Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.07. 13:27:39

Számomra az utolsó nagy előzése Alonsonak a Heidfeld elleni. Ismerjük Nicket: védekezés terén tud vmit, szóval kellett vmi okosság főként ott Magny Coursban. A másik komolyabb Massa ellen, bár ott a gumi is közre játszhatott. ( Viszont, aki csak a gumira fogná kukkantsa meg ezt és rájön vmire: http://www.youtube.com/watch?v=qImZVI2-umE )
Idén ez a kettő előzés, ami ért vmit F1-ben. Tényleg kevés a versenyhelyzet. :(

Vito nehezményezte Nürburgring után, hogy Hamiltont visszatették a pályára, mint annak idején visszatoltak vkit a kavicságyból. Igen érdekes, hogy a többiek ottmaradtak. Senki másnak nem jutott eszébe a "járó motornál járó külső segítség" fogalma? Lehet, hogy nem.
Végre megtaláltam ezt a példát a két történés közötti időkből: http://www.youtube.com/watch?v=fojK1fERB-4
barca99
Llegenda del Barça

2007.08.07. 12:10:09

Shandor példája az egyik legkedvesebb F1-esem emlékem. :cry: :)

Mostanában viszont tényleg unalmas az F1. Sztem amíg a vén bolond Ecclestone ott van, ahol, addig marad is ez a tendencia. :?
Mihu
Director del Fútbol

2007.08.07. 10:51:12

Atesz írta:Ez tényleg igaz Shandor!!!
Amúgy számomra a jelenlegi időmérő rendszer is egy rakás [auto_cenzúra]...Sokkal jobb volt a régi 1 órás, amikor összesen lehetett menni 12 kört. Persze az első fél óra unalom volt, de emlékezzetek vissza az utsó 5 percre!!! :shock: 8)
Bizony bizony....azok nagyon szép idők voltak...egyszer egy tányér is bánta azt hogy én időmérőt néztem...mondtam hogy ha Hakkinen most megelőzi Schumit akkor földhöz b.szom a tányért :D És pechemre meg is előzte és olyan ideges lettem hogy tényleg földöh vágtam :D Szép idők is voltak azok. Tüzijáték volt minden időmérő végén és nem csak úgy mint most hogy mindenki az utolsó körre hagyta, hanem volt amikor még volt 1 esetenként 2 javítási lehetőség...jobb volt az na
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.07. 10:40:40

Azért azt se feledjük, hogy Alonso nagyon jól tudja a kocsit "fejleszetni", hisz nagyon jó teszt pilóta!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.07. 10:10:39

Ez tényleg igaz Shandor!!!
Amúgy számomra a jelenlegi időmérő rendszer is egy rakás [auto_cenzúra]...Sokkal jobb volt a régi 1 órás, amikor összesen lehetett menni 12 kört. Persze az első fél óra unalom volt, de emlékezzetek vissza az utsó 5 percre!!! :shock: 8)
Kép
Shandor
Jugador d'estrella

2007.08.07. 09:57:14

Kralo írta:Másrészt az előzései miatt (Nálam ez nélkülözhetetlen az autóversenyzésből.), és a vezetési stílusa miatt.
Alonso mezőnyből még nem nagyon csinált olyat, mint Raikonnen vagy Schumi nagyon sokszor (pl Schumi utolsó futama volt életem egyik nagy F1-es élménye; vagy Raikonnen állandó motorcseréi hoztak csak valami színt a versenyekbe). Tény: tehetsége van, remek pilóta, akár egy gép, védekezni is nagyon tud.. de pont az előzései miatt szeretni? most is mindenki "lefeküdt" neki az első kanyarban, nem a pálya közepén vették be a kanyart, hanem szinte kihúzódtak előle..

