USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.07.23. 08:27:01

Eazzy írta: Pedig hogy ki lett röhögve tavaly a Magic :D
És tényleg jól lesajnáltuk őket. :D De visszagondolva Vucevic a Sixersben is hozott jó meccseket, de ő nagyon berobbant, a pickek meg hosszútávon voltak, illetve most már érdekesek.
Eazzy írta: Én még most sem nevezném rossz döntésnek amit csináltunk. 19-re lapot húztunk. Ha bejön, akkor Bynum segítségével és Holiday All-Star formájával top csapat vagyunk, akik még vonzhattak volna újabb jó játékosokat is. A másik lehetőség a bukta volt. Ezúttal a bukta valósult meg. Ennyi.
Szerintem nem ilyen egyszerű a szitu, mert 2 lehetőség volt, Iggy marad s akkor is lófráltok a 4-8 helyek valamelyikén, vagy esetlegesen jön Bynum és valóban feljebb próbáltok lépni, viszont mindkét embernek lejárt a szerződése, Iggynek azt hiszem Player Option-je lett volna a Nuggetsnél.Na viszont az várható volt szerintem, hogy Bynum lenyom nálatok egy évet (senki nem tudhatta hogy játszik vagy nem) s megnézi magát az FA piacon.Iggyvel kevésbé rizikóztatok volna, mert ő azért val. maradt volna.Értem én, hogy papíron Bynummal erősebb lett volna a Sixers, de a Miami-Pacers s előzetesen a Celticset is erősebbnek érezte mindenki, meg ha azt veszem, amit buktatok Bynummal, nyertétek Holiday-jel, mert jó gyerek volt ő mindig is, meg fiatal még, de ő is hirtelen robbantott, s teszem azt Bynum van, nem lett volna ilyen erős szezonja szerintem.
S utólag behúztatok 19-re lapot, úgyhogy nagyon előrébb nem tudtatok volna szerintem lépni, s cserébe eldobtatok pár cetlit meg fiatalt.
Illetve Iggyvel is lehetett volna vonzani valakit.
Alap esetben Iggy-Bynum csere egyértelműen erősítés, de így hogy 1 éve volt a szerződéséből (egészséget nem említem) nagy rizikó volt, s nem jött be.
Mondjuk az is igaz, így is azért a Philly elég fiatal csapatnak mondható, így a fiatalok elvesztése beleférhetett, mert már kellett valaki aki az egészet összerátnja, Iggyvel meg ez nem ment, s azt sose tudjuk meg ha Bynum jó szezont fut, akkor hosszabbít-e.
De ha szárazon leírom, akkor Iggy-Vucevic-Harkless for Jason Richardsson lett ebből. :D
Eazzy írta: Ellenben dícséretes, hogy mennyire gyorsan lereagálták, és ha valóban 2003 körüli színvonal lesz jövőre, és mondjuk a NO se lesz még túl jó, és onnan is lesz egy top10 pickünk, akkor jól jöhetünk ki belőle.
Az viszont tény, gyorsan reagáltatok, volt is erről a kezdo5-ön egy cikk, hogy lehet vezetői szinten megoldani a tankot. :D
Teljesen lebutítottátok a csapatot, Top5 helyre vár titeket mindenki a jövő évi drafton.S helyetek is lesz, lehet építkezni.
Eazzy írta: Az meg hogy ki mit érdemel szubjektív :D Ha pl a Lakers nyalna már vagy 10 éve, akkor náluk is érezném, hogy azért ez mégsem dívik. Azért az érezhető, hogy a Sixersnek feljebb lenne a helye.
Igazad van szubjektív, de kicsit olyan fura volt azt olvasni, a Phillynél jobban senki nem érdemelné meg az 1/1et.Mi 15 évet szenvedtünk, 10et csak azért hogy PO legyen.S ti pl húztatok 1/2őt is mostanában a hatodik helyről prognosztizálva.Szerintem egy Kings meg Bobcats az a 2 csapat, akik már nagyon megérdemelnék, mert mindig ott vannak a lotteryben jó helyen mostanában, s mindig lecsúsznak az 1/1ről. :D
Amúgy meg nem kell aggódni a Lakers 14ik helyről behúzza az 1/1et plusz James+Melo kombót. :mrgreen:
Igazából arra utaltam, hogy érdemekről beszélünk, miközben ezt nem lehet így lesarkítani, hogy azért mert Sixers, ezért többet érdemelne mint másik csapat.
De jó tudni, hogy ha idén nem is a pályán, hanem a lottery kapcsán vagyunk riválisok, mi örök életre ellentétes oldalon leszünk. :D
Bár mi nem leszünk olyan gyengék, hogy Top3-ba beférjünk eredmények alapján, a Philly viszont tény, gyorsan teljesen lenullázta a dolgot, de pl Turnernek itt a lehetőség, meglátjuk, mindenesetre szívhatjuk egymás vérét megint a draft miatt, s szurkolhatunk a minél rosszabb eredményekért. :D

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 58Vs#at=54
Bryant Milánóban járt, elég korrektül nyomja olaszul. :D

Pierce-KG beszélgetés második része, iszonyat jó dolgokat mondanak.Lakerses sztori zseniális:
http://www.youtube.com/watch?v=9G1VxBSv94Q

Nálunk érdekes dolgok vannak, alapból van egy rahedli játékosunk, s még igazoltunk is brazil egy centert Valenciából, plusz Ainge szerint Rondo felépül a szezonnyitóra, megmondom őszintén nem nagyon örülök ezeknek a híreknek, annyira nem leszünk gyengék, hogy Top5-be beférjünk a drafton, Po-ba meg nem fogunk jutni, legrosszabb helyen állunk így, Rondot pl úgymond Rosetalanítanám s kiültetném egész szezonra.

Kis érdekesség, hogy kik érhetőek még el az FA piacon (zárójelben érdeklődők):
15. Kenyon Martin (Knicks)
14. Dejuan Blair (Wizards)
13. Sebastian Telfair (Nets)
12. Leandro Barbosa
11. Timofey Mozgov (Kings)
10. Austin Daye (Knicks)
9. Lamar Odom (Clippers)
8. Antawn Jamison (Clippers)
7. Brandan Wright (Mavericks)
6. Gary Neal (Pistons,Nets)
5. Gerald Henderson (Bobcats, sign&trade)
4. Mo Williams
3. Greg Oden (Heat,Pelicans,Kings,Spurs,Mavericks)
2. Brandon Jennings (Bucks, sign&trade)
1. Nikola Pekovic (Timberwolves)
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.07.22. 09:26:06

[quote="Robcsyy"][/quote]
Az ilyen nőket, akik többnyire arra jók az életben, hogy eltartassák magukat egy sikeres férfival, aztán vásárolgassanak, meg pózoljanak, csücsörítsenek a kamerába, eleve legszívesebben leküldeném egy sóbányába dolgozni, de aki erre még rátesz egy lapáttal, és válás, szakítás után kiteregeti a szennyest, nyilván valamelyik bulvárlap ösztönzésére, az már tényleg szánalmas.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.07.22. 08:00:14

Egy kis bulvár:
Tim Duncan felesége azt állítja, hogy a Spurs-legendának elég hosszan tartó viszonya volt egy férfivel, és hogy biszexuális.
:oops:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
neobarca
Director del Fútbol

2013.07.21. 12:00:44

Ezt ismeritek?
https://www.youtube.com/watch?v=FHv356s ... ata_player
Én sírtam a röhögéstől így a vasárnapi ebéd mellett. És van ilyen bőven! 8) :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.07.20. 19:32:17

Bob_Marley írta:S ha nagyon gonosz akarok lenni, akkor ti a rossz döntésekkel épültetek le....Iggy-Vucevic-Harkless trióról mondtatok le, s lett belőle gyakorlatilag egy sérült Jason Richardsson.....Magic a tavalyi cserében mindenkinek nyomott egy fityiszt, ők jártak a legjobban, az összes többi csapat megszívta. :lol:
Pedig hogy ki lett röhögve tavaly a Magic :D

Én még most sem nevezném rossz döntésnek amit csináltunk. 19-re lapot húztunk. Ha bejön, akkor Bynum segítségével és Holiday All-Star formájával top csapat vagyunk, akik még vonzhattak volna újabb jó játékosokat is. A másik lehetőség a bukta volt. Ezúttal a bukta valósult meg. Ennyi.

Ellenben dícséretes, hogy mennyire gyorsan lereagálták, és ha valóban 2003 körüli színvonal lesz jövőre, és mondjuk a NO se lesz még túl jó, és onnan is lesz egy top10 pickünk, akkor jól jöhetünk ki belőle.

Az meg hogy ki mit érdemel szubjektív :D Ha pl a Lakers nyalna már vagy 10 éve, akkor náluk is érezném, hogy azért ez mégsem dívik. Azért az érezhető, hogy a Sixersnek feljebb lenne a helye.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.07.20. 12:26:47

Ezért van ott a PCT oszlop is. :D
Igen pl Bostonban is 18624 a befogadóképesség , 2008 óta minden meccsen telt ház is volt, idén val. megszakad ez a hagyomány. :D

De ami érdekes szerintem ebben a táblázatban, hogy az idegenbeli meccsekre melyik csapatnál mennyien kíváncsiak.Itt is a %-os kimutatásnál azért a Rocketsnél felkaptam a fejem. :D De vannak még érdekességek, pl Grizz vagy Pacers két mennyire jó kis csapat, aztán kisebb feléjük az érdeklődés.Pacers hazai meccsein is a 84,1 csarnok kihasználtság nem túl erős, pedig ott van az egyik legjobb hangulat.
Ami még elkeserítő az a Pistons és a Palace, bár ott közre játszik, hogy Michiganben nagy a gond....
http://www.origo.hu/nagyvilag/20130719- ... arosa.html
Azért a Pistons drasztikusan leépült mind keretileg mind reklámban, mindenben. :?
Hol van már az a tökéletes csapat, amelyik All-tar játékos nélkül legyőzte a sokkal esélyesebb Lakerst a döntőben, amelyik az utóbbi évek legjobb, legkeményebb védekezését mutatta be, ahol Wallace labdája sose hazudott. :D Talán valami elindul most megint, bár én nagyon szkeptikus vagyok, hogy Smith mire kellett oda, a Monroe-Drummond páros viszont ígéretes.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.07.20. 11:14:41

