesítményeddel az előtted lévőt, akkor már 4 pontot fognak jóváírni arra a kategóriára.
Ezzel nem vagy egyedül. Nekem sem úgy indultak meg a játékosaim, ahogyan szerettem volna.Bob_Marley írta:Nekem mindkét ligában katasztrofálisan dobnak a játékosaim, KCP 3/19Keeperben alapból tegnap 10 emberből heten 40% alatt tüzeltek, hiába no még szezon eleji forma.