Mára az F1-ben a klasszikus versenyzés, mint olyan, megszűnt. Nemrég néztem majd 10 éves összefoglalókat.. na, ott volt verseny meg előzés, nem úgy mint manapság, amikor azon izgul a kommentátor, hogy vajon megtudja előzni?! MEGTUDJA?! mindezt a kerékcseréknél.. régebben az volt a szlogen (Palik): na, mind2 pilóta megkapta az utolsó garnitúra gumit, mehet az 'öldöklés'. És ment.
A mai Forma 1 számomra élvezhetetlen. Nem egyszer elalszok a futamokon.. Jött most Hamilton, felkavarta egy kicsit az állóvizet, de kérdem én: emlékszik itt valaki is egy olyan előzésére, amire évek múltán is azt mondjátok, hogy "na, az tényleg óriási volt!". (pl amikor Schumi-Hakkinen párharc volt, és egy lekörözésnél a finn nemes egyszerűséggel egy kanyarban megelőzte a németet és a lekörözendő pilótát is, egy manőverrel!!).

Az meg , hogy most melyikük volt sportszerűtlen, ki viselkedett etikátlanul.. Nagyon jól jellemezte itt valaki a következő hasonlattal az egész helyzetet: akár a Tour de France: botrány, kémkedés, csalás (hajlított alváz, dupla tank, stb). Ki tudja, nem használnak-e a pilóták is valami idegnyugtatót vagy állóképességet feljavító szereket? Amikor a Dartsban is lebuknak a doppingolók..

Sry, hogy ilyen hosszú lett.. :oops:
Mihu
Director del Fútbol

2007.08.07. 00:11:06

Kralo írta: Ha F1-et nézek, akkor számomra az az elsődleges, hogy a pályán mi folyik.

Hazugságot sosem kértem, én is írtam már le egy-két ellenfelet. Csupán megfogalmazásban egy kicsit visszafoghatna magát egy-két ember. :roll:
Na ez a mondat a lényeg...tehát nem azért szereted ahogy viselkedik hanem ahogy vezet...így már más a leányzó fekvése...így már megértem teljes mértékben :wink:

Persze...láttad ki is vettem a hsz-emből...kicsit túlmentem a határon...sorry :roll:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.08.07. 00:05:47

barca99 írta:Én sem csipázom ezt a Fernando gyereket, de anno próbált egy kis színt vinni a pirosba. 2000 - 2004 között ha nem akartál Schumi drukker lenni, akkor szinte ő volt a(z egyik) remény. Azóta nem lett szimpatikusabb... de ha valaki ott megszerette az nem fogja ilyenekért "otthagyni". Mint ahogy a régi Schumacher-fanok sem pártoltak el a német mellől pl.: '94-ben, pedig az a nagybetűs sportszerűtlenség, gerinctelenség etc. példája volt.

Ezt kell végiggondolni...
Én előre leszögezem hogy hatalmas MS fan vagyok :D De ha 94 szerinted a "nagybetűs sportszerűtlenség, gerinctelenség etc. példája volt" akkor mi volt '97 ? :roll: Az szerintem sokkal gerinctelenebb volt mint 94...azt szerintem csak a média fújta fel ekkorára...visszanézve a felvételeket....persze nem volt szép az sem de korántsem kellett volna ezért leszedni MS fejét :roll:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.07. 00:05:45

Kérlek... én egyszer kifejtettem. Amióta megjelent a Renaultban azóta szimpatizáltam vele. Miért? Mert ő volt az, aki szerintem újra színt hozott az F1-be a sok-sok unalmas Ferraris év után. Végre volt valaki, aki fel tudta venni a versenyt Schumival. Másrészt az előzései miatt (Nálam ez nélkülözhetetlen az autóversenyzésből.), és a vezetési stílusa miatt. Ha F1-et nézek, akkor számomra az az elsődleges, hogy a pályán mi folyik.

Hazugságot sosem kértem, én is írtam már le egy-két ellenfelet. Csupán megfogalmazásban egy kicsit visszafoghatna magát egy-két ember. :roll:
barca99
Llegenda del Barça

2007.08.06. 23:56:19

Én sem csipázom ezt a Fernando gyereket, de anno próbált egy kis színt vinni a pirosba. 2000 - 2004 között ha nem akartál Schumi drukker lenni, akkor szinte ő volt a(z egyik) remény. Azóta nem lett szimpatikusabb... de ha valaki ott megszerette az nem fogja ilyenekért "otthagyni". Mint ahogy a régi Schumacher-fanok sem pártoltak el a német mellől pl.: '94-ben, pedig az a nagybetűs sportszerűtlenség, gerinctelenség etc. példája volt.