Gareth Tello írta:Idei szezon, átlagos nézőszám.
http://espn.go.com/nba/attendance

1. Bulls
2. Mavericks
3. Heat
Köszi GT! 8)
Azért van pár meglepetés számomra! Pl a Mavs és a Portland ilyen előkelő helyezése a szereplésüket tekintve.
DE számomra meglepő, hogy a Knicks csak a 7., a Lakers csak a 8. a Boston 10. helyéről nem is beszélve...

A Spurs-Thunder duót meg nem tudom hová tenni.

Gondolom itt is ugyan úgy mint a fociban, nem mind1ik stadion ugyan annyi néző befogadására képes. Ez is nyom a latba igaz?

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.07.19. 20:24:10

neobarca írta:Más: Valaki tud nekem egy olyan oldalt mutatni, ahol azt tartják számon, melyik csapatnak átlagosan mekkora a nézőszáma a stadionjában? Ranglista, átlag nézőszám vagy valami?
Idei szezon, átlagos nézőszám.
http://espn.go.com/nba/attendance

1. Bulls
2. Mavericks
3. Heat
neobarca
Director del Fútbol

2013.07.19. 20:00:16

Bob_Marley írta:
neobarca írta: Jah és boncolgattak egy Amare for Hump-Wallace cserét. Nagyon nem örülnék, de szerintem nem is fogják meglépni… Wallace szerződése tragédia. Amareé sem jobb, de legalább lassan lejárós. :wink:
Ez egy hülyeség, már bocsánat.Ilyenről sehol nem esett szó
Látszik, hogy nem sűrűn jársz a Knicks fórumban NBA1.hun. De semmi gond, tudom, hogy nem tartozunk a kedvenceid közé. :lol:
Egyébként szerintem is egy értelmetlen csere lenne. Még a felvetés is rossz... 8)

Más: Valaki tud nekem egy olyan oldalt mutatni, ahol azt tartják számon, melyik csapatnak átlagosan mekkora a nézőszáma a stadionjában? Ranglista, átlag nézőszám vagy valami?

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.07.19. 17:45:56

neobarca írta: MWP 2 éves szerződést kötött velünk ebből az első 1.7m garantált a 2. játékos opciós. Megmondom őszintén, én örülök neki. Ha bekattan komoly veszélyt jelent a palánkra. 3ast is jól dobja. Viszont védekezésben még mai napig ott van a szeren. Agresszív, hajtós player. Szerintem hozzá fog tudni tenni a játékunkhoz. Védekezésben mindenképp.
Artest az az emberke, aki ha veled van hozzá tud tenni, de ha ellened nem szereted. :D Igazán megnéztem volna, hogy a Pistonshoz szerződik, az lett volna a legszebb csavar a történetben. :D
neobarca írta: Jah és boncolgattak egy Amare for Hump-Wallace cserét. Nagyon nem örülnék, de szerintem nem is fogják meglépni… Wallace szerződése tragédia. Amareé sem jobb, de legalább lassan lejárós. :wink:
Ez egy hülyeség, már bocsánat.Ilyenről sehol nem esett szó, mellesleg még mindig jobb 2 ember akinek a szerződése 20 misi, de legalább az egyik lejárós, mint egy akié egyben 20 misi.Állítom a Hump-Wallace kettős könnyebben cserélhető, mint Stoudemire.Részünkről ilyen biztos, hogy nem merülne fel, inkább akkor marad Wallace 3 évig 10 millióért, mintsem benyeljünk, egy még rosszabb szerződést.
Most cserélhetetlen Hump-Wallace pakk, de Hump szerződésért játszik, jó számokat hozhat, s Wallace is kapni fog lehetőséget, szezon közben lesz értékük.
neobarca írta: Jah. Olvastam olyat is, hogy a Detroit meg akarja szerezni Rondot egy Knight-Stuckey körüli trade-ben. Hát nemtudom... 8)
Pistons irányítót keres, ez nyílt titok, szeretnének nagyot robbantani, csak az a baj, hogy Stuckey-Knight kettős vagy éppen Villanueva totál értelmetlen lenne nekünk, cetlijük meg nincs, úgyhogy ez halott ügy, ha csak Monroe-Drummond páros egyikét nem adnák, de azt meg nem akarják, úgyhogy ez elég vakvágány. :D
neobarca írta: Szerk: Bemutatták a srácokat is Bostnonban! Nagy volt az örömködés! :lol: :lol: :lol:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 4519_n.jpg
Jó hát nyilván nem örültek, hogy "kidobta" őket a Nets. :D
Viszont akárhogy nézem ez a csere nekünk nagy húzás volt.

The Celtics acquired a $10.3 million traded player exception as part of the Nets swap. That's an insanely valuable asset for a team that could put itself in position to vault back to contender status -- and remain there -- if it makes the right steps moving forward.

The trade exception will expire on July 12, 2014, meaning it has to be used soon after the moratorium lifts next summer. But the sign-and-trade options it affords could bring in a star-caliber player. If another team desires to shed salary and head into its own rebuild mode by moving on from a star player, Boston can absorb that talent.

Plusz Brooks megszerzése jó lehet, ezt a 10,3 milliót meg okosan felhasználva nagyot lehet előre lépni.Akár pl Wallace-t így még könnyebb elpasszolni, mivel 10 millióval többet befogadhatunk.Úgyhogy rengeteg lehetőség van a csapat előtt, sok dratfcetli a következő évekre, 1-2 igen tehetséges ember a keretben, Rondo parádés szerződése, akinek így elég jó értéke van.Én szerintem őt fogjuk majd még cserélni, de csak szezon közben, de kiderül, mindenesetre én nagyon bizakodó vagyok.
Eazzy írta:
Elképzelni nem tudom jelenleg, hogy ne mi legyünk az 1/1 jövőre, ha már nyalunk egy évet akkor valami Iverson pótlékot húzhatnánk már, aki miatt lázba jöhet az ember...
Minden alsóházi csapat szurkolója, menedzsmentje így gondolja a saját szemszögéből. :D
Vannak szép számmal "riválisok", Magic-Phoenix-Bucks-Utah-Kings-Lakers-Celtics-Dallas
Idén van 8-10 bombaerős csapat, pár aki befog kerülni a PO-ba, de hátul mindenki arra megy, hogy tank.
Az meg nem érv, hogy valaki nyal egy évet, Kings nyal 10 éve, aztán még se kapnak 1/1et, de ott a Cavs, aki meg már kettőt kapott rövid időn belül, vagy Rose-t előzetesen talán a 10ik helyről nyerte meg a Bulls a lottóhúzást és draftolta.Úgyhogy elképzelni nem tudom, hogy a Philly miért érdemelné meg jobban mint bárki. :lol: Viccet félre téve, előzetesen 5-6 All-star kalibert mondanak, nyilván posztok, hiányzó darabkák stb miatt nem mindegy, de nagyjából azért igen. :D Top5 draftcetli jövőre jó lesz, s később is remek embereket jósolnak.Én saját szemszögünkből egy Top5 cetlivel maximálisan kiegyeznék, de szerintem a Celtics inkább 5-10 között fog befutni, de majd a lottón kiderül. :D
S ha nagyon gonosz akarok lenni, akkor ti a rossz döntésekkel épültetek le....Iggy-Vucevic-Harkless trióról mondtatok le, s lett belőle gyakorlatilag egy sérült Jason Richardsson.....Magic a tavalyi cserében mindenkinek nyomott egy fityiszt, ők jártak a legjobban, az összes többi csapat megszívta. :lol:

PP-KG-Terry triónál mások a célok, de pl PP eléggé ki volt jó sokáig, s még pár napja is twitteren folyamatosan eléggé érzelgős dolgokat írogatott ki, de hát ez profi világ, mikor ott vagy, mosolyogni kell, s megy az élet tovább.KG-t is állítólag több óráig kellett győzködni, hogy fogadja el a Nets cserét, aztán itt van, persze hogy mosolyog, s tudja győzni kell.PP ős Kalifornia lakos, egész gyerekkorában utálta a Celticset, aztán itt lett Hall of Fame, az élet már csak ilyen, a legjobb forgatókönyv író. :D
Őket abszolút megértem, akármennyire iszonyat fájó, PP miatt pláne, de ez egy okos lépés volt mindkét fél részéről, ők megkapták az esélyt, hogy még egy nagyot fussanak, s kis szerencsével talán odaérjenek még egy bajnoki gyűrűhöz, a Celtics meg megkapta az esélyt, hogy tiszta lappal sok opcióval elindulhasson egy új úton.
Ahogy Jordan se bikaként vonult vissza, Iversont is elcserélték stb-stb úgy igen sajnos PP-t is be kellett áldozni.El is mondta tegnap sajnálja mert úgy gondolta olyan lehet mint Dirk-Kobe-Duncan akik lehúznak egy egész karriert egy csapatban, de ez profi világ, új otthon, új öltöző, s most már Brooklyn Nets játékos.

Tegnap egyébként rögtön a bemutatás után az ESPN csinált velük egy interjút, ahol azért sok mindenről szó esik:
http://espn.go.com/blog/boston/celtics/ ... ce-garnett
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.07.23. 08:28:08-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.07.19. 17:14:00

neobarca írta:Valahogy ők boldogabbnak tűnnek mint Wallace-ék amit korábban linkeltem... :lol:
Mondjuk Wallace éppenséggel nem volt ott, de egyébként érthető, hiszen míg KG-ék gyűrűért mennek jövőre, addig Bostonban Humpika és Rondo puszilják egymást, Wallace ül a [auto_cenzúra] kis szerződésén, Bogansnek fülig ér a szája az 5 milliójával, Brooks meg Lee, Bradley, Crawford, Bogans négyessel osztozik 1 poszton.. ráadásul attól függetlenül, hogy kinézem ebből a csapatból is a PO-ba jutást, én inkább hanyagolnám az első körös kiesést és tankolnék 1et a minél jobb drafthely miatt, hátha húzunk egy PP utódot.
varnagykrisztian írta:Sziasztok.Meddig tart az NBA-ben az átigazolási időszak?KÖSZI!
Február 21.-éig.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.07.19. 16:25:56

Sziasztok.Meddig tart az NBA-ben az átigazolási időszak?KÖSZI!
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Barcaádám
Capitá del Barça

2013.07.18. 20:34:12

Sziasztok!
Tudom hogy az itteni NBA rajongók közül játszanak páran 2k13-at! Az lenne a kérdésem h nem lehet megoldani valahogy hogy játékost átigazoljak? Csak játékmódokon belül vannak igazolások?Nézegettem a roster managementet,de csak millió statot találtam, pedig Howardot átraktam volna Houstonba.

Előre is köszi!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
neobarca
Director del Fútbol

2013.07.18. 19:56:40

Valahogy ők boldogabbnak tűnnek mint Wallace-ék amit korábban linkeltem... :lol:
Kép

Eazzy
Entrenador del Barça

2013.07.18. 12:33:57

Bob_Marley írta:Andrew Bynum has decided to sign with the Cleveland Cavaliers.

Bynum also considered the Dallas Mavericks and Atlanta Hawks.

Adrian Wojnarowski reports that Bynum's deal will include $12 million in guaranteed money over two seasons and $6 million in Year 1. The Cavaliers hold an option for Year 2 worth $12.5 million.

Bynum missed the entire 12-13 season with knee issues after being acquired by the Philadelphia 76ers.
Hat ezt mi is megadhattuk volna neki...legalább rebuild alatt kiderült volna ténylegesen mit ér, és ha valami csoda folytán egészséges és jó lett volna, akkor mehet a nagy szerződés.

Elképzelni nem tudom jelenleg, hogy ne mi legyünk az 1/1 jövőre, ha már nyalunk egy évet akkor valami Iverson pótlékot húzhatnánk már, aki miatt lázba jöhet az ember...
Tocy
Director del Fútbol

2013.07.17. 09:12:50

Kitettük Millert...ejj de sajnálom...

http://www.youtube.com/watch?v=7LDH66ja2Zc Zokni hármas idén a Spurs ellen a 6. meccsen...micsoda döntője volt, kezdő volt...

http://www.youtube.com/watch?v=mpYoYPRNhRQ 7/8 tripla a Thunder elleni döntő 5. meccsén, sérülten, menni alig tudott...

http://www.youtube.com/watch?v=6ckiMz0KFhE Tavalyi alapszakaszban visszatérő meccse a Spurs ellen, 6/6 hármas...

A küzdőszelleme, hozzáállása borzasztóan fog hiányozni, és persze Joel Anthonyk, Rashard Lewisok, James Jonesok maradhatnak a keretben. MM egyik nagy személyes kedvencem, nagy kár érte. Persze pénzügyileg jó döntés volt, 6,2 millát keresett volna, jövőre 6,6-ot, a keményedő luxusadóval tarthatatlan volt. Más kérdés, hogy így is bőven lesz luxusadónk és közünk sincs a sapkához...

Asszem ezzel indultunk el a lejtőn, egy év még van Allen-Battierben, Chalmers szerződése is lejár, robbantani kell a nagy hármast, aztán vagy egy picit új felállásban folytatni, vagy újjáépülni ha LeBron megy.
kanty
Llegenda del Barça

2013.07.16. 22:53:39

neobarca írta:MWP 2 éves szerződést kötött velünk ebből az első 1.7m garantált a 2. játékos opciós. Megmondom őszintén, én örülök neki. Ha bekattan komoly veszélyt jelent a palánkra. 3ast is jól dobja.
Ezekbe azért nagyon ne éld bele magad. :)
De jól jártattok vele. Már védekezésben sem a régi, de azért még hasznos, plusz a liga egy részének már attól tele van a gatyája, ha meglátja. Ha felszívja magát, elgurul a gyógyszere pl. egy-egy PO meccsen hasznos lehet.
Azért sajnálom, hogy amnesztiáltuk, üde színfoltja volt a csapatnak és az elmúlt szezonban elég jól tolta. Legalábbis az azt megelőzőhöz képest.
Melo, Smith, MWP jó kis társaság, még Martint kellene visszaigazolni. 8)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2013.07.16. 14:31:40

MWP 2 éves szerződést kötött velünk ebből az első 1.7m garantált a 2. játékos opciós. Megmondom őszintén, én örülök neki. Ha bekattan komoly veszélyt jelent a palánkra. 3ast is jól dobja. Viszont védekezésben még mai napig ott van a szeren. Agresszív, hajtós player. Szerintem hozzá fog tudni tenni a játékunkhoz. Védekezésben mindenképp.

Rossz hír, hogy J.R. térdét megműtötték. Alsó hangon 3 hónap kihagyás. Ha minden igaz, szezonkezdésre rendben lesz. Csakhát jó lett volna ha együtt edz a csapattal.
Egyébként még 1 érkező lehet hozzánk. Brand elkelt, pedig jó lett volna. Szeretnénk Keyont megszerezni. Nehéz lesz…

Jah és boncolgattak egy Amare for Hump-Wallace cserét. Nagyon nem örülnék, de szerintem nem is fogják meglépni… Wallace szerződése tragédia. Amareé sem jobb, de legalább lassan lejárós. :wink:

Pedig Bob idén is behúzhatná fantasyben és még Celtics plaxer is lenne. :lol:

Jah. Olvastam olyat is, hogy a Detroit meg akarja szerezni Rondot egy Knight-Stuckey körüli trade-ben. Hát nemtudom... 8)

Szerk: Bemutatták a srácokat is Bostnonban! Nagy volt az örömködés! :lol: :lol: :lol:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 4519_n.jpg

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.07.12. 14:33:55

Andrew Bynum has decided to sign with the Cleveland Cavaliers.

Bynum also considered the Dallas Mavericks and Atlanta Hawks.

Adrian Wojnarowski reports that Bynum's deal will include $12 million in guaranteed money over two seasons and $6 million in Year 1. The Cavaliers hold an option for Year 2 worth $12.5 million.

Bynum missed the entire 12-13 season with knee issues after being acquired by the Philadelphia 76ers.

The Cavaliers are preserving cap space for the 2014 offseason.

Szerintem összetudják drótozni, s akkor a Cavs nagyon kis veszélyes csapat lehet, véleményem szerint sunyiban ők "igazoltak" a legjobban, Jack-Clark-Bynum, s nem horribilis összegekért.

Meghallgattam a podcastet valamelyik nap, nyilván a Celtics dolog érdekelt a legjobban, hogy Bazskáék mit gondolnak, de nagyon nem értek egyet.
Perk valóban pont hozzánk illett, de Green csere végül is jó volt.
Tony Allent mi megakartuk tartani, sőt ragaszkodtunk hozzá, hogy maradjon, Doc is kérte anno, ő a több játéklehetőséget (nálunk ugye Allen-PP volt akkor a ke4zdő 2-3) s a picit több pénzt választotta.
A mostani szituban, meg nyilván mindenki azt szerette volna, ha PP keltaként vonul vissza Garnettel együtt, csak pont Ainge tapasztalta meg anno, hogy a nagy szentimentalizmusnak főleg itt ahol meg van fogva az ember keze, a fizetések miatt nincs jövője.Itt dönteni kell, s olykor szívszorongató döntéseket kell meghozni.Wallace szerződésének én se örülök, de amit ki lehetett hozni, azt kihoztuk.Szépen visszalehetett volna vonulni mint anno Birdék, aztán lehet hasonló mély gödör jött volna, ráadásul évekig.Itt most ez egy olyan lehetőség volt, hogy jövőre egy ígéretes piacon, több lehetőséggel kecsegtető drafton, ellehet érni, hogy ne kelljen 10 évet várni, hogy PO legyen, hanem 3-4-5.Szerintem jó döntés volt.
Olynyk meg nagyon hasított a SL-ben, de nekem látva a mozgását, meg 1-2 egyetemi meccsét megnézve, komoly aggályaim vannak vele kapcsolatban, szívem szakad meg, hogy érte cseréltünk fel. :? Megfogják enni az NBA-ben, kicsit Bargnani beütése van a csávónak.A számok nagyon csalókák, de az tény finom keze van, de a védekezése, pattanózása, s a rengeteget eladott labdája kiborító.

És Billups visszatér az autóvárosba, még Hamiltont kéne elhozni, s összeállna a Wallace-Billups-Rip triumvirátus :D

Melo vs James a középiskolában, Anthony ezzel a mikrofon séróval zseniális. :D
http://www.youtube.com/watch?v=GuHU9pIm ... =endscreen

Ezt meg érdemes felvenni csatornának rengeteg meccs van rajta, klasszikusok, csak hogy jobban teljen a nyári szünet NBA nélkül.
http://www.youtube.com/channel/UCcfGXBR3NrEzuQfZNTYxx4w

Na ma lesz hivatalos elvileg a Nets-Celtics csere, kíváncsi vagyok, hogy végül is mi lesz, Bogans mennyit kap stb (azért az ilyen emberek helyében jó lehet lenni, csak azért fog kapni x millió dollárt, hogy meglegyen a csereérték mindkét oldalon. :D )

