Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Bizony bizony....azok nagyon szép idők voltak...egyszer egy tányér is bánta azt hogy én időmérőt néztem...mondtam hogy ha Hakkinen most megelőzi Schumit akkor földhöz b.szom a tányértAtesz írta:Ez tényleg igaz Shandor!!!
Amúgy számomra a jelenlegi időmérő rendszer is egy rakás [auto_cenzúra]...Sokkal jobb volt a régi 1 órás, amikor összesen lehetett menni 12 kört. Persze az első fél óra unalom volt, de emlékezzetek vissza az utsó 5 percre!!!![]()
Alonso mezőnyből még nem nagyon csinált olyat, mint Raikonnen vagy Schumi nagyon sokszor (pl Schumi utolsó futama volt életem egyik nagy F1-es élménye; vagy Raikonnen állandó motorcseréi hoztak csak valami színt a versenyekbe). Tény: tehetsége van, remek pilóta, akár egy gép, védekezni is nagyon tud.. de pont az előzései miatt szeretni? most is mindenki "lefeküdt" neki az első kanyarban, nem a pálya közepén vették be a kanyart, hanem szinte kihúzódtak előle..Kralo írta:Másrészt az előzései miatt (Nálam ez nélkülözhetetlen az autóversenyzésből.), és a vezetési stílusa miatt.
Na ez a mondat a lényeg...tehát nem azért szereted ahogy viselkedik hanem ahogy vezet...így már más a leányzó fekvése...így már megértem teljes mértékbenKralo írta: Ha F1-et nézek, akkor számomra az az elsődleges, hogy a pályán mi folyik.
Hazugságot sosem kértem, én is írtam már le egy-két ellenfelet. Csupán megfogalmazásban egy kicsit visszafoghatna magát egy-két ember.
Én előre leszögezem hogy hatalmas MS fan vagyokbarca99 írta:Én sem csipázom ezt a Fernando gyereket, de anno próbált egy kis színt vinni a pirosba. 2000 - 2004 között ha nem akartál Schumi drukker lenni, akkor szinte ő volt a(z egyik) remény. Azóta nem lett szimpatikusabb... de ha valaki ott megszerette az nem fogja ilyenekért "otthagyni". Mint ahogy a régi Schumacher-fanok sem pártoltak el a német mellől pl.: '94-ben, pedig az a nagybetűs sportszerűtlenség, gerinctelenség etc. példája volt.
Ezt kell végiggondolni...
Már nagyon nagyon régen foglalkoztat engem az hogy vajon mit lehet annyira szeretni Alonso-ban. Mivel látom te nagy Alonso fan vagy így le tudnád nekem írni hogy mit szeretsz benne? Most direkt nem fogok példálózni Schumival mert ő az aki nagyon megosztja az F1-es szurkolókat (pedig nekem ő AZ F1-es pilótaKralo írta:Ha őt nem is tiszteled, talán a szurkolóit megtisztelhetnéd azzal, hogy más hangnemben írsz.varga tamás írta: Hát, a Ferrariba ne is menjen ez a patkány.
Nagyon nem vágom mire reagáltál most.ozsimiki írta:
Kralo: az a hisztis kislányt (nálad=Hami) a bámulatos spanyol kedvenced,jópárszor sikertlenűl próbálta legyőzni mind edzésen,mind versenyen (pl U.S.A.), ez akkor egy ügyes kislány...és a nagy fiú meg mi![]()
![]()
![]()
Ezt tedd be aláírásnak, hogy el ne felejtsükozsimiki írta:Alonso a Ferrarinál: itt megfogadom,ha odamegy,akkor nem nézek több F1-et,így ide sem írok be
Én meg remélem, hogy mivel "Merci nevelés", ezért nem fog a Ferrariba menni.LG írta:Én akkor lennék nagyon boldog, ha Hamilton eljönne a Ferrariba. Hihetetlen jo pilota + nagyon szimpatikus. Azért valoszinü, h nem lex belőle semmi, de nekem nagy álmom Hamit a Ferkában látni
Mint versenyző jó, de mint ember tényleg egy patkány, nincs rá jobb szó.Egész évben hisztizett, mert most h jött Hamilton végre Alonso is rájött h nem ő az egyetlen nagyon jó pilóta a világon, mindig van egy jobb.Szánalmas. Hamiltont már sokkal inkább jöhetne a Ferrariba, neki örülnék, csak az a kérdés h ki helyére...Kralo írta:Ha őt nem is tiszteled, talán a szurkolóit megtisztelhetnéd azzal, hogy más hangnemben írsz.varga tamás írta: Hát, a Ferrariba ne is menjen ez a patkány.
Ha őt nem is tiszteled, talán a szurkolóit megtisztelhetnéd azzal, hogy más hangnemben írsz.varga tamás írta: Hát, a Ferrariba ne is menjen ez a patkány.
Buttont én is sajnálom, remélem eligazol és megmutatja mire is képes!Game90 írta:Alonso ne jöjjön a FerrarihozNagyon jó pilóta (jobb, mint Kimi vagy Massa sztem...), de hát tudjuk, hogy milyen
Jobban örülnék Hamiltonnak
![]()
Buttont és a Hondát én is sajnálomAmit idén művelnek...