Ezt kell végiggondolni...
Mihu
Director del Fútbol

2007.08.06. 23:52:04

Szandi írta:Huh, kezdenek durvulni a dolgok...
Igazad van... :roll: Ez már túl kemény volt :roll:
Kép
Szandi
Főnökasszony

2007.08.06. 23:50:21

Huh, kezdenek durvulni a dolgok...
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Mihu
Director del Fútbol

2007.08.06. 23:39:41

Kralo írta:
varga tamás írta: Hát, a Ferrariba ne is menjen ez a patkány.
Ha őt nem is tiszteled, talán a szurkolóit megtisztelhetnéd azzal, hogy más hangnemben írsz.
Már nagyon nagyon régen foglalkoztat engem az hogy vajon mit lehet annyira szeretni Alonso-ban. Mivel látom te nagy Alonso fan vagy így le tudnád nekem írni hogy mit szeretsz benne? Most direkt nem fogok példálózni Schumival mert ő az aki nagyon megosztja az F1-es szurkolókat (pedig nekem ő AZ F1-es pilóta :roll: ) Mert az hogy valaki szereti Kimit az rendben van mert egy szimpatikus, szerény és emellé nagyon jó pilóta, vagy Fisichellát is mondhatnám akire ugyan ez igaz csak nem annyira jó pilóta mint Kimi...de Alonsoban mit szerettek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2007.08.06. 23:51:34-kor.
Kép
robertfcb
Capitá del Barça

2007.08.06. 23:32:40

ÇçS
Én csak annyit fűznék ide így hirtelenjében, hogy ha a Ferrarinál nem lett volna az a szemét mérnök, akit később kirúgtak, most Kimi vezetné a világbajnokságot.Hamilton tehetséges, de úgy vélem kicsit beképzelt, Alonso pedig, egy aljas gazember :twisted: . Na ennyilett volna :D
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.06. 23:27:16

ozsimiki írta:
Kralo: az a hisztis kislányt (nálad=Hami) a bámulatos spanyol kedvenced,jópárszor sikertlenűl próbálta legyőzni mind edzésen,mind versenyen (pl U.S.A.), ez akkor egy ügyes kislány...és a nagy fiú meg mi :?: :roll: :lol:
Nagyon nem vágom mire reagáltál most. :D
noname
Llegenda del Barça

2007.08.06. 21:04:49

Asszem és is hasonló helyzetbe lennék mint Miki, ha a Ferrarinál köt ki Alonso.Azzal a különbséggel h azért ide írnék néha.persze egty egy szép "áldást" Alonsoval kapcsolatban :twisted:
A Fifa egy szégyen
PCsabi
aka Game90

2007.08.06. 20:59:05

ozsimiki írta:Alonso a Ferrarinál: itt megfogadom,ha odamegy,akkor nem nézek több F1-et,így ide sem írok be
Ezt tedd be aláírásnak, hogy el ne felejtsük :lol: 8)

Pedig azt hittem, hogy felvásárolnád az összes Alonso & Ferrari terméket :lol: :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.06. 20:48:07

Alonso a Ferrarinál: itt megfogadom,ha odamegy,akkor nem nézek több F1-et,így ide sem írok be (akik nem bírnak örülhetnek ebben az esetben), azt az állapotot nem venné be a gyomrom,úgyanis nálam F1= M.SCHUMI & FERRARI :arrow: Schumi visszavonult,maradt az Olasz Istálló,de ha odamegy a szememben utált,rüheltt,stb,stb,stb Spanyol,akkor képtelen lennék szorítani a csapatnak,hisz a sikere,az ő sikere is lenne....Szóval ezt most megígértem!

Hamilton: marad,ő nem megy a Ferrariba!

Kralo: az a hisztis kislányt (nálad=Hami) a bámulatos spanyol kedvenced,jópárszor sikertlenűl próbálta legyőzni mind edzésen,mind versenyen (pl U.S.A.), ez akkor egy ügyes kislány...és a nagy fiú meg mi :?: :roll: :lol:

Barca99: írtad,h ugye ha a kedvenced elmenne a Ferrariból,akkor már lesznád az olaszokat,oké,végülis érthető is,csak nehogy azt hidd,h ha a finn visszatér a Mercihez,akkor is ilyen kocsit kap,mint most szuperál a brit,és spanyol alatt :roll: :wink: Hidd el nekem,ha egyáltalán tud vmikor Vb-t nyerni,azt itt teszi meg,ill teheti meg max...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2007.08.06. 20:28:00

LG írta:Én akkor lennék nagyon boldog, ha Hamilton eljönne a Ferrariba. Hihetetlen jo pilota + nagyon szimpatikus. Azért valoszinü, h nem lex belőle semmi, de nekem nagy álmom Hamit a Ferkában látni 8)
Én meg remélem, hogy mivel "Merci nevelés", ezért nem fog a Ferrariba menni. :P

Brit pilóta, brit csapatnál, a megbízhatóságra sem panaszkodhat...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.08.06. 20:25:33

Én akkor lennék nagyon boldog, ha Hamilton eljönne a Ferrariba. Hihetetlen jo pilota + nagyon szimpatikus. Azért valoszinü, h nem lex belőle semmi, de nekem nagy álmom Hamit a Ferkában látni 8)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.06. 19:27:21

Dennis: Ez rosszabb, mint a Senna-Prost páros

Ron Dennis elismerte, hogy Fernando Alonso és Lewis Hamilton nehezebb helyzetbe hozza, mint amikor Ayrton Senna és Alain Prost versenyeztek egymás mellett a McLarennél, írta az f1-live.com. Bár a Magyar Nagydíj előtt a wokingi gárda utolsó világbajnoka, Mika Häkkinen abbéli meggyőződésének adott hangot, hogy Ron Dennis teljes mértékben az irányítása alatt tudja tartani két versenyzőjét, a Hungaroringen tovább mérgesedett a viszony a két csapattárs között. Dennis elismerte, hogy most nagyobb szüksége van a három hetes nyári szünetre, mint valaha. "Azt hiszem, most nyugalomra, otthoni környezetre és egy jó pohár borra van szükségem. Nagyon örülök, hogy szabadságra mehetek, és a folyó ügyek addig (a McLaren elnöke,) Martin Whitmarsh kezében lesznek. Az a feladatom, hogy lehűtsem az indulatokat, és a munkatársaim segítségével úgy vezessem át a csapatot ezzel a problémákkal teli időszakon, hogy megerősödve zökkenjünk vissza a normális kerékvágásba" - mondta Dennis, hozzátéve, nagyon reméli, hogy a Török Nagydíjra csillapodik a gárdán belüli feszültség.

a5.hu
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
barca99
Llegenda del Barça

2007.08.06. 17:12:49

Kimi meg Hamilton a McLarenbe. Én örülnék. :) A Ferrarit meg lszrnám. :oops: Igaz, már nem a "Vörös Birodalom" idején vagyunk, de ha nem fontos, én nem szurkolnék nekik. Remélem azért a Mercinek meg lesz a konstruktőri. 8)
noname
Llegenda del Barça

2007.08.06. 16:19:39

Kralo írta:
Ha őt nem is tiszteled, talán a szurkolóit megtisztelhetnéd azzal, hogy más hangnemben írsz.
Mint versenyző jó, de mint ember tényleg egy patkány, nincs rá jobb szó.Egész évben hisztizett, mert most h jött Hamilton végre Alonso is rájött h nem ő az egyetlen nagyon jó pilóta a világon, mindig van egy jobb.Szánalmas. Hamiltont már sokkal inkább jöhetne a Ferrariba, neki örülnék, csak az a kérdés h ki helyére... :?
A Fifa egy szégyen
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.06. 16:14:30

Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.06. 16:12:54

Game90 írta:Alonso ne jöjjön a Ferrarihoz :? Nagyon jó pilóta (jobb, mint Kimi vagy Massa sztem...), de hát tudjuk, hogy milyen :roll: Jobban örülnék Hamiltonnak 8)

Buttont és a Hondát én is sajnálom :? Amit idén művelnek...
Buttont én is sajnálom, remélem eligazol és megmutatja mire is képes!
Válasz küldése