A liga egyik legsokoldalúbb játékosa, Andrej Kirilenko megegyezett a Brooklyn Nets-cel, és 3 évig összesen 10 millió dollárért Mihail Prohorov csapatát erősíti majd.Kirilenko az első évet követően úgy dönthet, hogy lelép, ekkor szabadon távozhat az együttestől.
A Wolvesnál egy év alatt kapott kb 10 milliót, de hát az orosz kapcsolatok. :D Prokhorov gondolom KGB-s módszerekkel meggyőzte. :D
A Nets nevekre irgalmatlan erős lesz, s nem csak a kezdő, de a padjuk is nagyon jó, Livingston-Terry-Kirilenko-Evans-Blatche s akkor még az újonc Plumlee na meg Teletovic. :D
Azt hiszem Októberben Londonban lesz kis hepaj a Nets körül.Jason Kidd dolga valami hihetetlenül nehéz lesz, s reálisan úgy gondolom nem fogja bírni a nyomást, ilyen gárdát 0 edzői tapasztalattal borzasztó nehéz lesz kormányozni, s megtalálni a helyes rotációt.

Nick Young a Lakersbe megy.

Today at Rajon Rondo's basketball camp in Kentucky, Rondo seemingly did a question and answer bit where it appears that he was asked if he would ever play for Miami. His response was a resounding "I will never play for the Miami Heat."
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.07.09. 13:28:01

Na menj a F***OMBA :!:
Tudom itt nincs sok NHL drukker, de Alfredsson a Red Wings-ben folytatja. Ez engem mint nagyon régi Ottawa drukkert konkrétan sokkolt. Ő volt az egyetlen ember, aki már akkor is a Sens-nél nyomta, amikor még kölök voltam. Csak hogy érezzétek a súlyát. Kb olyan, mintha Kobe a Heat-hez igazolna NBA-ra vetítve. Direkt nem Jamest írtam, mert ő nem ikon ott.
Ááááááá azt esküszöm nem hiszem el. Jójó elhoztunk Bobby Ryant aki ogazi gólzsák, de hát vazzzzzzeeeee. A kapitááááááánnnnny elhagyta a hajót... :cry: :cry: :cry:

De a Flamesnél sem lehetnek boldogok. A Calgary ikonja Iginla elhagyta őket a Boston kedvéért.

Besza behu de tényleg... :shock: :shock: :shock:

NBA:
Kaman :arrow: LAL
MWP :arrow: Amnesty (azért ez nem gyenge na)
W Bynum :arrow: Marad Detroitban
Mi pedig a fáradt, kopott Billupsot csalogatjuk :?

Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.08. 23:05:56

A Lakersnek jövő nyáron gondolom a 2 célpont az James és Melo.

Azt én kizártnak tartom, hogy Kobe szívesen fogadná Jamest, szóval az szerintem lehetetlen, illetve James sem hiszem, hogy eljönne pont a Lakersbe.

Viszont a másik variációban már látok fantáziát... Melo meg Kobe ahogy olvastam elég nagy spanok, azt már sokkal inkább el tudom képzelni, hogy Melo ott fog kikötni. Nem tudom más csapatba mehet-e majd egy másik sztár mellé, de azt simán el tudom képzelni, hogy Kobe-Melo duó jövőre ott lesz Los Angelesben.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.07.08. 22:55:17

neobarca írta:Az az igazság, hogy én Melo "szerelmese" vagyok. Ha ő megy, én is megyek. Én azon ritka fajok egyike vagyok, aki nem csapatért, hanem Playerért szorít.
Én is így vagyok HARDEN-nel :mrgreen: remélem majd jól kijönnek DH12-vel, ja és az új "pletyka" szerint meg akarjuk szerezni Rajon Rondo-t is.
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2013.07.08. 16:12:10

socio66 írta:valóban megtévesztő a babaarc, de a srác már 29. :)
Hát hallod, ez ciki. Én eskü azt hittem, hogy a 20-as évei elején van. Mivel nem akkora nagy név ezért sosem néztem úgy igazán utána. :oops:
Igazából az év második felében mutatta ki 1-2 meccsen a foga fehérjét. Ott nekem nagyon szimpatikus volt de való igaz a védekezés nem az erőssége. Pigi talán ezért kapott szerződést amiért nagyon hálás, mert ő még 125 évesen is odateszi magát. 8)
socio66 írta:[igen, hát minden butasága ellenére kedvelem az embert, egy igazi szupersztár, igazi franchise arc, akinek ha megy a játék, egyedül szétszed bármilyen védelmet, és felrobbantja a csarnokot.
a probléma, hogy könnyen öncélúvá válik, nincs az a negatív streak, ami után nem emeli rá a következőt is emberről, és hiába van mellette 1-2 hot hand, meccsek mennek el a túlvállalásain.
így annak ellenére, hogy a személyisége, és a stílusa egyértelműen megkívánja a 1st option szerepet, igazán contender csapatot nem tudom lehet-e építeni rá, Kobe-val pedig bármilyen jó barátok is, amit együtt leművelnének a pályán, abban szerintem sok köszönet nem lenne. :)
mindenesetre ha Melo megy, tárt karokkal várom George-t.
Az az igazság, hogy én Melo "szerelmese" vagyok. Ha ő megy, én is megyek. Én azon ritka fajok egyike vagyok, aki nem csapatért, hanem Playerért szorít. Annak idején a Denvernek is csak miatta drukkoltam. Viszont az az igazság, hogy megkedveltem a Knickset nagyon is, így remélem marad. Ha jól tudom, ő is imádja az MSG-t.
Érdekes am amit mondassz, mert mindenki George-ot akarja, ha elhagyja a csapatot. Nem tudom, én valahogy nem látok benne annyit mint mások. De valszeg ez az én szegénységem. 8) :lol:

Szerk: Jah és itt az új podcast ha esetleg nem lett volna. Én most hallgatom. Idáig tetszik. Hiányoltam is már a srácokat:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/07/06/alleyoop40

socio66

2013.07.08. 15:23:31

neobarca írta: Chope meg Indianaban kötött ki. Sajnálom a srácot, szerintem iszonyatosan tehetséges.
valóban megtévesztő a babaarc, de a srác már 29. :)
én is bírtam amúgy, támadásban meglepően jó dolgokat csinált néha, kár hogy nem tett bele ennyit a védekezésbe is, akkor nem csak percemberről beszélnénk.

neobarca írta: http://www.latimes.com/sports/lakersnow ... vrit=53297
DE ha mennem kell nyugatra, hát mennem kell nyugatra... 8) :lol:
igen, hát minden butasága ellenére kedvelem az embert, egy igazi szupersztár, igazi franchise arc, akinek ha megy a játék, egyedül szétszed bármilyen védelmet, és felrobbantja a csarnokot.
a probléma, hogy könnyen öncélúvá válik, nincs az a negatív streak, ami után nem emeli rá a következőt is emberről, és hiába van mellette 1-2 hot hand, meccsek mennek el a túlvállalásain.
így annak ellenére, hogy a személyisége, és a stílusa egyértelműen megkívánja a 1st option szerepet, igazán contender csapatot nem tudom lehet-e építeni rá, Kobe-val pedig bármilyen jó barátok is, amit együtt leművelnének a pályán, abban szerintem sok köszönet nem lenne. :)
mindenesetre ha Melo megy, tárt karokkal várom George-t.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.07.08. 15:16:10

Szerintem meg pont, hogy talán a Detroit az a csapat, amelyiket nem tudok hova tenni ezzel a Josh Smith 4 év 56 millióval.Egyáltalán nem érzem, hogy ezzel jót húztak volna, várhatóan ott majd csere lesz a Drummond-Monroe páros egyikét el kell passzolni.Viszont cserébe a Hakws Millsap megszerzésével jól járhat s Schroederre meg nagyon kíváncsi vagyok ott, a német Rondo. :D Utah meg nagyon érdekes lesz jövőre Favors-Kanter 2 tehetséges gyerek, cél egyértelműen a tank Utah-ban teher nélkül játszhatnak majd.
Bynum viszont érdekes, valaki tuti beajánlja neki a maxot, neki egyszerűen nem érdeke ilyen 1 éves meg hasonló szerződéseket kötni, utolsó lehetősége talán, hogy nagy kontraktust csípjen meg, nem fog rövidtávúakra menni.

Én még megjegyezném, hogy a Clipps megszerezte Collisont, s még ha Bledsoe-t el is vesztették, gyengébb, de hasonló játékú energiabombával sikerült pótolni, ráadásul 2 év nagyjából 2 millióért remek szerződés.
Calderón meg megy a helyére Dallasba, illetve Devin Harris.

Hickson a Nuggetsben folytatja, s a Denver is akarja Ellist, Bucks megszerezte Pachuliát meg Delfinot legalább. :D
Ja meg Jack aláírt a Cavshez, Landry a Kingshez, Dorell Wright meg végül a Blazershez,remélem nagyjából nem felejtettem ki a fontosakat.

Azért a következőszezon picit fura lesz, mert gyakorlatilag úgy nagyjából van 10-12 csapat amelyik a bajnokságért harcol (vagy legalább konferencia döntő) 4-6 amelyik PO, a többi mind nagyon gyenge, óriási idén a szakadék a csapatok között, vagy nagyon erős valaki, vagy ultra gyenge. :?

A SL meg legalább elkezdődött, nagyon jó nézni, főleg, hogy olyan játékosokat ismerhet meg az ember, akiket amúgy nem vagy nagyon keveset látni.
Mi természetese kikaptunk a Magictől. :D De az eredmény másodlagos, Olynyk dobott 25-öt kár hogy védekezésben elég gyenge volt.
Amúgy jövőre lehet egy jó kis Iverson-Melo-Odom sorunk is, nevekre remekül hangzik. :D Ja meg Jason Kidd meg itt is összetudott reklamálni egy T-t a Nets-Pistons meccsen.
http://www.youtube.com/watch?v=aMq-YQRKYNA
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.07.08. 23:41:48-kor.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése