USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
maki
Jugador del Barça

2011.06.03. 04:52:41

Nem lesz ennek jó vége, ha Kidd ilyeneket ront és még a Heat a hármasokat is jobban dobja...
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.03. 04:48:33

Erős 2. félidős Heat kezdés után Marion tartja a Dallast a pályán. Bosh eddig ritka sz*r....

BIBBBBYYYYYY ISTENEM VÉGRE!!!!!! ERRE VÁRTAM!!!! BIBBBYYYYYY
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
PCsabi
aka Game90

2011.06.03. 04:23:28

Mekkora meccs 8)

51-42 után 51-51, LBJ nélkül. Wade laza 9/13 mezőnyből, 21 pont... :)

Bosh-nak mutassanak valami véres akciófilmet a szünetben.

Hatalmas ez a Shaq Top10! Leszakadt palánk, Év Újonca cím, MVP címek, 4 bajnoki cím, 28000+ pont, 19 szezon... 8)
Messithebest írta:Na végre nem egyedül :D
Idáig is itt voltam, csak magamban nem volt kedvem beszélni... :D 1. meccset is néztem élőben, akkor sem írt senki... :(

Wade és Bron elkezdte a 2. félidőt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.03. 04:14:16

Na végre nem egyedül :D 51-51 a félidőben, kicsit osztják mind2en. Nehéz megmondani ki nyer, de nagyon remélem hogy a Heat ezt is behúzza és megyünk Dallasba 2-0al! IT'S ALL ABOUT 2!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
maki
Jugador del Barça

2011.06.03. 04:07:56

Én is vagyok, hogy legyen valaki a Mavs mellett is :D Nem gyenge eddig ez az 50+ pont kevesebb, mint 2 negyed alatt a Miami védelme ellen.

Ez a Shaq bejátszás még mindig büntet :D
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
PCsabi
aka Game90

2011.06.03. 03:56:19

Vagyok én is :wink: Bazska most is Mavs győzelmet tippelt, remélem megint nem lesz igaza :)

Elég pontgazdag a meccs, LBJ és Wade állatkodnak, Mavsnek is ülnek a dobások. BoshBoshBosh viszont összekaphatná magát...

Wade kezd belejönni a zsákolgatásba... :D

1,5 negyed alatt még nem volt Miami büntető... :roll: Na, most összejött, Wade gyorsan ki is hagyta őket.

LeBron Kiszabott James!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.06.03. 04:10:27-kor.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.03. 03:16:44

Na kicsit késve, de jelen! :D LETS GO HEAT!

Végre Bibby valamit csinál is.... már 2 3ast dobott! Kb ezt kellett volna az egész PO-ban....

Na negyed vége, 28-28, James mekkora trít bevágott a végén :D Jó lesz ez! LETS GO HEAT!
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.06.03. 02:39:05

Még 20 minuta és izzik a miami csarnok!!!
Ébresztő hétalvók!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.02. 23:58:42

Krojf írta:Senki nem figyelt...
Elkezdődött az NHL nagydöntője is!
Egy eléggé tapogatózós, de kiállításerős mérkőzésen Vancouverben 1-0-ra győzött a Canuks egy 16 másodperccel(!!!) a vége előtt ütött Torres góllal!
Markáns széria előtt állunk, akár 7 meccs is lehetséges.
Game2 szombatról vasárnapra virradóra 02:00-kor a Sport2-n és az ESPN America-n!
Ezután odafigyelni!!!
K.

Délután belenézegettem, a végét láttam.
Sajnos engem nem köt le annyira, mert a csapataim már rég nem érdekeltek (Pittsburgh, Washington).
De azért majd bele fogok nézegetni, mert a góloknál lévő duda+közönség zaj+játékos öröm mindig ledöbbent :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.06.02. 23:54:51

Senki nem figyelt...
Elkezdődött az NHL nagydöntője is!
Egy eléggé tapogatózós, de kiállításerős mérkőzésen Vancouverben 1-0-ra győzött a Canuks egy 16 másodperccel(!!!) a vége előtt ütött Torres góllal!
Markáns széria előtt állunk, akár 7 meccs is lehetséges.
Game2 szombatról vasárnapra virradóra 02:00-kor a Sport2-n és az ESPN America-n!
Ezután odafigyelni!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.06.02. 18:16:27

Shaqet sajnálom, hogy visszavonult. Habár ebbe a szezonba finoman szólva se játszott sokat... A kedvenc játékosaim általában nem erről a posztról kerülnek ki, de ő az egyik kivétel, talán a legjobb center és hatalmas figura.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.02. 17:20:52

Messithebest írta:
Game90 írta:According to Wojo / Yahoo:

Ricky Rubio has reached an agreement with Minnesota to join the Timberwolves next season, league sources tell Y!
It's unclear whether Rubio signed agreement on Tuesday, or merely promised to exercise his Spanish buyout on July 1 and then sign with Minny.
Nevertheless, RIcky Rubio has committed to joining the NBA and playing for Minnesota in the 2011-'12 season, sources tell Y!
Na ez nem rossz hír! Pár éve talán pont ők draftolták, csak aztán elment a Regal Barcahoz. Most visszamegy?Kicsit felerősödnének...
Hát nem tudom, én örülnék neki, ha nagy játékos lenne, de jelenleg beleszürkült a Barcelonába és ezzel a teljesítménnyel még a Minnesootában sem tuti kezdő. Persze szurkolók neki, 08-as Olimpián nagyon szimpatikus volt, de azóta elég kevés ez a szakasos fellángolás tőle...
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.02. 16:45:28

Game90 írta:According to Wojo / Yahoo:

Ricky Rubio has reached an agreement with Minnesota to join the Timberwolves next season, league sources tell Y!
It's unclear whether Rubio signed agreement on Tuesday, or merely promised to exercise his Spanish buyout on July 1 and then sign with Minny.
Nevertheless, RIcky Rubio has committed to joining the NBA and playing for Minnesota in the 2011-'12 season, sources tell Y!
Na ez nem rossz hír! Pár éve talán pont ők draftolták, csak aztán elment a Regal Barcahoz. Most visszamegy?Kicsit felerősödnének...
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.02. 15:52:38

According to Wojo / Yahoo:

Bob_Marley írta:de legalább a lyukunk be lenne tömve!
(S nem arra kell gondolni, hogy Dalambert kihasználná a zuhanyzó adta lehetőségeket, mielőtt Game lecsapná a magas lasztit, meg kellett jegyeznem :lol: )
Igazából 2012 nyarára készülünk, még CP3re is írják, hogy lehet jönne (persze akkor Rondo menne)!Szóval akkor lesz számunkra izgalmas a dolog, most az offseason inkább arról szól, hogy mindenki maradjon egészséges :lol:

szerk: Ma ha minden igaz Méhes-Hollai-Bazska lesz a triumvirátus a meccsen, Hollai érdekesen ejti néha a neveket főleg NFL-ben Minneszóta, s társai, de nagy tudása van, Méhes Gábor meg iszonyat tud üvölteni, úgyhogy jó lesz ez, bár én Török Pétert nagyon bírom az ezer éves szorijaival, meg favicceivel :lol:
Hehehehe :lol:

CP3 > Rondo, Paul nagyon jó lenne a Bostonban, de egy Howard - Rondo duó sem hangzana rosszul, Rajonnak lenne vagy 15-ös gólpasszátlaga... :D

Megint leszek este! Szerintem most alszok 1-2 órát, utána tanulok, aztán jöhet a meccs. Hollai okés, Méhes 1-2 James/Wade megmozdulásnál meg fog őrülni, viszont Bazska beszélhetne egy kicsivel többet, bírom a stílusát meg a poénjait :)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.02. 14:50:02

Na ma Game 2, milyen komoly lenne 2-0al Texasba menni! LETS GO HEAT! Shaqnak pedig maximális grat. Köszönjük a Miamis éveket, és a kulcsszerepet az eddigi egyetlen(reméljük hamarosan nem) Miami bajnoki címért! RESPECT SHAQ!

szerk.: BOSHBOSHBOSHBOSHBOSHBOSHBOSHBOSHYBOSHBOSHBOSHBOSH
besz*rás :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.02. 14:41:05

MessiFan írta:BOSHBOSHBOSHBOSH még mindig röhögök ezen a videón :D BOSHYBOSH :D

Köszönjük Shaq a Bostonban eltöltött az 1 évedet. Az utóbbi 2 évtized egyik legjobbja vonult vissza.

Grat a Miaminak. Szerintem nem az nba egyik legjobban védekező csapata, hanem a legjobb védekező csapata :D. Lebron megmutatta a másik oldalát is Wade utolsó 5 perces statisztikája elképesztő.

Balubácsi! Te kiket csereberélnék kikre a Bostonnál ha te lennél a GM?:D
Cenya posztra mindenképp kell valaki.
Lol ezt már pont írtam a celtics topikba anno, most írhatnám mint fociban, hogy hozzuk Chubakkát, meg Shakirát meg mit tudom én :lol: De ezekre nincs realitás!
Realitás az, hogy meg van kötve a keze Aingenek, de ha én lennék a GM elsődlegesen Dalambertet hoznám el, de a Miaminak is valószínűleg ő kell (és MLE-ért meglehetne szerezni), s valljuk be a 2 csapat közül most a Heat vonzóbb!Minden felvetés akkor nyer létjogosultságot ha lesz szezon!Mert jövőre KG-nek kifut egy több mint 20 milliós szerződése, amivel előrébb leszünk, persze addigra meglesz nyirbálva a sapka!
Na de Dalambert ha nem jön össze, akkor mindenféleképpen a draftban lehet bízni, azt már beszéltük, hogy Big Baby menne is maradna is, egy esetleges sign and trade után+ a mostani draftcetlinkkel (25ik hely) lehetne előrébb kerülni a Drafton, ahol ha minden igaz sok a magas posztú emberke!
A nagy 3ast nem hiszem, hogy megbontják, s ha azt nézzük nagyon cserealapunk nincs!Így hogy visszavonult Shaq, ettől függetlenül a 1,5 milliós szerződése marad a sapkában, nem eget rengető, de mindenhol spórolnunk kell, mert a titkos cél 2012 nyara Howard go to Boston :lol: Greent meg kell tartani ez egyértelmű,, olyan kicsit mint Bojan, hogy látszik, hogy van benne, de még nyuszi!Ő és Rondo a 2 legatletikusabb játékosunk, a többiek felett már eljárt az idő, a tempókból élnek!Rivers maradása nagyon jó hír, bár ezzel az is biztos, nagy fiatalitás nem lesz, „mániája” a rutinos játékosok idehozatala!
Összegezve marad az MLE mint mozgástér (kb 5 millió dollár), amiből 1-2 embert tudunk hozni, de a mag marad, s esetleg Big Baby cserélésével egy atletikus 2-3as posztút tudunk hozni!Dalambert jó lenne, jó pattanózó, jól blokkoló, jó védő, támadásban nem lenne benne több mint 6-10 pont, de legalább a lyukunk be lenne tömve!
(S nem arra kell gondolni, hogy Dalambert kihasználná a zuhanyzó adta lehetőségeket, mielőtt Game lecsapná a magas lasztit, meg kellett jegyeznem :lol: )
Igazából 2012 nyarára készülünk, még CP3re is írják, hogy lehet jönne (persze akkor Rondo menne)!Szóval akkor lesz számunkra izgalmas a dolog, most az offseason inkább arról szól, hogy mindenki maradjon egészséges :lol:

szerk: Ma ha minden igaz Méhes-Hollai-Bazska lesz a triumvirátus a meccsen, Hollai érdekesen ejti néha a neveket főleg NFL-ben Minneszóta, s társai, de nagy tudása van, Méhes Gábor meg iszonyat tud üvölteni, úgyhogy jó lesz ez, bár én Török Pétert nagyon bírom az ezer éves szorijaival, meg favicceivel :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.06.02. 14:55:46-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.02. 14:20:48

BOSHBOSHBOSHBOSH még mindig röhögök ezen a videón :D BOSHYBOSH :D

Köszönjük Shaq a Bostonban eltöltött az 1 évedet. Az utóbbi 2 évtized egyik legjobbja vonult vissza.

Grat a Miaminak. Szerintem nem az nba egyik legjobban védekező csapata, hanem a legjobb védekező csapata :D. Lebron megmutatta a másik oldalát is Wade utolsó 5 perces statisztikája elképesztő.

Balubácsi! Te kiket csereberélnék kikre a Bostonnál ha te lennél a GM?:D
Cenya posztra mindenképp kell valaki.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.02. 07:48:37

Lol, ahogy nőtt az arca, ment feljebb a fejpánt! :lol:
Shaq pedig az egyik legszórakoztatóbb figura volt, de hát láthattuk idén, már tényleg kiürült a tank!Érdekes, hogy valószínűleg sehol sem fogják visszavonultatni a mezét!Talán a Lakersnél, de ez se biztos!
http://www.tout.com/m/9944wo
Azért rappelni ne rappeljen :lol: , de mondjuk egy Barkley-Kenny mellé eltudom képzelni, meg Webberrel olthatják a Big Fellákat!
De vicces lenne mondjuk Jeff van Gundy mellett is egy közvetítésben! :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.02. 00:41:39

Shaq visszavonult... :( Az egyik legjobb center és legnagyobb egyéniség volt a ligában, 4 aranygyűrű tulajdonosa. Kiváncsi vagyok, hogy most mihez fog kezdeni, imádja a reflektorfényt, lehet, hogy megint elkezd filmezni meg rappelni... :)

Bocs, hogy ilyen hosszú, de csak így üt igazából... :D

(De ha lehet, akkor ne idézzétek be a képet még 3x... :roll: :wink: )

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.01. 20:12:52

Aki esetleg nem kelt fel: Mavs vs. Heat 1. meccs ismétlés a Sport1en most! 1. negyednek már vége, 2ikat még megnézem, mert 2. félidőbe keltem...
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.06.01. 12:08:52

Asszem a párharc el is dőlt azzal hogy Dirknak ínszakadása van a bal kezében. 100%-os Nowo nélkül egyszerűen esélytelen a Mavs, mert a pad nem fog tudni virgonckodni ez ellen a Heat védelem ellen. Kár ezért... :(
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.01. 10:38:43

Travelling témához 2 videó:
http://www.youtube.com/watch?v=zvxIazBszYs
Bostonban a 4ik meccsen (már egyszer linkeltem), előtte volt egy belemenés amit PP-re fújtak, majd James betáncolt, órát érdemes nézni :lol: OT-ben kikaptunk :twisted:

Ez meg egy mix: http://www.youtube.com/watch?v=clPET8sAPiU
Na itt vannak brutál dolgok! :lol:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.01. 10:28:16

Grat a Miaminak, azért nem volt ez annyira sima, és valóban, ettől csak jobb lesz a Mavs. Általános megjegyzés: Nekem már kicsit sok az elengedett lépéshiba az NBA-ben. Főleg a sztárok esetén. Nem ebből a meccsből kiindulva, de pl az nba-com-os összefoglaló első kosara egy óriási lépés, amit egy megye 2-es bíró is észrevesz. Persze, ha nem valamely sztár csinálja, esetünkben LBJ. Fekszik a földön, odaadja Bibbynek, visszakapja és lép egyet majd lepattintja. Hoppá. Sípszó és travelling, de nem, beviszi ziccerbe nyugodtan. Néha van sztárfújás, amit valahol megértek, de a lépésnél ezt nem engedném ( bár sok ilyen volt már, Jordannek is volt lépéshibás dobása, amit elég sűrűn alkalmazott)
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.01. 09:37:32

Hát, megvan az első, de nem lesz ez így végig. Nagyon gyenge volt a Mavs, és a szokásos James-Wade henger felőrölte őket a végén. De azért nem lesz ez így mindig, Nowitzki is fog jobban dobni, a triplák is jöhetnek majd, stb. De tény, jobb győzelemmel kezdeni :D GO MIAMI!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.01. 09:21:23

Én 5 perc után aludtam be (nehéz ez hogy 3kor van a meccs, aztán 6kor lehet menni dolgozni :lol: )
James már nyert meccset nagydöntőben :mrgreen: A 17 Mavs pont a padról….borzasztó kevés!Wade 22 pont 10 pati 6 assist elég szép, de James 4/5ös triplamutatója is „elmegy” :lol:
Ahogy olvastam a forgatókönyv ugyanaz volt, szoros meccs a végéig, majd bumm Wade-James elintézi, ez megy meccsek, körök óta!Persze ez még csak egy kis bemelegítés volt, de sokat kell fejlődnie a Mavsnek, s a padnak visszakell térnie a helyes útra!
Én mindenesetre szurkolok nekik :lol:

Egy kis C's mix: http://www.youtube.com/watch?v=10fkPBlRcsU

Illetve olvastam, hogy esetleg Roy-ra rámegyünk!Igazi trade romour :lol: Sérült állandóan szegény, s hova????, de gondoltam beírok egy kis pletyit :lol:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése